Ξεσπαθώνει ο Γιώργος Τράγκας κατά του Π.Ο.Υ. “Πανικόβλητος και … ο Παγκόσμιος Οργανισμός Υγείας Απάτη η εταιρία που «μελέτησε» τη χλωροκίνη – Συνήθης γρίπη ο Covid-19 / Κομισιόν: Όχι απειλή για τους εργαζόμενους” Καταπέλτης και κατά Μητσοτάκη – Γιάννας – ΑΝΘΕΛΛΗΝΙΚΩΝ HOAXES.

Ξεσπαθώνει ο Γιώργος Τράγκας κατά του Π.Ο.Υ. “Πανικόβλητος και … ο Παγκόσμιος Οργανισμός Υγείας Απάτη η εταιρία που «μελέτησε» τη χλωροκίνη – Συνήθης γρίπη ο Covid-19 / Κομισιόν: Όχι απειλή για τους εργαζόμενους” Καταπέλτης και κατά Μητσοτάκη – Γιάννας – ΑΝΘΕΛΛΗΝΙΚΩΝ HOAXES.

4 Ιουνίου, 2020 3 Από Καλλιόπη Σουφλή
Προβολές:346
Μοίρασέ το

Οι κύριοι remdesivir των Αθηνών, η ομάδα Τσιόδρα κατάπιε τη γλώσσα της και είναι αμφίβολο, αν θα προφέρει έστω και ένα –Ν, αφού σοβεί διχογνωμία μέσα στο εσωτερικό της επιτροπής δημόσιας υγείας και είναι πλέον κραυγαλέο, ότι κάποιοι υποστηρίζουν σε βάρος του λαού και των ασθενών, τα συμφέροντα μεγάλων φαρμακοβιομηχανιών.

 

 

Δεν καταλαβαίνει Θεό, ο Τράγκας και πολύ καλά κάνει…

Στήνει… σχεδόν “εξ’ επαφής”, την “κλίκα” ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ – ΤΣΙΟΔΡΑ – ΣΥΨΑ και λοιπών κορονονοϊο-υποστηρικτών, καθώς και κατά των ΑΝΘΕΛΛΗΝΙΚΩΝ HOAXES που χρηματίζονται από τον Ζούκι του F.B. και άλλους 200 χορηγούς,  και τους “πυροβολεί” στο δόξα πατρί…

Έτσι όπως “πυροβολεί” και την Γιάννα Αγγελοπούλου και την αντιπολίτευση του Αγγελοπουλο-Κλιντον-κτυπημένου Τσίπρα…

Ας ξυπνήσουν οι κοιμισμένοι από τα όσα αποκαλύπτει ο Γιώργος Τράγκας… και ας αρχίσουν να κρύβονται στα λαγούμια τους ΤΑ ΥΠΑΝΘΡΩΠΑ ΚΤΗΝΗ που καταγγέλλει…

Πού θα πάει… θ’ αναγκαστεί να ξυπνήσει κι ο ραγιάς, όταν σφίξουν οι κώλοι και τότε, θα δούμε ποιός θα κυνηγάει ποιόν…

Ο λύκος τα πρόβατα, ή τα … πρόβατα τον λύκο…

 

Καλλιόπη Σουφλή

 

Αποδεικνύεται πλέον σε παγκόσμια κλίμακα ότι ο covid-19 ήταν μία συνήθης γρίπη και όσα έλεγαν, τόσο ο ύποπτος για το ρόλο του Παγκόσμιος Οργανισμός Υγείας, όσο και οι εκπρόσωποι – καθηγητές των μεγάλων φαρμακοβιομηχανιών, ήταν μία μεγάλη απάτη που κατέστρεψε μεγάλο τμήμα της διεθνούς οικονομίας.

Εδώ στην Ελλάδα, η κυβέρνηση Μητσοτάκη που έκαψε χιλιάδες επιχειρήσεις και έστειλε εκατοντάδες χιλιάδες στην ανεργία, προσπαθεί να καλύψει τα λάθη της, τη δολιότητα και τις ευθύνες της, με διανομές χρημάτων και υποσχέσεων σε ραδιοτηλεοπτικούς σταθμούς που υπερασπίζονται το πολιτικό προφίλ του κου Μητσοτάκη.

Επιβεβαιώνονται πλήρως όσα σας έλεγα στις προηγούμενες εκπομπές μου. Εκατοντάδες χιλιάδες θεραπεύτηκαν από το συνδυασμό υδροξυχλωροκίνης και αζυθρομυκίνης.

Δύο πάμφθηνα φάρμακα, που δεν στοιχίζουν και τα δύο μαζί, ούτε 10 ευρώ.

Χθες, ο διαβόητος παγκόσμιος οργανισμός υγείας, υποχρεώθηκε να παραδεχτεί, ότι η εταιρία που του έδινε στοιχεία, τόσο για τους θανάτους από covid-19, όσο και για την αποτελεσματικότητα της χλωροκίνης, ήταν μία αμφίβολης ποιότητας εταιρία, στην οποία εργάζονταν και ήταν βασικοί συντελεστές, ένας συγγραφέας σεναρίων επιστημονικής φαντασίας και μία πρωταγωνίστρια σε ταινίες σκληρού πορνό.

Ο Αιθίοπας πρόεδρος και τα στελέχη του ΠΟΥ, υποχρεώθηκαν να δηλώσουν, ότι θα συνεχιστούν οι μελέτες, τόσο για τα θεραπευτικά αποτελέσματα, όσο και για την προληπτική χρήση της υδροξυχλωροκίνης.

Οι κύριοι remdesivir των Αθηνών, η ομάδα Τσιόδρα κατάπιε τη γλώσσα της και είναι αμφίβολο, αν θα προφέρει έστω και ένα –Ν, αφού σοβεί διχογνωμία μέσα στο εσωτερικό της επιτροπής δημόσιας υγείας και είναι πλέον κραυγαλέο, ότι κάποιοι υποστηρίζουν σε βάρος του λαού και των ασθενών, τα συμφέροντα μεγάλων φαρμακοβιομηχανιών.

Ο covid-19 απεβίωσε, όπως όλοι οι κορωνοϊοί και είτε επανέλθει, είτε είναι συνεχώς μεταλλασσόμενος, απεδείχθη ότι είχε το ήμισυ των θυμάτων μίας συνήθους ετήσιας γρίπης, και από αυτό τον αριθμό, η συντριπτική πλειοψηφία ήταν άτομα μεγάλης ηλικίας, που έπασχαν από καρκίνο, βαριά καρδιαγγειακά νοσήματα και πολυοργανικές ανεπάρκειες.

Η κυβέρνηση του κου Μητσοτάκη αποδέχθηκε τα πλέον ακραία σενάρια και έθαψε στην κυριολεξία τον ελληνικό λαό, ενώ ήδη πορευόταν προς ένα 5ο μνημόνιο.

Πλήρωσε αδρά, κανάλια και γνωστούς δημοσιογράφους, για να παίξουν το παιχνίδι της.

Για να παρουσιάσουν στον ελληνικό λαό ως τροπαιοφόρο και υπέρμαχο της υγείας, το σημερινό πρωθυπουργό.

Πρόβαλαν συστηματικά τα κλάματα και τα ποιήματα του κου Τσιόδρα, παρακάμπτοντας την ουσία, την επώδυνη πραγματικότητα, ότι η πρώτη αιτία θανάτου στον κόσμο είναι η φτώχεια.

Οι μεν πολιτικοί επέδειξαν δόλο. Ορισμένοι επιστήμονες λειτούργησαν με βάση τα συμφέροντά τους και όχι εκείνα του λαού, και ένα μέρος της ελληνικής δημοσιογραφίας αποδύθηκε και αποδύεται σε μία εξόχως, ψευδή ενημέρωση γύρω από τον κορωνοϊό, τις ευθύνες της κυβέρνησης και το 5ο μνημόνιο που είναι χειρότερο από τα προηγούμενα.

Πληρωμένα ραδιόφωνα και τηλεοπτικά δίκτυα, αποκρύπτουν επιμελώς, σε εξοργιστικό βαθμό, ότι το 5ο μνημόνιο είναι προ των πυλών και ότι η χώρα με χαίνουσες πληγές από τα μνημόνια, οδηγείται σε νέες μεταρρυθμίσεις.

Αποκρύπτουν ότι ο covid-19 είναι στατιστικά ανύπαρκτος στην Ελλάδα, σε όλη την περιοχή των Βαλκανίων και σβήνει – όπως οι προηγούμενες γρίπες-σε ολόκληρη την Υδρόγειο.

Αναφέρονται ακόμη ανοήτως, σε περιστατικά που εντοπίζονται σε αεροπλάνα ή αλλού, χωρίς να προσθέτουν, ότι όλοι αυτοί οι άνθρωποι μετά από μερικές ημέρες θεραπείας ή καθόλου θεραπείας είναι απολύτως καλά.

Μάλιστα, σύμφωνα με έρευνα που θα ανακοινωθεί, οι περισσότεροι παίρνουν μόνο παρακεταμόλη και βιταμίνες.

Η χλωροκίνη σύμφωνα με έρευνες καθηγητών – όπως ο Γάλλος Ντιντιέ Ραούλ και άλλοι διάσημοι λοιμωξιολόγοι, εξελίσσεται στο νέο ταμιφλού. Δηλαδή, δεν αποκλείεται το πλακενίλ να χρησιμοποιείται για προληπτική χρήση, όπως το ταμιφλού.

Ανακτήστε πίσω τη ζωή σας.

Είναι τρομακτικό λάθος αυτής της κυβέρνησης, για λόγους σκοπιμότητας, για να μην δείξει ότι βούλιαξε και έθαψε την οικονομία, να εξακολουθεί να ακούει ακραίες, ανεφάρμοστες και σε ορισμένα σημεία τους γελοίες οδηγίες του αντιφατικού, συγκεχυμένου κου Τσιόδρα και να μην απελευθερώνει όλες τις λειτουργίες της οικονομίας.

Δεν είναι μόνο η ανεργία αλλά κυρίως η φτώχεια που θα φέρει πολλαπλάσιους θανάτους από οποιονδήποτε κορωνοϊό.

Οι συνάδελφοί μου και μάλιστα έγκριτοι, αποκρύπτουν ότι θρηνούμε ετησίως 32.000 συμπολίτες μας, από καρκίνο και 40.000 από καρδιαγγειακά.

Είναι ντροπή, για τα τηλεοπτικά κανάλια να μη λένε ότι χάνουμε χιλιάδες Έλληνες κάθε χρόνο από μεταστάσεις νεοπλασιών, γιατί όπως καταγγέλλουν καθηγητές ογκολόγοι, αυτό το κράτος δεν αγοράζει δέκα γραμμικούς επιταχυντές.

Χάνουμε συμπατριώτες μας, επειδή τα λεφτά πηγαίνουν για την προβολή του εκάστοτε Μητσοτάκη και δεν πηγαίνουν για τη θεραπεία συμπολιτών μας.

Ολοένα και περισσότεροι μου λένε να προσέχω, γιατί η δράση μου, η επικοινωνία που έχω μαζί σας, και όσα φέρνει η έρευνά μου στο φως, προκαλούν, ενοχλούν και κάνουν ζημιές στα συμφέροντα ορισμένων κύκλων.

Μπορείτε να ξεχωρίσετε, ποιοι θέλουν να μαθαίνετε την πραγματικότητα και ποιοι παίζουν κομματικά παιχνίδια, φιλοκυβερνητικά παιχνίδια και έχουν άμεση σχέση με τα κυβερνητικά ταμεία.

Μπορείτε άνετα, γιατί ο τόπος είναι μικρός και γνωριζόμαστε καλά, να ξεχωρίσετε ποιοι είναι δέσμιοι των δανείων τους, των χρεών τους και των σχέσεών τους με τη Σαγράδα Φαμίλια και την ελίτ των Αθηνών.

Είναι λάθος να πιστεύουν, ότι δεν έχετε την ικανότητα να φιλτράρετε την πληροφόρηση που λαμβάνετε ή να αντιλαμβάνεστε ποιος σας φυλακίζει, ποιος σας οδηγεί στην ανεργία και ποιος λέει παραμύθια και παρουσιάζεται ως Αρχάγγελος Γαβριήλ.

Όλοι έχετε αντιληφθεί, γιατί αποκρύπτουν τον ερχομό του 5ου μνημονίου, γιατί δεν αναπαράγουν όσα λέει ο καθηγητής Ιωαννίδης στο Στάνφορντ για την απάτη και τα ακραία μέτρα του covid-19 και γιατί, απλώς ψιθύρισαν στην χθεσινή ανακοίνωση της Κομισιόν, ότι ο covid-19 δεν αποτελεί απειλή για τους εργαζόμενους.

Είναι απειλή βαθμού 3.

Όπως απέκρυψαν τα ελληνικά ΜΜΕ τις πληροφορίες, ότι τόσο στη Γερμανία, όσο και σε άλλες χώρες βγήκαν επιστήμονες που είπαν, ότι υπερεκτιμήθηκε ο κίνδυνος του κορωνοϊού.

Μάλιστα, ΜΚΟ που δουλεύει για λογαριασμό του facebook αλλά έχει και 200 χορηγούς, προσπαθεί να κατεβάζει από το διαδίκτυο, όλες αυτές τις ανακοινώσεις, χαρακτηρίζοντάς τες fake news.

Είναι ασύλληπτο αυτό που συμβαίνει, γιατί όλες αυτές οι πληροφορίες δημοσιεύτηκαν σε έγκυρες γερμανικές εφημερίδες.

Χθες, ο βρετανικός Guardian αποκάλυψε την τεράστια απάτη και γκάφα του ΠΟΥ, που πίστεψε μία ανύπαρκτη εταιρία και έσπευσε τώρα πανικόβλητος να επαναφέρει τις έρευνες για την υδροξυχλωροκίνη.

Επειδή ακούω που μου λέτε να προσέχω και γνωρίζω την ένταση και την οργή που προκαλώ στο Μαξίμου, απλά αναφέρω σήμερα, ότι όλα είναι πιθανά να μου συμβούν σε μία νοσηρή πολιτική περίοδο.

Ο σημερινός πρωθυπουργός, σε συνέντευξή του στην ευρείας κυκλοφορίας γερμανική εφημερίδα BILD, απέδειξε πόσο σκληρός και κυνικός είναι, πόσο νεοφιλελεύθερος είναι, πόσο αντιλαϊκός και νοσηρός είναι.

Ο κος Μητσοτάκης είπε στη Bild, ότι κλείνουμε όλα τα ανθρακωρυχεία μας στη Βόρεια Ελλάδα, νωρίτερα από τη Γερμανία.

Θα πρέπει πλέον οι κάτοικοι της Βορείου Ελλάδος να βρουν κάτι άλλο να κάνουν.

Επιπλέον είπε στη BILD ότι τα γρήγορα λουκέτα που βάζει – έτσι ακριβώς το είπε – στις λιγνιτικές μονάδες της Βορείου Ελλάδος, ωφελούν και γερμανικές εταιρίες.

Δηλαδή ο κος Μητσοτάκης, αφού διέλυσε την οικονομία με το lockdown. Αφού έστειλε στην ανεργία και στην ένδεια, εκατοντάδες χιλιάδες Έλληνες, στέλνει μεμιάς 30.000 ανθρακωρύχους, στην φτώχεια και στην πείνα.

Προσβάλλει το λαό της Δυτικής Μακεδονίας και ουσιαστικά προτρέπει τους κατοίκους να εγκαταλείψουν τη Δυτική Μακεδονία και κυρίως τους νομούς Κοζάνης και Φλώρινας.

Αποφάσισε το κλείσιμο της λιγνιτικής δραστηριότητας, χωρίς να έχει προετοιμάσει το έδαφος και το πώς θα ζήσουν 30.000 οικογένειες.

Με την ίδια ψυχρότητα, την ίδια αποκρουστική πολιτική που έδιωξε τις καθαρίστριες ή μίλησε για τους σχολικούς φύλακες ή για τους συμβασιούχους.

Δεν ενδιαφέρεται για το λαό, ούτε για τους μικρούς, ούτε για τους μεσαίους, ούτε καν για τους νεοδημοκράτες.

Δεν ενδιαφέρεται για τον εμπορικό κόσμο που καταρρέει, για τους βιοτέχνες, για τους ασχολούμενους με τη βαριά βιομηχανία του τουρισμού, ούτε καν για τον πολιτισμό της χώρας, για τους χιλιάδες καλλιτέχνες. Κινείται ως πλήρως διαβρωμένος πολιτικά και οι επιλογές του είναι πολιτικά βλαπτικές και νοσηρές.

Η υπόθεση του ξαφνικού θανάτου των 30.000 ανθρακωρύχων, η κρύα – παγωμένη ψυχή που δείχνει για τον ελληνικό λαό, έχει να κάνει με τις σχέσεις του με τα συμφέροντα των ολίγων.

Έχει να κάνει με τις σχέσεις και τις συναλλαγές της Αγίας Οικογένειας με συγκεκριμένους εργολάβους και οικονομικά τζάκια.

Όπως λένε στη ΔΕΗ στη θέση του λιγνίτη, θα μπει το φυσικό αέριο με το οποίο ασχολούνται συγκεκριμένες οικογένειες στην Ελλάδα.

Είναι γνωστό ποιοι ασχολούνται και ποιοι έχουν έρθει σε συμφωνία με την κυβέρνηση, για να μοιραστούν μαζί της δισεκατομμύρια από αυτό το μονοπώλιο. Ήδη τα τιμολόγια που φτάνουν σε χιλιάδες σπίτια είναι ανατριχιαστικά.

 

Γνωρίζω ότι ενοχλώ.

Ξέρω ότι η αντιπολίτευση είτε δεν θέλει να αντιδράσει, είτε φέρει και αυτή ξένα δεσμά, είτε δια της σιωπής και της ελεγχόμενης θερμοκρασίας έχει οφέλη. Ενδεχομένως, η ελίτ έχει διεισδύσει βαθιά και στην πολιτική σκέψη της Κουμουνδούρου.

Ασφαλώς, δεν είναι συμπτωματικό ότι παραμένει πρόεδρος και εκπρόσωπος του ελληνικού λαού, για τα 200 χρόνια του ’21 η κα Γιάννα Αγγελοπούλου.

Ο Μητσοτάκης την επέλεξε και ο Τσίπρας δεν λέει κουβέντα για την κακοποίηση της ιστορίας και των ηρώων του ’21, γιατί αισθάνεται υποχρεωμένος από εκείνα τα ταξίδια στη Αμερική που οργάνωσε η κα Αγγελοπούλου.

Αισθάνεται υποχρεωμένος γιατί μέσω της κας Αγγελοπούλου βρέθηκε μπροστά στον κο Κλίντον, παρουσία του κου Σόρος.

Αλλά και ο κος Μητσοτάκης είναι τόσο οικογενειακά συνδεδεμένος με το ίδρυμα Σόρος και αισθάνεται τόσο υπέροχα στην αγκαλιά της ολιγαρχίας, που αφήνει την κα Γιάννα στη θέση της, παρά τις αντιδράσεις ορισμένων συνεργατών του.

Ενώ όλες οι τουριστικές μονάδες της χώρας, αγωνιούν και βουλιάζουν οικονομικά, στον ελληνικό τουρισμό συμβαίνουν σκανδαλώδεις ιστορίες.

 

Πληροφορούμαι μέσα από τον ΕΟΤ, ότι ο κος Μητσοτάκης κατήργησε όλες τις νόμιμες διαδικασίες. Έδωσε όλο τον προϋπολογισμό στην εταιρία της συντρόφου του προέδρου του ΣΕΤΕ, κας Ιωάννας Δρέττα. Και έφερε από την Αμερική τον κο Στιβ Βρανάκη, να εποπτεύσει του δημιουργικού της τουριστικής μας καμπάνιας.

Ο υπουργός Τουρισμού, βαδίζει ουσιαστικά από τη μία πολιτική γκάφα στην άλλη. Όπως μου λένε, υπάρχει ήδη μία εντολή να υπογράφονται στον ΕΟΤ, τιμολόγια κάτω από 200.000 για οικονομικούς λόγους.

 

 

Πηγή

Προβολές : 346


Μοίρασέ το:



Ετικέτες: , , , , , ,

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ


Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες, θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας, για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης, σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολογίου, μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε, καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιοδνήποτε τρόπο, το ιστολόγιο. Ο διαχειριστής του ιστολογίου, δεν ευθύνεται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνει. Τονίζουμε ότι υφίσταται μετριασμός των σχολίων και παρακαλούμε, πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, να έχετε υπόψη σας τα ακόλουθα:
  • Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες, ασυνάρτητος λόγος και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, πολύ περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο, εναντίον των συνομιλητών ή και των συγγραφέων, με υποτιμητικές προσφωνήσεις, ύβρεις, υπονοούμενα, απειλές ή χυδαιολογίες.>
  • Μην δημοσιεύετε άσχετα με το θέμα σχόλια.
  • Ο κάθε σχολιαστής, οφείλει να διατηρεί ένα μόνον όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
  • Με βάση τα παραπάνω, η διαχείριση, διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης σχολίων, χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση.
  • Επιπλέον σας τονίζουμε, ότι το ιστολόγιο, λειτουργεί σε εθελοντική βάση και ως εκ τούτου, τα σχόλια θα αναρτώνται μόλις αυτό καταστεί δυνατόν.

Διαβάστε ακόμα