ΞΕΠΕΡΑΣΑΝ ΚΑΙ ΤΟΝ ΧΙΤΛΕΡ ΟΙ ΜΕΓΚΕΛΕ.Σ-Ο-Κ! Πρόεδρος Ιατρικού Συλλόγου Σερρών προς ανεμβολίαστους εργαζομένους: «Όπου δεν πίπτει λόγος πίπτει ράβδος» (βίντεο)

ΞΕΠΕΡΑΣΑΝ ΚΑΙ ΤΟΝ ΧΙΤΛΕΡ ΟΙ ΜΕΓΚΕΛΕ.Σ-Ο-Κ! Πρόεδρος Ιατρικού Συλλόγου Σερρών προς ανεμβολίαστους εργαζομένους: «Όπου δεν πίπτει λόγος πίπτει ράβδος» (βίντεο)

11 Αυγούστου, 2021 10 Από Καλλιόπη Σουφλή
Προβολές:393
Μοίρασέ το

Καλλιόπη Σουφλή

Χίτλερ σε ξεπέρασαν!!!

Ο πρόεδρος Δ.Σ. Ιατρικού Συλλόγου Σερρών, Άγγελος Ευγ. Βάκαλος, κόντρα στις ιατρικές εξελίξεις, βάση των οποίων, λόγω των μεταλλάξεων, κολλάνε τον ιό και οι εμβολιασμένοι, προέβη σε μία ανεκδιήγητη δήλωση:

Αναφερόμενος στους ανεμβολίαστους εργαζόμενους του Νοσοκομείου Σερρών και σε ερώτηση της δημοσιογράφου αν πρέπει να υπάρχει πειθώ, είπε χωρίς ενδοιασμούς πως «Όπου δεν πίπτει λόγος πίπτει ράβδος».

Δείτε στο 2.08:

Βάκαλος στους ανεμβολίαστους εργαζόμενους του Νοσοκομείου: “Όπου δεν πίπτει λόγος πίπτει ράβδος”

Είχε προηγηθεί επιθετική ανάρτηση του κου Βάκαλου:

Αγαπητοί συνεργάτες

Τι εννοείτε όταν πιπιλίζετε την καραμέλα “με πειθώ”; Τι είναι αυτό που μπορεί να γίνει για να σας πείσει και δεν έγινε; Πρέπει να έρθει κάποιος να σας παρακαλέσει γονατιστός; Δεν είναι αρκετά αυτά που είδατε και βλέπετε κάθε μέρα;

Λέτε ότι είστε “η κοινωνική ομάδα που συντριπτικά έχει το μεγαλύτερο ποσοστό εμβολιασμού, αγγίζοντας το 90% (εμβολιασμένοι, φυσική ανοσία, αναμονή εμβολιασμού, μη εμβολιασμένοι με ιατρική εντολή).”

1.Τι εννοείτε “φυσική ανοσία”; Πότε νόσησαν αυτοί που τη διαθέτουν; Δεν έχει περάσει εξάμηνο;

2. Τι εννοείτε αναμονή εμβολιασμού; Αυτή τη στιγμή αναμονή δεν υπάρχει! Μήπως εννοείτε «ας περιμένουμε να δούμε τι θα γίνει;» ή «το Σεπτέμβριο και βλέπουμε…»

3. Τι εννοείτε «μη εμβολιασμένοι με ιατρική εντολή»; Πόσοι είναι αυτοί και από ποια νοσήματα πάσχουν; Αυτά τα (σοβαρά προφανώς) νοσήματα τους επιτρέπουν να συνεχίζουν να εργάζονται κανονικά εν μέσω πανδημίας και μάλιστα χωρίς να κινδυνεύουν να νοσήσουν οι ίδιοι από τον κορωνοϊό;

Αναφέρετε σε άσχετο σημείο, το «πάγιο και διαχρονικό» αίτημά σας: «η ένταξή μας στα ΒΑΕ και ο χαρακτηρισμός του θανάτου των υγειονομικών ως εργατικό ατύχημα.»

Δεν καταλαβαίνετε ότι αυτή η επιμονή τη στιγμή που αρνείστε οι ίδιοι να προστατεύσετε τον εαυτό σας με τα εμβόλια, καταντά εξοργιστική και σας εμφανίζει σαν μια απωθητική συνδικαλιστική ομάδα που ενδιαφέρεται μόνο για τα οικονομικά συντεχνιακά της οφέλη; Και επιπλέον, υποβαθμίζει το αίτημά σας το οποίο είναι δεν είναι αβάσιμο.

Τι εννοείτε όταν πιπιλίζετε την άλλη καραμέλα, τη “στοχοποίηση”; Πιστεύετε ότι το ότι δεν ικανοποιούν το αίτημά σας για ένταξη στα βαρέα και ανθυγιεινά είναι αρκετή δικαιολογία για να αρνείσθε να εμβολιασθείτε; Το ένα ισοσταθμίζει το άλλο;

Και αν εκπληρωθεί το αίτημά σας, την επόμενη μέρα θα τρέξετε να εμβολιασθείτε;

Λέτε ότι «η ενδεχόμενη επιμονή στην εφαρμογή της υποχρεωτικότητας, θα οδηγήσει σε κατάρρευση τα νοσοκομεία και τις μονάδες πρωτοβάθμιας φροντίδας, αφού περισσότεροι από 10000 υγειονομικοί κινδυνεύουν να βρεθούν αντιμέτωποι με αναστολή καθηκόντων» Και θρηνείτε για το κενό που θα δημιουργηθεί σε προσωπικό στα νοσοκομεία και το οποίο θα είναι αδύνατο να καλυφθεί…

Δεν αντιλαμβάνεστε ότι αν αυτοί οι «περισσότεροι από 10000» αρνητές αρρωστήσουν από κορωνοϊό, θα δημιουργηθεί όχι μόνο το ίδιο κενό αλλά και μεγαλύτερο επειδή θα το μεταδώσουν και σε κάποιους εμβολιασμένους συναδέλφους τους;

Δεν αντιλαμβάνεστε ότι αυτοί οι «περισσότεροι από 10000» αρνητές εκτός από την απουσία τους λόγω ασθένειας, θα επιβαρύνουν το σύστημα υγείας το οποίο υπηρετούν, ακόμη περισσότερο και με τη νοσηλεία των ίδιων αλλά και άλλων ατόμων, τροφίμων ιδρυμάτων πρόνοιας και ασθενών στους οποίους θα το μεταδώσουν;

Σας παρακαλώ:
Βάλτε το μυαλό σας να δουλέψει!

Μη ζορίζετε τη λογική για να γεννήσετε γελοία επιχειρήματα, προορισμένα επίτηδες να στηρίξουν αστήρικτες και καθορισμένες εκ των προτέρων πολιτικές – αντιπολιτευτικές – συντεχνιακές θέσεις!

Μην κάνετε μόνοι σας τον εαυτό σας περίγελο των άλλων για να ικανοποιήσετε κάποιους χοντροκέφαλους συναδέλφους σας!

Εμείς σας ξέρουμε, ξέρουμε την αξία σας. Πώς θέλετε όμως οι άλλοι να σας πάρουν στα σοβαρά;

 

Δρ Άγγελος Ευγ. Βάκαλος, πρόεδρος Δ.Σ. Ιατρικού Συλλόγου Σερρών.

 

 

Πηγή

Προβολές : 393


Μοίρασέ το:Ετικέτες: , , ,

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ


Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες, θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας, για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης, σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολογίου, μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε, καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιοδνήποτε τρόπο, το ιστολόγιο. Ο διαχειριστής του ιστολογίου, δεν ευθύνεται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνει. Τονίζουμε ότι υφίσταται μετριασμός των σχολίων και παρακαλούμε, πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, να έχετε υπόψη σας τα ακόλουθα:
  • Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες, ασυνάρτητος λόγος και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, πολύ περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο, εναντίον των συνομιλητών ή και των συγγραφέων, με υποτιμητικές προσφωνήσεις, ύβρεις, υπονοούμενα, απειλές ή χυδαιολογίες.>
  • Μην δημοσιεύετε άσχετα με το θέμα σχόλια.
  • Ο κάθε σχολιαστής, οφείλει να διατηρεί ένα μόνον όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
  • Με βάση τα παραπάνω, η διαχείριση, διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης σχολίων, χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση.
  • Επιπλέον σας τονίζουμε, ότι το ιστολόγιο, λειτουργεί σε εθελοντική βάση και ως εκ τούτου, τα σχόλια θα αναρτώνται μόλις αυτό καταστεί δυνατόν.

Διαβάστε ακόμα