ΞΕΠΟΥΛΑΝΕ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΕΔΑΦΟΣ...Δένδιας και Μητσοτάκης παραδίδουν Εθνική Κυριαρχία και ΑΟΖ σε Τουρκία κ.α  ΟΠΟΙΟΣ ΥΠΟΓΡΑΨΕΙ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΠΡΟΔΟΣΙΑ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΕΚΤΕΛΕΣΤΙΚΟ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ!

ΞΕΠΟΥΛΑΝΕ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΕΔΑΦΟΣ...Δένδιας και Μητσοτάκης παραδίδουν Εθνική Κυριαρχία και ΑΟΖ σε Τουρκία κ.α ΟΠΟΙΟΣ ΥΠΟΓΡΑΨΕΙ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΠΡΟΔΟΣΙΑ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΕΚΤΕΛΕΣΤΙΚΟ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ!

23 Ιουνίου, 2020 8 Από Καλλιόπη Σουφλή
Προβολές:378
Μοίρασέ το

 

Ελληνο-Τουρκικό αλισβερίσι με ΑΟΖ 0% για Καστελόριζο & 20% σε Κρήτη…μέσω Ιταλίας & Αιγύπτου (Video αποκάλυψη από Κύρα Αδάμ)

 

 

Μην ετοιμαστείτε για διαδηλώσεις και συλλαλητήρια… δεν χρειαζόμαστε άλλα προδοτικά αναχώματα όπως με την ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ.

ΑΥΤΗ ΤΗ ΦΟΡΑ, ΑΛΛΗ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ Η ΑΠΑΝΤΗΣΗ… και φυσικά, όχι μέσα από το διαδίκτυο.

ΑΡΧΗΓΕ ΓΕΕΘΑ, ΓΝΩΡΙΖΕΙΣ ΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ, ΑΝ ΘΕΛΕΙΣ ΝΑ ΤΙΜΗΣΕΙΣ ΤΟΝ ΟΡΚΟ ΠΟΥ ΕΔΩΣΕΣ ΣΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ.

ΗΡΘΕ Η ΩΡΑ ΤΩΝ ΣΤΡΑΤΗΓΩΝ.

ΠΕΤΑΞΤΕ ΤΟΥΣ ΕΒΡΑΙΟΥΣ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ – ΔΕΝΔΙΑ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ, ΠΡΙΝ ΕΚΧΩΡΗΣΟΥΝ ΤΑ ΚΥΡΙΑΡΧΙΚΑ ΜΑΣ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ.

 

Καλλιόπη Σουφλή

 

 

Η Δημοσιογράφος Κύρα Αδάμ  που ασχολείται  ιδιαίτερα με τις Ελληνοτουρκικές σχέσεις και την εξωτερική πολιτική της χώρας ανέπτυξε σήμερα στην εκπομπή του Γιώργου Τράγκα το Ράψιμο και παραχώρηση της Εθνικής μας Κυριαρχίας από την Προδοτική Κυβέρνηση … Μητσοτάκη…

Ο Δένδιας δέχεται ότι δεν υπάρχει ΑΟΖ  στο Καστελόριζο  και δέχεται να συζητήσει με Τουρκία όπως δήλωσε την επήρεια δηλαδή την Κουτσουρεμένη ΑΟΖ πετώντας στη Θάλασσα το Διεθνές Δίκαιο και μοιράζει το Αιγαίο και την ΑΟΖ με τους γείτονες!!!!!

ΑΚΟΥΣΤΕ ΤΙ ΕΞΩΦΡΕΝΙΚΑ ΠΡΟΔΟΤΙΚΑ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΩΡΕΣ ..ΚΑΙ ΠΩΣ ΞΕΠΟΥΛΑΝΕ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΕΔΑΦΟΣ..ΘΑΛΑΣΙΑ ΟΙΚΟΠΕΔΑ…

ΔΕΙΤΕ ΤΟ VIDEO ME ΟΣΑ ΑΝΕΦΕΡΕ Η ΚΥΡΑ ΑΔΑΜ ΣΤΟ ΕΝ ΑΘΗΝΑΙΣ ΚΑΙ ΣΤΟΝ Γ.ΤΡΑΓΚΑ

 
 

ΟΠΟΙΟΣ ΥΠΟΓΡΑΨΕΙ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΠΡΟΔΟΣΙΑ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΕΚΤΕΛΕΣΤΙΚΟ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ

ΚΥΡΙΕ ΦΛΩΡΕ (ΓΕΕΘΑ) ΟΠΩΣ ΒΛΕΠΕΙΣ ΔΕΝ ΘΑ ΧΡΕΙΑΣΤΕΙ ΝΑ ΚΑΨΕΙΣ ΚΑΝΕΝΑ ΕΙΣΒΟΛΕΑ  ΓΙΑΤΙ ΠΑΡΑΧΩΡΕΙ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ-ΔΕΝΔΙΑΣ ΕΘΝΙΚΗ ΚΥΡΙΑΡΧΙΑ ΑΟΖ ΚΑΙ ΟΙΚΟΠΕΔΑ..

Το τελευταίο διάστημα και ιδιαίτερα λίγο πριν και μετά την Ελληνο-ιταλική Συμφωνία για την ΑΟΖ, πληθώρα καθηγητών/συνεργατών του πρωθυπουργού και του ΥΠΕΞ έχουν κατακλύσει τα ΜΜΕ για να πείσουν την κοινή γνώμη ότι «είναι δεδομένο πως το Καστελόριζο έχει περιορισμένη επήρεια στην ΑΟΖ».

Με άλλα λόγια, οι επιστημονικοί σύμβουλοι της κυβέρνησης επιμένουν ότι το Καστελόριζο έχει μόνον περιορισμένη και κουτσουρεμένη ΑΟΖ- κάτι που υποστηρίζει πεισματικά η Τουρκία- παραβιάζοντας κατάφορα το Δίκαιο της Θάλασσας, (που αποδίδει πλήρη ΑΟΖ και υφαλοκρηπίδα σε κατοικημένα νησιά με οικονομική ζωή ), κυρίως όμως τα ελληνικά κυριαρχικά δικαιώματα στην περιοχή.

Το σκεπτικό, που χαμηλόφωνα παρουσιάζεται , είναι ότι το Δικαστήριο της Χάγης, αν εξετάσει την περίπτωση του Καστελόριζου θα εφαρμόσει την προηγούμενη απόφαση του για το νησί των Φιδιών στη Μαύρη Θάλασσα ( σε νησί ακατοίκητο, που ανήκει στην Ουκρανία, αλλά βρίσκεται δίπλα στη Ρουμανία, σε αποστάσεις 170νμ και 15νμ αντιστοίχως για το οποίο τα Δικαστήριο αποφάσισε ότι δεν έχει καθόλου ΑΟΖ).

Σκοπίμως λοιπόν – ίσως και εκβιαστικά- οι επιστημονικοί σύμβουλοι της Κυβέρνησης , χρησιμοποιώντας τον όρο «περιορισμένη επήρεια στην ΑΟΖ» (σσ όρος που δεν υπάρχει στο Δίκαιο τα Θάλασσας), μπερδεύουν γλυκά και πονηρά την περίπτωση του ΑΚΑΤΟΙΚΗΤΟΥ νησιού των Φιδιών χωρίς οικονομική ζωή, ( όπου έχει εγκατασταθεί ουκρανικό ραντάρ) με την περίπτωση του Καστελόριζου, νησιού ΚΑΤΟΙΚΗΜΕΝΟΥ , με οικονομική ζωή, που καλύπτεται πλήρως από το Δίκαιο της Θάλασσας για πλήρη ΑΟΖ και υφαλοκρηπίδα.

Στην πραγματικότητα, αυτό που «χτίζει τώρα» η κυβέρνηση είναι μια πρόταση- κάλεσμα προς την Τουρκία να τα βρουν συμβιβαστικά οι δύο χώρες στην περιοχή του Καστελόριζου, δεδομένου ότι η Αθήνα είναι πρόθυμη να αποδώσει μόνη της «περιορισμένη επήρεια στην ΑΟΖ του Καστελορίζου- δηλαδή να κουτσουρέψει τα ελληνικά κυριαρχικά δικαιώματα, ικανοποιώντας εν μέρει τις επιδιώξεις της Τουρκίας , ώστε να μειώσει την ένταση.

Οι υπάρχουσες ενδείξεις προς τούτο είναι πολλές :

Σύμφωνα με τις υπάρχουσες πληροφορίες, η ελληνική κυβέρνηση παρακάλεσε τον Ιταλό ΥΠΕΞ κ Ντι Μάγιο, ( κατά την υπογραφή της ελληνο-ιταλικής Συμφωνίας για την ΑΟΖ να μεταβεί στην Άγκυρα ως απεσταλμένος / μεσολαβητής προκειμένου να γνωστοποιήσει στην τουρκική κυβέρνηση ότι η Αθήνα «βλέπει θετικά» την μείωση της ΑΟΖ του Καστελόριζου, δηλαδή την παραχώρηση ελληνικών κυριαρχικών δικαιωμάτων στην Τουρκία. Ο Τούρκος ΥΠΕΞ Μ. Τσαβούσογλου , φυσικά δεν έχασε την ευκαιρία και ..το ξεφώνισε: «..Στο φίλο μου Λουίτζι, ανέφερα πως στα ζητήματα αυτά είμαστε έτοιμοι να συνεργαστούμε με όλους κυρίως με την Ελλάδα..Διαπιστώσαμε πως η Ιταλία επιθυμεί έναν δημιουργικό ρόλο. Εμείς το αποδεχόμαστε. Η Ιταλία είναι δίκαιη , αντικειμενική και κάνει διαμεσολάβηση πολλές φορές…».

• Η προσπάθεια της ελληνικής κυβέρνησης να οριοθετήσει ΑΟΖ με την Αίγυπτο έχει σκοντάψει σοβαρά πάνω στην απαίτηση του Αλ Σίσι να ΜΗΝ ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΕΙ ΚΑΘΟΛΟΥ ΑΟΖ στο Καστελόριζο.

Ο Έλληνας ΥΠΕΞ προσήλθε στις διαπραγματεύσεις στο Κάιρο με τη θέση ότι η Αθήνα βλέπει θετικά την «περιορισμένη επήρεια» της ΑΟΖ στο Καστελόριζο , αλλά και στη Ρόδο, την Κάρπαθο και την Κρήτη, ώστε να ξεπεραστεί ο αιγυπτιακός σκόπελος.

• Δασκαλεμένος ή όχι, με «άνωθεν εντολή» ή όχι, ο κ Σίσι αντέτεινε:
• Καστελόριζο 0% ΑΟΖ/υφαλοκρηπίδα
• Ρόδος 1% ΑΟΖ/υφαλοκρηπίδα
• Κάρπαθος 10% ΑΟΖ/ υφαλοκρηπίδα
• Κρήτη 20% ΑΟΖ/ υφαλοκρηπίδα

Επιπροσθέτως, η Αιγυπτιακή κυβέρνηση σύμφωνα με όλες τις πληροφορίες πρότεινε στην περίπτωση που η Αθήνα αποδεχθεί ελάχιστη ή καθόλου ΑΟΖ στο Καστελόριζο, τότε δεν θα υπάρχει πρόβλημα στη συμμετοχή και της Τουρκίας στις διαπραγματεύσεις για τη οριοθέτηση της ΑΟΖ μεταξύ Ελλάδας Αιγύπτου Τουρκίας στην περιοχή. Την ευκαιρία αυτή άρπαξε και πάλι ο κ Τσαβούσογλου δηλώνοντας έτοιμος να τα συζητήσει όλα με διάλογο και διπλωματία.

• Σημειώνεται ότι ουδείς αναφέρεται πλέον στα δικαιώματα της Κυπριακής Δημοκρατίας επί της ΑΟΖ μεταξύ Κύπρου-Κρήτης, δεδομένου ότι η πάγια θέση της Τουρκίας είναι ότι ποτέ δεν θα οριοθετήσει ΑΟΖ με την Κυπριακή Δημοκρατία την οποία δεν αναγνωρίζει..

• Το σίγουρο είναι ότι η ελληνική κυβέρνηση δεν απέρριψε καμιά από τις αιγυπτιακές απαιτήσεις.

• Το επόμενο ραντεβού έχει προσδιοριστεί για τις 15 Σεπτεμβρίου.

Μεσολαβεί επομένως αρκετός χρόνος για να αποδεχθεί η ελληνική κοινή γνώμη ότι μπορεί να παραχωρήσει κυριαρχικά δικαιώματα της.

 

Πηγή

Προβολές : 378


Μοίρασέ το:Ετικέτες: , , , , , ,

Αγαπητοί αναγνώστες των ΑΤΤΙΚΩΝ ΝΕΩΝ,

Δώδεκα χρόνια, συνταξειδεύουμε μαζί στον χώρο της διαδικτυακής ενημέρωσης. Σ’ αυτά τα χρόνια, στάθηκα δίπλα σας , με μοναδικό στόχο την ενημέρωσή σας, όσο πιο αντικειμενικά μπορούσα αφιερώνοντας ατέλειωτες ώρες γι'αυτήν. Μετά την διαγραφή του πρώτου μου ιστολογίου, αναγκάστηκα να πάω σε άλλη πλατφόρμα και να πληρώνω ένα σημαντικό ποσόν κάθε μήνα, για την ασφάλεια του ιστολογίου μου.

Μπορείτε να στηρίξετε αυτή την προσπάθεια, με την μηνιαία συνδρομή σας, στην Paypal επιλέγοντας το μπανεράκι που βρίσκεται ακριβώς κατώ απο το κείμενο αυτό , και να προχωρήσετε στην διαδικασία δωρεάς όσο κοστίζει ένας καφές.

Η διαδικασία είναι πολύ απλή είτε έχετε λογαριασμό Paypal είτε όχι.Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να συμπληρώσετε το ποσο και να επιλέξετε το κουτάκι με την σήμανση 'Make this a monthly donation' και εν συνεχεία να πατήσετε το κουμπακι 'Donate with PayPal' αν έχετε λογαριασμό με Paypal , η 'Donate with a Debit or Credit Card', αν δεν έχετε λογαριασμό με Paypal και κάνετε την δωρεά με χρεωστική η πιστωτική κάρτα.

Αν έχετε πρόβλημα με την διαδικασία μπορείτε να επικοινωνήσετε στο email [email protected] η να στείλετε μήνυμα απο την φόρμα επικοινωνίας που βρίσκεται σταθερά στο κάτω μέρος της σελίδας.

Σας ευχαριστώ για την στήριξη σας.

Καλλιόπη Σουφλή


ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ


Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες, θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας, για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης, σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολογίου, μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε, καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιοδνήποτε τρόπο, το ιστολόγιο. Ο διαχειριστής του ιστολογίου, δεν ευθύνεται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνει. Τονίζουμε ότι υφίσταται μετριασμός των σχολίων και παρακαλούμε, πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, να έχετε υπόψη σας τα ακόλουθα:
  • Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες, ασυνάρτητος λόγος και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, πολύ περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο, εναντίον των συνομιλητών ή και των συγγραφέων, με υποτιμητικές προσφωνήσεις, ύβρεις, υπονοούμενα, απειλές ή χυδαιολογίες.>
  • Μην δημοσιεύετε άσχετα με το θέμα σχόλια.
  • Ο κάθε σχολιαστής, οφείλει να διατηρεί ένα μόνον όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
  • Με βάση τα παραπάνω, η διαχείριση, διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης σχολίων, χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση.
  • Επιπλέον σας τονίζουμε, ότι το ιστολόγιο, λειτουργεί σε εθελοντική βάση και ως εκ τούτου, τα σχόλια θα αναρτώνται μόλις αυτό καταστεί δυνατόν.

Διαβάστε ακόμα