Οι Γερμανοί, ξανάρχονται... “Η... ΠΑΓΙΔΑ”;;;

Οι Γερμανοί, ξανάρχονται... “Η... ΠΑΓΙΔΑ”;;;

23 Μαρτίου, 2021 3 Από Καλλιόπη Σουφλή
Προβολές:585
Μοίρασέ το

Πρώτα μας φτωχοποίησαν με ψεύτικα μνημόνια και τώρα τριγυρίζουν ανάμεσα στα ημιθανή κουφάρια μας, για να δουν ποιός βρίσκεται σε επιθανάτιο ρόγχο και χρήζει χείρα βοηθείας….

Δεν θα το γλυτώσω το εγκεφαλικό έτσι που πάμε…

Πώς το έλεγε ο ηθοποιός Δήμος Σταρένιος, που πάντα έπαιζε ρόλους ΡΟΥΦΙΑΝΟΥ;;;

“Οι Γερμανοί, είναι φίλοι μας… θέλουν το καλό μας…”.

Τι στο καλό, γεμίσαμε … “ρουφιανιά”, στην έρμη την Πατρίδα μας;

Γιατί πως να εξηγήσω την φωτογραφία που μου εστάλη και … μου ανέβηκε η πίεση στο κόκκινο;

Και πριν καταθέσω την άποψή μου για την φωτογραφία που μου ανέβασε την πίεση, να ξεκαθαρίσω πως δεν βάλω κατά της όποιας εταιρείας έρχεται ως μεσιτική, για να πουλήσουν οι νεοέλληνες τα σπίτια και τις περιουσίες τους.

Την δουλειά τους κάνουν και μάλλον την κάνουν πολύ καλά.

ΟΜΩΣ…

Όταν σε έναν φτωχοποιημένο και λεηλατημένο λαό πετάς “ένα κόκκαλο”, κι εξαγοράζεις το βιός του, τότε, τι χαρακτηρισμό να δώσω;;;

Κι επιτέλους αρχίζουν να αφυπνίζονται πολλοί και να αντιλαμβάνονται πως ΤΟ ΣΑΤΑΝΙΚΟ ΣΧΕΔΙΟ ΤΟΥ ΑΦΑΝΙΣΜΟΥ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΛΑΟΥ, ΕΙΝΑΙ ΔΕΚΑΕΤΙΕΣ ΠΡΙΝ ΚΑΛΟΣΤΗΜΕΝΟ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΑΘΕΑΤΟΥΣ.

Το ποιοί είναι οι ΑΘΕΑΤΟΙ, είναι γνωστό.

Το ότι η Γερμανία είναι υπό εβραιοσιωνιστική κατοχή, επίσης είναι γνωστό.

Το ότι η παρακάτω εταιρεία που φαίνεται στην επιστολή, είναι Γερμανικών συμφερόντων, επίσης γνωστό.

Και δεν μέμφομαι στο ελάχιστο την εταιρεία που κάνει την δουλειά της…

Θα μεμφθώ όμως, όσους με οποιονδήποτε τρόπο συμμετέχουν στο ξεπούλημα της Πατρίδας των ΕΛΛΗΝΩΝ, μέσω των ιδιωτικών περιουσιών.

Η Ελλάδα αφανίζεται σιγά σιγά, και μετά τα ξεπουλήματα και τις εξαγορές των ιδιωτικών περιουσιών, οι … ΑΘΕΑΤΟΙ, θα τελειώνουν και με τον ελληνικό λαό.

Η ΑΝΤΙΣΤΑΣΗ, μοιάζει με άπιαστο όνειρο…

 

Καλλιόπη Σουφλή

 

Υ.Γ. Φωτιά θα του βάλω και θα το κάνω σκόνη και ερείπια, αλλά σε ξένους δεν θα δώσω τον ιδρώτα του πατέρα μου και το δικό μου.

 

“Όταν μια γερμανική πολυεθνική με έδρα το Αμβούργο δελεάζει τους φτωχοποιημένους αυτόχθονες για να υφαρπάξει την Ελληνική γη.

Πρώτα μας φτωχοποίησαν με ψεύτικα μνημόνια και τώρα τριγυρίζουν ανάμεσα στα ημιθανή κουφάρια μας, για να δουν ποιός βρίσκεται σε επιθανάτιο ρόγχο και χρήζει χείρα βοηθείας….

 

Οι παραπάνω επιστολές επιλεκτικά αφέθηκαν σε γραμματοκιβώτια και αυλές όμορφων μονοκατοικιών της Αττικής ριβιέρας μαζικά, αρχές Μαρτίου 2021.

 

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΣ”

 

 

Για την εν λόγω μεσιτική εταιρεία, διαβάστε εδώ και εδώ

Προβολές : 585


Μοίρασέ το:



Ετικέτες: , , ,

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ


Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες, θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας, για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης, σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολογίου, μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε, καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιοδνήποτε τρόπο, το ιστολόγιο. Ο διαχειριστής του ιστολογίου, δεν ευθύνεται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνει. Τονίζουμε ότι υφίσταται μετριασμός των σχολίων και παρακαλούμε, πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, να έχετε υπόψη σας τα ακόλουθα:
  • Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες, ασυνάρτητος λόγος και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, πολύ περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο, εναντίον των συνομιλητών ή και των συγγραφέων, με υποτιμητικές προσφωνήσεις, ύβρεις, υπονοούμενα, απειλές ή χυδαιολογίες.>
  • Μην δημοσιεύετε άσχετα με το θέμα σχόλια.
  • Ο κάθε σχολιαστής, οφείλει να διατηρεί ένα μόνον όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
  • Με βάση τα παραπάνω, η διαχείριση, διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης σχολίων, χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση.
  • Επιπλέον σας τονίζουμε, ότι το ιστολόγιο, λειτουργεί σε εθελοντική βάση και ως εκ τούτου, τα σχόλια θα αναρτώνται μόλις αυτό καταστεί δυνατόν.

Διαβάστε ακόμα