Νίκος Αντωνιάδης: “Μαζέψτε τους !!! Μαγιορκίνης: Τι 15 τι 25 παιδιά στις τάξεις !! – Λινού: Δεν προστατεύει η μάσκα στον συνωστισμό !!”

Νίκος Αντωνιάδης: “Μαζέψτε τους !!! Μαγιορκίνης: Τι 15 τι 25 παιδιά στις τάξεις !! – Λινού: Δεν προστατεύει η μάσκα στον συνωστισμό !!”

5 Οκτωβρίου, 2020 3 Από Καλλιόπη Σουφλή
Προβολές:432
Μοίρασέ το

 

Πατούλη, όλα καλά; Ο Βόβολης προκαλεί σύγχυση,  ε;

 
 
 
Όταν θα γυρίσει ο τροχός, Νίκο Αντωνιάδη, αυτά τα χρυσοπληρωμένα αντιεπιστημονικά ΓΙΑΤΡΟΥΔΑΚΙΑ, ΘΑ ΕΧΟΥΝ ΠΑΡΕΙ ΤΟ ΧΡΗΜΑ ΠΟΥ ΤΣΕΠΩΣΑΝ ΚΑΙ ΘΑ ΕΧΟΥΝ ΓΙΝΕΙ ΚΑΠΝΟΣ…
 
ΑΛΛΑ ΟΠΟΥ ΚΑΙ ΝΑ ΠΑΝΕ, ΘΑ ΤΟΥΣ ΒΡΟΥΜΕ ΚΑΙ ΘΑ ΤΟΥΣ ΦΕΡΟΥΜΕ ΝΑ ΔΙΚΑΣΤΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΤΑΔΙΚΑΣΤΟΥΝ ΓΙΑ ΕΓΚΛΗΜΑΤΑ ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΛΑΟΥ.
 
ΚΑΙ Η ΠΟΙΝΗ ΘΑ ΕΠΙΒΑΛΛΕΤΑΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΑΝΤΑΞΙΑ ΤΗΣ ΙΕΡΑΣ ΕΞΕΤΑΣΗΣ…
 
Ο ΤΡΟΜΟΣ ΠΟΥ ΣΚΟΡΠΙΣΑΝ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΟΛΟΣ ΔΙΚΟΣ ΤΟΥΣ…
 
 
Καλλιόπη Σουφλή
 

Μαζέψτε τους! 

Πριν λίγο καιρό, ο νέος “αστέρας” της επιτροπής, ο Γκίκας Μαγιορκίνης, μας έλεγε ότι δεν έχει καμία σημασία εάν στις τάξεις είναι 15 ή 25 παιδιά.  

Είχε δε προσθέσει, παίρνοντας τη σκυτάλη από τους συναδέλφους του “εκπαιδευτικούς” της επιτροπής, ότι υπάρχουν και “δημοσιεύσεις που λένε ότι δεν έχεις και κέρδος εκπαιδευτικό μικραίνοντας τις τάξεις”.

Και αναρωτιόντουσαν οι αφελείς που τους πιστεύουν (γιατί για εμάς, όλος αυτός ο παραλογισμός είναι αναμενόμενος και “λογικός”), “οι συστάσεις για αποστάσεις εκτός από την χρήση μάσκας δεν περιλαμβάνουν και τα σχολεία”;;

Ήρθε τώρα η Αθηνά Λινού (αυτή που ομολόγησε δημόσια ότι αυτή και οι Τσιόδρας – Σύψας είχαν πει ψέματα για τις μάσκες), να “αδειάσει” τον φίλο μας τον Γκίκα και να πει ότι οι μάσκες ελάχιστα προστατεύουν όταν υπάρχει συνωστισμός.

https://www.el.gr/ygeia/health-news/kathe-mera-kai-kati-kainoyrgio-i-maska/?fbclid=IwAR23AZKrqE9j3cmhzxkCc0OQ5W3kk_KQk7i6rBfrsYijp6Gn_TDgiYI8Cd4

Κατά τα λοιπά σύγχυση στο κοινό προκαλεί μόνο ο Φαίδων Βόβολης.

Όλοι οι άλλοι απλά μας διασκεδάζουν με την επιθεώρηση διαρκείας που έχουν ανεβάσει εδώ και μήνες.

Μόνο που εμείς, κύριε Πατούλη, δεν διασκεδάζουμε καθόλου με το τσίρκο των ειδικών, που έκανε ακόμη και τα φιλοκυβερνητικά ΝΕΑ να αγανακτήσουν.

Καθώς, βλέπετε, σου λένε, “όσα εκατομμύρια και να μας δώσετε, δεν μπορούμε να τα καλύπτουμε όλα. Αφού οι δικοί σας οι γιατροί είναι που βγαίνουν. Τους άλλους τους έχουμε αποκλείσει.

Μαζέψτε τους τουλάχιστον και πείτε τους να συνεννοηθούν στα ψέματα που λένε“.

Δεν θα γυρίσει ο τροχός; Θα γυρίσει. Και τότε φροντίστε να μην είστε κοντά μας…

 

Πηγή

 

Απίστευτα επιχειρήματα από Μαγιορκίνη για το “τσουβάλιασμα” παιδιών στις τάξεις: Δεν υπάρχει διαφορά αν έχεις 15 ή 25 παιδιά σε μία τάξη! Αν χρησιμοποιήσουμε περισσότερους εκπαιδευτικούς δημιουργούμε περισσότερες εστίες…

 

Τι λες βρε ΓΕΛΟΙΟ ΑΝΘΡΩΠΑΚΙ;;;

Δεν πας να τα πεις αυτά στους … Σαουδάραβες;;;

Ξέρεις εσύ…

Εγώ δεν ξέρω πως θα φύγεις, κι αν θα φύγεις όρθιος ή … ξαπλωτός.

 

Καλλιόπη Σουφλή

Την πλήρη στήριξή του στα επιχειρήματα του υπουργείου Παιδείας για την μη μείωση των παιδιών σε κάθε σχολική τάξη έδωσε σήμερα κατά την ενημέρωση για την πορεία της πανδημίας του κορονοϊού ο επίκουρος καθηγητής Υγιεινής και Επιδημιολογίας Γκίκας Μαγιορκίνης υποστηρίζοντας ούτε λιγο ούτε πολύ ότι δεν υπάρχει σημαντική διαφορά αν μειωθούν οι μαθητές ανά τάξη από 25 σε 15 για παράδειγμα (λες και οι συστάσεις για αποστάσεις εκτός από την χρήση μάσκας δεν περιλαμβάνουν και τα σχολεία…), ενώ έσπευσε να προσθέσει ότι υπάρχουν και “δημοσιεύσεις που λένε ότι δεν έχεις και κέρδος εκπαιδευτικό μικραίνοντας τις τάξεις”!

Απαντώντας σε ερωτήσεις σχετικά με το άνοιγμα των σχολείων, ο Γκίκας Μαγιορκίνης υποστήριξε ακόμα ότι είναι πολύ πολύπλοκη η απάντηση για τον αριθμό των μαθητών στις τάξεις,γιατί αν μπουν περισσότερες τάξεις αυτό σημαίνει ότι χρησιμοποιούνται περισσότεροι εκπαιδευτικοί και άρα δημιουργούνται περισσότερες εστίες…

Συγκεκριμένα, ο Γκ.Μαγιορκίνης είπε ότι “όσον αφορά στον αριθμό των μαθητών στις τάξεις, αυτή είναι μια πολύπλοκη απάντηση διότι δεν είναι εύκολο να πεις βάζω περισσότερες τάξεις, άρα χρησιμοποιώ περισσότερους εκπαιδευτικούς, άρα δημιουργώ περισσότερες εστίες. Είναι πολύ πιο πολύπλοκο το μοντέλο των σχολείων, από άλλα μοντέλα που αφορούν χώρους εστίασης. Υπάρχουν πολλά επιδημιολογικά μοντέλα που λένε ότι δεν έχουμε μεγάλο κέρδος μικραίνοντας τις τάξεις και αυξάνοντας τον αριθμό των τάξεων”.

«Όταν τα παιδιά ήταν σπίτι τους και γίνονταν εκ περιτροπής τα μαθήματα, έρχονταν σε μισό χρόνο σε επαφή με άλλα παιδιά», ανέφερε ακόμη.

«Διπλασιάζοντας τις αίθουσες δεν μειώνονται όλες οι αποστάσεις, μειώνονται οι αποστάσεις που έχεις μόνο με τον διπλανό σου. Όλες οι άλλες αποστάσεις μένουν οι ίδιες. Άρα τα μοντέλα δείχνουν ότι δεν έχεις δραματική αλλαγή όσον αφορά τη μετάδοση των σταγονιδίων που αφορά στο 1,5 μέτρο. Το υπόλοιπο που μένει που είναι η αερογενής μετάδοση δεν αλλάζει, είτε έχεις 15 είτε έχεις 25. Το μόνο μέτρο που έχεις είναι η μάσκα» , είπε απαντώντας σε άλλη σχετική ερώτηση ο κ. Μαγιορκίνης.

«Το άλλο που δείχνουν αυτά τα μοντέλα είναι ότι διπλασιάζοντας τον αριθμό των εκπαιδευτικών βάζουμε άλλους τόσους ανθρώπους στο ίδιο επιδημικό μοντέλο, που λογικά θα αύξανε την επιδημικότητα. Θέλω να πω ότι δεν είναι απλό το σενάριο αυξάνω τον αριθμό των τάξεων, μειώνω τον αριθμό των ατόμων», πρόσθεσε.

με πληροφορίες από enikos.gr

Πηγή

Προβολές : 432


Μοίρασέ το:



Ετικέτες: , , , , ,

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ


Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες, θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας, για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης, σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολογίου, μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε, καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιοδνήποτε τρόπο, το ιστολόγιο. Ο διαχειριστής του ιστολογίου, δεν ευθύνεται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνει. Τονίζουμε ότι υφίσταται μετριασμός των σχολίων και παρακαλούμε, πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, να έχετε υπόψη σας τα ακόλουθα:
  • Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες, ασυνάρτητος λόγος και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, πολύ περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο, εναντίον των συνομιλητών ή και των συγγραφέων, με υποτιμητικές προσφωνήσεις, ύβρεις, υπονοούμενα, απειλές ή χυδαιολογίες.>
  • Μην δημοσιεύετε άσχετα με το θέμα σχόλια.
  • Ο κάθε σχολιαστής, οφείλει να διατηρεί ένα μόνον όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
  • Με βάση τα παραπάνω, η διαχείριση, διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης σχολίων, χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση.
  • Επιπλέον σας τονίζουμε, ότι το ιστολόγιο, λειτουργεί σε εθελοντική βάση και ως εκ τούτου, τα σχόλια θα αναρτώνται μόλις αυτό καταστεί δυνατόν.

Διαβάστε ακόμα