ΞΥΠΝΗΣΤΕ ΜΩΡΕ! ΞΥΠΝΗΣΤΕ ΓΙΑΤΙ ΕΒΡΑΙΟΣΙΩΝΙΣΤΕΣ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΔΙΚΤΑΤΟΡΙΑΣ ΚΑΙ ΜΗΤΣΟΤΑΚΟΚΥΒΕΡΝΗΣΗ,  ΜΑΣ ΤΕΛΕΙΩΝΟΥΝ

ΞΥΠΝΗΣΤΕ ΜΩΡΕ! ΞΥΠΝΗΣΤΕ ΓΙΑΤΙ ΕΒΡΑΙΟΣΙΩΝΙΣΤΕΣ, ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΔΙΚΤΑΤΟΡΙΑΣ ΚΑΙ ΜΗΤΣΟΤΑΚΟΚΥΒΕΡΝΗΣΗ, ΜΑΣ ΤΕΛΕΙΩΝΟΥΝ

5 Ιουνίου, 2021 4 Από Καλλιόπη Σουφλή
Προβολές:431

 

Οι Πακιστανοί έτοιμοι να «σώσουν» την Ελλάδα! Τον Ασκό του Αιόλου άνοιξε η ΠτΔ

ΞΥΠΝΗΣΤΕ ΜΩΡΕ! ΞΥΠΝΗΣΤΕ ΓΙΑΤΙ ΕΒΡΑΙΟΣΙΩΝΙΣΤΕΣ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΔΙΚΤΑΤΟΡΙΑΣ ΚΑΙ ΜΗΤΣΟΤΑΚΟΚΥΒΕΡΝΗΣΗ,  ΜΑΣ ΤΕΛΕΙΩΝΟΥΝ
Και ένταξη και δικαίωμα ψήφου και αργότερα και μουσουλμανικό κόμμα!

Ακόμα συζητιέται η χθεσινή δήλωση της Προέδρου της Δημοκρατίας, Κατερίνας Σακελλαροπούλου, για τους παράνομους μετανάστες και τον πληθυσμό της χώρας. Όπως διαβάσατε χθες, απευθύνοντας τον παρακάτω χαιρετισμό στην παρουσίαση της νέας πρωτοβουλίας Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης της Τράπεζας Eurobank, για την ανάδειξη του δημογραφικού ζητήματος και την αντιμετώπισή του, η ΠτΔ ζήτησε, ούτε λίγο ούτε πολύ, το θέμα να λυθεί, εκτός των άλλων με την ενσωμάτωση των παρανόμων μεταναστών!

Μεταξύ άλλων δήλωσε στο πλαίσιο της Λευκής Βίβλου, η οποία έχει ανακοινωθεί και εφαρμόζεται στην Ελλάδα:

«Θεωρώ πολύ ουσιαστική την πρωτοβουλία σας να αναδείξετε το δημογραφικό ζήτημα ως εθνική προτεραιότητα, συνεργαζόμενοι με θεσμικούς και κοινωνικούς εταίρους σε δράσεις που θα αποτρέψουν τη μετατροπή της πατρίδας μας στην πιο γερασμένη χώρα της Ευρώπης. Θεωρώ, επίσης, ιδιαίτερα σημαντική την εστίαση στις ακριτικές περιοχές της χώρας μας. Είναι τέλος αναγκαίο να δούμε το θέμα της ενσωμάτωσης των μεταναστών, ιδιαίτερα αυτών που προσπαθούν να ενταχθούν στην ελληνική κοινωνία. Η ομαλή ένταξη τους δεν συμβάλλει μόνο στην οικονομική ανάπτυξη, αλλά βοηθά και στην τόσο αναγκαία ανανέωση του πληθυσμιακού δυναμικού της χώρας μας».

 

Πριν αναφέρει όλα αυτά η Πρόεδρος της χώρας, σε άρθρο του el.gr μεταδόθηκε πως οι Πακιστανοι και άλλοι αλλοδαποί είχαν διαμαρτυρηθεί μπροστά από την Βουλή, ζητώντας, ως προϋπόθεση για την ένταξή τους στην Ελληνική κοινωνία, δικαίωμα ψήφου (εκλέγειν) και γιατί όχι και δικαίωμα του εκλέγεσθαι.

Ο πρόεδρος της πακιστανικής κοινότητας, ζητά να δοθεί δικαίωμα ψήφου στους… «μετανάστες», όσους δηλαδή γίνουν νόμιμοι από το ελληνικό κράτος, και να μπορεί να εκλέγει ακόμα και δημάρχους ή περιφερειάρχες (μουσουλμάνους;;;;;)

Μήπως θα ζητήσουν και μουσουλμανικό κόμμα πανελλήνιας εμβέλειας;;;

Πολύ πιθανό!!!

Η Πρόεδρος της Δημοκρατίας άνοιξε τον Ασκό του Αιόλου.

 

 

 

Διαμαρτυρία Πακιστανικής κοινότητας για το δικαίωμα ψήφου

Πηγή

Προβολές : 431

Ετικέτες: , , , , ,

Μπορείτε να κάνετε δωρεά είτε με τον λογαριασμό σας στην Paypal αν διαθέτετε , η και με Visa ή Mastercard μέσω Paypal

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ


Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες, θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας, για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης, σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολογίου, μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε, καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιοδνήποτε τρόπο, το ιστολόγιο. Ο διαχειριστής του ιστολογίου, δεν ευθύνεται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνει. Τονίζουμε ότι υφίσταται μετριασμός των σχολίων και παρακαλούμε, πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, να έχετε υπόψη σας τα ακόλουθα:
  • Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες, ασυνάρτητος λόγος και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, πολύ περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο, εναντίον των συνομιλητών ή και των συγγραφέων, με υποτιμητικές προσφωνήσεις, ύβρεις, υπονοούμενα, απειλές ή χυδαιολογίες.>
  • Μην δημοσιεύετε άσχετα με το θέμα σχόλια.
  • Ο κάθε σχολιαστής, οφείλει να διατηρεί ένα μόνον όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
  • Με βάση τα παραπάνω, η διαχείριση, διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης σχολίων, χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση.
  • Επιπλέον σας τονίζουμε, ότι το ιστολόγιο, λειτουργεί σε εθελοντική βάση και ως εκ τούτου, τα σχόλια θα αναρτώνται μόλις αυτό καταστεί δυνατόν.