Νίκος Αντωνιάδης και Πάνος Σκαρλάτος, ενώνουν τις δυνάμεις τους, κατά του φασισμού των ΑΝΘΕΛΛΗΝΙΚΩΝ HOAXES.

Νίκος Αντωνιάδης και Πάνος Σκαρλάτος, ενώνουν τις δυνάμεις τους, κατά του φασισμού των ΑΝΘΕΛΛΗΝΙΚΩΝ HOAXES.

24 Ιουλίου, 2020 10 Από Καλλιόπη Σουφλή
Προβολές:1,182
Μοίρασέ το
 
 
Νίκος Αντωνιάδης: “Και είναι μία υπόθεση αυτή των ελληνικών hoaxes, που ενώνει πάρα πολλούς ανθρώπους.
 
Ανθρώπους που δεν μοιράζονται αναγκαία τις ίδιες απόψεις για τα θέματα που απασχολούν την κοινωνία.
 
Που έχουν όμως ένα κοινό εχθρό: Τον εχθρό της αλήθειας. Τον εχθρό της ελευθερίας της έκφρασης. Τον εχθρό του Συντάγματος. Τον εχθρό της Δημοκρατίας.
 
Ένα πράγμα είναι όμως σίγουρο πια :
Στον δίκαιο αυτό αγώνα ο Πάνος δεν είναι πια μόνος του…
Θα τα πούμε με την κυρία εισαγγελέα…”

 
 
Ας δούμε και την άλλη πλευρά της ΠΑΓΚΟΣΜΙΑΣ ΑΠΑΤΗΣ ΤΟΥ ΚΟΡΟΝΟΪΟΥ… γιατί υπάρχει και η πλευρά που μας έφερε πολλά καλά ο ψευδοκοροδοϊός…
 
Για σήμερα, έχουμε την κοινή πορεία του Νίκου Αντωνιάδη με τον Πάνο Σκαρλάτο… κι αυτό είναι η απαρχή κι άλλων συμπορεύσεων  που θα φανούν σιγά σιγά… και όταν είναι η κατάλληλη στιγμή…
 
Το “Σύστημα” θα αντεπιτεθεί… η αλήθεια όμως είναι πως πνέει τα λοίσθια…
Γι αυτό και επιβάλλεται να μας βρει χωρίς εγωϊσμούς, ενωμένους, δυνατούς και αποφασισμένους να το συντρίψουμε…
 
 
Καλλιόπη Σουφλή
 
 
Υ.Γ. Νίκο Αντωνιάδη, ΚΑΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΜΠΑΤΣΟΥΣ ΝΑ ΤΑ ΠΕΙΤΕ… ΓΙΑΤΙ ΑΥΤΟΙ ΕΙΝΑΙ “ΟΙ ΠΡΑΙΤΩΡΕΣ ΤΟΥ ΣΑΠΙΟΥ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥ ΚΑΙ ΔΙΚΑΣΤΙΚΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ”.
 
ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟΝ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ ΣΚΑΡΛΑΤΟ ΓΙΑ ΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΙΚΩΝ HOAXES
 
ΝΕΟ ΕΓΚΛΗΜΑ ΣΕ ΒΑΡΟΣ ΤΟΥ ΣΗΜΕΡΑ ,
ΣΤΗ ΣΕΙΡΑ ΤΩΝ ΕΓΚΛΗΜΑΤΩΝ ΤΗΣ ΚΑΤΑΜΗΝΥΘΕΙΣΑΣ ΑΠΟ ΜΕΝΑ ΣΥΜΜΟΡΙΑΣ ΤΗΣ ΠΑΡΕΑΣ ΤΟΥ ΔΗΜΗΤΡΗ ΑΛΙΚΑΚΟΥ ,
ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΑ ΠΟΥ ΤΟΛΜΗΣΕ ΝΑ ΞΕΣΚΕΠΑΣΕΙ ΤΗΝ ΑΠΑΤΗ ΟΤΑΝ ΕΜΕΙΣ ΗΜΑΣΤΑΝ ΑΚΟΜΑ ΦΥΛΑΚΙΣΜΕΝΟΙ :
 
ΕΝΩ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΠΤΥΧΙΟΥΧΟΣ ΗΔΗ ΑΠΟ ΤΟ 2011 ,
 
ΕΠΙΜΕΝΟΥΝ ΣΤΟΝ ΔΙΑΣΥΡΜΟ ΤΟΥ ΔΙΑΔΙΔΟΝΤΑΣ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΤΥΧΙΟΥΧΟΣ ΚΑΙ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑΣ ΑΠΛΟΣ ΦΟΙΤΗΤΗΣ ,
ΠΡΟΒΑΛΛΟΝΤΑΣ ΠΑΡΑΠΛΑΝΗΤΙΚΑ ΤΗΝ ΙΔΙΟΤΗΤΑ ΤΟΥ ΩΣ ΤΕΛΕΙΟΦΟΙΤΟΥ ,
ΣΤΟ Δ Ε Υ Τ Ε Ρ Ο ΠΤΥΧΙΟ !!
 
Με τον Πάνο περάσαμε ένα απίστευτο διήμερο, ο ένας στη Λάρισα και ο άλλος στην Αθήνα.
 
Με τον Πάνο να του ανακοινώνεται ότι απολύεται από τη δημόσια υπηρεσία στην οποία έκανε την πρακτική του στο ΔΕΥΤΕΡΟ ΠΤΥΧΙΟ, την ΕΔΥΑΛ, επειδή τόλμησε να αναφέρει παράνομες συμπεριφορές. Το σύστημα του την είχε στημένη.
 
Μήνυση του Πάνου, αντίθετη μήνυση της υπηρεσίας. Προχθές.
Εγώ να μιλάω με τους αστυνομικούς. Να δίνω οδηγίες στον Πάνο. Να προειδοποιώ τους αστυνομικούς.
 
Η εισαγγελέας δίνει εντολή να φύγουν όλοι.
 
Χθες του ζητάνε να πάει να παραλάβει την καταγγελία της σύμβασης. Αφού τον απέλυσαν, την …άλλη μέρα του ζητάνε να παραλάβει την απόλυση!!
 
Του δίνω οδηγίες τι θα γράψει στην απόδειξη της παραλαβής.
Αυτοί αρνούνται να γράψει τίποτα άλλο παρά μόνο να υπογράψει.
 
Σε ανοικτή ακρόαση ξεκαθαρίζω τα πράγματα. Γράφει αυτά που του έχω πει να γράψει. Και του λέω να πάρει αντίγραφο της απόδειξης. Ή να τη φωτογραφίσει.
 
Τον μηνύουν για αδίκημα που θα έκανε τον ποινικό νομοθέτη να σκίσει τα πτυχία του και να ξεχάσει αυτά που ήξερε.
 
Μήνυση για τη μήνυση.
 
Η αστυνομία αρνείται να δεχθεί τη δική του αντίθετη μήνυση.
 
Η εισαγγελέας υπηρεσίας, η κυρία Μπαλογιάννη, διέταξε, λέει, να φύγουν οι μηνυτές εργοδότες δημόσιοι υπάλληλοι και να κρατηθεί ο Πάνος.
 
Η ίδια που προχθές τους άφησε όλους.
 
Φυγάδευσε τους μηνυτές και κράτησε τον μηνυθέντα, τον οποίο καθυστέρησαν τόσο όσο για να προλάβουν να φύγουν οι μηνυτές.
 
Και αφού αυτοί έφυγαν, τότε δέχθηκαν τη μήνυση τη δική του.
Εκ του ασφαλούς.
 
Βλέπετε, εγώ ήμουν στην Αθήνα. Αν ήμουν εκεί…
Θα τα πούμε με την κυρία εισαγγελέα…
 
Το πρωί η επόμενη εισαγγελέας τον αφήνει ελεύθερο, χωρίς να περάσει από δίκη.
 
Και οι τέσσερις δικογραφίες θα ακολουθήσουν τη διαδικασία της προκαταρκτικής εξέτασης.
 
Και μέσα σε όλο αυτό βρίσκει την ευκαιρία η παρέα του Δημήτρη Αλικάκου των ελληνικών hoaxes να τον συκοφαντήσει ξανά, παραβιάζοντας ξανά ΚΑΙ τα προσωπικά δεδομένα του.
 
Ο Πάνος είχε μπει στο μάτι του συστήματος από τότε, επί φυλακίσεώς μας, όταν βγήκε και ξεσκέπασε την απάτη του κορωνοϊού.
 
Και τα ελληνικά hoaxes ανέλαβαν εργολαβικά την επιχείρηση αποδόμησης της προσωπικότητάς του, κατασυκοφάντησής του και απαξίωσης των καταγγελιών του.
 
Πέντε μηνύσεις έχει καταθέσει εναντίον τους.
 
Έχει δημόσια αποδείξει ότι έχει ΗΔΗ ένα πτυχίο και είναι τελειόφοιτος στο ΔΕΥΤΕΡΟ.
 
Τα ελληνικά hoaxes συστηματικά και εν πλήρη γνώσει της αλήθειας, ΑΠΟΚΡΥΠΤΟΥΝ το πρώτο πτυχίο και προβάλλουν την ιδιότητα του τελειόφοιτου, εμφανίζοντάς τον να μην έχει ΚΑΝΕΝΑ πτυχίο, επιχειρώντας να απαξιώσουν τις επιστημονικά τεκμηριωμένες καταγγελίες του που σάρωσαν το facebook με χιλιάδες αντιδράσεις, σχόλια και κοινοποιήσεις. Τρομοκρατώντας το σύστημα.
 
Και έρχονται σήμερα να παραβιάσουν τα προσωπικά δεδομένα του, δημοσιοποιώντας το έγγραφο της καταγγελίας της σύμβασής του (!!), επειδή σ’ αυτό αναφέρεται η ιδιότητα του τελειόφοιτου και της πρακτικής άσκησης που έκανε στο ΔΕΥΤΕΡΟ ΠΤΥΧΙΟ του, αποκρύπτοντας ξανά το ΠΡΩΤΟ, ισχυριζόμενοι ψευδώς ότι το έγγραφο αυτό δήθεν αποδεικνύει ότι ο Πάνος είναι ένας απλός φοιτητής και τίποτα άλλο!!
 
Άθλια συκοφαντία!!
 
Θα μαζέψω όλες τις προηγούμενες μηνύσεις του Πάνου και θα τις ενώσω με την μήνυση που θα καταθέσω για λογαριασμό του στη Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος κατά των ελληνικών hoaxes για σωρεία εγκλημάτων σε βάρος του.
 
Εκεί που δημιουργείται ένα τεράστιο πλέγμα δικογραφιών για τα εγκλήματα των ελληνικών hoaxes, της φασιστικής λογοκρισίας και της κατασυκοφάντησης όλων ημών που είμαστε αποφασισμένοι να λέμε και να γράφουμε την αλήθεια και μόνο. Αλήθεια που πονάει. Αλήθεια που ενοχλεί.
 
Και είναι μία υπόθεση αυτή των ελληνικών hoaxes, που ενώνει πάρα πολλούς ανθρώπους.
 
Ανθρώπους που δεν μοιράζονται αναγκαία τις ίδιες απόψεις για τα θέματα που απασχολούν την κοινωνία.
 
Που έχουν όμως ένα κοινό εχθρό: Τον εχθρό της αλήθειας. Τον εχθρό της ελευθερίας της έκφρασης. Τον εχθρό του Συντάγματος. Τον εχθρό της Δημοκρατίας.
 
Ένα πράγμα είναι όμως σίγουρο πια :
Στον δίκαιο αυτό αγώνα ο Πάνος δεν είναι πια μόνος του…

 

Πηγή

Προβολές : 1,182


Μοίρασέ το:Ετικέτες: , , ,

Αγαπητοί αναγνώστες των ΑΤΤΙΚΩΝ ΝΕΩΝ,

Δώδεκα χρόνια, συνταξειδεύουμε μαζί στον χώρο της διαδικτυακής ενημέρωσης. Σ’ αυτά τα χρόνια, στάθηκα δίπλα σας , με μοναδικό στόχο την ενημέρωσή σας, όσο πιο αντικειμενικά μπορούσα αφιερώνοντας ατέλειωτες ώρες γι'αυτήν. Μετά την διαγραφή του πρώτου μου ιστολογίου, αναγκάστηκα να πάω σε άλλη πλατφόρμα και να πληρώνω ένα σημαντικό ποσόν κάθε μήνα, για την ασφάλεια του ιστολογίου μου.

Μπορείτε να στηρίξετε αυτή την προσπάθεια, με την μηνιαία συνδρομή σας, στην Paypal επιλέγοντας το μπανεράκι που βρίσκεται ακριβώς κατώ απο το κείμενο αυτό , και να προχωρήσετε στην διαδικασία δωρεάς όσο κοστίζει ένας καφές.

Η διαδικασία είναι πολύ απλή είτε έχετε λογαριασμό Paypal είτε όχι.Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να συμπληρώσετε το ποσο και να επιλέξετε το κουτάκι με την σήμανση 'Make this a monthly donation' και εν συνεχεία να πατήσετε το κουμπακι 'Donate with PayPal' αν έχετε λογαριασμό με Paypal , η 'Donate with a Debit or Credit Card', αν δεν έχετε λογαριασμό με Paypal και κάνετε την δωρεά με χρεωστική η πιστωτική κάρτα.

Αν έχετε πρόβλημα με την διαδικασία μπορείτε να επικοινωνήσετε στο email [email protected] η να στείλετε μήνυμα απο την φόρμα επικοινωνίας που βρίσκεται σταθερά στο κάτω μέρος της σελίδας.

Σας ευχαριστώ για την στήριξη σας.

Καλλιόπη Σουφλή


ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ


Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες, θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας, για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης, σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολογίου, μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε, καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιοδνήποτε τρόπο, το ιστολόγιο. Ο διαχειριστής του ιστολογίου, δεν ευθύνεται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνει. Τονίζουμε ότι υφίσταται μετριασμός των σχολίων και παρακαλούμε, πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, να έχετε υπόψη σας τα ακόλουθα:
  • Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες, ασυνάρτητος λόγος και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, πολύ περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο, εναντίον των συνομιλητών ή και των συγγραφέων, με υποτιμητικές προσφωνήσεις, ύβρεις, υπονοούμενα, απειλές ή χυδαιολογίες.>
  • Μην δημοσιεύετε άσχετα με το θέμα σχόλια.
  • Ο κάθε σχολιαστής, οφείλει να διατηρεί ένα μόνον όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
  • Με βάση τα παραπάνω, η διαχείριση, διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης σχολίων, χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση.
  • Επιπλέον σας τονίζουμε, ότι το ιστολόγιο, λειτουργεί σε εθελοντική βάση και ως εκ τούτου, τα σχόλια θα αναρτώνται μόλις αυτό καταστεί δυνατόν.

Διαβάστε ακόμα