ΞΕΣΚΕΠΑΖΩ ΤΗΝ ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΑΠΑΤΗ ΤΩΝ “ΚΡΟΥΣΜΑΤΩΝ” ΣΤΗ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΑΠΑΤΗ ΤΟΥ ΑΙΩΝΑ. Έλληνίδες και Έλληνες:  Εγώ συνεχίζω τη νομική μάχη. Εσείς να είστε σε ετοιμότητα. Τα πράγματα είναι σοβαρά.

ΞΕΣΚΕΠΑΖΩ ΤΗΝ ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΑΠΑΤΗ ΤΩΝ “ΚΡΟΥΣΜΑΤΩΝ” ΣΤΗ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΑΠΑΤΗ ΤΟΥ ΑΙΩΝΑ. Έλληνίδες και Έλληνες: Εγώ συνεχίζω τη νομική μάχη. Εσείς να είστε σε ετοιμότητα. Τα πράγματα είναι σοβαρά.

13 Ιουλίου, 2020 29 Από Καλλιόπη Σουφλή
Προβολές:935
Μοίρασέ το

Νίκος Αντωνιάδης: “Δεν υπάρχει καμία αμφιβολία:

Η υπόθεση “Covid-19”, συνολικά, είναι η μεγαλύτερη απάτη του αιώνα.

Μαζί με τα αποτρόπαια εγκλήματα των νέων Μένγκελε στα δημόσια νοσοκομεία, και που κάθε μέρα που περνάει αποκαλύπτονται και άλλα.

Και τα εγκλήματα που είναι στα σχέδια, με τον υποχρεωτικό εμβολιασμό, την υποχρεωτική νοσηλεία, την υποχρεωτική φαρμακευτική αγωγή και τον υποχρεωτικό εργαστηριακό και κλινικό έλεγχο.”

 

 

Σ’ αυτόν τον νομικό αγώνα του δικηγόρου Νίκου Αντωνιάδη, το χρέος μας είναι να σταθούμε στο πλευρό του, ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΑ ΚΑΙ ΕΠΙ ΤΟΥ ΠΡΑΚΤΕΟΥ.

Όπως χρέος μας είναι, να αφυπνίσουμε τους παραπληροφορημένους και φοβισμένους από την τρομολαγνεία των καθεστωτικών και  χρυσοπληρωμένων από την κυβέρνηση του Μητσοτάκη, ΜΕΣΩΝ ΜΑΖΙΚΗΣ ΠΑΡΑΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΗΣ.

Όντως τα πράγματα είναι πολύ σοβαρά, και επιβάλλεται να δείξουμε άπαντες ΥΠΕΥΘΥΝΟΤΗΤΑ, ΟΜΟΨΥΧΙΑ, ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ.

Γιατί θα είναι η πρώτη φορά που ΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ και εννοώ όλο το ΣΥΣΤΗΜΑ ΚΑΙ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΗΓΕΣΙΕΣ ΤΩΝ ΘΕΣΜΩΝ, ΦΑΝΕΡΩΝ ΚΑΙ ΚΡΥΦΩΝ, ΘΑ ΕΡΘΕΙ ΣΕ ΑΝΤΙΠΑΡΑΘΕΣΗ ΜΕ ΜΙΑ ΜΕΓΑΛΗ ΜΕΡΙΔΑ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΛΑΟΥ, ΠΟΥ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΑΥΞΑΝΕΤΑΙ. Και πρωτίστως ως ενεργός πολίτης, ζητώ από όλους τους δικηγόρους και όλους τους ιατρούς που ΣΕΒΟΝΤΑΙ ΤΟ ΛΕΙΤΟΥΡΓΗΜΑ ΤΟΥΣ, ΝΑ ΣΥΝΤΑΧΘΟΥΝ ΣΤΟ ΠΛΕΥΡΟ ΤΟΥ κ. ΝΙΚΟΥ ΑΝΤΩΝΙΑΔΗ.

 

Καλλιόπη Σουφλή

ΞΕΣΚΕΠΑΖΩ ΤΗΝ ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΑΠΑΤΗ ΤΩΝ “ΚΡΟΥΣΜΑΤΩΝ” ΣΤΗ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΑΠΑΤΗ ΤΟΥ ΑΙΩΝΑ

ΤΗΝ ΑΠΑΤΗ ΣΤΗΝ ΑΠΑΤΗ

ΤΑ FAKE NEWS ΤΩΝ “ΚΡΟΥΜΑΤΩΝ” και ΤΗΣ “ΡΑΓΔΑΙΑΣ ΑΥΞΗΣΗΣ”

ΟΙ ΙΔΙΟΙ δίνουν ΤΟΝ ΟΡΙΣΜΟ ΤΟΥ ΚΡΟΥΣΜΑΤΟΣ

ΣΤΟ SITE ΤΗΣ 1ης ΥΓΕΙΟΝΟΜΙΚΗΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ ΑΤΤΙΚΗΣ ΤΟΥ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟΥ ΥΓΕΙΑΣ

ΟΙ ΙΔΙΟΙ μας ΕΞΑΠΑΤΟΥΝ με την ΠΑΡΑΠΟΙΗΣΗ ΤΟΥ ΔΙΚΟΥ ΤΟΥΣ ΟΡΙΣΜΟΥ

Αλλά ΤΑ ELLINIKA HOAXES και οι ΜΙΣΘΟΦΟΡΟΙ FACT CHECKER της ΣΥΜΜΟΡΙΑΣ είναι απασχολημένοι ΝΑ ΣΥΚΟΦΑΝΤΟΥΝ ΤΟΥΣ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΥ ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΟΥΝ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ,

και “παραλείπουν” να “επαληθεύσουν” ΤΗΝ ΑΠΑΤΗ

ΜΕ ΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΕΓΙΝΑΝ ΟΛΑ ΜΕΧΡΙ ΣΗΜΕΡΑ ΣΕ ΒΑΡΟΣ ΜΑΣ ,

ΚΑΙ ΣΧΕΔΙΑΖΟΝΤΑΙ ΤΑ ΕΠΟΜΕΝΑ !!

Διαβάστε λοιπόν ΤΙ ΕΙΝΑΙ “ΚΡΟΥΣΜΑ” για να τελειώνει η ΑΠΑΤΗ ΤΟΥ ΑΦΗΓΗΜΑΤΟΣ ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ ΚΑΙ ΤΩΝ “ΣΥΝΕΡΓΩΝ” ΤΗΣ ΓΙΑ ΤΗ “ΡΑΓΔΑΙΑ ΑΥΞΗΣΗ”

Η “τεράστια ανησυχία” των κυβερνητικών αξιωματούχων, των εντεταλμένων επιστημόνων και των αργυρώνητων ΜΜΕ, που μας προετοιμάζουν για το “νέο κύμα της πανδημίας”, στηρίζεται στη “ραγδαία αύξηση των κρουσμάτων Covid-19”.

Η “ραγδαία” αυτή αύξηση, στην οποία προφανώς “προσπαθεί” να “συμβάλει” και ο πρωθυπουργός, παραβιάζοντας συστηματικά και “επιμελώς”, τα “μέτρα προστασίας της δημόσιας υγείας από τον Covid-19” μαζί με εκατοντάδες κάθε φορά ανθρώπους (αλλιώς δεν εξηγείται -ή εξηγείται…, στηρίζεται στον αριθμό των “κρουσμάτων” Covid-19, με βάση τη “διάγνωση” που γίνεται με τα τεστ που έχουν, φυσικά, και αυτά “αυξηθεί ραγδαίως”.

Χθες, η συστημική εφημερίδα “ΤΟ ΒΗΜΑ” είχε κεντρικό τίτλο στην πρώτη σελίδα “Ο ΙΟΣ ΜΑΣ ΑΠΕΙΛΕΙ ΞΑΝΑ”, ενώ στο site της έχει την “είδηση”: “Κορωνοϊός: Ραγδαία αύξηση κρουσμάτων – 60 νέα, τα 40 εισαγόμενα – Συνολικά 60 νέα κρούσματα κοροναϊού ανακοινώνονται στη χώρα, εκ των οποίων τα 40 εντοπίστηκαν κατόπιν ελέγχων στις πύλες εισόδου τις χώρας”.

Σήμερα ξεσκεπάζω την τεράστια απάτη των “κρουσμάτων”.

Ελάχιστα είναι τα πραγματικά κρούσματα (και από τα 60 της εφημερίδας “ΤΟ ΒΗΜΑ”, κανένα), με βάση τον ορισμό του “κρούσματος” που η ίδια η κυβέρνηση επισήμως δίνει, αλλά τα ΜΜΕ επιμελώς αποκρύπτουν αναπαράγοντας την ψευδή εικόνα των “κρουσμάτων”, στο πλαίσιο της εντεταλμένης υπηρεσίας τους τρομοκράτησης του κόσμου και προετοιμασίας του για νέα μέτρα και, φυσικά, τον υποχρεωτικό εμβολιασμό των Ελλήνων πολιτών.

Ένας εμβολιασμός, για τον οποίο η συμμορία των hoaxes χθες “ανέβηκε στα κάγκελα”, παραποιώντας την αλήθεια, διατηρώντας την παραποίηση αυτή και συκοφάντησή μου έως και αυτή τη στιγμή, εμφανίζοντας το ψέμα ως αλήθεια και την αλήθεια ως ψέμα, όπως συστηματικά και οργανωμένα κάνει εδώ και πάρα πολύ καιρό, ισχυριζόμενη, και επιβάλλοντας με το έτσι θέλω τον ισχυρισμό αυτό, ότι “δεν θα γίνει μαζικός εμβολιασμός τον Αύγουστο”, λες και εγώ έγραψα κάτι τέτοιο, και όχι ότι όλα είναι έτοιμα για να γίνει αυτό από τον Αύγουστο και μετά.

Φυσικά, τα ellinika hoaxes, στην “ενημέρωση” για τους “λόγους” που η είδηση ήταν “ψευδής”, παρέθεσε και ένα ωραίο κειμενάκι με τη δική τους “είδηση”, ότι τον Οκτώβριο θα είναι έτοιμα 30.000.000 εμβόλια. Και ο πρωθυπουργός μας, σε τηλεδιάσκεψη που είχε με γιατρούς σε δημόσια νοσοκομεία, ως νέος Νοστράδαμος, μας είπε ότι είναι βέβαιο το νέο κύμα πανδημίας τον Οκτώβριο.

Πώς δένουν όλα!

Εντάξει, καλόπαιδα των hoaxes, το καταλάβαμε: Τον Οκτώβριο θα γίνει ο εμβολιασμός, όχι τον Αύγουστο! Να μας τα λέτε εγκαίρως αυτά, μην εκτιθέμεθα με “ψευδείς ειδήσεις”…

Διαβάστε λοιπόν πώς ορίζεται η έννοια του “κρούσματος CΟVID-19”, επίσημα, σήμερα, αυτή τη στιγμή που μιλάμε (μόλις έκανα την εκτύπωση), στην ιστοσελίδα της 1ης Υγειονομικής Περιφέρειας του Υπουργείου Υγείας:

http://www.1dype.gov.gr/?p=8717

Ορισμός Κρούσματος – Νέος Κορωνοϊός SARS-CoV-2

Ύποπτο κρούσμα


1. Ασθενής με οξεία λοίμωξη του αναπνευστικού (αιφνίδια έναρξη νόσου, πυρετός και τουλάχιστον ένα από τα παρακάτω συμπτώματα: βήχα, δύσπνοια) ΚΑΙ χωρίς άλλη αιτιολογία που να εξηγεί πλήρως την κλινική εικόνα ΚΑΙ με ιστορικό ταξιδιού ή διαμονής σε χώρα/περιοχή, σύμφωνα με τον επικαιροποιημένο κατάλογο του ΕΟΔΥ1, εντός των τελευταίων 14 ημερών πριν από την έναρξη των συμπτωμάτων
ή
2. Ασθενής με οποιαδήποτε οξεία νόσο του αναπνευστικού ΚΑΙ ιστορικό στενής επαφής2 με επιβεβαιωμένο ή πιθανό κρούσμα COVID-19 εντός των τελευταίων 14 ημερών πριν από την έναρξη των συμπτωμάτων
ή
3. Ασθενής με σοβαρή οξεία λοίμωξη αναπνευστικού (Severe Acute Respiratory Illness) η οποία απαιτεί νοσηλεία και για την οποία δεν έχει τεκμηριωθεί άλλη αιτιολογία
ή
4. Ασθενής με οξεία λοίμωξη του αναπνευστικού (αιφνίδια έναρξη νόσου, πυρετός και τουλάχιστον ένα από τα παρακάτω συμπτώματα: βήχα, δύσπνοια) που διαμένει ή επισκέφτηκε τις ακόλουθες περιοχές: Π.Ε. Ηλείας, Π.Ε. Αχαϊας, Π.Ε. Ζακύνθου
Κάθε ύποπτο κρούσμα θα πρέπει να υποβάλλεται ΑΜΕΣΑ σε εργαστηριακό έλεγχο για το νέο κορωνοϊό SARS-CoV-2

Πιθανό κρούσμα
Ύποπτο κρούσμα με αποτέλεσμα εργαστηριακού ελέγχου για τον νέο κορωνοϊό SARS-CoV-2:
Αδιευκρίνιστο, ή
Θετικό, αλλά με εργαστηριακή μέθοδο που ανιχνεύει γενικά ιούς που ανήκουν στην οικογένεια των κορωνοϊών και όχι ειδικά τον νέο κορωνοϊό SARS-CoV-2

Επιβεβαιωμένο κρούσμα
Άτομο με εργαστηριακά επιβεβαιωμένη λοίμωξη από το νέο κορωνοϊό SARS-CoV-2, ανεξαρτήτως κλινικών συμπτωμάτων και σημείων

Καταλάβατε; Καταλάβατε…

Αν εξαιρέσουμε τις νοσηλείες και τους θανάτους, την αμαρτωλή αυτή ιστορία που έχω ξεσκεπάσει με αδιάψευστα στοιχεία στις αναρτήσεις μου (Βλ. υποθέσεις “Σωτηρία” και νοσοκομείων Κομοτηνής και Αλεξανδρούπολης), ΟΛΕΣ οι υπόλοιπες περιπτώσεις που ανακοινώνονται ΔΕΝ είναι κρούσματα Covid-19!

Στην ίδια ιστοσελίδα υπάρχει και η απάντηση στην ερώτηση που έχω απευθύνει στον κ. Τσιόδρα (μπήκαμε στον 2ο μήνα, και η επιτροπή ακόμα να απαντήσει…), σχετικά με το εάν το περιβόητο τεστ ανιχνεύει αποκλειστικά τον Covid-19 ή ΟΛΟΥΣ τους ΚΟΡΩΝΟΪΟΥΣ:

“…Θετικό, αλλά με εργαστηριακή μέθοδο που ανιχνεύει γενικά ιούς που ανήκουν στην οικογένεια των κορωνοϊών και όχι ειδικά τον νέο κορωνοϊό SARS-CoV-2” !

Καταλάβατε; Καταλάβατε…

Επομένως:

Τα “κρούσματα” χωρίζονται σε τρεις κατηγορίες:

1) Ύποπτα.
2) Πιθανά.
3) Επιβεβαιωμένα.

-Στα ύποπτα, προϋπόθεση για να χαρακτηρίσουμε μία περίπτωση “κρούσμα”, είναι η οξεία λοίμωξη ή νόσος του αναπνευστικού.

-Στα πιθανά, προϋπόθεση είναι ο προηγούμενος χαρακτηρισμός της περίπτωσης ως “ύποπτο κρούσμα” (επομένως μόνο περιπτώσεις με οξεία λοίμωξη ή νόσο του αναπνευστικού), αδιευκρίνιστο ή θετικό με το τεστ, που όμως ανιχνεύει γενικά ιούς που ανήκουν στην οικογένεια των κορωνοϊών.

-Στα επιβεβαιωμένα, προϋπόθεση είναι η εργαστηριακά επιβεβαιωμένη λοίμωξη από το νέο κορωνοϊό SARS-CoV-2.

Επομένως, αν εργαζόμουν και εγώ για τα ellinika hoaxes, θα “μαύριζα” τη δημοσίευση στο site της εφημερίδας “ΤΟ ΒΗΜΑ”, και θα χαρακτήριζα ΨΕΥΔΕΣ το περιεχόμενό της, παραπέμποντας στην επίσημη ιστοσελίδα του Υπουργείου Υγείας. Γενικά, θα είχα πάρα πολλή δουλειά να κάνω:

Καμία από τις 60 “περιπτώσεις”, στις οποίες αφορά το δημοσίευμα, ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΡΟΥΣΜΑ COVID-19, και όλα τα δημοσιεύματα στον έντυπο και ηλεκτρονικό τύπο που δημοσιεύουν την είδηση της “ραγδαίας αύξησης κρουσμάτων” είναι FAKE NEWS.

-Δηλαδή, μπαίνουν στη χώρα οι τουρίστες, τους κάνουμε το τεστ και βγαίνει αυτό θετικό για 40 ανθρώπους. Χωρίς κανένας να γνωρίζει εάν είναι όντως θετικό: Είδατε τι γίνεται στα νοσοκομεία με τα “τεστ” και τις “διαγνώσεις”, με τον έναν ασθενή να εισάγεται στο “Σωτηρία” χωρίς να έχει κάνει τεστ, αυτοί να γράφουν ότι είχε κάνει και να βαπτίζουν τον καρκινοπαθή “ασθενή Covid-19”, και την άλλη ασθενή στην Κομοτηνή και την Αλεξανδρούπολη, να την εξαφανίζουν από την κόρη, λέγοντας ότι της έκαναν τεστ και βγήκε θετικό, αλλά όταν εμφανίστηκα εγώ και επιτέθηκα στα νοσοκομεία, το επόμενο τεστ βγήκε αρνητικό.

-Το αποτέλεσμα του “θετικού τεστ” το χρεώνουμε στον Covid-19, ενώ ανιχνεύει όλους τους ιούς της οικογένειας των κορωνοϊών.

-Και στη συνέχεια το βαπτίζουμε “κρούσμα”, χωρίς λοίμωξη ή νόσο του αναπνευστικού.

-Ανακοινώνουμε την είδηση των νέων “κρουσμάτων” και από κει και πέρα αναλαμβάνουν την τρομοκράτησή μας οι κυβερνητικοί αξιωματούχοι, οι εντεταλμένοι επιστήμονές τους και τα αργυρώνητα ΜΜΕ.

Δεν υπάρχει καμία αμφιβολία:

Η υπόθεση “Covid-19”, συνολικά, είναι η μεγαλύτερη απάτη του αιώνα.

Μαζί με τα αποτρόπαια εγκλήματα των νέων Μένγκελε στα δημόσια νοσοκομεία, και που κάθε μέρα που περνάει αποκαλύπτονται και άλλα.

Και τα εγκλήματα που είναι στα σχέδια, με τον υποχρεωτικό εμβολιασμό, την υποχρεωτική νοσηλεία, την υποχρεωτική φαρμακευτική αγωγή και τον υποχρεωτικό εργαστηριακό και κλινικό έλεγχο.

Έλληνίδες και Έλληνες:

Εγώ συνεχίζω τη νομική μάχη.

Εσείς να είστε σε ετοιμότητα.

Τα πράγματα είναι σοβαρά.

 

 

Πηγή

Προβολές : 935


Μοίρασέ το:Ετικέτες: , , , ,

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ


Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες, θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας, για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης, σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολογίου, μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε, καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιοδνήποτε τρόπο, το ιστολόγιο. Ο διαχειριστής του ιστολογίου, δεν ευθύνεται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνει. Τονίζουμε ότι υφίσταται μετριασμός των σχολίων και παρακαλούμε, πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, να έχετε υπόψη σας τα ακόλουθα:
  • Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες, ασυνάρτητος λόγος και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, πολύ περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο, εναντίον των συνομιλητών ή και των συγγραφέων, με υποτιμητικές προσφωνήσεις, ύβρεις, υπονοούμενα, απειλές ή χυδαιολογίες.>
  • Μην δημοσιεύετε άσχετα με το θέμα σχόλια.
  • Ο κάθε σχολιαστής, οφείλει να διατηρεί ένα μόνον όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
  • Με βάση τα παραπάνω, η διαχείριση, διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης σχολίων, χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση.
  • Επιπλέον σας τονίζουμε, ότι το ιστολόγιο, λειτουργεί σε εθελοντική βάση και ως εκ τούτου, τα σχόλια θα αναρτώνται μόλις αυτό καταστεί δυνατόν.

Διαβάστε ακόμα