«Νεφελίμ»! Η έρευνα επιστημόνων και η αποκάλυψη από το Ισραήλ

«Νεφελίμ»! Η έρευνα επιστημόνων και η αποκάλυψη από το Ισραήλ

1 Δεκεμβρίου, 2020 4 Από Καλλιόπη Σουφλή
Προβολές:661
Μοίρασέ το
«Νεφελίμ»! Η έρευνα επιστημόνων και η αποκάλυψη από το Ισραήλ
 

 

Καλλιόπη Σουφλή

 

Υ.Γ. Ας μην μιλήσω για τα ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΑ ΠΕΙΡΑΜΑΤΑ ΣΤΟΥΣ ΠΙΘΗΚΟΥΣ, από μια κάστα ψυχασθενών γιατρών.

Άλλωστε, τα είπαμε κι εχθές ότι “η ιατρική” ανήκει στους ΡΟΚΦΕΛΛΕΡ…

«Νεφελίμ»! Η έρευνα επιστημόνων και η αποκάλυψη από το Ισραήλ
Η αλήθεια δεν μπορεί να μείνει για καιρό κρυφή…

Σε πρόσφατη είδηση, την οποία σας δώσαμε στο el.gr, επιστήμονες από το Ινστιτούτο Μοριακής Βιολογίας του Κυττάρου και Γενετικής (MPI-CBG) της Δρέσδης μαζί με συναδέλφους τους από το Κεντρικό Ινστιτούτο Πειραματικών Ζώων (CIEA) στο Καβασάκι της Ιαπωνίας και στο Keio University του Τόκιο, έβαλαν στον εγκέφαλο μαϊμούδων ένα ανθρώπινο γονίδιο, προκειμένου να μεγαλώσει!

Με το θέμα ασχολήθηκε εβραϊκή πολιτικό-θρησκευτική ιστοσελίδα, η οποία έβαλε στο παιχνίδι την… «απαγορευμένη λέξη» για πολλούς εδώ στην Ελλάδα και όχι μόνο, όπως θα δείτε παρακάτω.

 

Οι επιστήμονες, λοιπόν, διαπίστωσαν ότι η εισαγωγή του γονιδίου, οδήγησε, πράγματι, σε μεγαλύτερο νεοφλοιό στο έμβρυο ενός κοινού σκιουροπίθηκου.

Ο νεοφλοιός είναι το βαθύ αυλακωτό εξωτερικό στρώμα του εγκεφάλου, που εμπλέκεται με τη λογική, τη γλώσσα, τη συνειδητή σκέψη και άλλες σημαντικές λειτουργίες.

Το ARHGAP11B, το οποίο υπάρχει στους ανθρώπους, αλλά όχι σε πρωτεύοντα θηλαστικά ή σε άλλα θηλαστικά, «πυροδότησε» τα βλαστικά κύτταρα του εγκεφάλου των πιθήκων να σχηματίσουν περισσότερα βλαστοκύτταρα, διευρύνοντας, έτσι, τον εγκέφαλο.

Το αποτέλεσμα; Γενετικά τροποποιημένοι εγκέφαλοι σκιουροπίθηκων άρχισαν να θυμίζουν τους ανθρώπινους εγκεφάλους!

Με άλλα λόγια ανάμειξη ανθρώπινου DNA με εκείνο των ζώων. Σας θυμίζει κάτι αυτό;

Σε εβραϊκές θρησκευτικές ιστοσελίδες πάντως η έρευνα θυμίζει, όπως γράφουν, τους «Νεφελίμ».

Ο Ραβίνος Moshe Avraham Halperin του Ινστιτούτου Τεχνολογίας Machon Mada’i Al Pi Halacha (το Ινστιτούτο Επιστήμης και Τεχνολογίας σύμφωνα με τον Εβραϊκό Νόμο) δήλωσε σε απάντηση στην έκθεση ότι υπάρχουν σαφείς οδηγίες στην Torah, όπως ονομάζεται στον Ιουδαϊσμό ο Νόμος που φέρεται να έδωσε ο Μωυσής στους Εβραίους, για αυτήν την νέα τεχνολογία.

Ο Ραβίνος Halperin αναφέρθηκε στον Βιβλικό νόμο σχετικά με την ανάμειξη ειδών:

«Δεν θα ζευγαρώνετε στο κοπάδι σας ζώα διαφορετικού είδους. Δεν θα σπέρνετε το χωράφι σας με σπόρους δύο ειδών και δεν θα φοράτε ρούχα φτιαγμένα με δύο ειδών νήματα», Λευιτικό 19:19.

Επικαλούμενος αυτό το εδάφιο, δήλωσε στο Israel365 News: «Απαγορεύεται να δημιουργηθεί ένα πλάσμα που είναι ένα μείγμα διάφορων ειδών, αλλά εφόσον δεν παραχθεί ένα νέο πλάσμα που έχει διαφορετική μορφή, επιτρέπεται»,

Προσέθεσε: «Η βελτίωση των ειδών, ακόμη και της ανθρώπινης φυλής, δεν απαγορεύεται από τον εβραϊκό νόμο. Επιτρέπεται η αλλαγή του χρώματος του δέρματος ή των μαλλιών, ακόμη περισσότερο όταν πρόκειται για την αφαίρεση γενετικών παθήσεων. Αλλά η διαδικασία σίγουρα χρειάζεται επίβλεψη».

Για το μπέρδεμα των ορίων μεταξύ ανθρώπων και ζώων είχε γράψει ο Δημοσθένης Λιακόπουλος στον τόμο 47 του «Γιατί και Πως Ζουν Ανάμεσά μας» – DARPA, ολική επαναφορά της τεχνολογίας των θεών (σελ. 137-175).

Γράφει χαρακτηριστικά στην σελίδα 138: «Στην εποχή μας, οι επιστήμονες έχουν ξεκινήσει έρευνες για την παραγωγή ουσιών και οργάνων για την γενετική μετατροπή ανθρώπων, ζώων και φυτών. Ένα βασικό εργαλείο για όλα αυτά είναι τα βλαστοκύτταρα».

Η προαναφερθείσα έρευνα δεν βασίζεται στα βλαστοκύτταρα;;;

Όπως, εδώ και τόσα χρόνια, λέει και γράφει ο Δημοσθένης Λιακόπουλος: «Τα πρώτα υβρίδια που αναφέρουν γραπτές ιστορικές πηγές είναι οι Νεφελίμ».

Η συγκεκριμένη λέξη έχει γίνει αντικείμενο χλεύης.

Στο Israel365 News, όμως, το οποίο καταπιάστηκε με το θέμα, διαβάζουμε ξεκάθαρα την λέξη Νεφελίμ:

Όπως αναφέρει η εβραϊκή πολιτικό-θρησκευτική ιστοσελίδα επί λέξει:

«Η ανάμιξη ειδών περιγράφεται στην Βίβλο με τρόπο ανησυχητικά παρόμοιο με το πείραμα ανάμειξης ανθρώπινου γενετικού υλικού με αναπτυσσόμενα έμβρυα πιθήκων.

Στην Γένεση, τα «θεϊκά όντα» και, αργότερα, οι Νεφελίμ, διασταυρώθηκαν με τις γυναίκες των ανθρώπων.

Το αποτέλεσμα ήταν τόσο αποτρόπαιο για τον Θεό που περιόρισε σοβαρά την διάρκεια ζωής των ανθρώπων».

Μάλιστα η ιστοσελίδα παραθέτει το εδάφιο «6:2-4» της Γένεσης στα αγγλικά, συμπεριλαμβάνοντας την λέξη «Nephilim» αλλά και τα θεϊκά όντα (=Ελοχίμ).

Τα συμπεράσματα δικά σας…

 

Πηγή

Προβολές : 661


Μοίρασέ το:Ετικέτες: , , ,

Αγαπητοί αναγνώστες των ΑΤΤΙΚΩΝ ΝΕΩΝ,

Δώδεκα χρόνια, συνταξειδεύουμε μαζί στον χώρο της διαδικτυακής ενημέρωσης. Σ’ αυτά τα χρόνια, στάθηκα δίπλα σας , με μοναδικό στόχο την ενημέρωσή σας, όσο πιο αντικειμενικά μπορούσα αφιερώνοντας ατέλειωτες ώρες γι'αυτήν. Μετά την διαγραφή του πρώτου μου ιστολογίου, αναγκάστηκα να πάω σε άλλη πλατφόρμα και να πληρώνω ένα σημαντικό ποσόν κάθε μήνα, για την ασφάλεια του ιστολογίου μου.

Μπορείτε να στηρίξετε αυτή την προσπάθεια, με την μηνιαία συνδρομή σας, στην Paypal επιλέγοντας το μπανεράκι που βρίσκεται ακριβώς κατώ απο το κείμενο αυτό , και να προχωρήσετε στην διαδικασία δωρεάς όσο κοστίζει ένας καφές.

Η διαδικασία είναι πολύ απλή είτε έχετε λογαριασμό Paypal είτε όχι.Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να συμπληρώσετε το ποσο και να επιλέξετε το κουτάκι με την σήμανση 'Make this a monthly donation' και εν συνεχεία να πατήσετε το κουμπακι 'Donate with PayPal' αν έχετε λογαριασμό με Paypal , η 'Donate with a Debit or Credit Card', αν δεν έχετε λογαριασμό με Paypal και κάνετε την δωρεά με χρεωστική η πιστωτική κάρτα.

Αν έχετε πρόβλημα με την διαδικασία μπορείτε να επικοινωνήσετε στο email [email protected] η να στείλετε μήνυμα απο την φόρμα επικοινωνίας που βρίσκεται σταθερά στο κάτω μέρος της σελίδας.

Σας ευχαριστώ για την στήριξη σας.

Καλλιόπη Σουφλή


ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ


Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες, θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας, για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης, σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολογίου, μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε, καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιοδνήποτε τρόπο, το ιστολόγιο. Ο διαχειριστής του ιστολογίου, δεν ευθύνεται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνει. Τονίζουμε ότι υφίσταται μετριασμός των σχολίων και παρακαλούμε, πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, να έχετε υπόψη σας τα ακόλουθα:
  • Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες, ασυνάρτητος λόγος και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, πολύ περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο, εναντίον των συνομιλητών ή και των συγγραφέων, με υποτιμητικές προσφωνήσεις, ύβρεις, υπονοούμενα, απειλές ή χυδαιολογίες.>
  • Μην δημοσιεύετε άσχετα με το θέμα σχόλια.
  • Ο κάθε σχολιαστής, οφείλει να διατηρεί ένα μόνον όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
  • Με βάση τα παραπάνω, η διαχείριση, διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης σχολίων, χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση.
  • Επιπλέον σας τονίζουμε, ότι το ιστολόγιο, λειτουργεί σε εθελοντική βάση και ως εκ τούτου, τα σχόλια θα αναρτώνται μόλις αυτό καταστεί δυνατόν.

Διαβάστε ακόμα