Νίκος Αντωνιάδης: “ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ Η ΕΠΙΘΕΣΗ ΣΤΗ ΒΟΥΛΗ  ΔΕΥΤΕΡΟΣ Ο ΚΥΡΙΑΚΟΣ ΒΕΛΟΠΟΥΛΟΣ :  ΚΑΤΑΡΓΗΣΤΕ ΤΟΝ ΝΟΜΟ 4682/2020 !!” Ο δεύτερος που “κρεμάει στα μανταλάκια”, ο Νίκος Αντωνιάδης.

Νίκος Αντωνιάδης: “ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ Η ΕΠΙΘΕΣΗ ΣΤΗ ΒΟΥΛΗ ΔΕΥΤΕΡΟΣ Ο ΚΥΡΙΑΚΟΣ ΒΕΛΟΠΟΥΛΟΣ : ΚΑΤΑΡΓΗΣΤΕ ΤΟΝ ΝΟΜΟ 4682/2020 !!” Ο δεύτερος που “κρεμάει στα μανταλάκια”, ο Νίκος Αντωνιάδης.

13 Σεπτεμβρίου, 2020 2 Από Καλλιόπη Σουφλή
Προβολές:974
Μοίρασέ το
 

Νίκος Αντωνιάδης: “ΕΝΑΣ ΕΝΑΣ ΕΝΩΠΙΟΝ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ

ΜΕ ΤΙΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΤΟΥΣ

ΝΑ ΜΗΝ ΤΟΥΣ ΞΕΧΑΣΟΥΜΕ ΠΟΤΕ”

 

 Για να είμαι ειλικρινής, δεν περιμένω από τον Βελόπουλο αξιόλογη απάντηση, αλλά “πούστικη, δήθεν μπατριωτική”

Άλλωστε, τι να περιμένει κανείς από πολιτικό που έβαλε την υπογραφή του στο ΠΡΩΤΟ ΜΝΗΜΟΝΙΟ, ΠΟΥ ΑΛΥΣΣΟΔΕΣΕ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΑΣ;

Δεν θ’ αναφερθώ ούτε στους ΒΟΛΕΥΤΕΣ ΤΟΥ, ούτε στα ΖΩΑ που τον ψήφισαν…. έβαλε και το χεράκι της η Singular Logic για να μπει στη ΒΟΛΗ, ο αντικαταστάτης του Νικολάκη του Μιχαλολιάκου…. γιατί έτσι πρόσταξαν ΟΙ ΑΘΕΑΤΟΙ.

Θα χρησιμοποιήσω όμως ένα παλιό μου άρθρο από το κατηργημένο μου ιστολόγιο attikanea.blogspot.com που το βρήκα ανεβασμένο από συνάδελφο blogger (εδώ) και την δική του φράση: “ΑΠΑΞ ΠΡΟΔΟΤΗΣ, ΕΣ ΑΕΙ ΠΡΟΔΟΤΗΣ” (ακούστε το όλο το βίντεο, λίγα λεπτά είναι, αλλά η περίφημη φράση, στο 3′.14”)

Ότι και να απαντήσει ο Βελό, εγώ προσωπικά τον θεωρώ ΕΘΝΙΚΟ ΠΡΟΔΟΤΗ.

 

Καλλιόπη Σουφλή

Υ.Γ Οι πρώτες δυο φωτογραφίες, είναι δική μου επιλογή και είναι από το διαδίκτυο, όπως και οι   τελευταίες εκτός ανάρτησης φωτογραφίες.

Έτσι, για να θυμόμαστε ποιός είναι ο εν λόγω “κύριος”…

Νίκος Αντωνιάδης

ΣΤΗΡΙΞΤΕ ΤΟ !!
__________________

ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ Η ΕΠΙΘΕΣΗ ΣΤΗ ΒΟΥΛΗ

ΔΕΥΤΕΡΟΣ Ο ΚΥΡΙΑΚΟΣ ΒΕΛΟΠΟΥΛΟΣ :

ΚΑΤΑΡΓΗΣΤΕ ΤΟΝ ΝΟΜΟ 4682/2020 !!
___________________

ΕΝΑΣ ΕΝΑΣ ΕΝΩΠΙΟΝ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ

ΜΕ ΤΙΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΤΟΥΣ

ΝΑ ΜΗΝ ΤΟΥΣ ΞΕΧΑΣΟΥΜΕ ΠΟΤΕ

___________________

ΠΡΩΤΟΙ ΟΙ ΑΡΧΗΓΟΙ ΤΩΝ ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΕΥΤΙΚΩΝ ΟΜΑΔΩΝ

ΜΕΤΑ ΕΝΑΣ ΕΝΑΣ ΟΙ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ – ΜΕΧΡΙ ΤΟΝ ΤΡΙΑΚΟΣΙΟΣΤΟ.

___________________

ΜΗ ΔΙΑΝΟΗΘΕΙΤΕ ΟΥΤΕ ΣΚΕΨΗ ΝΑ ΚΑΝΕΤΕ ΝΑ ΜΑΣ ΖΗΤΗΣΕΤΕ ΤΗ ΨΗΦΟ ΜΑΣ ,

ΕΑΝ ΜΑΣ ΓΥΡΙΣΕΤΕ ΤΗΝ ΠΛΑΤΗ ΤΩΡΑ !!

___________________

Κύριε Βελόπουλε,

 

Όπως γνωρίζετε, την 26.8.2020 επιδόθηκε στη Βουλή των Ελλήνων εξώδικο αίτημα 30.000 Ελλήνων πολιτών, με το οποίο απαιτούν από τη Βουλή την κατάργηση των επονείδιστων και φασιστικών διατάξεων του νόμου 4682/2020, με τον οποίο κυρώθηκε η από 25.2.2020 Πράξη Νομοθετικού Περιεχομένου.

Όπως ενημερώθηκα από το Γραφείο του Προέδρου της Βουλής, το εν λόγω εξώδικο αίτημα, το οποίο έλαβε αριθμό πρωτοκόλλου 2669/26.8.2020, διαβιβάστηκε ηλεκτρονικά στα γραφεία των κοινοβουλευτικών ομάδων που στεγάζονται στη Βουλή.

Μέχρι και αυτήν την ώρα, οι Έλληνες πολίτες δεν γνωρίζουν αν έχετε καθ’ οιονδήποτε τρόπο ανταποκριθεί στο ανωτέρω αίτημα, ώστε δια του παρόντος ηλεκτρονικού μηνύματος, στο οποίο επισυνάπτεται το επιδοθέν εξώδικο, καλείστε να ενημερώσετε τον ελληνικό λαό εάν σκοπεύετε να προβείτε σε όλες τις κατά τον νόμο, το καταστατικό της Βουλής και αυτό του κόμματός σας, προβλεπόμενες ενέργειες προς τον σκοπό της κατάργησης των προδήλως αντισυνταγματικών διατάξεων, οι οποίες προσβάλλουν βάναυσα κάθε έννοια ατομικής ελευθερίας και ανθρωπίνων δικαιωμάτων, παραπέμπουν σε πρακτικές ολοκληρωτικών και απολυταρχικών καθεστώτων, ώστε καθίσταται επιτακτική και κατεπείγουσα η ανάγκη κατάργησής τους.

Πρέπει να γίνει αντιληπτό ότι ο αριθμός των 30.000 πολιτών που μου παρείχαν τη σχετική εξουσιοδότηση στο μέσο κοινωνικής δικτύωσης “Facebook”, παραπέμπει σε πολύ μεγαλύτερο αριθμό, εκατοντάδων χιλιάδων, αν όχι εκατομμυρίων πολιτών, ώστε η ευθύνη τόσο η δική σας προσωπικά όσο και του κόμματός σας, είναι βαριά και ιστορική έναντι των Ελλήνων πολιτών και των παιδιών τους.

Ως εκ τούτου, αναμένω και απαιτώ, για λογαριασμό όλων αυτών των πολιτών, την απάντησή σας μέχρι την Τρίτη 15 Σεπτεμβρίου 2020. Σε περίπτωση που δεν απαντήσετε, η σιωπή σας θα συνιστά δήλωση αποδοχής των ανωτέρω διατάξεων, με όσες συνέπειες θα έχει η αποδοχή σας αυτή στην μετά ταύτα αντιμετώπισή σας από τους Έλληνες πολίτες και ψηφοφόρους.

 

Νίκος Ι. Αντωνιάδης
Δικηγόρος Αθηνών

 

Πηγή

 

 

 

 

Προβολές : 974


Μοίρασέ το:Ετικέτες: , , , ,

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ


Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες, θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας, για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης, σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολογίου, μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε, καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιοδνήποτε τρόπο, το ιστολόγιο. Ο διαχειριστής του ιστολογίου, δεν ευθύνεται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνει. Τονίζουμε ότι υφίσταται μετριασμός των σχολίων και παρακαλούμε, πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, να έχετε υπόψη σας τα ακόλουθα:
  • Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες, ασυνάρτητος λόγος και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, πολύ περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο, εναντίον των συνομιλητών ή και των συγγραφέων, με υποτιμητικές προσφωνήσεις, ύβρεις, υπονοούμενα, απειλές ή χυδαιολογίες.>
  • Μην δημοσιεύετε άσχετα με το θέμα σχόλια.
  • Ο κάθε σχολιαστής, οφείλει να διατηρεί ένα μόνον όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
  • Με βάση τα παραπάνω, η διαχείριση, διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης σχολίων, χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση.
  • Επιπλέον σας τονίζουμε, ότι το ιστολόγιο, λειτουργεί σε εθελοντική βάση και ως εκ τούτου, τα σχόλια θα αναρτώνται μόλις αυτό καταστεί δυνατόν.

Διαβάστε ακόμα