ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΣΑΚΕΛΛΑΡΟΠΟΥΛΟΣ : ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΠΕΙΡΑΜΑ – ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΣΑΤΑΝΙΣΤΙΚΗ ΤΕΛΕΤΗ ;

ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΣΑΚΕΛΛΑΡΟΠΟΥΛΟΣ : ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΠΕΙΡΑΜΑ – ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΣΑΤΑΝΙΣΤΙΚΗ ΤΕΛΕΤΗ ;

22 Ιουλίου, 2021 2 Από Καλλιόπη Σουφλή
Μοίρασέ το
ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΣΑΚΕΛΛΑΡΟΠΟΥΛΟΣ : ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΠΕΙΡΑΜΑ – ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΣΑΤΑΝΙΣΤΙΚΗ ΤΕΛΕΤΗ ;

 

Οι σκοτεινές δυνάμεις που δίνουν εντολές στις μασονικές στοές ανά τον πλανήτη και  που με την σειρά τους  μέσω των κυβερνήσεων όλων των κρατών κυβερνούν τον κόσμο και καθορίζουν τους νόμους , είχαν δώσει από πολύ νωρίς το στίγμα τους ότι κάτι παγκόσμιο θα συνέβαινε όπερ και εγένετο.

Υπάρχει λοιπόν η περίπτωση να είμαστε στο επίκεντρο ενός είδους παγκόσμιου πρωτοφανούς  πειράματος και να συμμετέχουμε άθελά μας  σε μια παγκόσμια σατανιστική τελετή;

Ουδέν κρυπτόν υπό τον ήλιον …

 

 

 

 

 

 

Όταν όλα αυτά που ζούμε τον τελευταίο ενάμισι χρόνο είναι προσχεδιασμένα δεκαετίες πριν, και το πρώτο τελετουργικό των επικυρίαρχων σατανιστών ήταν η 9η Σεπτεμβρίου 2001, και  το δεύτερο η ψευτοπανδημία του κορονοϊού, γίνεται αντιληπτό πως αποτελεί ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΠΕΙΡΑΜΑ.

 

Καλλιόπη Σουφλή

 

Υ.Γ. Αξίζει να διαβάσετε τα πολύ ενδιαφέροντα άρθρα του Νικόλαου Σακελλαρόπουλου, εδώεδώ… κι εδώ

 

ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΣΑΚΕΛΛΑΡΟΠΟΥΛΟΣ : ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΠΕΙΡΑΜΑ – ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΣΑΤΑΝΙΣΤΙΚΗ ΤΕΛΕΤΗ ;

 

Οι σκοτεινές δυνάμεις που δίνουν εντολές στις μασονικές στοές ανά τον πλανήτη και  που με την σειρά τους  μέσω των κυβερνήσεων όλων των κρατών κυβερνούν τον κόσμο και καθορίζουν τους νόμους , είχαν δώσει από πολύ νωρίς το στίγμα τους ότι κάτι παγκόσμιο θα συνέβαινε όπερ και εγένετο.

Μία πανδημία θα μπορούσε να είναι η ιδανική λύση εγκλεισμού αφού ο εχθρός σε αυτές τις περιπτώσεις παραμένει  α ό ρ α τ ο ς.

Ο εγκλεισμός σε αυτή την περίπτωση υποτίθεται ότι είναι δικαιολογημένος αφού υποτίθεται ο Ι Ο Σ  παραμονεύει.

Κλίμα φόβου και τρομοκρατίας επικρατεί παγκόσμια με κύριο στόχο καταρχήν τον εγκλεισμό των ανθρώπων στα σπίτια- φυλακές και εν συνεχεία την απαίτηση των πιστοποιητικών εμβολιασμών ως φυσική συνέχεια της εξέλιξης εναντίον  της πανδημίας και υποτίθεται την έξοδο μας από αυτή (μέσω των εμβολίων).

Το χάος επικρατεί και θα επικρατήσει ακόμα περισσότερο αφού αυτό φαίνεται ότι είναι εξάλου και ο στόχος τους εκτός από τους συνεχόμενους εγκλεισμούς που θα συνεχιστούν επ’ αόριστων και την υποχρεωτικότητα των πιστοποιητικών εμβολιασμού.

Ένας λόγος που όλα κυλούν αργά στην ανταπόκριση των κυβερνήσεων για τα υποτιθέμενα εμβόλια και την έξοδο μας από την πανδημία είναι ότι οι κυβερνήσεις και οι εντολείς τους  κερδίζουν χρόνο .

Ο χρόνος αυτός είναι πολύτιμος για αυτούς .Τους βολεύει ο εγκλεισμός των ανθρώπων στα σπίτια τους για πολλούς λόγους.

Ένας από αυτούς είναι ότι εκτός του ότι επιταχύνουν το σχέδιο τους( The Great Reset)  και προσπαθουν να διαμορφώσουν μια δυστοπική κοινωνία προς όφελός τους ,εκτελούν παγκόσμια πειράματα μαζικής υποταγής συνειδήσεων .

 

Είναι αυτό που ζούμε ένα παγκόσμιο πείραμα;

 

Θα μπορούσε, είναι η απάντηση. Αφού υπάρχουν ενδείξεις και αποδείξεις ότι στον ουρανό για παράδειγμα της Ελλάδας πετάνε αεροπλάνα τα οποία μας ψεκάζουν με διάφορα βαρέα μέταλλα που έχουν αποδειχτεί ότι είναι ανθυγιεινά  και συν τοις άλλοις δημιουργούν σύγχυση και απάθεια στον ανθρώπινο εγκέφαλο.

Αυτό φαίνεται να αποδεικνύεται και από φυσικούς οι οποίοι ισχυρίζονται ότι η ουρά που αφήνουν αεροπλάνα κατά την πτήση τους θα έπρεπε να σβήνει στον ουρανό αλλά υπάρχουν αποδεδειγμένες περιπτώσεις από βίντεο και φωτογραφίες όπου αυτή η ουρά του αεροπλάνου μένει στον ουρανό και μετασχηματίζεται ,οπότε μιλάμε τελικά για   α ε ρ ο ψ ε κ α σ μ ο ύ ς .

Aυτό φαίνεται να παραδέχονται  και επιστήμονες της ΝΑSA (https://stillnessinthestorm.com/2020/02/explosive-nasa-scientists-admits-chemtrails-must-read-and-share/) .

Εκτός από τους αεροψεκασμούς όμως υπάρχουν και ενδείξεις ότι πάνω από τον ουρανό της Ελλάδος κινούνται ύποπτα(ειδικά τώρα την περίοδο εγκλεισμών)ελικόπτερα τις νυχτερινές ώρες σε συγκεκριμένες περιοχές του ελλαδικού χώρου.

Αυτά τα ύποπτα ελικόπτερα σκανάρουν τις περιοχές όπου κινούνται και είναι άγνωστο το τι κάνουν.

Ο  ερευνητής Χρήστος Κασταμονίτης αποκάλυψε αυτό το γεγονός του σκαναρίσματος των ελικοπτέρων και το συνέδεσε με τις περιοχές όπου κινούνται με έναν τρόπο πολύ αξιοσημείωτο .

Εξήγησε ότι αυτά τα ελικόπτερα διαγράφουν συγκεκριμένη πορεία πάνω από τον ελλαδικό χώρο σχηματίζοντας την σφραγίδα του σολομώντα με κλίση 33 μοιρών (όσοι και οι βαθμοί της μασονίας) (https://anopaia-atrapos.com/2021/04/07/o-vomvos-tis-elladas-i-quot-eya-quot-kai-ta-elikoptera-sarosis-deite-tis-foto-kai-ta-leme-sti-simerini-ekpompi-stis-23-15-sto-youtube/) .

Αυτό είναι πολύ αξιοπρόσεκτο γεγονός και αν το συνδέσουμε με την μασονία όπου πάντα λειτουργούν βάση σχεδίου  με χάρακα και διαβήτη (αφού αυτό είναι το  σύμβολό τους )τότε καταλήγουμε στο συμπέρασμα ότι όντως θα μπορούσε να ισχύει κάτι τέτοιο .

Αυτό φαίνεται και από το γεγονός ότι κλείσανε παγκόσμια τις εκκλησίες και ειδικά εδώ στην Ελλάδα .Πολύ ύποπτο και αυτό  καθώς θα μπορούσαν να τις έχουν ανοιχτές για τους πιστούς, υποτίθεται με αυστηρά μέτρα ,αλλά αυτοί προτίμησαν να τις κλείσουν τελείως και να οδηγηθούμε σε ένα ακόμα ορθόδοξο πάσχα με κλειστές τις εκκλησίες.

 

Τί είναι η EVA ;

Η Ελλάδα ήταν η πρώτη χώρα που εφάρμοσε τον αλγόριθμο EVA (δηλαδή τεχνητή νοημοσύνη). 

Ο αλγόριθμός EVA, ένα σύνθετο μοντέλο τεχνητής νοημοσύνης, έχει αναπτυχθεί από μια διεπιστημονική ομάδα ερευνητών για να διασφαλιστεί ότι το άνοιγμα του τουρισμού δεν θα θέσει σε κίνδυνο την ασφάλεια των πολιτών και εισερχομένων στη χώρα εξαιτίας της πανδημίας COVID-19.

O αλγόριθμος EVA, ο οποίος χρησιμοποιείται από την ελληνική πολιτεία, έχει σχεδιαστεί εθελοντικά από μια εξαιρετική ομάδα επιστημόνων, η οποία αποτελείται από τους Κίμωνα Δρακόπουλο, Vishal Gupta (University of Southern California), Hamsa Bastani (Wharton University of Pennsylvania) και Γιάννη Βλαχογιάννη (ιδρυτή της AgentRisk).

O αλγόριθμος, λαμβάνοντας υπόψη τον αριθμό τεστ ανά σημείο εισόδου, χρησιμοποιεί την επιδημιολογική εικόνα από τα δημόσια δεδομένα κάθε περιοχής, σε συνδυασμό με τα αποτελέσματα των τεστ στις πύλες εισόδου, για να αξιολογήσει το προφίλ ρίσκου κάθε ταξιδιώτη με βάση τα στοιχεία του PLF (Passenger Locator Form).

Στόχος του EVA είναι τόσο να εντοπίζει τους επιβάτες που έχουν αυξημένες πιθανότητες να είναι φορείς του ιού, όσο και να δειγματοληπτεί αποσκοπώντας την παρακολούθηση όλων των χωρών και περιοχών για τον γρήγορο εντοπισμό νέων επιδημιολογικά βεβαρημένων προφίλ.

 (http://www.ekt.gr/el/news/24664)

(https://knowledge.wharton.upenn.edu/article/how-artificial-intelligence-can-slow-the-spread-of-covid-19/).

Οπότε μπορούμε να μιλάμε με αποδείξεις πλέον για πειράματα σύγχρονα τεχνητής νοημοσύνης .Η τεχνητή νοημοσύνη είναι εδώ και επεμβαίνει όπως βλέπετε με αυτό το παράδειγμα στις ζωές μας υποτίθεται προς αποφυγή αλλά και μείωση της διασποράς του κορονοϊού .

Η  υπερκινητικότητα των  ελικοπτέρων τις νυχτερινές ώρες , το  σκανάρισμα που κάνουν σε  συγκεκριμένες  περιοχές σε συνδυασμό με την EVA  μας ωθεί να καταλήγουμε στο συμπέρασμα ότι ο προφανής λόγος που γίνεται αυτό είναι για την εύρεση κρουσμάτων και την μείωση της διασποράς του κορονοϊού.Το τοπίο σε όλα αυτά βέβαια εξακολουθεί να είναι πολύ θολό.

Τέλος ακόμα και η συνεχής χρήση μασκών προσώπου είναι ανούσια αφού αποδεδειγμένα δεν προσφέρει καμία προστασία .

Η επιβολή της όμως  ως υποχρεωτική μας  κάνει να υποπτευόμαστε ότι κάτι περίεργο παίζει αφού μάσκες και αποστάσεις χρησιμοποιούν σε σατανιστικές τελέτες .

Υπάρχει λοιπόν η περίπτωση να είμαστε στο επίκεντρο ενός είδους παγκόσμιου πρωτοφανούς  πειράματος και να συμμετέχουμε άθελά μας  σε μια παγκόσμια σατανιστική τελετή;

Ουδέν κρυπτόν υπό τον ήλιον …

 

Νικόλαος Σακελλαρόπουλος (Ναυπηγός Μηχανολόγος Μηχανικός)

 

Πηγή

Προβολές : 1,073


Μοίρασέ το:Ετικέτες: , , , , ,

Αγαπητοί αναγνώστες των ΑΤΤΙΚΩΝ ΝΕΩΝ,

Δώδεκα χρόνια, συνταξειδεύουμε μαζί στον χώρο της διαδικτυακής ενημέρωσης. Σ’ αυτά τα χρόνια, στάθηκα δίπλα σας , με μοναδικό στόχο την ενημέρωσή σας, όσο πιο αντικειμενικά μπορούσα αφιερώνοντας ατέλειωτες ώρες γι'αυτήν. Μετά την διαγραφή του πρώτου μου ιστολογίου, αναγκάστηκα να πάω σε άλλη πλατφόρμα και να πληρώνω ένα σημαντικό ποσόν κάθε μήνα, για την ασφάλεια του ιστολογίου μου.

Μπορείτε να στηρίξετε αυτή την προσπάθεια, με την μηνιαία συνδρομή σας, στην Paypal επιλέγοντας το μπανεράκι που βρίσκεται ακριβώς κατώ απο το κείμενο αυτό , και να προχωρήσετε στην διαδικασία δωρεάς όσο κοστίζει ένας καφές.

Η διαδικασία είναι πολύ απλή είτε έχετε λογαριασμό Paypal είτε όχι.Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να συμπληρώσετε το ποσο και να επιλέξετε το κουτάκι με την σήμανση 'Make this a monthly donation' και εν συνεχεία να πατήσετε το κουμπακι 'Donate with PayPal' αν έχετε λογαριασμό με Paypal , η 'Donate with a Debit or Credit Card', αν δεν έχετε λογαριασμό με Paypal και κάνετε την δωρεά με χρεωστική η πιστωτική κάρτα.

Αν έχετε πρόβλημα με την διαδικασία μπορείτε να επικοινωνήσετε στο email [email protected] η να στείλετε μήνυμα απο την φόρμα επικοινωνίας που βρίσκεται σταθερά στο κάτω μέρος της σελίδας.

Σας ευχαριστώ για την στήριξη σας.

Καλλιόπη Σουφλή


ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ


Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες, θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας, για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης, σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολογίου, μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε, καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιοδνήποτε τρόπο, το ιστολόγιο. Ο διαχειριστής του ιστολογίου, δεν ευθύνεται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνει. Τονίζουμε ότι υφίσταται μετριασμός των σχολίων και παρακαλούμε, πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, να έχετε υπόψη σας τα ακόλουθα:
  • Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες, ασυνάρτητος λόγος και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, πολύ περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο, εναντίον των συνομιλητών ή και των συγγραφέων, με υποτιμητικές προσφωνήσεις, ύβρεις, υπονοούμενα, απειλές ή χυδαιολογίες.>
  • Μην δημοσιεύετε άσχετα με το θέμα σχόλια.
  • Ο κάθε σχολιαστής, οφείλει να διατηρεί ένα μόνον όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
  • Με βάση τα παραπάνω, η διαχείριση, διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης σχολίων, χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση.
  • Επιπλέον σας τονίζουμε, ότι το ιστολόγιο, λειτουργεί σε εθελοντική βάση και ως εκ τούτου, τα σχόλια θα αναρτώνται μόλις αυτό καταστεί δυνατόν.

Διαβάστε ακόμα