Νίκο Αντωνιάδη και Κωνσταντίνε Βαθιώτη,  διαβάστε αυτή τη συμβουλή... έχει μεγάλη σημασία για τον μεγάλο αγώνα που δίνετε και οι δυο σας.

Νίκο Αντωνιάδη και Κωνσταντίνε Βαθιώτη, διαβάστε αυτή τη συμβουλή... έχει μεγάλη σημασία για τον μεγάλο αγώνα που δίνετε και οι δυο σας.

3 Σεπτεμβρίου, 2020 3 Από Καλλιόπη Σουφλή
Προβολές:680
Μοίρασέ το

Αν πραγματικά ήθελαν να δουν πόσο μεγάλη είναι η επιδημιολογική σημασία του «νέου» κορωναϊού, θα έπρεπε να κάνουν τα κατωτέρω, συμπεριλαμβάνοντας στη διαφορική διάγνωση, τουλάχιστον τους ιούς της γρίπης και όλους τους γνωστούς ιούς του συναχιού, που δυστυχώς είναι «κορωνοϊοί»!!!

ΑΡΑ, ο κ. Αντωνιάδης και όποιος άλλος θέλει επιβεβαίωση αιτίου, μπορεί να ζητήσει από τους εισαγγελείς, όταν γίνεται έλεγχος για το «νέο» κορωνοϊό, να γίνεται…

 

 

Αγαπητοί κ.κ. Νίκο Αντωνιάδη και κύριε Καθηγητά Κωνσταντίνε Βαθιώτη, διαβάστε τι λέει ένας επιστήμονας, με σχόλιό του στα ATTIKANEA.INFO  …

Διαβάστε αυτή τη συμβουλή, έχει μεγάλη σημασία για τον μεγάλο αγώνα που δίνετε και… ξέσκίστε τους…

 

Καλλιόπη Σουφλή

Πρέπει να ξέρετε ότι:

1. Διάγνωση με υπόδειξη αιτίου γίνεται μετά βεβαιότητας μόνο αν αποκλειστούν άλλα αίτια που προκαλούν παρόμοια συμπτώματα. Αν δεν γίνει αυτό μιλάμε για πιθανή ένδειξη αιτίου

2. Το ίδιο αφορά τους θανάτους. Για αυτό δεν μιλούν για θανάτους «από κορωνοϊό», αλλά μιλούν για θανάτους «με κορωνοϊο».

 

ΠΩΣ ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΝΟΥΜΕ;

3. Δια του αποκλεισμού, όπως: Χρησιμοποιούμε τις κατάλληλες (πιο αξιόπιστες) διαγνωστικές μεθόδους που υπάρχουν για την αναγνώριση (απομόνωση ή έμμεση αναγνώριση) όλων των αιτίων που θα μπορούσαν να προκαλέσουν την ίδια κλινική εικόνα.

Άρα, αν φτάσουμε να έχουμε ένα μοναδικό αίτιο, αποδίδουμε την κλινική εικόνα ή το θάνατο σε αυτό.

Αυτή είναι η μετά βεβαιότητας διάγνωση «από συγκεκριμένο αίτιο» και η διαδικασία λέγεται στη ιατρική «διαφορική διάγνωση».

Διαφορετικά πιθανολογούμε.

Στις λοιμώξεις δε χωρίς ένα αίτιο, μιλάμε για «σύμμεικτες» λοιμώξεις.

Στις σύμμεικτες λοιμώξεις το αποτέλεσμα αφορά την «κοινή» δράση και επομένως είναι λοίμωξη ή θάνατος «από τα παθογόνα και όχι με το παθογόνο!!».

Αν πραγματικά ήθελαν να δουν πόσο μεγάλη είναι η επιδημιολογική σημασία του «νέου» κορωναϊού, θα έπρεπε να κάνουν τα ανωτέρω συμπεριλαμβάνοντας στη διαφορική διάγνωση, τουλάχιστον τους ιούς της γρίπης και όλους τους γνωστούς ιούς του συναχιού, που δυστυχώς είναι «κορωνοϊοί»!!!

4. ΆΡΑ, ο κ. Αντωνιάδης και όποιος άλλος θέλει επιβεβαίωση αιτίου, μπορεί να ζητήσει από τους εισαγγελείς, όταν γίνεται έλεγχος για το «νέο» κορωνοϊό να γίνεται

α) έλεγχος και τουλάχιστον για τους συγγενείς κορωνοϊούς,

β) Να χρησιμοποιούνται περισσότερες της μιας διαγνωστικές μέθοδοι για το ίδιο αίτιο για επιβεβαίωση με ασφάλεια της αναγνώρισης αιτίου.

Έτσι επιβεβαιώνεται η αξιοπιστία της μεθόδου,

γ) Να μην γίνεται αποδεκτή η συγγραφή στα πιστοποιητικά θανάτου του «νέου» κορωναϊού, αν δεν έχουν γίνει τα ανωτέρω,

δ) να διωχθούν ποινικά ιατροί που δεν εφαρμόζουν το ορθό πρωτόκολλο απόδοσης θανάτου με ακρίβεια,

ε) να διωχθούν τα διαγνωστικά κέντρα που δίνουν αποτελέσματα χωρίς αποκλεισμό άλλων κορωνοϊών, αλλά και διπλής επιβεβαίωσης απομόνωσης/αναγνώρισης ενός αιτίου,

η) να έχει το δικαίωμα ο ενδιαφερόμενος να κάνει με δικά του έξοδα τυφλό έλεγχο σε εργαστήρια ανεξάρτητα του συστήματος υγείας ή και στα ίδια χωρίς άμεση αναγνώριση ενδιαφερομένου (μπορεί να γίνονται παλιανθρωπιές κατά παραγγελία) και κυρίως

θ) να δημιουργηθούν ομάδες από ανεξάρτητους εμπειρογνώμονες, όπως υπάρχουν σε όλες τις διαμάχες, που να ελέγχουν τα ανωτέρω και κυρίως τις εισαγωγές σε νοσοκομεία από το αίτιο, αλλά σημαντικότερο ακόμη κατά την επιβληθείσα απομόνωση.

Στους μαθητές θα έπρεπε πριν το σχολείο να γίνει συστηματικός έλεγχος για την θετικότητά τους στο «νέο» κορωνοϊό, αλλά και όλους τους συγγενείς του.

Αν δεν υπάρχουν θετικά άτομα, σε μια περιοχή (δομή) να μην γίνεται προληπτική χρήση μάσκας.

Αν υπάρχουν θετικά να γίνεται χρήση μόνο από το θετικό ή να απομονώνεται το θετικό για ενδεδειγμένο χρόνο και μόνο αν έχει γίνει σωστός διαχωρισμός μεταξύ του νέου κορονωϊού και των συγγενών του!!!

Τέτοιος συστηματικός έλεγχος να γίνεται σε επιστημονικά ενδεδειγμένα χρονικά διαστήματα για περιορισμό και τελική εξάλειψη του αιτίου!!

Αυτά κάνουν οι κτηνίατροι για των έλεγχο των επιδημιών στα ΖΩΑ!!!

Έτσι έχετε ως καταναλωτές ασφαλή τρόφιμα!!!

Γιατί δεν γίνονται σωστά τα πράγματα στον άνθρωπο;

ΓΙΑΤΙ δεν το επιθυμούν!

Να γιατί δεν ξέρουμε καν πόσο διαδεδομένοι είναι οι ιοί της γρίπης, άρα και πως εμπλέκονται στην παρούσα κατάσταση (ο ρόλος τους)!!!

Μας ΔΟΥΛΕΥΟΥΝ!!!!!!!!!!!

 

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΣ

 

Πηγή

Προβολές : 680


Μοίρασέ το:Ετικέτες: , , , , ,

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ


Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες, θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας, για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης, σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολογίου, μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε, καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιοδνήποτε τρόπο, το ιστολόγιο. Ο διαχειριστής του ιστολογίου, δεν ευθύνεται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνει. Τονίζουμε ότι υφίσταται μετριασμός των σχολίων και παρακαλούμε, πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, να έχετε υπόψη σας τα ακόλουθα:
  • Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες, ασυνάρτητος λόγος και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, πολύ περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο, εναντίον των συνομιλητών ή και των συγγραφέων, με υποτιμητικές προσφωνήσεις, ύβρεις, υπονοούμενα, απειλές ή χυδαιολογίες.>
  • Μην δημοσιεύετε άσχετα με το θέμα σχόλια.
  • Ο κάθε σχολιαστής, οφείλει να διατηρεί ένα μόνον όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
  • Με βάση τα παραπάνω, η διαχείριση, διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης σχολίων, χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση.
  • Επιπλέον σας τονίζουμε, ότι το ιστολόγιο, λειτουργεί σε εθελοντική βάση και ως εκ τούτου, τα σχόλια θα αναρτώνται μόλις αυτό καταστεί δυνατόν.

Διαβάστε ακόμα