Νίκος Αντωνιάδης, προς την κυβέρνηση: “ΣΑΣ ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΩ: ΟΥΔΕΜΙΑ ΑΞΙΑ ΘΑ ΕΧΕΙ ΜΙΑ ΤΕΤΟΙΑ ΑΠΟΦΑΣΗ ΤΟΥ ΣτΕ !!” Τι παίζει με δικηγορικό γραφείο, που θα είναι χρυσάφι στα πόδια της κυβέρνησης;;;

Νίκος Αντωνιάδης, προς την κυβέρνηση: “ΣΑΣ ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΩ: ΟΥΔΕΜΙΑ ΑΞΙΑ ΘΑ ΕΧΕΙ ΜΙΑ ΤΕΤΟΙΑ ΑΠΟΦΑΣΗ ΤΟΥ ΣτΕ !!” Τι παίζει με δικηγορικό γραφείο, που θα είναι χρυσάφι στα πόδια της κυβέρνησης;;;

31 Αυγούστου, 2020 5 Από Καλλιόπη Σουφλή
Προβολές:414
Μοίρασέ το

 

Νίκος Αντωνιάδης: “Με ενημέρωσαν ότι υπήρξε πρόσκληση από γραφείο συναδέλφων μου προς τους γονείς να στείλουν τα στοιχεία τους στην ηλεκτρονική διεύθυνσή τους για να ετοιμάσουν αίτηση ακυρώσεως κατά της απόφασης για τις υποχρεωτικές μάσκες στα σχολεία στο Συμβούλιο της Επικρατείας !
 
Αυτό που φωνάζω όλο αυτό το διάστημα ότι θα είναι χρυσάφι στα πόδια της κυβέρνησης !
 
Είναι αυτό που απέρριψα, ενώ θα μπορούσα μέσα σε μία ημέρα να γίνω εκατομμυριούχος.”
 

 
 
Κάποιοι γίνονται το… “μαξιλάρι” της κυβερνητικής χούντας, σε βάρος του λαού.
 
Κάποιοι βάζουν το ΗΘΟΣ και την υγεία του λαού και των παιδιών, πάνω απ’ όλα.
 
Κάποιοι, βάζουν την τσέπη τους, πάνω από το κοινό συμφέρον.
 
ΚΑΠΟΙΟΙ ΕΠΕΛΕΞΑΝ ΝΑ ΣΕΒΟΝΤΑΙ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΝΑ ΑΓΩΝΙΖΟΝΤΑΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΣΥΝΑΝΘΡΩΠΟ.
 
Νίκο Αντωνιάδη, συνέχισε να αγωνίζεσαι, με την εντιμότητα που σε διακρίνει…
 
Έχεις καταξιωθεί στην συνείδηση εκατοντάδων χιλιάδων ΕΛΛΗΝΩΝ. 
 
Η ΝΕΜΕΣΗ, ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΑΜΕΙΛΙΚΤΗ, ΓΙΑ ΟΣΟΥΣ ΕΠΕΛΕΞΑΝ ΝΑ ΣΥΜΠΟΡΕΥΘΟΥΝ ΜΕ ΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΤΙΚΗ ΧΟΥΝΤΑ.
 
 
Καλλιόπη Σουφλή
 

 

 
ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΩ ΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ :
ΔΕΝ ΘΑ ΕΧΕΙ ΚΑΜΙΑ ΑΞΙΑ Η ΑΠΟΦΑΣΗ ΤΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΤΗΣ ΕΠΙΚΡΑΤΕΙΑΣ ΠΟΥ ΕΤΟΙΜΑΖΕΤΕ !!
__________________
 
Με ενημέρωσαν ότι υπήρξε πρόσκληση από γραφείο συναδέλφων μου προς τους γονείς να στείλουν τα στοιχεία τους στην ηλεκτρονική διεύθυνσή τους για να ετοιμάσουν αίτηση ακυρώσεως κατά της απόφασης για τις υποχρεωτικές μάσκες στα σχολεία στο Συμβούλιο της Επικρατείας !
 
Αυτό που φωνάζω όλο αυτό το διάστημα ότι θα είναι χρυσάφι στα πόδια της κυβέρνησης !
 
Είναι αυτό που απέρριψα, ενώ θα μπορούσα μέσα σε μία ημέρα να γίνω εκατομμυριούχος.
 
Γιατί μπορεί να είμαι ποινικολόγος και όχι διοικητικολόγος, αλλά έχω την τιμή να συνεργάζομαι με τον κορυφαίο Καθηγητή Διοικητικού Δικαίου της χώρας.
 
Και η συνεργασία αυτή στην καταστροφική για τη νομική μάχη που δίνουμε αίτηση ακυρώσεως θα μας έκανε και τους δύο εκατομμυριούχους μέσα σε μία μέρα.
 
Και ενώ κι αυτός, χωρίς να χρειαστεί τη δική μου συνδρομή και την “πελατειακή βάση” μου χιλιάδων ανθρώπων, θα μπορούσε, με το τεράστιο κύρος που έχει, να γίνει εκατομμυριούχος μέσα σε μία μέρα, έχει αποκλείσει ακόμη και τη σκέψη να κάνει ενέργειες που θα ευεργετήσουν το σύστημα.
 
Και είναι ΠΡΟΣ ΤΙΜΗ ΤΟΥ !!
 
Γιατί το κακό που θα προκληθεί δεν είναι μόνο ότι η κυβέρνηση θα πει σε όλους τους γονείς “αφού προσφύγατε στο Συμβούλιο της Επικρατείας, ας περιμένουμε την απόφασή του, μετά από μερικά χρόνια. Εν τω μεταξύ τα παιδιά με μάσκες στα σχολεία”.
 
Το άμεσο κακό είναι η ταυτόχρονη κατάθεση και αίτησης αναστολής εκτέλεσης της απόφασης για τις μάσκες στα σχολεία μέχρις εκδόσεως της απόφασης του ΣτΕ επί της κυρίας αιτήσεως !!
 
Η οποία θα απορριφθεί με απόλυτη βεβαιότητα!! Θα διαγωνίζονται στο Συμβούλιο της Επικρατείας ποιος σύμβουλος θα οριστεί εισηγητής και θα γίνει αρεστός στους επικρατούντες (εξού και Συμβούλιο της ΕΠΙΚΡΑΤΕΙΑΣ…) για να ανεβάσει τις “μετοχές” του και να εξασφαλίσει την άνοδό του.
 
Η απορριπτική της αιτήσεως αναστολής εκτέλεσης απόφαση θα είναι έτοιμη μέσα σε μία εβδομάδα.
 
Και η κυβέρνηση φυσικά δεν θα πει ότι είναι μία φυσιολογική και αναμενόμενη απόφαση.
 
Η κυβέρνηση θα πανηγυρίσει για την μεγάλη δικαίωση από το Συμβούλιο της Επικρατείας!!
 
Η κυβέρνηση θα κάνει σημαία την απόφαση αυτή και θα την επικαλείται κάθε φορά που θα αντιδράμε με τον έναν ή με τον άλλο τρόπο:
 
“Το ΣτΕ μίλησε! Δικαίωσε την κυβέρνηση. Επικύρωσε τη νομιμότητα της απόφασής μας για τις μάσκες στα σχολεία”.
 
Και θα πει, φυσικά, ακόμα:
 
“Εσείς άλλωστε προσφύγατε στο ΣτΕ περιμένοντας να σας δικαιώσει!
Το ΣτΕ όμως δικαίωσε εμάς!!”
 
Το δικηγορικό αυτό γραφείο, το οποίο εξήρτησε το κόστος της αιτήσεως από τον αριθμό των συμμετοχών, διευκρινίζει ότι οι πιθανότητες επιτυχίας είναι ελάχιστες, αλλά σημειώνει πάνω κάτω, σύμφωνα με την ενημέρωση που έχω, ότι δεν πειράζει να γίνει η προσπάθεια.
 
ΠΕΙΡΑΖΕΙ !!!
Πειράζει να δώσουμε τέτοιο όπλο στην κυβέρνηση !!
 
Λοιπόν.
 
Προς την κυβέρνηση:
ΣΑΣ ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΩ:
ΟΥΔΕΜΙΑ ΑΞΙΑ ΘΑ ΕΧΕΙ ΜΙΑ ΤΕΤΟΙΑ ΑΠΟΦΑΣΗ ΤΟΥ ΣτΕ !!

 

Πηγή

Προβολές : 414


Μοίρασέ το:Ετικέτες: , , ,

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ


Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες, θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας, για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης, σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολογίου, μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε, καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιοδνήποτε τρόπο, το ιστολόγιο. Ο διαχειριστής του ιστολογίου, δεν ευθύνεται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνει. Τονίζουμε ότι υφίσταται μετριασμός των σχολίων και παρακαλούμε, πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, να έχετε υπόψη σας τα ακόλουθα:
  • Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες, ασυνάρτητος λόγος και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, πολύ περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο, εναντίον των συνομιλητών ή και των συγγραφέων, με υποτιμητικές προσφωνήσεις, ύβρεις, υπονοούμενα, απειλές ή χυδαιολογίες.>
  • Μην δημοσιεύετε άσχετα με το θέμα σχόλια.
  • Ο κάθε σχολιαστής, οφείλει να διατηρεί ένα μόνον όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
  • Με βάση τα παραπάνω, η διαχείριση, διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης σχολίων, χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση.
  • Επιπλέον σας τονίζουμε, ότι το ιστολόγιο, λειτουργεί σε εθελοντική βάση και ως εκ τούτου, τα σχόλια θα αναρτώνται μόλις αυτό καταστεί δυνατόν.

Διαβάστε ακόμα