«Ξαναμέτρηθηκαν τα πλαστά ψηφοδέλτια.  Έρχεται αγωγή» λέει ο Ρ.Τζουλιάνι. Εκτεταμένη η νοθεία στην Georgia

«Ξαναμέτρηθηκαν τα πλαστά ψηφοδέλτια. Έρχεται αγωγή» λέει ο Ρ.Τζουλιάνι. Εκτεταμένη η νοθεία στην Georgia

20 Νοεμβρίου, 2020 1 Από Καλλιόπη Σουφλή
Προβολές:316
Μοίρασέ το
 
 
Όσο δεν υπάρχει Κολέγιο των Εκλεκτόρων, δεν μπορεί να επικυρωθεί ως επόμενος πρόεδρος ο Τ. Μπάιντεν.
 

 
 
 
Σκληρό πόκερ, για πολύ γερά νεύρα, ή κάτι άλλο;
 
Όταν το παγκόσμιο πολιτικό παιχνίδι ελέγχεται από την βασιλομήτωρα της Αγγλίας, πόσο… σικέ μπορεί να είναι;;;
 
ΝΑ ΚΟΙΤΑΖΕΤΕ ΠΡΟΣ… ΑΓΓΛΙΑ ΠΛΕΥΡΑ…
ΕΚΕΙ ΘΑ ΠΑΙΧΤΕΙ “ΣΤΑ ΖΑΡΙΑ” Η ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ ΤΗΣ ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑΣ… ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΘΕΜΑ ΤΡΑΜΠ Ή ΜΠΑΪΝΤΕΝ…
 
 
Καλλιόπη Σουφλή
 
 

 

Ο δικηγόρος του Ντόναλντ Τράμπ Ρούντι Τζουλιάνι, αναφερόμενος στην επανακαταμέτρηση των ψήφων στην πολιτεία της Γεωργίας κατά την διάρκεια συνέντευξης Τύπου ανακοίνωσε επερχόμενη αγωγή με στόχο να μην “νομιμοποιηθεί” το τελικό αποτέλεσμα καθώς οι Ρεπουμπλικάνοι θεωρούν πως υπάρχει εκτεταμένη νοθεία.

 

Ο κ. Τζουλιάνι τόνισε ότι η επανακαμέτρηση δεν είχε νόημα, καθώς οι αντιρρήσεις της καμπάνιας Τράμπ για το τι είδους ψήφοι είναι αυτοί που μετρήθηκαν συνεχίζουν να ισχύουν:

«Η επανακαταμέτρηση στην Γεωργία δεν μας λέει τίποτε γιατί αυτά τα πλαστά ψηφοδέλτια απλά θα μετρηθούν ξανά, καθώς δεν παρουσιάζονται οι υπογραφές που ταιριάζουν σε κάθε ψηφοδέλτιο. Έτσι, δεν σημαίνει τίποτε», είπε ο Ρούντι Τζουλιάνι. 

Το πρόβλημα λοιπόν δεν είναι μόνο η επανακαταμέτρηση κατά την διάρκεια της οποίας βρέθηκαν «πράγματα και θαύματα» αλλά και ταυτοποίηση των επιστολικών ψήφων, αφού έχουν καταμετρηθεί όλες από όπου κι αν προήλθαν, χωρίς κανέναν έλεγχο. Εκεί θεωρείται ότι κρύβεται ο μεγάλος όγκος των παράνομων ψήφων (όπως υποστηρίζουν οι Ρεπουμπλικάνοι) που έκριναν το αποτέλεσμα.

Ως εκ τούτοι οι πανηγυρισμοί για την επανακαταμέτρηση στην Γεωργία – που ήδη έδωσε παραπάνω ψήφους στον Ντόναλντ Τράμπ – ήλθαν πολύ… νωρίς για τους Δημοκρατικούς. 

Όσο υπάρχουν αγωγές δεν επικυρώνονται τα αποτελέσματα. Όσο δεν επικυρώνονται τα αποτελέσματα δεν υπάρχει το νέο Κολέγιο των Εκλεκτόρων.

 

Όσο δεν υπάρχει Κολέγιο των Εκλεκτόρων, δεν μπορεί να επικυρωθεί ως επόμενος πρόεδρος ο Τ. Μπάιντεν.

 

Πηγή

Προβολές : 316


Μοίρασέ το:



Ετικέτες: , , ,

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ


Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες, θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας, για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης, σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολογίου, μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε, καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιοδνήποτε τρόπο, το ιστολόγιο. Ο διαχειριστής του ιστολογίου, δεν ευθύνεται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνει. Τονίζουμε ότι υφίσταται μετριασμός των σχολίων και παρακαλούμε, πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, να έχετε υπόψη σας τα ακόλουθα:
  • Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες, ασυνάρτητος λόγος και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, πολύ περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο, εναντίον των συνομιλητών ή και των συγγραφέων, με υποτιμητικές προσφωνήσεις, ύβρεις, υπονοούμενα, απειλές ή χυδαιολογίες.>
  • Μην δημοσιεύετε άσχετα με το θέμα σχόλια.
  • Ο κάθε σχολιαστής, οφείλει να διατηρεί ένα μόνον όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
  • Με βάση τα παραπάνω, η διαχείριση, διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης σχολίων, χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση.
  • Επιπλέον σας τονίζουμε, ότι το ιστολόγιο, λειτουργεί σε εθελοντική βάση και ως εκ τούτου, τα σχόλια θα αναρτώνται μόλις αυτό καταστεί δυνατόν.

Διαβάστε ακόμα