Να και ένα καλό νέο... Χιλιάδες Ισραηλινοί Ιστότοποι έκλεισαν μετά από μαζική κυβερνοεπίθεση

Να και ένα καλό νέο... Χιλιάδες Ισραηλινοί Ιστότοποι έκλεισαν μετά από μαζική κυβερνοεπίθεση

22 Μαΐου, 2020 0 Από Καλλιόπη Σουφλή
Προβολές:60
Μοίρασέ το

 

 

“Η αντίστροφη μέτρηση της καταστροφής του Ισραήλ έχει ξεκινήσει εδώ και πολύ καιρό ”

Η παραπάνω πρόταση συνοδεύεται εκτος από εικόνες που φαίνεται να είναι η κατεστραμμένη πόλη του Τελ Αβίβ, και από συνδέσμους βίντεο στο YouTube αλλά και άλλες παρόμοιες απειλητικές φράσεις.

 

 

Είναι τυχαίο που κανένας λαός σχεδόν, σ’ ολόκληρη την οικουμένη, δεν συμπαθεί (sic) τους εβραίους;;;

Είναι τυχαίο που σχεδόν όλοι οι λαοί, θέλουν να τους δουν να καταστρέφονται, έτσι όπως ο εβραιοσιωνισμός κατέστρεψε και καταστρέφει την ανθρωπότητα;;;

 

Καλλιόπη Σουφλή

 

 

Χιλιάδες Ισραηλινοί ιστότοποι έκλεισαν μετά από επίθεση στον κυβερνοχώρο από τους λεγόμενους “Hackers of Savior”. Οι ισραηλινές αρχές υποπτεύονται μια μαζική επίθεση στον κυβερνοχώρο από το Ιράν. Δεκάδες χιλιάδες ισραηλινοί ιστότοποι φέρεται να δέχονται επίθεση από χάκερ με έδρα το Ιράν σήμερα το πρωί. Απενεργοποιήθηκαν και αντικαταστάθηκαν από ένα μήνυμα, στα εβραϊκά και τα αγγλικά γραμμένα σε μια εικόνα που φαίνεται να δείχνει το Τελ Αβίβ να καταστρέφεται.

 

Το μήνυμα είναι το ακόλουθο:

“Η αντίστροφη μέτρηση της καταστροφής του Ισραήλ έχει ξεκινήσει εδώ και πολύ καιρό ”

 

Η παραπάνω πρόταση συνοδεύεται εκτος από εικόνες που φαίνεται να είναι η κατεστραμμένη πόλη του Τελ Αβίβ, και από συνδέσμους βίντεο στο YouTube αλλά και άλλες παρόμοιες απειλητικές φράσεις.

Το κανάλι YouTube της ομάδας των ” Χάκερ του Σωτήρα”, τους περιγράφει ως χάκερ που εκδικούνται το Ισραήλ για τους Παλαιστινίους.

 

 

Κατά το άνοιγμα ενός συνδέσμου προς μια σελίδα που περιέχει το μήνυμα, εμφανίζεται μια αποθυρραντική ειδοποίηση που ζητά από τους χρήστες να ενεργοποιήσουν τις κάμερές τους.

Tο Εθνικό Γραφείο Κυβερνοχώρου, κυβερνητική υπηρεσία επιφορτισμένη με την προστασία του Ισραήλ από επιθέσεις πειρατείας επιβεβαίωσε ότι «μια σειρά ισραηλινών ιστοτόπων παραβιάστηκαν τις πρωινές ώρες από ύποπτη ιρανική επίθεση στον κυβερνοχώρο».

“Το θέμα χειρίζεται το Προεδρείο. Συνιστούμε στους χρήστες να μην πιέζουν συνδέσμους σε παραβιασμένους ιστότοπους” , δήλωσε το Γραφείο.

Οι απενεργοποιημένοι ιστότοποι φαίνεται να είναι ιστότοποι που λειτουργούν σε διακομιστές που ανήκουν στην Upress. Η Ynet News έλαβε την ακόλουθη δήλωση από την εταιρεία:

«Νωρίς το πρωί εντοπίσαμε μια ευρεία επίθεση στον κυβερνοχώρο εναντίον πολλών ιστότοπων που είναι αποθηκευμένοι στους διακομιστές μας. Πρόκειται για μια κακόβουλη και εκτεταμένη επίθεση που πραγματοποιήθηκε από αντι-Ισραηλινές (Ιρανικές) πηγές. Εντοπίσαμε μια αδυναμία σε μια προσθήκη WordPress που επέτρεψε την εισβολή και συνεργαζόμαστε στενά με το Εθνικό Γραφείο Κυβερνοχώρου ​​για να ερευνήσουμε την παραβίαση και να διορθώσουμε τους ιστότοπους που έχουν επηρεαστεί. ”

Μεταξύ των παραβιασμένων ιστότοπων περιλαμβάνονται , ιστότοποι Τοπικής Αυτοδιοίκησης, δημοφιλών αλυσίδων εστίασης, ΜΚΟ και κόμμα του κοινοβουλίου.

Η επίθεση της Πέμπτης έρχεται μετά από μια σειρά επιθέσεων στον κυβερνοχώρο μεταξύ των δύο χωρών, με τους Ιρανούς χάκερς να συνδέονται με μια απόπειρα κυβερνοεπιθέσεων στο επίσημο ισραηλινό ιστότοπο της Ύδρευσης τον Απρίλιο . Τότε, το Ισραήλ κατηγορήθηκε για επίθεση σε υπολογιστές στο Ιρανικό λιμάνι Shahid Rajaee , η οποία προκάλεσε μαζική δημιουργία αντιγράφων ασφαλείας σε πλωτές οδούς που οδηγούσαν σε αυτό…

 

 

Πηγή

Προβολές : 60


Μοίρασέ το:



Ετικέτες: , ,

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ


Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες, θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας, για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης, σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολογίου, μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε, καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιοδνήποτε τρόπο, το ιστολόγιο. Ο διαχειριστής του ιστολογίου, δεν ευθύνεται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνει. Τονίζουμε ότι υφίσταται μετριασμός των σχολίων και παρακαλούμε, πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, να έχετε υπόψη σας τα ακόλουθα:
  • Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες, ασυνάρτητος λόγος και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, πολύ περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο, εναντίον των συνομιλητών ή και των συγγραφέων, με υποτιμητικές προσφωνήσεις, ύβρεις, υπονοούμενα, απειλές ή χυδαιολογίες.>
  • Μην δημοσιεύετε άσχετα με το θέμα σχόλια.
  • Ο κάθε σχολιαστής, οφείλει να διατηρεί ένα μόνον όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
  • Με βάση τα παραπάνω, η διαχείριση, διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης σχολίων, χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση.
  • Επιπλέον σας τονίζουμε, ότι το ιστολόγιο, λειτουργεί σε εθελοντική βάση και ως εκ τούτου, τα σχόλια θα αναρτώνται μόλις αυτό καταστεί δυνατόν.

Διαβάστε ακόμα