Νίκος Αντωνιάδης προς Γιάννη Βαρουφάκη:”Καλείστε να ενημερώσετε τον ελληνικό λαό εάν σκοπεύετε να προβείτε σε όλες τις κατά τον νόμο την κατάργηση των επονείδιστων και φασιστικών διατάξεων του νόμου 4682/2020″

Νίκος Αντωνιάδης προς Γιάννη Βαρουφάκη:”Καλείστε να ενημερώσετε τον ελληνικό λαό εάν σκοπεύετε να προβείτε σε όλες τις κατά τον νόμο την κατάργηση των επονείδιστων και φασιστικών διατάξεων του νόμου 4682/2020″

12 Σεπτεμβρίου, 2020 14 Από Καλλιόπη Σουφλή
Προβολές:746
Μοίρασέ το

Νίκος Αντωνιάδης: “Αναμένω και απαιτώ, για λογαριασμό όλων αυτών των πολιτών, την απάντησή σας μέχρι την Τρίτη 15 Σεπτεμβρίου 2020.

Σε περίπτωση που δεν απαντήσετε, η σιωπή σας θα συνιστά δήλωση αποδοχής των ανωτέρω διατάξεων, με όσες συνέπειες θα έχει η αποδοχή σας αυτή στην μετά ταύτα αντιμετώπισή σας από τους Έλληνες πολίτες και ψηφοφόρους.”

Θα τους ξεσκεπάσει έναν έναν όλα τα “ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΛΑΜΟΓΙΑ” ΤΟΥ ΑΝΘΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΙΟΥ.

Ότι του πει το αφεντικό του ο Τζώρτζ Σόρος, θα κάνει…

Δεν τον ενδιαφέρουν οι ψήφοι μας Νίκο Αντωνιάδη.

Έχουν τον ΨΕΥΔΗ ΑΡΙΘΜΟ ΤΟΥ 1.250.000 ΨΗΦΩΝ ΤΗΣ SINGULAR LOGIC, ΠΟΥ ΤΟΝ ΜΕΤΑΚΙΝΟΥΝ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΘΕΛΕΙ Η ΕΡΠΕΤΙΚΗ ΣΥΜΜΟΡΙΑ ΤΟΥ ΡΟΤΣΙΛΝΤ, ΠΟΥ ΟΡΙΖΕΙ ΠΟΙΟΣ ΘΑ ΜΠΕΙ ΣΤΗΝ ΒΟΥΛΗ.

 

Καλλιόπη Σουφλή

ΣΤΗΡΙΞΤΕ ΤΟ !!
__________________

ΑΡΧΙΖΕΙ Η ΕΠΙΘΕΣΗ ΣΤΗ ΒΟΥΛΗ

ΠΡΩΤΟΣ Ο ΓΙΑΝΗΣ ΒΑΡΟΥΦΑΚΗΣ :

ΚΑΤΑΡΓΗΣΤΕ ΤΟΝ ΝΟΜΟ 4682/2020 !!
___________________

ΕΝΑΣ ΕΝΑΣ ΕΝΩΠΙΟΝ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ

ΜΕ ΤΙΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΤΟΥΣ

ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΤΟΥΣ ΞΕΧΑΣΟΥΜΕ ΠΟΤΕ
___________________

ΠΡΩΤΟΙ ΟΙ ΑΡΧΗΓΟΙ ΤΩΝ ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΕΥΤΙΚΩΝ ΟΜΑΔΩΝ

ΜΕΤΑ ΕΝΑΣ ΕΝΑΣ ΟΙ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ – ΜΕΧΡΙ ΤΟΝ ΤΡΙΑΚΟΣΙΟΣΤΟ.
___________________

ΜΗ ΔΙΑΝΟΗΘΕΙΤΕ ΟΥΤΕ ΣΚΕΨΗ ΝΑ ΚΑΝΕΤΕ ΝΑ ΜΑΣ ΖΗΤΗΣΕΤΕ ΤΗΝ ΨΗΦΟ ΜΑΣ

ΕΑΝ ΜΑΣ ΓΥΡΙΣΕΤΕ ΤΗΝ ΠΛΑΤΗ ΤΩΡΑ !!
___________________

 

Κύριε Βαρουφάκη,

Όπως γνωρίζετε, την 26.8.2020 επιδόθηκε στη Βουλή των Ελλήνων εξώδικο αίτημα 30.000 Ελλήνων πολιτών, με το οποίο απαιτούν από τη Βουλή την κατάργηση των επονείδιστων και φασιστικών διατάξεων του νόμου 4682/2020, με τον οποίο κυρώθηκε η από 25.2.2020 Πράξη Νομοθετικού Περιεχομένου.

Όπως ενημερώθηκα από το Γραφείο του Προέδρου της Βουλής, το εν λόγω εξώδικο αίτημα, το οποίο έλαβε αριθμό πρωτοκόλλου 2669/26.8.2020, διαβιβάστηκε ηλεκτρονικά στα γραφεία των κοινοβουλευτικών ομάδων που στεγάζονται στη Βουλή, μεταξύ των οποίων και αυτό του ΜέΡΑ25.

Μέχρι και αυτήν την ώρα, οι Έλληνες πολίτες δεν γνωρίζουν αν έχετε καθ’ οιονδήποτε τρόπο ανταποκριθεί στο ανωτέρω αίτημα, ώστε δια του παρόντος ηλεκτρονικού μηνύματος, στο οποίο επισυνάπτεται το επιδοθέν εξώδικο, καλείστε να ενημερώσετε τον ελληνικό λαό εάν σκοπεύετε να προβείτε σε όλες τις κατά τον νόμο, το καταστατικό της Βουλής και αυτό του κόμματός σας, προβλεπόμενες ενέργειες προς τον σκοπό της κατάργησης των κραυγαλέα αντισυνταγματικών διατάξεων, οι οποίες προσβάλλουν βάναυσα κάθε έννοια ατομικής ελευθερίας και ανθρωπίνων δικαιωμάτων, παραπέμπουν σε πρακτικές ολοκληρωτικών και απολυταρχικών καθεστώτων, ώστε καθίσταται επιτακτική και κατεπείγουσα η ανάγκη κατάργησής τους.

Πρέπει να γίνει αντιληπτό ότι ο αριθμός των 30.000 πολιτών που μου παρείχαν τη σχετική εξουσιοδότηση στο μέσο κοινωνικής δικτύωσης “Facebook”, παραπέμπει σε πολύ μεγαλύτερο αριθμό, εκατοντάδων χιλιάδων, αν όχι εκατομμυρίων πολιτών, ώστε η ευθύνη τόσο η δική σας προσωπικά όσο και του κόμματός σας, είναι βαριά και ιστορική έναντι των Ελλήνων πολιτών και των παιδιών τους.

Ως εκ τούτου, αναμένω και απαιτώ, για λογαριασμό όλων αυτών των πολιτών, την απάντησή σας μέχρι την Τρίτη 15 Σεπτεμβρίου 2020.

Σε περίπτωση που δεν απαντήσετε, η σιωπή σας θα συνιστά δήλωση αποδοχής των ανωτέρω διατάξεων, με όσες συνέπειες θα έχει η αποδοχή σας αυτή στην μετά ταύτα αντιμετώπισή σας από τους Έλληνες πολίτες και ψηφοφόρους.

 

Νίκος Ι. Αντωνιάδης
Δικηγόρος Αθηνών

 

Πηγή

Προβολές : 746


Μοίρασέ το:Ετικέτες: , , ,

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ


Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες, θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας, για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης, σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολογίου, μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε, καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιοδνήποτε τρόπο, το ιστολόγιο. Ο διαχειριστής του ιστολογίου, δεν ευθύνεται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνει. Τονίζουμε ότι υφίσταται μετριασμός των σχολίων και παρακαλούμε, πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, να έχετε υπόψη σας τα ακόλουθα:
  • Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες, ασυνάρτητος λόγος και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, πολύ περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο, εναντίον των συνομιλητών ή και των συγγραφέων, με υποτιμητικές προσφωνήσεις, ύβρεις, υπονοούμενα, απειλές ή χυδαιολογίες.>
  • Μην δημοσιεύετε άσχετα με το θέμα σχόλια.
  • Ο κάθε σχολιαστής, οφείλει να διατηρεί ένα μόνον όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
  • Με βάση τα παραπάνω, η διαχείριση, διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης σχολίων, χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση.
  • Επιπλέον σας τονίζουμε, ότι το ιστολόγιο, λειτουργεί σε εθελοντική βάση και ως εκ τούτου, τα σχόλια θα αναρτώνται μόλις αυτό καταστεί δυνατόν.

Διαβάστε ακόμα