οι γενναίοι της ζωής... (3 βίντεο και μια ταινία)

οι γενναίοι της ζωής... (3 βίντεο και μια ταινία)

6 Νοεμβρίου, 2020 0 Από Καλλιόπη Σουφλή
Προβολές:135
Μοίρασέ το

 

 

Όχι… δεν είναι όλοι οι άνθρωποι για όλα…


Κάποιοι ζουν τον έρωτα, μόνον στα όνειρά τους… σε κούφιες υποσχέσεις και σε μεγάλα λόγια… από σκιάς…
Αυτοί, είν’οι … δειλοί…

Υπάρχουν όμως κι εκείνοι, που σε κοιτάζουν στα μάτια και σου λένε απλά: “Σε θέλω δίπλα μου… στις χαρές και στα δύσκολα μαζί…”

Αυτοί, είν’οι γενναίοι της ζωής… οι πραγματικοί ΑΝΔΡΕΣ παλιάς κοπής… 

Σ’αυτούς αξίζει να ποντάρεις και να ξεκινήσεις το ταξείδι… συνταξιδιώτες στον έρωτα και στην αγάπη…

 

 

Καλησπέρα… κάποιοι θα τολμούν να ζουν τα όνειρά τους και τις αλήθειες τους… κι άλλοι θα μείνουν με στιγμές απωθημένες και όνειρα αιχμάλωτα …

 

Καλλιόπη

μουσικά απομεσήμερα… εδώεδώ… κι εδώ

η ταινία, εδώ

 

Προβολές : 135


Μοίρασέ το:Ετικέτες:

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ


Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες, θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας, για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης, σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολογίου, μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε, καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιοδνήποτε τρόπο, το ιστολόγιο. Ο διαχειριστής του ιστολογίου, δεν ευθύνεται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνει. Τονίζουμε ότι υφίσταται μετριασμός των σχολίων και παρακαλούμε, πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, να έχετε υπόψη σας τα ακόλουθα:
  • Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες, ασυνάρτητος λόγος και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, πολύ περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο, εναντίον των συνομιλητών ή και των συγγραφέων, με υποτιμητικές προσφωνήσεις, ύβρεις, υπονοούμενα, απειλές ή χυδαιολογίες.>
  • Μην δημοσιεύετε άσχετα με το θέμα σχόλια.
  • Ο κάθε σχολιαστής, οφείλει να διατηρεί ένα μόνον όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
  • Με βάση τα παραπάνω, η διαχείριση, διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης σχολίων, χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση.
  • Επιπλέον σας τονίζουμε, ότι το ιστολόγιο, λειτουργεί σε εθελοντική βάση και ως εκ τούτου, τα σχόλια θα αναρτώνται μόλις αυτό καταστεί δυνατόν.

Διαβάστε ακόμα