Νίκος Αντωνιάδης ΠΡΟΣ ΓΟΝΕΙΣ : “ΠΕΡΙ ΑΠΕΙΛΩΝ & ΚΥΡΩΣΕΩΝ. ΠΑΜΕ ΛΟΙΠΟΝ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΤΗΝ ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΗ ΑΠΟΧΗ ΤΗΝ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ !!   ΑΥΤΟ Μ Π Ο Ρ Ο Υ Μ Ε ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΟΥΜΕ ΟΛΟΙ !!!”

Νίκος Αντωνιάδης ΠΡΟΣ ΓΟΝΕΙΣ : “ΠΕΡΙ ΑΠΕΙΛΩΝ & ΚΥΡΩΣΕΩΝ. ΠΑΜΕ ΛΟΙΠΟΝ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΤΗΝ ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΗ ΑΠΟΧΗ ΤΗΝ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ !! ΑΥΤΟ Μ Π Ο Ρ Ο Υ Μ Ε ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΟΥΜΕ ΟΛΟΙ !!!”

16 Σεπτεμβρίου, 2020 4 Από Καλλιόπη Σουφλή
Προβολές:628
Μοίρασέ το
 
 
“Γι αυτό είπα ότι η μάχη την πρώτη μέρα θα ήταν χαμένη.
Θα νικήσουμε τις επόμενες, και με γεμάτα σχολεία.
Είναι σκέτη φρίκη, αλλά μας έχουν φτάσει στο σημείο να παρακαλάμε να ακούσουμε για λιποθυμίες παιδιών για να ασκηθεί πίεση στην κυβέρνηση.
Και μόνο γι αυτό πρέπει να τιμωρηθούν.”
 
ΠΡΟΣ ΓΟΝΕΙΣ : ΠΕΡΙ ΑΠΕΙΛΩΝ & ΚΥΡΩΣΕΩΝ – ΤΕΛΙΚΟ
______________________
 
1ον) Ξεκαθάρισα το θέμα των ποινικών κυρώσεων για τους γονείς που δεν στέλνουν τα παιδιά τους στο σχολείο.
Δεν υπάρχουν.
Το 458 του Ποινικού Κώδικα έχει καταργηθεί, το 360 δεν έχει εφαρμογή.
 
Ζήτημα αφαίρεσης της επιμέλειας δεν τίθεται.
 
Τον διευθυντή στο Ηράκλειο τον έστειλα στη Διεύθυνση Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος ακριβώς γιατί σκόπιμα αναφέρθηκε σε ποινικές κυρώσεις που αφορούν σε παραμέληση ανηλίκου.
 
Ακούγεται πολύ ότι κάποια Εισαγγελία έστειλε ένα έγγραφο και απειλεί με παρέμβαση και ότι αυτό αφορά μάλιστα στους γονείς που δεν στέλνουν τα παιδιά στο σχολείο.
 
Το μόνο εισαγγελικό έγγραφο που πράγματι υπάρχει είναι αυτό της Εισαγγελίας Πατρών, στο οποίο όμως γίνεται μόνο αναφορά στην υποχρέωση των διευθυντών να ενημερώνουν την Εισαγγελία σε περίπτωση τελέσεως αξιοποίνων πράξεων στο χώρο του σχολείου.
 
Γίνεται αναφορά δηλαδή στην αυτονόητη υποχρέωση των διευθυντών και εκ του νόμου (άρθρο 38 Κώδικα Ποινικής Δικονομίας) προβλεπόμενη “υποχρέωση για την ανακοίνωση αξιόποινης πράξης”.
 
Άλλο είναι εάν τώρα θυμήθηκε η Εισαγγελία να υπενθυμίσει στους διευθυντές την υποχρέωση αυτή.
 
Τόσα χρόνια που στα σχολεία υπάρχει η μάστιγα του bullying ή τελούνται διάφορες αξιόποινες πράξεις από μαθητές ή εξωσχολικούς, δεν ήξερε να στείλει το έγγραφο αυτό.
 
Μήπως όμως είναι το μόνο που γίνεται για πρώτη φορά στην άθλια αυτή ιστορία του covid-19;
 
Μήπως και τις μάσκες δεν θυμήθηκαν πρώτη φορά τώρα ενώ όλα αυτά τα χρόνια θέριζαν οι αναπνευστικοί ιοί;
 
Η λίστα είναι μεγάλη.
 
 
2ον) Με ρωτάτε για την απειλή που ακούγεται από διευθυντές και αναπαράγεται από τα ΜΜΕ, ότι σε περίπτωση “αναίτιας μακροχρόνιας απουσίας” παιδιών θα ειδοποιούνται οι αρμόδιες διευθύνσεις και η Εισαγγελία.
 
Αυτή η απειλή δεν έχει καμία σχέση με την ποινική διαδικασία για παραμέληση εποπτείας ανηλίκου κατ’ άρθρο 360 του Ποινικού Κώδικα, διάταξη η οποία προϋποθέτει τέλεση αξιόποινης πράξης από ανήλικο νεότερο από δεκαπέντε έτη.
 
 
3ον) Αυτό που σκοπίμως διαστρεβλώνεται από διευθυντές και ΜΜΕ είναι η αυτονόητη υποχρέωση των σχολείων να ενημερώσουν τις διευθύνσεις πρωτοβάθμιας και δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης σε περίπτωση που μαθητής ή μαθήτρια απουσιάζει “αναίτια” από το σχολείο για μεγάλο χρονικό διάστημα.
 
Η διαφορά όμως είναι ότι σε όλες τις περιπτώσεις για τις οποίες μιλάμε, οι γονείς έχουν ενημερώσει είτε προφορικά είτε εγγράφως τους διευθυντές των σχολείων ότι το παιδί τους δεν το στέλνουν στο σχολείο γιατί κρίνουν ότι πρέπει να προστατεύσουν την υγεία του.
 
Ώστε δεν τίθεται ζήτημα ΑΝΑΙΤΙΑΣ απουσίας.
 
Δεν τίθεται δηλαδή ζήτημα εξαφάνισης του ανηλίκου αλλά και των γονέων, με τους οποίους είναι ανέφικτη η επικοινωνία, ώστε να μιλάμε για ενημέρωση διευθύνσεων και Εισαγγελίας.
 
Σκοπίμως διαστρεβλώνονται το νόημα και οι προϋποθέσεις για την ενημέρωση και την παρέμβαση διευθύνσεων και Εισαγγελίας και επιχειρείται να τρομοκρατηθούν οι γονείς, απειλούμενοι ότι ΟΥΤΩΣ Ή ΑΛΛΩΣ θα ειδοποιηθούν οι υπηρεσίες αυτές.
 
Δηλαδή, μόνο και μόνο μη στέλνοντας τα παιδιά στο σχολείο, έστω και αν έχουν ενημερώσει γι αυτό και έχουν αιτιολογήσει την απόφασή τους, και η επικοινωνία τους με το σχολείο είναι δυνατή και σταθερή.
 
Και γίνεται περαιτέρω διαστρέβλωση της νομοθεσίας και των διαδικασιών, και επιχειρείται να τρομοκρατηθούν οι γονείς απειλούμενοι ότι θα τους ασκηθεί ποινική δίωξη για παραμέληση εποπτείας ανηλίκου.
 
Αυτά είναι από τα ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ FAKE NEWS όλης αυτής της φριχτής υπόθεσης “Covid-19”.
 
 
4ον) Στο σημείο αυτό όμως αναδεικνύεται και η μεγάλη σημασία της δήλωσης που σας πρότεινα να καταθέσετε στους διευθυντές των σχολικών μονάδων στις οποίες φοιτούν τα παιδιά σας.
 
Γιατί η δήλωση αυτή ακυρώνει, μεταξύ άλλων, εν τη γενέσει της κάθε απόπειρα κίνησης της διαδικασίας ενημέρωσης διευθύνσεων ή και ακόμη της Εισαγγελίας και συνακόλουθα και τις σχετικές απειλές.
 
Γιατί η απουσία, έστω και μακροχρόνια, των παιδιών δεν μπορεί πια να χαρακτηριστεί αναίτια. Έχει αιτία και αυτή δηλώνεται στο έγγραφο αυτό.
 
 
5ον) Έχω επίσης όμως εξηγήσει ότι ούτε η δήλωση αυτή ακυρώνει τον κίνδυνο των απουσιών και την απώλεια του σχολικού έτους λόγω της υπέρβασης του ανώτατου αριθμού τους. Και στον κίνδυνο αυτό ποντάρει η κυβέρνηση.
 
 
6ον) Η δήλωση αυτή, αφενός λοιπόν αιτιολογεί την απόφαση των γονέων να μη στείλουν τα παιδιά τους στο σχολείο, αφετέρου με αυτήν καθιστούν απολύτως σαφές στους διευθυντές ότι έχουν υποχρέωση να τους ειδοποιήσουν σε περίπτωση που επιχειρηθεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο, και από οποιονδήποτε, οποιαδήποτε ιατρική πράξη στα παιδιά, όπως είναι π.χ. τα τεστ.
 
Φυσικά και δεν μιλάω για τις συνήθεις περιπτώσεις τραυματισμών, γιατί και γι αυτό ρωτήθηκα.
 
 
7ον) Έχω όμως επίσης εξηγήσει ότι από κει και πέρα οι γονείς έχουν μόνο το δικαίωμα να παρίστανται στην ιατρική πράξη αλλά όχι να την εμποδίσουν.
 
Θέμα συγκατάθεσης δεν υφίσταται γιατί ισχύει ο νόμος 4682/2020 που καθιστά τις πράξεις αυτές (όπως τον εμβολιασμό, τη νοσηλεία, την φαρμακευτική αγωγή και τον περιορισμό ακόμη και σε ιδιωτικές εγκαταστάσεις) υποχρεωτικές.
 
Το έχω γράψει πολλές φορές αλλά θα το γράψω άλλη μία, γιατί εξακολουθούν ελάχιστοι καλόπιστοι, και κυρίως κακόπιστοι, να αναφέρονται στον νόμο 2619/1998 που κύρωσε τη σύμβαση του Οβιέδο, που μιλάει για τα ατομικά δικαιώματα και αποκλείει τις ιατρικές πράξεις χωρίς τη συγκατάθεσή μας.
 
Ο νόμος αυτός έχει μεν υπερνομοθετική ισχύ, και υπερισχύει του νόμου 4682/2020, αλλά δεν έχει και υπερσυνταγματική ισχύ, ώστε δεν υπερισχύει του ίδιου του Συντάγματος, ώστε βρισκόμαστε ξανά στα ίδια.
 
Ώστε το άρθρο 21 περί υποχρέωσης της πολιτείας να προστατεύει τη δημόσια υγεία, όσο δεν αποδομείται η απάτη και η “πανδημία” εξακολουθεί και υπερισχύει κάθε άλλης διάταξης περί ατομικών δικαιωμάτων και συναίνεσης σε ιατρικές πράξεις.
 
 
8ον) Έχω διαβάσει μία δήλωση η οποία κάνει τον γύρο του διαδικτύου, τη βλέπω σε πολλά σχόλια στις αναρτήσεις μου, ενώ μου την έχουν στείλει και με ρωτάνε επί αυτής, σαν να είναι δική μου.
 
Η δήλωση αυτή είναι απαράδεκτη.
 
Το μόνο καλό που κάνει είναι ότι εφόσον δικαιολογεί την απουσία των παιδιών, ακυρώνει κατά τα παραπάνω την “αναίτια” απουσία.
 
Μέχρι εκεί όμως.
 
Είναι απαράδεκτη γιατί περιέχει, χωρίς αστερίσκους, παραδοχή περί πανδημίας (ενώ στο δικό μου κείμενο κάνω ξεκάθαρη αναφορά στις ΔΙΚΕΣ ΤΟΥΣ και ΟΧΙ δικές μας παραδοχές “Πολλά κρούσματα”, “το παιδί μου θα μολυνθεί” κ.λπ.
 
Ο γονέας που καταθέτει αυτή τη δήλωση δέχεται ότι υπάρχει πανδημία και βεβαιότητα μόλυνσης του παιδιού του.
 
Έτσι, σχεδόν “δικαιολογεί’ έως και τις υποχρεωτικές πράξεις για το παιδί του.
 
Αδιανόητα και άκρως επιπόλαια πράγματα.
 
Πολλώ μάλλον, όταν ουδεμία αναφορά υπάρχει στις ιατρικές αυτές πράξεις και στην υποχρέωση των διευθυντών να ενημερώσουν τους γονείς.
 
Εξίσου αδιανόητο είναι να υποβάλλουν τη δήλωση αυτή άνθρωποι που με ακολουθούν και με διαβάζουν. Και μετά να με ρωτάνε μάλιστα εάν έκαναν καλά.
 
 
9ον) Κάπου διάβασα έναν κακόπιστο σχολιαστή που έγραφε για τα χαρτιά που κυκλοφορούν από “διάφορους απατεώνες”, που “δίνουν “ελπίδες” κ.λπ.
 
Πέραν της κακοπιστίας του συγκεκριμένου ανθρώπου, το σχόλιο του οποίου φυσικά έχει πάει στη Δίωξη, η συγεκριμένη αναφορά ανέδειξε ένα τεράστιο πρόβλημα που πράγματι υπάρχει.
 
Ήμουν ο πρώτος που ανέβασα κείμενα δηλώσεων και βεβαιώσεων.
 
Την αρχή την έκανα με τη βεβαίωση που είχα ζητήσει από τον Κικίλια να υπογράψει με την οποία θα αναλάμβανε την αστική και ποινική ευθύνη για τη μάσκα.
 
Η βεβαίωση αυτή έγινε viral σε ελάχιστα λεπτά. Τώρα φυσικά γίνονται viral όλα, αλλά τότε ήταν ένα πρωτοφανές νούμερο.
 
Ίδια βεβαίωση ανέβασα αργότερα για Μητσοτάκη και Κεραμέως.
 
Ο στόχος της κίνησης αυτής δεν ήταν βεβαίως να υπογράψουν τη βεβαίωση όλοι αυτοί, αλλά να αποδείξει άνευ άλλου, δια της βεβαίας αρνήσεώς τους, το αδιαμφισβήτητο γεγονός ότι αυτοί που λαμβάνουν τις αποφάσεις τις λαμβάνουν εν γνώσει τους ότι η επιστήμη λέει τα αντίθετα.
 
Και όλα αυτά προστίθενται σε όλα τα άλλα στοιχεία που συγκεντρώνω σε όλες τις ποινικές δικογραφίες που έχω προκαλέσει και τις ενέργειες που κάνω, δημιουργούν το τσουνάμι που θα συντρίψει την απάτη.
 
Στη συνέχεια, κατάφερα να συγκεντρώσω 30.000 ΟΚ για το εξώδικο αίτημα στη Βουλή για την κατάργηση του νόμου 4682/2020, και μετά 20.000 ΟΚ για το άνοιγμα των σχολείων.
 
Και στο τέλος, συνέταξα το κείμενο που θεώρησα ότι παρέχει τις μέγιστες δυνατές εγγυήσεις για τους γονείς, στο πλαίσιο της νομοθεσίας και της υφιστάμενης παρανοϊκής κατάστασης.
 
Βλέποντας κάποιοι την αποδοχή που είχαν αυτές οι κινήσεις μου, τις οποίες πάντα κάνω όχι απλά χωρίς να εισπράττω χρήματα, ενώ θα μπορούσα να είχα γίνει πλούσιος μέσα σε μία μέρα, αλλά επιβαρύνοντας ταυτόχρονα στον μέγιστο βαθμό τον οικογενειακό μου προϋπολογισμό, σκέφτηκαν ότι θα μπορούσαν να βγάλουν χρήματα εκμεταλλευόμενοι την αγωνία και την αφέλεια των γονέων.
 
Έχω λάβει καταγγελίες για χρηματικά ποσά που ζητάνε δικηγόροι (η τελευταία είναι για 150 € το “κομμάτι” -γιατί ως “κομμάτια” βλέπουν τους απελπισμένους γονείς), συνήθως μέσω αναρτήσεων από “κράχτες” (πελαταγωγούς), για “ενέργειες και εξώδικα”, χωρίς να έχουν την παραμικρή ιδέα οι γονείς σε τι πραγματικά μπλέκουν. Και δημιουργείται η άθλια εικόνα διαφόρων κειμένων που κάνουν τον γύρο του facebook και του διαδικτύου, παραπέμποντας σε πάγκους λαϊκών αγορών με μικροπωλητές δικηγόρους και μη (“ εδώ το καλό κείμενο”, “εδώ έχω το καλύτερο κείμενο”, “ελάτε το καλό το κείμενο, φρέσκο πράγμα”…).
 
Έτσι την πάτησαν 217 γονείς που παρασύρθηκαν από έναν τέτοιο “κράχτη” και τώρα τρέχουν στις εισαγγελίες ως υπόλογοι για παράνομη βία και παραβίαση του άρθρου 285 του Ποινικού Κώδικα για παραβίαση των μέτρων πρόληψης ασθενειών.
 
Και αυτό διότι απειλούσαν τους διευθυντές με διώξεις κ.λπ εάν δεν επιτρέψουν την είσοδο μαθητών στα σχολεία χωρίς μάσκα.
 
Ενώ οι διευθυντές εκτελούν εντολές και η μόνη ευθύνη τους είναι αυτή για την οποία τους προειδοποιώ εγώ με το κείμενο της δήλωσης που σας ζήτησα να καταθέσετε.
Προσοχή, τουλάχιστον από εδώ και πέρα.
 
10ον) Έχω εξηγήσει ότι οι διευθυντές των σχολείων, ως δημόσιοι υπάλληλοι σε δημόσιες υπηρεσίες, έχουν υποχρέωση εκ του νόμου (άρθρο 14 του Κώδικα Διοικητικής Διαδικασίας -το ανέβασα χθες) να παραλαμβάνουν και να πρωτοκολλούν όλα τα έγγραφα που κατατίθενται, και να δίνουν σχετική βεβαίωση στον καταθέτη.
 
Άλλως, διαπράττουν πειθαρχική και ποινική παράβαση καθήκοντος.
 
 
11ον) Από κει και πέρα, εγώ είναι πρακτικά αδύνατον να ασχοληθώ με κάθε περίπτωση χωριστά.
 
Θα το ήθελα πραγματικά πολύ, είναι όμως πραγματικά αδύνατον να το κάνω.
 
Πείτε στους διευθυντές ότι σας συμβουλεύει δικηγόρος, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε και το όνομά μου, πείτε του τη διάταξη του Κώδικα Διοικητικής Διαδικασίας, πείτε του ότι η παράβασή του διώκεται ως παράβαση καθήκοντος με το άρρθο 259 του Ποινικού Κώδικα.
 
Διαβάζω και κάποια σχόλια είτε επιθετικά είτε υπό τη μορφή “παραπόνου”, γιατί δεν απαντάω στα μηνύματα που μου στέλνουν.
 
Πρέπει να καταλάβετε όλοι ότι στο δικό μου Messenger (πολλώ μάλλον στη λίστα των αιτημάτων μηνυμάτων), όπως και στις ηλεκτρονικές διευθύνσεις μου, αλλά και στο κινητό μου σε όλες τις εφαρμογές του, δεν συμβαίνει κάτι το πολύ συνηθισμένο.
 
H λίστα των αδιάβαστων μηνυμάτων είναι ασύλληπτα μεγάλη.
 
Αυτοί με τους οποίους επικοινώνησα τελικά, ξέρουν ότι το έκανα με καθυστέρηση.
 
Όλα θα τα διαβάσω.
Όταν έχω χρόνο.
 
Η υπόθεση Covid-19 είναι η εθελοντική πλευρά της δικηγορίας που ασκώ.
 
Υπάρχει και η επαγγελματική όμως. Και από αυτή μπορώ να ζήσω την οικογένειά μου.
 
Πλούσιος δεν είμαι.
 
Και εσείς που έχετε πράγματι επείγοντα θέματα, είστε τελικά θύματα των εκατοντάδων μηνυμάτων.
 
Γιατί, για να εκφράσω και το δικό μου παράπονο, ενώ το έχω πει χιλιάδες φορές ότι είμαστε όλοι μία οικογένεια και τις ευχαριστίες και όλα αυτά τα πολύ θερμά λόγια για μένα, για τα οποία βεβαίως σας ευχαριστώ πάρα πολύ, μπορείτε να τα γράφετε στα σχόλιά σας στις αναρτήσεις μου δημόσια, μου στέλνετε αμέτρητα τέτοια μηνύματα και τελικά στον ωκεανό αυτό χάνονται τα κρίσιμα και ουσιώδη.
 
 
12ον) Τέλος, επειδή εξακολουθούν κάποιοι, καλόπιστοι και μη, να απαξιώνουν όλα όσα κάνω και να απαιτούν ενέργειες με άμεσα αποτελέσματα και άμεσες λύσεις, θα τους υπενθυμίσω ότι ούτε ο Χουντίνι είμαι, ούτε εγώ που παίρνω τις αποφάσεις.
 
Αν τις έπαιρνα εγώ, δεν θα είχαμε ούτε τον νόμο 4682 ούτε τις μάσκες ούτε την “πανδημία”.
 
Το γράφω, γιατί κάποιοι έχουν μάλλον παρανοήσει το ποιος είμαι και τι κάνω.
 
Όσοι λοιπόν, θα το γράψω ξανά, ζητάνε να αφήσω τα “εξώδικα” και “όλα αυτά που δεν έχουν αποτέλεσμα” και να κάνω ενέργειες που θα έχουν άμεσα, αν είναι δυνατόν αύριο το πρωί, λύσεις, όλοι αυτοί λοιπόν, αποχωρώντας από τη σελίδα μου, να μας υποδείξουν τις ενέργειες αυτές που δεν κάνω ενώ και θα είχαν άμεσα αποτελέσματα, και το κυριότερο, να μας πούνε γιατί δεν τις έκαναν οι ίδιοι.
 
 
Υ.Γ.1. Και επειδή είναι βέβαιον ότι δεν θα αποφύγουμε τα σχόλια του τύπου “ναι, αλλά δεν μας απαντάτε σ’ αυτό, κ. Αντωνιάδη” ή “και τώρα τι κάνουμε, δηλαδή, κ. Αντωνιάδη;”, σας το γράφω εκ των προτέρων ότι δεν θα απαντήσω σε κανένα.
 
Ας αναλάβετε όλοι εσείς που τα έχετε καταλάβει να απαντήσετε.
 
Είστε χιλιάδες αυτοί.
 
 
Υ.Γ.2: Μην τσακώνεστε οι γονείς μεταξύ σας. Υπάρχουν γονείς που πρέπει να εργαστούν για να ζήσουν τα παιδιά τους και δεν έχουν πού να τα αφήσουν. Υπάρχουν γονείς που φοβούνται.
 
Έχω εξηγήσει ποιος είναι ο κίνδυνος (απουσίες) και ποιος όχι (ποινικές διώξεις-αφαίρεση επιμέλειες).
 
Και υπάρχουν χιλιάδες γονείς που δεν ήθελαν να στείλουν τα παιδιά τους, αλλά στις τάξεις των παιδιών τους όλα τα υπόλοιπα παιδιά πήγαν.
 
Δεν είναι δυνατόν να ασκήσουν οι ίδιοι οι γονείς ψυχολογική βία στα παιδιά τους, για την οποία κατηγορούν τους άλλους ότι τους ασκούν με τη μάσκα.
 
Δεν είναι δυνατόν να περιθωριοποιείται και να απομονώνεται το παιδί.
 
Και αυτό κακοποίηση είναι.
 
Τα ξέρει όλα αυτά η κυβέρνηση.
 
Γι αυτό είπα ότι η μάχη την πρώτη μέρα θα ήταν χαμένη.
 
Θα νικήσουμε τις επόμενες, και με γεμάτα σχολεία.
 
Είναι σκέτη φρίκη, αλλά μας έχουν φτάσει στο σημείο να παρακαλάμε να ακούσουμε για λιποθυμίες παιδιών για να ασκηθεί πίεση στην κυβέρνηση.
 
Και μόνο γι αυτό πρέπει να τιμωρηθούν.
 
 
ΠΑΜΕ ΛΟΙΠΟΝ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΤΗΝ ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΗ ΑΠΟΧΗ ΤΗΝ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ !!
 
ΑΥΤΟ Μ Π Ο Ρ Ο Υ Μ Ε ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΟΥΜΕ ΟΛΟΙ !!!
ΠΑΜΕ !!!

 

Πηγή

Προβολές : 628


Μοίρασέ το:Ετικέτες: , , , , ,

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ


Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες, θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας, για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης, σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολογίου, μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε, καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιοδνήποτε τρόπο, το ιστολόγιο. Ο διαχειριστής του ιστολογίου, δεν ευθύνεται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνει. Τονίζουμε ότι υφίσταται μετριασμός των σχολίων και παρακαλούμε, πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, να έχετε υπόψη σας τα ακόλουθα:
  • Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες, ασυνάρτητος λόγος και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, πολύ περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο, εναντίον των συνομιλητών ή και των συγγραφέων, με υποτιμητικές προσφωνήσεις, ύβρεις, υπονοούμενα, απειλές ή χυδαιολογίες.>
  • Μην δημοσιεύετε άσχετα με το θέμα σχόλια.
  • Ο κάθε σχολιαστής, οφείλει να διατηρεί ένα μόνον όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
  • Με βάση τα παραπάνω, η διαχείριση, διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης σχολίων, χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση.
  • Επιπλέον σας τονίζουμε, ότι το ιστολόγιο, λειτουργεί σε εθελοντική βάση και ως εκ τούτου, τα σχόλια θα αναρτώνται μόλις αυτό καταστεί δυνατόν.

Διαβάστε ακόμα