ΝΑ ΑΝΤΑΠΟΚΡΙΘΟΥΜΕ ΟΛΟΙ Σ’ ΑΥΤΟ ΤΟ ΚΑΛΕΣΜΑ. Ο Δρ. Wodarg και ο Dr. Yeadon ζητούν διακοπή όλων των μελετών εμβολιασμού του Κορονοιού, Κάλεσμα για να υπογράψετε την ΑΙΤΗΣΗ

ΝΑ ΑΝΤΑΠΟΚΡΙΘΟΥΜΕ ΟΛΟΙ Σ’ ΑΥΤΟ ΤΟ ΚΑΛΕΣΜΑ. Ο Δρ. Wodarg και ο Dr. Yeadon ζητούν διακοπή όλων των μελετών εμβολιασμού του Κορονοιού, Κάλεσμα για να υπογράψετε την ΑΙΤΗΣΗ

3 Δεκεμβρίου, 2020 25 Από Καλλιόπη Σουφλή
Προβολές:2,380
Μοίρασέ το

Βάσει των πολλών διαφορετικών δοκιμών PCR πολύ ποικίλης ποιότητας, ούτε ο κίνδυνος ασθένειας ούτε το πιθανό όφελος του εμβολίου μπορούν να προσδιοριστούν με την απαραίτητη βεβαιότητα, και αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο η δοκιμή του εμβολίου στον άνθρωπο είναι ανήθικη.

 

 

Αγαπητοί αναγνώστες και φίλοι,

ΗΡΘΕ Η ΩΡΑ ΝΑ ΔΩΣΟΥΜΕ ΙΣΧΥΡΗ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΤΟΥΣ ΣΑΤΑΝΙΚΟΥΣ ΦΑΡΜΑΚΟΒΙΟΜΗΧΑΝΟΥΣ, ΠΟΥ ΣΤΟΧΕΥΟΥΝ ΣΤΗΝ ΕΞΟΝΤΩΣΗ ΜΑΣ.

ΔΙΝΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΤΟ ΠΑΡΟΝ, ΚΑΙ ΔΥΝΑΜΩΝΟΥΜΕ ΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΙΑΤΡΩΝ.

Μοιράστε το στους φίλους και στους συγγενείς σας, για να υπογράψουν κι αυτοί.

ΔΙΑΚΥΒΕΥΕΤΑΙ Η ΖΩΗ ΚΑΙ Η ΥΠΑΡΞΗ ΜΑΣ.

 

Καλλιόπη Σουφλή

 

Το εμβόλιο περιέχει μια ακίδα πρωτεΐνης (βλέπε εικόνα) που ονομάζεται συγκυτίνη-1, ζωτικής σημασίας για το σχηματισμό ανθρώπινου πλακούντα στις γυναίκες.

Εάν το εμβόλιο λειτουργεί έτσι ώστε να σχηματίσουμε μια ανοσοαπόκριση ενάντια στην ακίδα πρωτεΐνης, εκπαιδεύουμε επίσης το γυναικείο σώμα να επιτεθεί στη συνκυτίνη-1, η οποία θα μπορούσε να οδηγήσει σε στειρότητα σε γυναίκες μιας μη καθορισμένης διάρκειας.

Ο Δρ. Wodarg και ο Dr. Yeadon ζητούν να σταματήσουν όλες οι μελέτες εμβολιασμού για τον κορονοίο και συνυπογράφουν την αναφορά

2020 ΝΕΑ

Την 1η Δεκεμβρίου 2020, ο πρώην επικεφαλής του τομέα έρευνας αναπνευστικών ασθενειών Dr. Michael Yeadon και ο ειδικός επιδημιολόγος, πνευμονολόγος και πρώην επικεφαλής του τμήματος δημόσιας υγείας Dr. Wolfgang Wodarg υπέβαλαν αίτηση στον EMA,τον Ευρωπαϊκό Οργανισμό Ιατρικής υπεύθυνο για όλη την ΕΕ για την έγκριση φαρμάκων, για την άμεση αναστολή όλων των μελετών εμβολίων SARS CoV 2, ιδίως της μελέτης BioNtech / Pfizer στο BNT162b (αριθμός EudraCT 2020-002641-42).

Ο Dr. Wodarg και ο Dr. Yeadon απαιτούν οι μελέτες – για την προστασία της ζωής και της υγείας των εθελοντών – να μην συνεχιστούν έως ότου υπάρχει διαθέσιμο σχέδιο μελέτης που να είναι κατάλληλο για την αντιμετώπιση των σημαντικών ανησυχιών για την ασφάλεια που εκφράζονται από έναν αυξανόμενο αριθμό γνωστών επιστημόνων κατά του εμβολίου και του σχεδιασμού της μελέτης.

Από τη μία πλευρά, οι αναφέροντες απαιτούν, λόγω της γνωστής έλλειψης ακρίβειας της δοκιμής PCR σε μια σοβαρή μελέτη, πρέπει να χρησιμοποιηθεί η λεγόμενη αλληλουχία Sanger (Sanger sequencing) . 

Αυτός είναι ο μόνος τρόπος να κάνετε αξιόπιστες δηλώσεις σχετικά με την αποτελεσματικότητα ενός εμβολίου κατά του Covid-19.

Βάσει των πολλών διαφορετικών δοκιμών PCR πολύ ποικίλης ποιότητας, ούτε ο κίνδυνος ασθένειας ούτε το πιθανό όφελος του εμβολίου μπορούν να προσδιοριστούν με την απαραίτητη βεβαιότητα, και αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο η δοκιμή του εμβολίου στον άνθρωπο είναι ανήθικη.

Επιπλέον, απαιτούν να αποκλειστούν, μπορεί να γίνει π.χ. με πειράματα σε ζώα, κίνδυνοι που είναι ήδη γνωστοί από προηγούμενες μελέτες, οι οποίες προέρχονται εν μέρει από τη φύση των κορονοιών. 

Οι ανησυχίες κατευθύνονται συγκεκριμένα στα ακόλουθα σημεία:

Ο σχηματισμός των λεγόμενων ”μη εξουδετερωτικών αντισωμάτων” ενίσχυση ADE μπορεί να οδηγήσει σε υπερβολική ανοσολογική αντίδραση, ειδικά όταν το εξεταζόμενο πρόσωπο αντιμετωπίζει τον πραγματικό «άγριο» ιό μετά τον εμβολιασμό. 

Αυτή η λεγόμενη ενίσχυση που εξαρτάται από αντισώματα, ADE, είναι από καιρό γνωστή από πειράματα με εμβόλια κορονοιών σε γάτες, για παράδειγμα.

Κατά τη διάρκεια αυτών των μελετών, όλες οι γάτες που αρχικά ήταν ανεκτές στο εμβόλιο, μόλις ήρθαν σε επάφή με τον άγριο ιο πέθαναν.(1) (2) (3) (4) (5)

Οι εμβολιασμοί αναμένεται να παράγουν αντισώματα έναντι των ακίδων πρωτεϊνών του SARS-CoV-2. 

Ωστόσο, οι πρωτεΐνες ακίδων περιέχουν επίσης ομόλογες πρωτεΐνες συγκυτίνης, οι οποίες είναι απαραίτητες για το σχηματισμό του πλακούντα σε θηλαστικά όπως οι άνθρωποι.

Πρέπει να αποκλειστεί απολύτως ότι ένα εμβόλιο κατά του SARS-CoV-2 θα μπορούσε να προκαλέσει ανοσολογική αντίδραση κατά της συγκυτίνης-1, καθώς διαφορετικά θα μπορούσε να οδηγήσει τις εμβολιασμένες γυναίκες σε στειρότητα αόριστης διάρκειας

Τα εμβόλια mRNA από την BioNTech / Pfizer περιέχουν πολυαιθυλενογλυκόλη(PEG)

Το 70% των ανθρώπων αναπτύσσουν αντισώματα έναντι αυτής της ουσίας αυτό σημαίνει ότι πολλοί άνθρωποι μπορούν να αναπτύξουν αλλεργικές, δυνητικά θανατηφόρες αντιδράσεις στον εμβολιασμό.

Η πολύ σύντομη διάρκεια της μελέτης δεν επιτρέπει ρεαλιστική εκτίμηση των μακροχρόνιων αποτελεσμάτων.

Όπως και στις περιπτώσεις ναρκοληψίας μετά τον εμβολιασμό της γρίπης των χοίρων, εκατομμύρια υγιείς άνθρωποι θα εκτεθούν σε απαράδεκτο κίνδυνο εάν χορηγηθεί έγκριση έκτακτης ανάγκης και έπειτα θα ακολουθήσει η δυνατότητα παρακολούθησης των μακροχρόνιων επιπτώσεων του εμβολιασμού.

Ωστόσο, η BioNTech / Pfizer υπέβαλε αίτηση για έγκριση έκτακτης ανάγκης την 1η Δεκεμβρίου 2020.

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΓΙΑ ΒΟΗΘΕΙΑ: Ο Δρ Wodarg και ο Dr. Yeadon ζητούν από όσο το δυνατόν περισσότερους πολίτες της ΕΕ να υπογράψουν την αίτησή τους στέλνοντας το ηλεκτρονικό ταχυδρομείο που προετοιμάστηκεεδώ στον EMA.

Το προσχέδιο του e-mail

Dear Sir or Madam, I am hereby co-signing the petition of Dr. Wodarg and Dr. Yeadon to support their urgent request to stay the Phase III clinical trial(s) of BNT162b (EudraCT Number 2020-002641-42) and other clinical trials. The full text of the petition of Dr. Wodarg and Dr. Yeadon can be found here: 

https://2020news.de/wp-content/uploads/2020/12/Wodarg_Yeadon_EMA_Petition_Pfizer_Trial_FINAL_01DEC2020_EN_unsigned_with_Exhibits.pdf 

I hereby respectfully request that EMA act on the petition of Dr. Wodarg and Dr. Yeadon immediately. 

Regards

Το Ονοματεπώνυμο σας

ΠΡΟΣ

[email protected]

ΘΕΜΑ

petitionEMA@corona-ausschuss.com

TO:  [email protected]

CC: petitionEMA@corona-ausschuss.com

Dear Sir or Madam, 

I am hereby co-signing the petition of Dr. Wodarg to support his urgent request to stay the Phase III clinical trial(s) of BNT162b (EudraCT Number 2020-002641-42) and other clinical trials. 

The full text of the petition of Dr. Wodarg can be found here:

https://2020news.de/wp-content/uploads/2020/12/Wodarg_Yeadon_EMA_Petition_Pfizer_Trial_FINAL_01DEC2020_EN_unsigned_with_Exhibits.pdf 

I hereby respectfully request that EMA act on the petition of Dr. Wodarg immediately. 

Kind regards

ΟΝΟΜΑΤΕΠΩΝΥΜΟ

Ολόκληρη η μελέτη με βιβλιογραφία εδώ

 

πηγές

Head of Pfizer Research: Covid Vaccine is Female Sterilization

Dr. Wodarg and Dr. Yeadon Request a Stop of ALL Corona Vaccination Studies, Call to SIGN THE PETITION

Είναι δυνατόν να υπάρξει ασφαλές εμβόλιο για τον κορονοιό; Ο Δρ Φάουτσι και οι κατασκευαστές εμβολίων ανησυχούν για τα λάθος αντισώματα

Έκθεση αξιολόγησης του πρωτοκόλλου PCR-RT Corman-Drosten et al. Eurosurveillance 2020

Επιστολή αίτησης ανάκλησης του πρωτοκόλλου PCR-RT προς τη συντακτική επιτροπή Eurosurveillance

Εως τώρα όλες οι προσπάθειες για εμβόλιο κοροναϊού, απέτυχαν κυρίως λόγω του φαινομένου ADE

Η ποσότητα φορμαλδεύδης και θιμεροσάλ στα εμβόλια γρίπης ειναι ασφαλής;;

Τελικά τα εμβόλια προλαμβάνουν την μεταδοτικότητα, μειώνουν τα θανατηφόρα κρούσματα;

Τα πρωτόκολλα εμβολίων Covid-19 αποκαλύπτουν ότι οι δοκιμές έχουν σχεδιαστεί για να πετύχουν

Ας ελέγξουμε τους ελεγκτές του Reuters:λένε ότι τα εμβόλια DNA δεν αλλάζουν τη γενετική σας σύνθεση – αλήθεια ή ψέμα;

 

Πηγή

Προβολές : 2,380


Μοίρασέ το:Ετικέτες: , , , ,

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ


Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες, θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας, για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης, σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολογίου, μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε, καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιοδνήποτε τρόπο, το ιστολόγιο. Ο διαχειριστής του ιστολογίου, δεν ευθύνεται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνει. Τονίζουμε ότι υφίσταται μετριασμός των σχολίων και παρακαλούμε, πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, να έχετε υπόψη σας τα ακόλουθα:
  • Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες, ασυνάρτητος λόγος και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, πολύ περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο, εναντίον των συνομιλητών ή και των συγγραφέων, με υποτιμητικές προσφωνήσεις, ύβρεις, υπονοούμενα, απειλές ή χυδαιολογίες.>
  • Μην δημοσιεύετε άσχετα με το θέμα σχόλια.
  • Ο κάθε σχολιαστής, οφείλει να διατηρεί ένα μόνον όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
  • Με βάση τα παραπάνω, η διαχείριση, διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης σχολίων, χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση.
  • Επιπλέον σας τονίζουμε, ότι το ιστολόγιο, λειτουργεί σε εθελοντική βάση και ως εκ τούτου, τα σχόλια θα αναρτώνται μόλις αυτό καταστεί δυνατόν.

Διαβάστε ακόμα