Να πιστεύεις πως πάντα, σε προσμένει το καλύτερο!

Να πιστεύεις πως πάντα, σε προσμένει το καλύτερο!

16 Απριλίου, 2021 0 Από Καλλιόπη Σουφλή
Προβολές:118
Μοίρασέ το

Θυμάμαι πάντα να σου γράφω πως, ολοκληρώνοντας τον κύκλο, επέρχεται το ανταξιότερο! Οδεύεις προς τον στόχο! Μην λυγάς τώρα αγαπημένε/η μου! Βγες να σαρώσεις με την λαμπρότητα της ψυχής σου τον κόσμο όλον!

 

 

 

 

Η ζωή είναι “πέφτω – σηκώνομαι”… κάθε μέρα είναι μια καινούργια μέρα, για να αισιοδοξείς πως κάτι καλλίτερο θα ‘ρθει…

 

Καλλιόπη

Γράφει η Μαρία Σταματοπούλου.

 

Αν τα πράγματα δεν πάνε καλά, είναι γιατί σε προσμένει το καλύτερο! Με ακούς φίλη/ε μου; Αφουγκράσου την καρδιά σου!

Τι έχει να σου δώσει; Μόνο και πάντα τα ομορφότερα!

Χρωμάτισέ τα, λοιπόν! Και παραμέρισε, σε παρακαλώ κάθε σου ενοχή, ανασφάλεια και θυμό. Γνωρίζω πόσος αγώνας χρειάστηκε για να φτάσεις ως εδώ!

Είμαι υπερήφανη, εγώ ως φίλη σου μα και όσοι σε γνωρίζουν!

Θυμάμαι πάντα να σου γράφω πως, ολοκληρώνοντας τον κύκλο, επέρχεται το ανταξιότερο! Οδεύεις προς τον στόχο! Μην λυγάς τώρα αγαπημένε/η μου! Βγες να σαρώσεις με την λαμπρότητα της ψυχής σου τον κόσμο όλον!

Όλα θα γιάνουν, ακόμα και η εσωτερική σου φωνή το γνωρίζει! Σήκωσε το κεφάλι ψηλά πολεμίστρια/πολεμιστή! Οι ψευδαισθήσεις δεν έχουν άλλη ανάσα δική σου να τραφούν! Αναρτώ εδώ για εσένα, γιατί είμαστε οικογένεια, γιατί ίσως χρειάζεται να σε ενθαρρύνω κατιτίς παραπάνω για να χαμογελάσεις!

Θαρρώ πως το κατόρθωσα! Η αλήθεια οδηγός μας, τιμή μας, καθοδηγητής μας!

Αγαπώ εμένα και για αυτό αγαπώ όλο τον κόσμο!

 

Πηγή

Προβολές : 118


Μοίρασέ το:



Ετικέτες:

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ


Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες, θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας, για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης, σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολογίου, μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε, καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιοδνήποτε τρόπο, το ιστολόγιο. Ο διαχειριστής του ιστολογίου, δεν ευθύνεται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνει. Τονίζουμε ότι υφίσταται μετριασμός των σχολίων και παρακαλούμε, πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, να έχετε υπόψη σας τα ακόλουθα:
  • Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες, ασυνάρτητος λόγος και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, πολύ περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο, εναντίον των συνομιλητών ή και των συγγραφέων, με υποτιμητικές προσφωνήσεις, ύβρεις, υπονοούμενα, απειλές ή χυδαιολογίες.>
  • Μην δημοσιεύετε άσχετα με το θέμα σχόλια.
  • Ο κάθε σχολιαστής, οφείλει να διατηρεί ένα μόνον όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
  • Με βάση τα παραπάνω, η διαχείριση, διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης σχολίων, χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση.
  • Επιπλέον σας τονίζουμε, ότι το ιστολόγιο, λειτουργεί σε εθελοντική βάση και ως εκ τούτου, τα σχόλια θα αναρτώνται μόλις αυτό καταστεί δυνατόν.

Διαβάστε ακόμα