Νοσοκόμα κλαίγοντας: Το COVID ΔΕΝ σκοτώνει ανθρώπους, δολοφονούνται οι άνθρωποι μέσα στα νοσοκομεία...

Νοσοκόμα κλαίγοντας: Το COVID ΔΕΝ σκοτώνει ανθρώπους, δολοφονούνται οι άνθρωποι μέσα στα νοσοκομεία...

16 Ιουλίου, 2020 12 Από Καλλιόπη Σουφλή
Προβολές:1,527
Μοίρασέ το
 
 
“Ξυπνήστε και αντισταθείτε όσο έχετε χρόνο ακόμα γιατί σας περιμένουν μαύρες ημέρες τον Οκτώβριο που ετοιμάζονται να σας ξανακλείσουν και πάλι στα σπίτια σας.
 
Μόνο που αυτήν την φορά τα οργάνωσαν καλύτερα και θα βγαίνετε μόνο με έναν όρο: ή θα κάνετε το εμβόλιο και το σφράγισμα η θα σας αφήσουν στο έλεος κλειδωμένοι και απομονωμένοι.”
 

 
 
 
 
Οι φωνές της ΑΛΗΘΕΙΑΣ και της ΑΠΟΚΑΛΥΨΗΣ ΤΗΣ ΑΠΑΤΗΣ ΤΟΥ ΚΟΡΟΝΟΪΟΥ, ΑΠΑΓΟΡΕΥΟΝΤΑΙ ΔΙΑ ΡΟΠΑΛΟΥ ΚΑΙ ΔΙΚΤΑΤΟΡΙΚΩΝ ΑΠΟΦΑΣΕΩΝ ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΤΙΚΗΣ ΔΙΚΤΑΤΟΡΙΑΣ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ ΚΑΙ CIA.
 
Ο ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΛΑΟΣ, ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΜΕΙΝΕΙ ΦΟΒΙΣΜΕΝΟΣ… ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΗΜΕΝΟΣ, ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΧΘΕΙ ΤΟ ΕΜΒΟΛΙΟ ΠΟΥ ΘΑ ΤΟΥ ΑΛΛΑΞΕΙ ΤΟ DNA.
 
 
Καλλιόπη Σουφλή
 
 
Μια νοσοκόμα που έχει ταξιδέψει στη Νέα Υόρκη για να βοηθήσει στη θεραπεία ασθενών με COVID-19 βγήκε δημόσια, περιγράφοντας τη φρίκη που βλέπει στον τρόπο με τον οποίο αντιμετωπίζονται οι ασθενείς.

Η Nicole Sirotek αναφέρεται ότι είναι από τη Νεβάδα και εξέφρασε τις απογοητεύσεις της σε μια εκπομπή στο Facebook Live, προφανώς την Κυριακή, 3 Μαΐου.

 
Το βίντεο και η σελίδα του στο Facebook φαίνεται να έχουν αφαιρεθεί από το Facebook τη Δευτέρα το πρωί, αν και το βίντεο έχει εμφανιστεί αλλού.

Προσπαθώντας να συγκρατήσει τα δάκρυά της, ισχυρίζεται:

«Κανείς δεν ακούει. Δεν τους νοιάζει τι συμβαίνει σε αυτούς τους ανθρώπους. Τους δίνουν σκόπιμα την διάγνωση του Covid 19, ναι αυτό τους κάνουν άσχετα αν πάσχουν από άλλα νοσήματα . Έρχομαι κυριολεκτικά εδώ κάθε μέρα και τους βλέπω να τους σκοτώνουν.

Εξηγεί ότι όλοι όσοι μπαίνουν στο νοσοκομείο της, ισχυρίζεται ότι είναι «καταδικασμένοι να γραφτούν-χαρακτηρίζονται ως ασθενείς COVID, αλλά ότι δεν πεθαίνουν από το COVID, αλλά από κακή ιατρική περίθαλψη.

 
Ισχυρίζεται ότι κάθε φορά που προσπαθεί να υποστηρίξει τους ασθενείς της επειδή λαμβάνουν κακή ιατρική περίθαλψη, τότε εκχωρούν εκ νέου τον ασθενή σε κάποιον άλλο.

Επειδή οι ασθενείς της είναι μειονότητες, Λατίνοι στο πρώτο νοσοκομείο που βρισκόταν, και Μαύροι στην τρέχουσα αποστολή της, προσπάθησε ακόμη και να απευθυνθεί σε ομάδες υπεράσπισης που ειδικεύονται στην υποστήριξη αυτών των μειονοτικών ομάδων, αλλά κανείς δεν φαίνεται να θέλει να ακούσει αυτήν.

Το 100% των ασθενών της πέθανε και καθιστά σαφές ότι παρόλο που δεν είναι γιατρός, είναι σίγουρη ότι αυτοί οι ασθενείς δεν λαμβάνουν την κατάλληλη θεραπεία που τους αξίζει.

Ισχυρίζεται ότι έχει ακόμη ανατεθεί να φροντίζει ασθενείς που είναι ήδη νεκροί, επειδή το ιατρικό προσωπικό δεν χρησιμοποιεί καν στηθοσκόπια μιας χρήσης για να επιβεβαιώσει ότι είναι ακόμα ζωντανοί.

Συγκρίνει στην πραγματικότητα αυτό που συνέβαινε σε αυτό το νοσοκομείο με τη ναζιστική Γερμανία στο παρελθόν:
«Αυτό θα είναι ένα ακραίο παράδειγμα, αλλά αυτό είναι πραγματικά το μόνο πράγμα που μπορώ να το συγκρίνω . Είναι σαν να ήμασταν στη ναζιστική Γερμανία και ήταν σαν να πήγαμε τους Εβραίους να τους βάλουν σε θάλαμο φυσικού αερίου.

Είμαι εκεί που όλοι με λένε , «, αυτό δεν είναι καλό, αυτό είναι κακό, αυτό είναι λάθος, δεν πρέπει να το κάνουμε αυτό.»

Στη συνέχεια, όλοι μου λένε «μείνετε εκεί, κάνετε εξαιρετική δουλειά, δεν μπορείτε να σώσετε όλους. Είστε καταπληκτικοί, είστε υπέροχη νοσοκόμα. » τι ειρωνεία που να μάθαιναν όλοι την αλήθεια τι συμβαίνει πραγματικά στο παρασκήνιο και πώς κοροϊδεύουν όλοι την ανθρωπότητα με έναν ιό που είναι HOAX !!!!

Ξυπνήστε και αντισταθείτε όσο έχετε χρόνο ακόμα γιατί σας περιμένουν μαύρες ημέρες τον Οκτώβριο που ετοιμάζονται να σας ξανακλείσουν και πάλι στα σπίτια σας.

 
Μόνο που αυτήν την φορά τα οργάνωσαν καλύτερα και θα βγαίνετε μόνο με έναν όρο: ή θα κάνετε το εμβόλιο και το σφράγισμα η θα σας αφήσουν στο έλεος κλειδωμένοι και απομονωμένοι.

Πηγή

Προβολές : 1,527


Μοίρασέ το:



Ετικέτες: , , , ,

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ


Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες, θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας, για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης, σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολογίου, μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε, καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιοδνήποτε τρόπο, το ιστολόγιο. Ο διαχειριστής του ιστολογίου, δεν ευθύνεται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνει. Τονίζουμε ότι υφίσταται μετριασμός των σχολίων και παρακαλούμε, πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, να έχετε υπόψη σας τα ακόλουθα:
  • Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες, ασυνάρτητος λόγος και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, πολύ περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο, εναντίον των συνομιλητών ή και των συγγραφέων, με υποτιμητικές προσφωνήσεις, ύβρεις, υπονοούμενα, απειλές ή χυδαιολογίες.>
  • Μην δημοσιεύετε άσχετα με το θέμα σχόλια.
  • Ο κάθε σχολιαστής, οφείλει να διατηρεί ένα μόνον όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
  • Με βάση τα παραπάνω, η διαχείριση, διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης σχολίων, χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση.
  • Επιπλέον σας τονίζουμε, ότι το ιστολόγιο, λειτουργεί σε εθελοντική βάση και ως εκ τούτου, τα σχόλια θα αναρτώνται μόλις αυτό καταστεί δυνατόν.

Διαβάστε ακόμα