ΝΕΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΣΤΟ ΦΩΣ! Η γυναίκα μυστήριο μεταξύ πιλότου-Καρολάιν και η δολοφονία από τρίτους για εκδίκηση...

ΝΕΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΣΤΟ ΦΩΣ! Η γυναίκα μυστήριο μεταξύ πιλότου-Καρολάιν και η δολοφονία από τρίτους για εκδίκηση...

8 Ιουλίου, 2021 0 Από Καλλιόπη Σουφλή
Προβολές:308
Μοίρασέ το

 

 

Όπως προκύπτει από το ρεπορτάζ, η οικογένεια της Καρολάιν μαζί με τους νομικούς της εκπροσώπους, ερευνούσε φήμες για σχέση, επαφή ή γνωριμία του συζυγοκτόνου με γυναίκα από το ευρύτερο επαγγελματικό περιβάλλον.

 

 

 

 

 

Μήπως θα ήταν καλλίτερα, να ερευνούσε και τον ρόλο επίορκων αστυνομικών, ως προς την μεταφορά από τον Μπάμπη, ναρκωτικών;

Τόσα έχουν αποκαλυφθεί για αστυνομικούς που είναι διακινητές ναρκωτικών, γυναικών και λοιπών … “ευάρεστων πράξεων”…

Το ΠΑΡΑΚΡΑΤΟΣ, εκεί έχει την ΓΙΑΦΚΑ του…

 

Καλλιόπη Σουφλή


Νέα στοιχεία για την υπόθεση της δολοφονίας της 20χρονης Καρολάιν μέσα στο σπίτι της στα Γλυκά Νερά, έρχονται στο φως της δημοσιότητας, όσο προχωρούν οι έρευνες για το στυγερό αυτό έγκλημα που συγκλόνισε την Ελλάδα.  

Όπως είπε  στο MEGA  ο αστυνομικός συντάκτης Βασίλης Λαμπρόπουλος, φαίνεται πως υπήρχε ένα τρίτο πρόσωπο στο γάμο του 33χρονου πιλότου με την Καρολάιν, με το οποίο ο Μπάμπης Αναγνωστόπουλος φαίνεται ότι είχε σχέση – χωρίς να διευκρινίζεται αν ήταν ερωτική, επαγγελματική ή φιλική.Όπως προκύπτει από το ρεπορτάζ, η οικογένεια της Καρολάιν μαζί με τους νομικούς της εκπροσώπους, ερευνούσε φήμες για σχέση, επαφή ή γνωριμία του συζυγοκτόνου με γυναίκα από το ευρύτερο επαγγελματικό περιβάλλον.

Το όνομα της γυναίκας αυτής, η οποία είναι περίπου 40, είναι γνωστό στις Αρχές και εξετάζεται το κατά πόσο μπορεί να έχει σχέση με τη ρήξη στις σχέσεις του πιλότου με την Καρολάιν, ενώ από τις αρχές υπογραμμίζουν πως η εν λόγω γυναίκα δεν έχει καμία σχέση με την δολοφονία της άτυχης 20χρονης.

Από την πλευρά της η γυναίκα, μέσω του νομικού της εκπροσώπου, υπογραμμίζει ότι η επαφή της με τον πιλότο «ουδεμία σχέση έχει με την ερευνώμενη υπόθεση της δολοφονίας της Καρολάιν».

 
Γιατί ο Μπάμπης «ανασταίνει» το σενάριο για… δολοφόνους
Την ίδια στιγμή, ένα ακόμα σενάριο, το οποίο είχε διαψευστεί στην αρχή, έρχεται και πάλι στο φως της δημοσιότητας, χωρίς ωστόσο και πάλι να επιβεβαιώνεται από πουθενά.

Πρόκειται για το ενδεχόμενο εισβολής δολοφόνων στο σπίτι στα Γλυκά Νερά.Ο υπαινιγμός που κυκλοφορεί τις τελευταίες ημέρες είναι ότι άγνωστοι δράστες μπήκαν στο σπίτι της 20χρονης Καρολάιν και την σκότωσαν γιατί υπήρχαν οικονομικές διαφορές και εκκρεμότητες με τον 33χρονο πιλότο από κάποια παράνομη πράξη, με τους δράστες να λειτουργούν εκδικητικά, σκοτώνοντας την Καρολάιν.

Σύμφωνα πάντα το ρεπορτάζ του MEGA, μέσα από τις φυλακές Κορυδαλλού, ο ίδιος ο πιλότος έχει υποστηρίξει το ενδεχόμενο αυτό σε ορισμένες συζητήσεις του με συγκρατούμενούς του. 

Ωστόσο, η μέχρι τώρα έρευνα δεν έχει δείξει στοιχείο εισβολής στο σπίτι του δράματος, με τις Αρχές να εξετάζουν προσεκτικά όλα τα διαθέσιμα στοιχεία που προκύπτουν συνεχώς.

 

Πηγή

Προβολές : 308


Μοίρασέ το:



Ετικέτες: ,

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ


Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες, θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας, για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης, σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολογίου, μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε, καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιοδνήποτε τρόπο, το ιστολόγιο. Ο διαχειριστής του ιστολογίου, δεν ευθύνεται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνει. Τονίζουμε ότι υφίσταται μετριασμός των σχολίων και παρακαλούμε, πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, να έχετε υπόψη σας τα ακόλουθα:
  • Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες, ασυνάρτητος λόγος και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, πολύ περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο, εναντίον των συνομιλητών ή και των συγγραφέων, με υποτιμητικές προσφωνήσεις, ύβρεις, υπονοούμενα, απειλές ή χυδαιολογίες.>
  • Μην δημοσιεύετε άσχετα με το θέμα σχόλια.
  • Ο κάθε σχολιαστής, οφείλει να διατηρεί ένα μόνον όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
  • Με βάση τα παραπάνω, η διαχείριση, διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης σχολίων, χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση.
  • Επιπλέον σας τονίζουμε, ότι το ιστολόγιο, λειτουργεί σε εθελοντική βάση και ως εκ τούτου, τα σχόλια θα αναρτώνται μόλις αυτό καταστεί δυνατόν.

Διαβάστε ακόμα