Να γιατί κάνετε λάθος με τις δικτατορίες!!

Να γιατί κάνετε λάθος με τις δικτατορίες!!

17 Νοεμβρίου, 2020 10 Από Καλλιόπη Σουφλή
Προβολές:335
Μοίρασέ το
Να γιατί κάνετε λάθος με τις δικτατορίες!!

 

 

 

Είμαστε δεμένοι χειροπόδαρα και στην απόλυτη εξουσία διεστραμμένων πολιτικών και λοιπών εξουσιών.

Λυπάμαι που θα το επαναλάβω, αλλά όλο αυτό, μόνον με αίμα και χάος θα ανατραπεί.

Να εύχεστε να είναι το δικό τους αίμα και το δικό τους χάος.

Επειδή όμως οι ευχές σπάνια πιάνουν, ετοιμαστείτε για τα χειρότερα.

ΧΩΡΙΣ ΑΓΩΝΑ ΚΑΙ ΘΥΣΙΑ, ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΔΕΝ ΘΑ ΕΡΘΕΙ.

 

Καλλιόπη Σουφλή

Να γιατί κάνετε λάθος με τις δικτατορίες!!

Η αλήθεια έλαμψε!

Κι έτσι ξεστραβώθηκε και η ασταμάτητη μηχανή: τα πραξικοπήματα είναι συνταγματικά κατοχυρωμένα! Το λένε οι “ειδικοί” (και ποιός τολμάει να τους αμφισβητήσει;), το είπε ακόμα και ο γίγαντας της συνταγματολογίας Βενιζέλος (ατυχής συνωνυμία με εκείνον που είχε φτιάξει την συνταγματική ρύθμιση για την ασυλία των πολιτικών…).

Φαίνεται πως δεν έχει υπάρξει αστικό σύνταγμα που να μην έχει κάπου αστερίσκους· και δεν υπάρχει αστερίσκος που να μην αξιοποιήθηκε δεόντως, όταν τα αφεντικά είχαν την ανάγκη, κατά των βεβαιοτήτων που είχαν κοιμήσει τους υποτελείς ως προς τις σχέσεις με το κράτος τους.

Στην πιο πρόσφατη ελληνική περίπτωση ο αστερίσκος εκδηλώθηκε με τον νόμο “υγιεινιστικής έκτακτης ανάγκης” (νο 4683/2020) του περασμένου Μάρτη (ψηφίστηκε με όλα τα τυπικά απ’ το κοινοβούλιο) που έλυσε τα χέρια της διακυβέρνησης μέσω διαταγμάτων.

Κατόπιν τούτου (λένε οι έμποροι της θεσμικής τάξης συνταγματολόγοι) όλα είναι σωστά, νόμιμα και ηθικά: και οι έφοδοι σε σπίτια, και κάθε είδους απαγόρευση (ακόμα και η πιο διεστραμμένη), και η θανατοπολιτική, και η “κοινή δεξαμενή”, και η δημιουργική λογιστική θανάτου, και τα ιατρικά πειράματα, και οι εγκάθετοι του βιο-πληροφορικο-ασφαλίτικου συμπλέγματος, και ο εμβολιασμός του πόπολου με απεριόριστες δόσεις παράνοιας.

Αρκεί στο τέλος να γράφει: Πιστεύω σε μια Υγεία, μητέρα Παντοκρατόρισσα…

Τα «κλειδιά» των αστερίσκων, που κάνουν αυτονόητο (για όσους έχουν εξουσία) το αδιανόητο (για τους υποτελείς) είναι η «αρχή της αναλογικότητας» και η «ερμηνεία».

Τί είναι η «αρχή της αναλογικότητας»;

Αν είναι να πέσει ένας κομήτης στο κεφάλι σου δεν την βγάζεις με ομπρέλα!

Πράγμα που σημαίνει πως κάθε σωστός (συνταγματικά πάντα!) πραξικοπηματίας οφείλει, πριν απ’ όλα, να κατασκευάσει έναν κίνδυνο τέτοιο που να «δικαιολογεί» το πραξικόπημα που σκοπεύει να κάνει!

Elementary!

Δεν κάνεις πραξικόπημα επειδή θα πέσει βροχή…

Το κάνεις επειδή θα πέσει κομήτης!

Ποιός θα είναι ο κίνδυνος;

Ο κομμουνιστικός;

Ο αναρχικός;

Ο ιικός;

Όποιος και νάναι οφείλει να είναι «σκοτεινός», «ασαφής», «δόλιος», «διεισδυτικός», «αόρατος», πανταχού παρών και τα πάντα πληρών: ο διάολος ο ίδιος και οι μεταμορφώσεις του!!

Όταν κατασκευαστεί αυτός ο κίνδυνος ο συνετός συνταγματολόγος θα δείξει τον αστερίσκο και θα πει: “και τώρα Κύριε περάστε! Ιδού η κυριαρχία Σας!”

Αυτό είναι το καθαρά επιστημονικό καθήκον του!

Όσο για την ερμηνεία; Τί είναι «ερμηνεία» στο θέμα μας;

Είναι αυτό που ίσως υποπτεύεσθε: τα «fake news» της εξουσίας ως «real news»!

Κι όπως θα έλεγε είτε ο Carl Schmitt είτε ο Αδόλφος Χίτλερ, είτε οποιαδήποτε σοβαρή κρατική υπηρεσία: όταν νικάς τα ψέμματά σου ξεχνιούνται.

Όμως ο γιγάντιος συνταγματολόγος Βενιζέλος (ατυχής συνωνυμία και τα λοιπά…) το τερμάτισε συνεντευξιαζόμενος χτες με τον πρωϊνό (και) ραδιοφωνικό αρχιδημαγωγό του μηντιακού συγκροτήματος Αλαφούζου (καμμία σχέση με την microsoft…).

Ποιό είναι το χειρότερο που θα μπορούσε να συμβεί κατά παράβαση των πραξικοπηματικών προσταγών;

Ποιό είναι το έσχατο σημείο συνωμοσίας για την καταστροφή του πραξικοπηματικού υγιεινιστικού πολιτεύματος;

Όχι ο εορτασμός της επετείου – αυτός είναι για κατανάλωση.

Ότι (σύμφωνα με τα μεστά λόγια του συνταγματολόγου)… μπορεί αύριο να βγει η ένωση … εε… «τάδε», «για την προστασία των δικαιωμάτων», ή η ένωση «δείνα» που εκφράζει μια ομάδα δικαστικών λειτουργών, και να πει ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εμβολιάζεται ή να μην εμβολιάζεται!!! (Αρχιδημαγωγός: Χμμ.. Σωστό!)

Ε, όχι! Όχι κι αυτό!!!

Άκου να έχει ο καθένας το δικαίωμα να μην εμβολιάζεται!

Άκου να έχει ο καθένας το δικαίωμα να αμφισβητεί την γενετική μηχανική!

Πού θα πάμε έτσι;

Σ’ ευχαριστούμε Τεράστιε!!! Είναι κρίμα που δεν σε προσέχει το πόπολο όσο θα έπρεπε: επιβεβαιώνεις τι σόι είναι οι νόμοι που έχουν αρχίσει να μας επιβάλλονται…

Και τι σκοπό έχουν.

 

Πηγή

Προβολές : 335


Μοίρασέ το:Ετικέτες: , , , ,

Αγαπητοί αναγνώστες των ΑΤΤΙΚΩΝ ΝΕΩΝ,

Δώδεκα χρόνια, συνταξειδεύουμε μαζί στον χώρο της διαδικτυακής ενημέρωσης. Σ’ αυτά τα χρόνια, στάθηκα δίπλα σας , με μοναδικό στόχο την ενημέρωσή σας, όσο πιο αντικειμενικά μπορούσα αφιερώνοντας ατέλειωτες ώρες γι'αυτήν. Μετά την διαγραφή του πρώτου μου ιστολογίου, αναγκάστηκα να πάω σε άλλη πλατφόρμα και να πληρώνω ένα σημαντικό ποσόν κάθε μήνα, για την ασφάλεια του ιστολογίου μου.

Μπορείτε να στηρίξετε αυτή την προσπάθεια, με την μηνιαία συνδρομή σας, στην Paypal επιλέγοντας το μπανεράκι που βρίσκεται ακριβώς κατώ απο το κείμενο αυτό , και να προχωρήσετε στην διαδικασία δωρεάς όσο κοστίζει ένας καφές.

Η διαδικασία είναι πολύ απλή είτε έχετε λογαριασμό Paypal είτε όχι.Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να συμπληρώσετε το ποσο και να επιλέξετε το κουτάκι με την σήμανση 'Make this a monthly donation' και εν συνεχεία να πατήσετε το κουμπακι 'Donate with PayPal' αν έχετε λογαριασμό με Paypal , η 'Donate with a Debit or Credit Card', αν δεν έχετε λογαριασμό με Paypal και κάνετε την δωρεά με χρεωστική η πιστωτική κάρτα.

Αν έχετε πρόβλημα με την διαδικασία μπορείτε να επικοινωνήσετε στο email [email protected] η να στείλετε μήνυμα απο την φόρμα επικοινωνίας που βρίσκεται σταθερά στο κάτω μέρος της σελίδας.

Σας ευχαριστώ για την στήριξη σας.

Καλλιόπη Σουφλή


ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ


Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες, θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας, για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης, σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολογίου, μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε, καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιοδνήποτε τρόπο, το ιστολόγιο. Ο διαχειριστής του ιστολογίου, δεν ευθύνεται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνει. Τονίζουμε ότι υφίσταται μετριασμός των σχολίων και παρακαλούμε, πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, να έχετε υπόψη σας τα ακόλουθα:
  • Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες, ασυνάρτητος λόγος και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, πολύ περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο, εναντίον των συνομιλητών ή και των συγγραφέων, με υποτιμητικές προσφωνήσεις, ύβρεις, υπονοούμενα, απειλές ή χυδαιολογίες.>
  • Μην δημοσιεύετε άσχετα με το θέμα σχόλια.
  • Ο κάθε σχολιαστής, οφείλει να διατηρεί ένα μόνον όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
  • Με βάση τα παραπάνω, η διαχείριση, διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης σχολίων, χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση.
  • Επιπλέον σας τονίζουμε, ότι το ιστολόγιο, λειτουργεί σε εθελοντική βάση και ως εκ τούτου, τα σχόλια θα αναρτώνται μόλις αυτό καταστεί δυνατόν.

Διαβάστε ακόμα