ν’ ακολουθείς τα όνειρά σου... (3 βίντεο και μια ταινία)

ν’ ακολουθείς τα όνειρά σου... (3 βίντεο και μια ταινία)

29 Απριλίου, 2021 1 Από Καλλιόπη Σουφλή
Προβολές:125
Μοίρασέ το

 

Τα όνειρα που κάνεις, ποτέ δεν χάνονται…

… κάποιες φορές, μπορεί να τα βάλεις στην άκρη και ν’ αλλάξεις πορεία…

ν’ ακολουθείς τα όνειρά σου... (3 βίντεο και μια ταινία)

… μ’ αυτά, πάντα μέσα σου θα ‘ναι και πάντα δικά σου…

Μπορεί να μην ξέρεις που πας… ποιό είναι το αύριο, για σένα…

… πάντα όμως, ν’ ακολουθείς τα όνειρά σου…

 

Καλησπέρα… κι όπως έλεγε ο Ελύτης, “κέρδισες τν εμπιστοσύνη της ζωής που δεν σ’ εδάμασε και συνεχίζεις τ’ όνειρο”…

 

Καλλιόπη

μουσικά φτερουγίσματα… εδώεδώ… κι εδώ

η ταινία, εδώ

 

Προβολές : 125

Ετικέτες:

Στηρίξτε τα Αττικα Νέα , η βοήθειά σας είναι πολύτιμη.Μπορείτε να κάνετε δωρεά είτε με τον λογαριασμό σας στην Paypal αν διαθέτετε , η και με Visa ή Mastercard μέσω Paypal, πατώντας ακριβώς απο πάνω, στο μπανεράκι

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ


Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες, θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας, για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης, σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολογίου, μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε, καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιοδνήποτε τρόπο, το ιστολόγιο. Ο διαχειριστής του ιστολογίου, δεν ευθύνεται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνει. Τονίζουμε ότι υφίσταται μετριασμός των σχολίων και παρακαλούμε, πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, να έχετε υπόψη σας τα ακόλουθα:
  • Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες, ασυνάρτητος λόγος και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, πολύ περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο, εναντίον των συνομιλητών ή και των συγγραφέων, με υποτιμητικές προσφωνήσεις, ύβρεις, υπονοούμενα, απειλές ή χυδαιολογίες.>
  • Μην δημοσιεύετε άσχετα με το θέμα σχόλια.
  • Ο κάθε σχολιαστής, οφείλει να διατηρεί ένα μόνον όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
  • Με βάση τα παραπάνω, η διαχείριση, διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης σχολίων, χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση.
  • Επιπλέον σας τονίζουμε, ότι το ιστολόγιο, λειτουργεί σε εθελοντική βάση και ως εκ τούτου, τα σχόλια θα αναρτώνται μόλις αυτό καταστεί δυνατόν.

Μοίρασέ το