Οι γνωστοί κίνδυνοι των εμβολίων των κορωνοιών. Ασύλληπτες  αποκαλύψεις, από τον Ρόμπερτ Φιτζέραλντ Κένεντι Τζούνιορ (βίντεο)

Οι γνωστοί κίνδυνοι των εμβολίων των κορωνοιών. Ασύλληπτες  αποκαλύψεις, από τον Ρόμπερτ Φιτζέραλντ Κένεντι Τζούνιορ (βίντεο)

14 Μαΐου, 2020 4 Από Καλλιόπη Σουφλή
Προβολές:1,673
Μοίρασέ το

 

Τα εμβόλια γρίπης έχουν εξαπλώσει μια σειρά επικίνδυνων ιών σε όλο τον κόσμο, οι οποίοι μπορούν στη συνέχεια να αλληλεπιδράσουν με το SARS COV-2.
Τα όσα ιατρικά στοιχεία παρατίθενται στο άρθρο αυτό, είναι ασύλληπτα…
Αποκαλύπτονται ανατριχιαστικά ντοκουμέντα για τα εμβόλια και τον τρόπο κατασκευής τους, έτσι όπως έχουν διαμορφωθεί τις τελευταίες δεκαετίες, αλλά και για το εμβόλιο του κορονοϊού….

Άποψή μου είναι να διαβαστεί και να διαδοθεί.
Καλλιόπη Σουφλή

– Επικίνδυνα πειράματα κορωνοϊού με επικεφαλής τον Δρ Anthony Fauci συνεχίστηκαν στις ΗΠΑ μέχρι το 2014 όταν ο Πρόεδρος Ομπάμα διέταξε να σταματήσει το πείραμα, λόγω παραβιάσεων ασφάλειας σε τρία βιοεργαστήρια.

Στη συνέχεια, ο Fauci μετέφερε τις επιχειρήσεις στο εργαστήριο Wuhan στην Κίνα και συνέχισε τα πειράματα του κορωνοϊού μέχρι τη στιγμή που εμφανίστηκε η πανδημία COVID-19.

– Η πανδημία COVID-19 μπορεί να έχει δημιουργηθεί για να διασφαλιστεί ότι η επικίνδυνη έρευνα για κορωνοϊούς θα συνεχιστεί και θα λάβει νέα χρηματοδότηση

– Για να επιταχύνετε την εξέλιξη του ιού, τον αναπτύσσετε σε διάφορους τύπους ζωικών ιστών, όπως ιστός νεφρού παγκολίνης, ακολουθούμενος από κύτταρα νεφρού άγριου πιθήκου και ιστό εγκεφάλου ποντικού

– Κάθε φορά που μεταφέρετε τον ιό σε άλλο ζωικό ιστό, εμφανίζονται μεταλλάξεις. Υπάρχουν επίσης στοιχεία που δείχνουν ότι αυτές οι ζωικές κυτταρικές σειρές είναι μολυσμένες με κορωνοϊούς και ρετροϊούς, οι οποίες καταλήγουν να μολύνουν τα εμβόλια που αναπτύσσονται σε αυτά.

– Η ανάπτυξη εμβολίων κορωνοιού έχει αποδειχθεί πολύ δύσκολη τα τελευταία 30 χρόνια, καθώς τα εμβόλια δημιουργούν πολύ ισχυρή Εξαρτημένης Ενίσχυσης Αντισωμάτων (ΑDE) , αλλά όταν ο ασθενής συναντά τον άγριο ιό, γίνονται σοβαρά άρρωστοι και συχνά πεθαίνουν – μια αντίδραση γνωστή ως παράδοξη ανοσοαπόκριση ή παράδοξη ανοσολογική ενίσχυση.

Ο Ρόμπερτ Φ. Κένεντι Τζούνιορ,  γιος του Γερουσιαστή και ο Γενικός Εισαγγελέας Ρόμπερτ Φ. Κένεντι και ο ανιψιός του Αμερικανού Προέδρου Τζον Φ. Κένεντι, που και οι δύο δολοφονήθηκαν τραγικά, συνεχίσε τα βήματα αυτών των φημισμένων θαρραλέων ανδρών για την αλήθεια.

Συν-ίδρυσε τη Waterkeeper Alliance – τη μεγαλύτερη ομάδα υπεράσπισης καθαρού νερού στον κόσμο – και παρέχει νομικές συμβουλές στο Συμβούλιο Άμυνας Φυσικών Πόρων, το οποίο βοηθά στην προστασία των βιολογικών παραγωγών.

 

Επίσης, έχει διεξάγει νομικές μάχες εκ μέρους του Informed Consent Action Network, ICAN που ιδρύθηκε από τον Del Bigtree, και προεδρεύει του διοικητικού συμβουλίου της Υπεράσπισης Υγείας των Παιδιών.

Ο Κένεντι έγραψε ένα λαμπρό πρόλογο στο βιβλίο της Τζούντι Μίλκοβιτς, «Plague of Corruption», στο οποίο αναφέρει τον πατέρα του λέγοντας: «Το ηθικό θάρρος είναι το πιο σπάνιο είδος γενναιότητας… πιο σπάνιο από το φυσικό θάρρος των στρατιωτών σε μάχη ή τη μεγάλη νοημοσύνη». Ο πατέρας του πίστευε ότι «το ηθικό θάρρος ήταν μια από τις πιο ζωτικές ιδιότητες που απαιτούνται για την αλλαγή του κόσμου», λέει ο Kennedy.

Ενώ ο Kennedy αναφερόταν στο ηθικό θάρρος της Mikovits, το ίδιο μπορεί να ειπωθεί και για τον ίδιο τον Kennedy, του οποίου η καριέρα ως περιβαλλοντικός δικηγόρος και ακτιβιστής βασίζεται στην υπεράσπιση εκείνων που δεν μπορούν να υπερασπιστούν τον εαυτό τους.

Αυτό περιλαμβάνει παιδιά που έχουν υποστεί βλάβη από εμβόλια που δεν έχουν ακόμη δοκιμαστεί για ασφάλεια, ειδικά όταν χορηγούνται σε συνδυασμό με άλλα εμβόλια. Τον Σεπτέμβριο του 2018, ο Κένεντι απέδειξε ότι το Υπουργείο Υγείας και Ανθρώπινης Υπηρεσίας των ΗΠΑ (HHS) παραβίασε την εντολή του για ασφαλέστερα εμβόλια παιδικής ηλικίας, όπως ορίζεται στον νόμο περί αποζημίωσης κατά των εμβολίων.

Τι συνέβη στην Επιτροπή Ασφάλειας Εμβολίων του Trump;

 

Όταν εξελέγη ο Πρόεδρος Τραμπ, επικοινώνησε με τον Κένεντι και του ζήτησε να διευθύνει την Επιτροπή Ασφάλειας Εμβολίων.

 

Δυστυχώς, η Επιτροπή Ασφάλειας δεν ξεκίνησε ποτέ:

«Συμφώνησα να το κάνω, αλλά αμέσως μετά, η Pfizer υπέγραψε επιταγή 1 εκατομμυρίου δολαρίων στην επιτροπή εγκαινίων του.

Στη συνέχεια, διόρισε έναν εκπρόσωπο της ομάδας της Pfizer, τον Alex Azar, για να διευθύνει το HHS και επέλεξε έναν πληροφοριοδότη της Pfizer, τον Scott Gottlieb, για να διευθύνει την Υπηρεσία Τροφίμων και Φαρμάκων των ΗΠΑ.

Μόλις μπήκαν εκεί, έκλεισαν την Επιτροπή για την Ασφάλεια των Εμβολίων και οποιαδήποτε άλλη ερώτηση σχετικά με τα εμβόλια », λέει ο Kennedy.

«Νομίζω ότι πολλοί του έλεγαν:« Δεν θα έπρεπε να την κάνεις αυτή την επιτροπή »και ο Μπιλ Γκέιτς ήταν ένας από αυτούς. Αλλά νομίζω ότι μόλις πήρε τα χρήματα από την Pfizer και έβαλε τα παιδιά της, [η επιτροπή] ήταν νεκρή. »

 

Η ανάπτυξη εμβολίων για τον κορωνοιό αποτυγχάνει εδω και δεκαετίες

 

Ο Κένεντι συνεχίζει να μοιράζεται μερικές από τις γνώσεις του και να αναλύσει κάποια θέματα που η Judy συζητά στο βιβλίο της, την πιθανή σχέση μεταξύ του εμβολίου κατά της γρίπης και της COVID-19, και τις απόψεις του σχετικά με τα εμβόλια COVID-19 που βρίσκονται επί του παρόντος σε ταχεία φάση. Όσον αφορά το εμβόλιο COVID-19, λέει:

«Όλοι περιμένουμε ένα εμβόλιο, και αν καταλήξουν σε ένα εμβόλιο και έχουν κάνει πραγματικά κανονικές δοκιμές ασφάλειας σε αυτό, και το εμβόλιο λειτουργεί, θα χαρώ να έχω το εμβόλιο. Αλλά το πρόβλημα είναι ότι δεν εξετάζουν την [ασφάλεια] του εμβολίου σε αυτό το σημείο

Οι άνθρωποι προσπάθησαν για πολλά χρόνια – για τρεις δεκαετίες – να δημιουργήσουν ένα εμβόλιο κορωνοϊού.

Ο κορωνοϊός μπορεί να είναι εξαιρετικά μολυσματικός, εξαιρετικά θανατηφόρος και εξαιρετικά μεταδοτικός, ή μπορεί να είναι ήπιος, όπως το κοινό κρυολόγημα.

Οι Κινέζοι προσπαθούν να [αναπτύξουν ένα εμβόλιο]… και όταν προσπαθείτε να δημιουργήσετε ένα εμβόλιο, αυτό που κάνετε είναι να επιταχύνετε την εξέλιξη. «

 

Πώς να επιταχύνετε την εξέλιξη ενός ιού

 

Όπως εξήγησε ο Κένεντι, ο τρόπος με τον οποίο επιταχύνουν την εξέλιξη είναι με τη λήψη του κορωνοϊού από τον πρωκτό της νυχτερίδας και την αναπαραγωγή του σε ζωικούς ιστούς όπως ο νεφρικός ιστός παγκολίνης. Στη συνέχεια, οι αναπτυγμένοι ιοί τοποθετούνται σε κύτταρα νεφρού άγριου πιθήκου, ακολουθούμενο από ιστό εγκεφάλου ποντικού.

Κάθε φορά που μεταφέρετε τον ιό σε άλλο ζωικό ιστό, αυξάνετε τον κίνδυνο μόλυνσης από ζωονοσολογικούς ιούς εκτός από τις μεταλλάξεις.

Σύμφωνα με τον Κένεντι, έξι χρόνια εξέλιξης μπορούν να επιτευχθούν μέσα σε λίγες μέρες χρησιμοποιώντας αυτήν την ταχεία διαδικασία εξέλιξης.

Μέσω αυτής της διαδικασίας, μπορούν να δημιουργηθούν γρήγορα ιογενείς μορφές του ιού.

Συνήθως, ηπιότερες μορφές χρησιμοποιούνται για τη δημιουργία εμβολίου.

Όπως εξήγησε ο Κένεντι:

«Μπορείτε να πάρετε μια ήπια μορφή ιού και να δώσετε σε ένα άτομο μια ήπια μορφή, και δεν αρρωσταίνει πραγματικά. Αναπτύσσονται τα αντισώματα, και αυτή είναι η θεωρία [πίσω από τον εμβολιασμό]. Αλλά υπάρχουν λόγοι που τους αρέσει να δημιουργούν αυτές τις σούπερ ιογενείς μορφές. Ο ένας είναι, τα περισσότερα εργαστήρια όπου το κάνουν, όπως το Fort Detrick στις ΗΠΑ και το εργαστήριο Wuhan στην Κίνα, δεν είναι μόνο εργαστήρια εμβολίων, αλλά είναι και στρατιωτικά εργαστήρια.

Επομένως, θέλουν να κάνουν, πειραματίζονται για να δουν αυτούς τους ιούς εαν μπορεί να είναι σε θέση να οπλιστούν. Όχι μόνο αυτό, οι άνθρωποι που δημιουργούν εμβόλια θέλουν να δημιουργήσουν σούπερ ιογενείς μορφές. Τις δίνουν σε ποντίκια που έχουν γενετικά τροποποιηθεί για να έχουν ένα ανθρώπινο ανοσοποιητικό σύστημα, ουσιαστικά. Στη συνέχεια προσπαθούν να τα θεραπεύσουν.

Αυτά τα πειράματα συνεχίζονταν στις Ηνωμένες Πολιτείες μέχρι το 2014. Ήταν τα έργα του Dr. Anthony Fauci. Ο Πρόεδρος Ομπάμα τον διέταξε να σταματήσει επειδή είχαν πολλά προβλήματα απόδρασης των ιών απο τα εργαστηρία το 2014 από τρία διαφορετικά εργαστήρια…

Αντί να σταματήσει όπως του διατάχθηκε, ο Fauci μετέφερε αυτές τις επιχειρήσεις στο εργαστήριο Wuhan στην Κίνα και συνέχισε να κάνει αυτά τα πειράματα μέχρι τη στιγμή που εμφανίστηκε ο κορωνοϊός.

Στην πραγματικότητα, ο [εμπειρογνώμονας για τις μολυσματικές ασθένειες] Ian Lipkin έκανε αυτά τα πειράματα εκεί, όταν ξέσπασε η [COVID-19].

Και θα σας πω ακριβώς τι συνέβη επειδή είναι πολύ ύποπτο. »

 

Ο SARS-CoV-2 κυκλοφόρησε για να διασφαλίσει τη συνέχιση της έρευνας;

 

Ο Κένεντι συνεχίζει να λέει την ιστορία για το πώς μπορεί να έχει δημιουργηθεί η επιδημία COVID-19 – απελευθερώνοντας τον ιό – για να διασφαλιστεί ότι η επικίνδυνη έρευνα για κορωνοϊούς να συνεχίσει να λαμβάνει χρηματοδότηση:

«Όταν ανέλαβε ο Πρόεδρος Τραμπ, ο Ομπάμα είχε ένα γραφείο στον Λευκό Οίκο για την άμυνα πανδημίας, για την ασφάλεια της πανδημίας. Συμμετείχαν στη χρηματοδότηση [ερευνητικών έργων κορωνοϊού στο Γουχάν] μέσω του Fauci. Ο Πρόεδρος Τραμπ έληξε όλες τις χρηματοδοτήσεις για αυτό το γραφείο στις 20 Σεπτεμβρίου 2019. Τότε ήταν ο τελευταίος μισθός που πήρε κάποιος από αυτούς τους επιστήμονες.

Στις 30 Σεπτεμβρίου [2019], πολλοί επιστήμονες απολύθηκαν στο Γουχάν. Η 1η Οκτωβρίου είναι όταν αναφέρθηκε η πρώτη περίπτωση [COVID-19]. Λοιπόν, είναι ύποπτο γιατί φαίνεται ότι υπάρχει πιθανότητα – και υποθέτω εδώ. Θέλω να το ξεκαθαρίσω – αλλά υπάρχει πιθανότητα κάποιος που έχασε τη δουλειά του σε αυτό το εργαστήριο … να είχε απελευθερώσει τον ιό.

Διότι, αμέσως, δημιούργησε μια στιγμιαία αγορά για άτομα με τη συγκεκριμένη δεξιότητα, δηλαδή να μελετήσει πώς να κάνει ένα εμβόλιο κορωνοϊού. Έτσι, θα μπορούσε κάποιος απο εκεί που ήταν άνεργος να γίνει υψηλά αμειβόμενος, μέσα σε μια νύχτα αν απελευθερώνε έναν από αυτούς τους μικροοργανισμούς που δημιουργούσαν σε αυτό το εργαστήριο. Δεν ξέρω αν συνέβη αυτό, αλλά αυτό είναι κάτι που πρέπει να διερευνηθεί ».

 

Οι περισσότεροι δημοσιογράφοι ενεργούν τώρα ως φαρμακευτικοί εκπρόσωποι

 

Μια ακόμη ευρύτερη ατζέντα φαίνεται να είναι η εισαγωγή ενός πολύ πιο αυταρχικού καθεστώτος, μαζί με τη μεταφορά του πλούτου από τους μέσους ανθρώπους στους πλουσιότερους μέσω μιας προγραμματισμένης οικονομικής κατάρρευσης.

«Φυσικά, αυτή είναι μια υπόθεση», λέει ο Κένεντι, «και είναι πράγματι ότι εάν ζούσαμε σε μια πραγματική δημοκρατία όπου υπήρχε ένας ελεύθερος τύπος που είχε πράγματι την άδεια να θέσει αυτές τις ερωτήσεις και να κάνει εικασίες σχετικά με αυτό, τότε θα μπορούσαμε να ερευνήσουμε αυτές τις ερωτήσεις. Έχουμε το δικαίωμα να γνωρίζουμε και όλοι πρέπει να γνωρίζουμε την απάντηση.

Δυστυχώς, οι δημοσιογράφοι σήμερα δεν είναι πλέον δημοσιογράφοι, είναι φαρμακευτικοί εκπρόσωποι …

Είστε μια τεράστια απειλή γι αυτούς επειδή δεν είστε μέρος της φαρμακευτικής εταιρείας.

Λέτε στους ανθρώπους την αλήθεια, δηλαδή ότι υπάρχουν προβλήματα με τη θεωρία των μικροβίων και ότι η [πρώτη γραμμή άμυνας] που έχουμε ενάντια σε ασθένεια κάθε είδους, συμπεριλαμβανομένης της μολυσματικής ασθένειας, είναι ένα πραγματικά ισχυρό ανοσοποιητικό σύστημα. Και ότι το ανοσοποιητικό μας σύστημα λειτουργεί με [τρόπο] που προορίζεται για την εξέλιξη, που είναι να αποτρέπει δισεκατομμύρια, εκατοντάδες δισεκατομμύρια μολυσματικούς ιούς κάθε μέρα. »

 

Το εμβόλιο για τον κορωνοιό μπορεί να είναι καταστροφή που πρόκειται να συμβεί

 

Ο Κένεντι συνεχίζει να συνοψίζει την ιστορία της ανάπτυξης εμβολίων κορωνοϊού, η οποία ξεκίνησε μετά την εμφάνιση τριών επιδημιών SARS, ξεκινώντας από τις αρχές του 2002.

«Η πρώτη ήταν μια φυσική επιδημία που είχε μεταδοθεί από τις νυχτερίδες στα ανθρώπινα όντα.

Η δεύτερη ήταν εργαστηριακοί οργανισμοί όπου οι άνθρωποι πειραματίζονταν με τον κορωναοό… Αυτό δεν είναι αμφιλεγόμενο. Όλοι το αποδέχονται.

Οι Κινέζοι, οι Αμερικανοί, οι Ευρωπαίοι συγκεντρώθηκαν και είπαν: «Πρέπει να αναπτύξουμε ένα εμβόλιο κατά του κορωνοϊού».

Περίπου το 2012, είχαν περίπου 30 εμβόλια που φαινόταν πολλά υποσχόμενα.

Πήραν τα τέσσερα καλύτερα από αυτά και… έφτιαξαν τα εμβόλια.

Έδωσαν αυτά τα εμβόλια σε νυφίτσες, οι οποίες είναι η πιο κοντινή αναλογία όταν εξετάζετε λοιμώξεις των πνευμόνων σε ανθρώπους.

Οι νυφίτσες είχαν μια εξαιρετικά καλή απόκριση αντισωμάτων, και αυτή είναι η μέτρηση με την οποία η FDA εγκρίνει εμβόλια. Τα εμβόλια, όπως γνωρίζετε, δεν δοκιμάζονται ποτέ στο πεδίο. Δεν δίνουν ποτέ σε 5.000 άτομα το εμβόλιο, 5.000 άτομα ένα εμβόλιο εικονικού φαρμάκου και στη συνέχεια τους λένε να βγουν έξω και να ζήσουν τη ζωή τους και να παρακολουθήσουν τι συμβαίνει σε αυτούς τους ανθρώπους. Αυτό δεν συμβαίνει ποτέ.

Ο τρόπος με τον οποίο λαμβάνουν άδεια τα εμβόλια είναι ότι η FDA δίνει στους ανθρώπους ένα εμβόλιο ή η βιομηχανία τους δίνει τα εμβόλια και, στη συνέχεια, κάνουν μια ορολογική απάντηση [δοκιμή] για να δουν «Αναπτύξατε στο αίμα σας τα αντισώματα που έχουν σαν στόχο αυτόν τον ιό;» Οι νυφίτσες ανάπτυξαν πολύ ισχυρά αντισώματα, έτσι σκέφτηκαν, «Χτυπήσαμε το τζάκποτ». Και τα τέσσερα από αυτά τα εμβόλια … λειτούργησαν τέλεια.

Τότε συνέβη κάτι φοβερό. Αυτές οι νυφίτσες στη συνέχεια εκτέθηκαν στον άγριο ιό και όλες πέθαναν. [Ανάπτυξαν] φλεγμονή σε όλα τα όργανα τους, οι πνεύμονες τους σταμάτησαν να λειτουργούν και πέθαναν.

Στη συνέχεια, αυτοί οι επιστήμονες θυμήθηκαν ότι το ίδιο συνέβη στη δεκαετία του 1960 όταν προσπάθησαν να αναπτύξουν ένα εμβόλιο για RSV, η οποία είναι μια ανώτερη αναπνευστική ασθένεια πολύ παρόμοια με τον κοροναϊό.

Εκείνη την εποχή, δεν το δοκίμασαν σε ζώα. Πήγαν κατευθείαν σε δοκιμές σε ανθρώπους. Το δοκίμασαν, νομίζω σε περίπου 35 παιδιά, και συνέβη το ίδιο. Τα παιδιά ανέπτυξαν μια πρωταθλητική απόκριση αντισωμάτων, στιβαρή, ανθεκτική. Φαινόταν τέλειο και στη συνέχεια τα παιδιά εκτέθηκαν στον άγριο ιό και όλα αρρώστησαν. Δύο από αυτά πέθαναν. Εγκατέλειψαν το εμβόλιο. Ήταν μια μεγάλη αποτυχία για το FDA και το NIH…

Αυτοί οι επιστήμονες το 2012 το θυμήθυκαν αυτό, και είπαν, «Αυτό είναι το ίδιο που συνέβη [τότε].» Έτσι,ερευνήσαν πιο καλά και συνειδητοποίησαν ότι υπάρχουν δύο είδη αντισωμάτων που παράγονται από τον κορωνοϊό. Υπάρχουν εξουδετερωτικά αντισώματα, που είναι το είδος που θέλουν, τα οποία καταπολεμούν την ασθένεια και στη συνέχεια υπάρχουν δεσμευτικά αντισώματα.

Τα δεσμευτικά αντισώματα δημιουργούν πραγματικά ένα μονοπάτι για την ασθένεια στο σώμα σας και προκαλούν κάτι που ονομάζεται… μια παράδοξη ανοσοαπόκριση ή μια παράδοξη ανοσολογική ενίσχυση ADE. Αυτό σημαίνει ότι φαίνεται καλό προτού να πάρετε την ασθένεια και στη συνέχεια κάνει την ασθένεια πολύ, πολύ χειρότερη…

Τα εμβόλια για τον κορωνοιό μπορεί να είναι πολύ επικίνδυνα, και γι ‘αυτό ακόμη και οι εχθροί μας, άνθρωποι που μισούν εσάς και εμένα – ο Peter Hotez, ο Paul Offit, ο Ian Lipkin – λένε όλοι: «Πρέπει να είστε πραγματικά πολύ προσεκτικοί με αυτό το εμβόλιο.» «

Το εμβόλιο δάγκειου πυρετού οδήγησε σε ποινική δίωξη

 

Σύμφωνα με τον Kennedy, το ίδιο συνέβη το 2014 με το εμβόλιο δάγκειου πυρετού DENVax, στο οποίο ο Fauci κατέχει το δίπλωμα ευρεσιτεχνίας. «Ήξεραν (‘οπως και τώρα ξέρουν για τα εμβόλια για τον κορωνοιό) από τις κλινικές δοκιμές ότι υπήρχε πρόβλημα με την παράδοξη ανοσοαπόκριση ADE », λέει ο Κένεντι, αλλά το έδωσαν σε αρκετές εκατοντάδες χιλιάδες Φιλιππινέζους ούτως ή άλλως.

Πήραν μεγάλη ανοσολογική απάντηση από το εμβόλιο, αλλά όσοι εκτέθηκαν σε στέλεχος άγριου δάγκειου πυρετού αρρώστησαν τρομερά και 600 από τα παιδιά πέθαναν.

«Σήμερα, η κυβέρνηση των Φιλιππίνων διώκει εγκληματικά ένα σωρό από ντόπιους ανθρώπους που συμμετείχαν σε αυτήν την απόφαση», λέει ο Κένεντι.

 

Ο κορωνοιός μεταλλάσσεται γρήγορα

 

Ένα άλλο πρόβλημα με τα εμβόλια κορωνοϊού είναι ότι οι κορωνοϊοί μεταλλάσσονται πολύ γρήγορα. Ο Κένεντι αναφέρει μια πρόσφατη κινεζική μελέτη – «Patent-Derived Mutations Impact Pathogenicity of SARS-CoV-2» – η οποία αναφέρθηκε επίσης στο New York Post  στις 21 Απριλίου 2020, στην οποία εξέτασαν τα στελέχη του κοροναϊού που βρέθηκαν σε εκατοντάδες ασθενείς. Εντοπίστηκαν περισσότερα από 30 διαφορετικά στελέχη, 19 από τα οποία δεν είχαν παρατηρηθεί στο παρελθόν.

 

Σύμφωνα με τους συγγραφείς: 6

«Τα τρέχοντα δεδομένα γονιδιωματικής έρευνας δείχνουν ότι οι παραλλαγές ενός νουκλεοτιδίου (SNVs) είναι άφθονες… Εδώ αναφέρουμε λειτουργικούς χαρακτηρισμούς 11 ιικών απομονώσεων απο ασθενείς , τα οποία έχουν τουλάχιστον μία μετάλλαξη. Είναι σημαντικό, αυτά τα ιικά προϊόντα απομόνωσης εμφανίζουν σημαντική διακύμανση στα κυτταροπαθητικά αποτελέσματα και το ιικό φορτίο, έως και 270 φορές διαφορές, όταν μολύνουν κύτταρα Vero-E6.

Παρατηρήσαμε ενδοπροσωπική παραλλαγή και 6 διαφορετικές μεταλλάξεις στην ακίδα γλυκοπρωτεΐνης (πρωτεΐνη S), συμπεριλαμβανομένων 2 διαφορετικών SNV που οδήγησαν στην ίδια μετάλλαξη απώλειας. Ως εκ τούτου, παρέχουμε άμεσες αποδείξεις ότι το SARS-CoV-2 έχει αποκτήσει μεταλλάξεις ικανές να αλλάξουν ουσιαστικά την παθογονικότητά του. «

Όπως σημείωσε ο Kennedy, το ερώτημα είναι, εάν εμβολιαστεί κάποιος απο ένα από αυτά τα στελέχη, θα προστατευτεί από τα υπόλοιπα; Ή μήπως ο κορωνοιός ενεργεί περισσότερο σαν τον ιό της γρίπης, όπου το εμβόλιο θα σας δώσει μόνο μια στενή ζώνη ανοσοαπόκρισης ή / και θα μπορούσε πραγματικά να ενισχύσει την βλάβη από άλλα στελέχη;

«Ο Παγκόσμιος Οργανισμός Υγείας και οι Βρετανικές Ιατρικές Υπηρεσίες λένε τώρα ότι δεν υπάρχουν ενδείξεις ότι ακόμη και η λοίμωξη από τον κορονοϊό σας εξοπλίζει με αντισώματα που θα σας προστατεύσουν στο μέλλον.

Βλέπουν αρκετή επαναμόλυνση ανθρώπων που αρώστησαν απο την COVID-19, έγιναν καλύτερα και στη συνέχεια άρρωστησαν ξανά απο [κορωνοιό]. Εάν αυτό είναι αλήθεια, τότε είναι απίθανο οποιοδήποτε εμβόλιο να λειτουργήσει επειδή η φυσική λοίμωξη [σας δίνει] ευρύτερη ανοσοαπόκριση από το εμβόλιο. «

Ο εμβολιασμός για γρίπη αυξάνει τον κίνδυνο μόλυνσης από κοροναϊό

 

Η Mikovits έχει ισχυρές πεποιθήσεις σε αυτό το ζήτημα, καθώς δεν πιστεύει ότι η COVID-19 οφείλεται μόνο στο SARS-CoV-2, αλλά μάλλον ότι ο ιός μπορεί να χρησιμεύσει για την ενεργοποίηση λανθάνουσας ρετροϊικής λοίμωξης XMRV. Επισημαίνει ότι οι ρετροϊοί, όχι οι κορωνοϊοί, είναι εκείνοι που προκαλούν τη χαρακτηριστική υπογραφή καταιγίδας κυτοκινών που παρατηρείται στην COVID-19. Η Mikovits υποψιάζεται ότι σε άτομα που δεν έχουν ρετροϊικές λοιμώξεις, Ο SARS-CoV-2 προκαλεί καθόλου ή μόνο ήπια συμπτώματα.

Όπως και η Mikovits, ο Kennedy αναφέρει μια μελέτη του Πενταγώνου που δημοσιεύθηκε στο περιοδικό Vaccine, στις 10 Ιανουαρίου 2020, το οποίο διαπίστωσε ότι έχετε 36% μεγαλύτερες πιθανότητες να μολυνθείτε από κορωνοϊό εάν έχετε κάνει τρο εμβόλιο γρίπης το 2017 ή το 2018. Όπως σημειώνεται σε αυτή τη μελέτη, με τίτλο «Εμβολιασμός γρίπης και Παρεμβολή ιού του αναπνευστικού συστήματος στο Προσωπικό του Υπουργείου Άμυνας κατά την περίοδο 2017-2018 Γρίπη»:

«Η λήψη εμβολιασμού κατά της γρίπης μπορεί να αυξήσει τον κίνδυνο άλλων αναπνευστικών ιών, ένα φαινόμενο γνωστό ως παρεμβολή ιών. Τα σχέδια μελέτης αρνητικών τεστ χρησιμοποιούνται συχνά για τον υπολογισμό της αποτελεσματικότητας του εμβολίου κατά της γρίπης.

Το φαινόμενο παρεμβολών στον ιό έρχεται σε αντίθεση με τη βασική υπόθεση της μελέτης των αρνητικών τεστ της αποτελεσματικότητας του εμβολίου ότι ο εμβολιασμός δεν αλλάζει τον κίνδυνο μόλυνσης από άλλες αναπνευστικές ασθένειες, επομένως δυνητικά η προκατάληψη της αποτελεσματικότητας του εμβολίου οδηγεί στη θετική κατεύθυνση.

Αυτή η μελέτη αποσκοπούσε στη διερεύνηση της παρεμβολής του ιού συγκρίνοντας την κατάσταση του ιού του αναπνευστικού συστήματος μεταξύ του προσωπικού του Υπουργείου Άμυνας με βάση την κατάσταση εμβολιασμού της γρίπης. Επιπλέον, εξετάστηκαν μεμονωμένοι ιοί του αναπνευστικού και η σχέση τους με τον εμβολιασμό της γρίπης. »

Τα αποτελέσματα ήταν αναμεμειγμένα. Είναι αρκετά ενδιαφέρον, ενώ ο εποχιακός εμβολιασμός της γρίπης δεν αύξησε τον κίνδυνο όλων των αναπνευστικών λοιμώξεων, στην πραγματικότητα «συσχετίστηκε σημαντικά με μη καθορισμένο κορωνοϊό (που σημαίνει ότι δεν ανέφερε συγκεκριμένα το SARS-CoV-2) και τον ανθρώπινο μεταπνευμονοϊό» (hMPV).

Εκείνοι που είχαν λάβει εποχιακό εμβόλιο γρίπης ήταν 36% πιο πιθανό να προσβληθούν από λοίμωξη από κοροναϊό και 51% πιο πιθανό να προσβληθούν από λοίμωξη hMPV από ότι τα άτομα που δεν είχαν εμβολιαστεί.

Η εξέταση της λίστας συμπτωμάτων για τον hMPV9 είναι επίσης εντυπωσιακή, καθώς τα κύρια συμπτώματα περιλαμβάνουν πυρετό, πονόλαιμο και βήχα. Οι ηλικιωμένοι και οι ανοσοκατεσταλμένοι διατρέχουν αυξημένο κίνδυνο για σοβαρή ασθένεια hMPV, τα συμπτώματα των οποίων περιλαμβάνουν δυσκολία στην αναπνοή και πνευμονία. Όλα αυτά τα συμπτώματα ισχύουν επίσης για την COVID-19. Και πάλι, παρολο που αυτή η μελέτη δεν έβλεπε το SARS-CoV-2 συγκεκριμένα, έβλεπε κορωνοϊούς, οπότε «Είναι μια κόκκινη σημαία», λέει ο Κένεντι, προσθέτοντας:

«Αυτή η μελέτη δεν είναι μόνη. Βρήκαμε – και τα έχω δημοσιεύσει στο Instagram μου – τουλάχιστον 10 άλλες μελέτες που λένε, «Εάν κάνετε το εμβόλιο της γρίπης, είναι πολύ πιο πιθανό να πάθετε μια ιογενή λοίμωξη από τη γρίπη.» αυξάνεται, σε μερικές από αυτές τις μελέτες, περίπου 600%. Σε ορισμένες από αυτές τις μελέτες, λιγότερο από αυτό – 200%, 300%, 400%.

Αλλά σχεδόν όλες αυτές οι μελέτες δείχνουν ότι το εμβόλιο της γρίπης σας κάνει πραγματικά πιο ευαίσθητους στον κορωναϊό και μπορεί να υπάρχουν λόγοι για αυτό. Εικάζεται ότι μπορεί να υπάρχει μόλυνση από κορωνοϊό στα εμβόλια γρίπης… [ή] θα μπορούσε να είναι ο XMRV.

Λαμβάνετε αυτήν την παράδοξη ανοσοαπόκριση επειδή εμβολιαστήκατε κατά λάθος με τον κορωναϊό όταν κάνατε το εμβόλιο της γρίπης. Δεν γνωρίζουμε λοιπόν, αλλά το φαινόμενο που παρατηρείται είναι πολύ καλά τεκμηριωμένο…

Στη Βόρεια Ιταλία, ακριβώς πριν από το ξέσπασμα της [COVID-19], έγινε μαζικός εμβολιασμός [χρησιμοποιώντας] ένα πολύ ισχυρό εμβόλιο γρίπης… Αλλά είναι ατεκμηρίωτο. Δεν υπάρχει απόδειξη [συσχέτισης]. »

Η Mikovits πιστεύει ότι ένας από τους λόγους που οι ηλικιωμένοι Ιταλοί χτυπήθηκαν τόσο σκληρά στη βόρεια Ιταλία είναι επειδή το εμβόλιο που δόθηκε εκεί αναπτύχθηκε σε κύτταρα νεφρού σκύλου, τα οποία ισχυρίζεται ότι είναι μολυσμένα με κοροναϊούς.

Μπορεί ο εμβολιασμός με γρίπη να προκαλέσει θετικό τεστ SARS-CoV-2;

 

 

 

Επιπλέον, η Mikovits ισχυρίζεται ότι όποιος έχει κάνει το εμβόλιο γρίπης είναι πιθανό να εγγραφεί ως θετικός για το SARS-Co-V-2, χρησιμοποιώντας μια δοκιμή PCR, για το γεγονός ότι τα περισσότερα εμβόλια γρίπης στις ΗΠΑ παράγονται σε κύτταρα κοτόπουλου ή κύτταρα νεφρού σκύλου , τα οποία όπως δείχνει η έρευνά της είναι μολυσμένα με κορωνοϊούς. Στη συνέντευξή μας, εξήγησε:

«[Τα εμβόλια] καλλιεργούνται σε ζωικά κύτταρα και… έχουν μερικές από τις ίδιες πρωτεΐνες ιού-ξενιστή και κλειδαριές και κλειδιά. Καθώς επιπλέουν στο εργαστήριο όπου μεγαλώνουν μεγάλα αποθέματα αυτών των κυττάρων, τα αερολύουν, μολύνουν και διασταυρώνουν τις μολύνσεις μέσω του αέρα …

Τα αερολύματα είναι νανοσωματίδια  δεν χρειάζονται υποδοχείς και μπορούν να περάσουν τον αιματο εγκεφαλικό φραγμό, επίσης μεταλλάσονται μέσα σε δυο εβδομάδες.

Αυτό βρήκαμε το 2011. Το μεγάλο «Ω Θεέ μου» ήταν ότι δεν έχουμε την πολυτέλεια να μετασκευάσουμε τα εργαστήρια και τις εγκαταστάσεις παραγωγής μας προς τα επίπεδα βιοασφάλειας 3 και 4 για να προστατεύσουμε τους εργαζόμενους που διαδίδουν αυτούς τους ιούς και μολύνουν. Και τώρα οι [ρετροϊοί] αερολύονται…

Όλες οι κυτταρικές σειρές είναι μολυσμένες… ”

Η έρευνα της Mikovits έδειξε ότι η μόλυνση εμφανίστηκε κατά την αρχική δημιουργία των καλλιεργημένων κυτταρικών σειρών που χρησιμοποιήθηκαν για την ανάπτυξη του εμβολίου. Με άλλα λόγια, τα κύτταρα στα οποία αναπτύσσονται πολλά εμβόλια έχουν ήδη μολυνθεί. Με αυτόν τον τρόπο οι ρετροϊοί εισέρχονται στο εμβόλιο και μετά εξαπλώνονται μέσω ένεσης. Δεν πιστεύει ότι η μόλυνση των εμβολίων με ρετροϊούς ήταν σκόπιμη πράξη. Αλλά η κάλυψη είναι σίγουρα.

«Το μήνυμα του βιβλίου η « πανούκλας της διαφθοράς » είναι ότι δεν μπορούμε να αναμειγνύουμε ζωικούς και ανθρώπινους ιστούς. Όχι μόνο οι κορωνοϊοί, αλλά και οι μολυσματικοί ρετροϊοί [εξαπλώνονται με αυτόν τον τρόπο]. Εγχύουμε πολλούς ζωικούς ιστούς, εμβρυϊκούς ιστούς, σε ανθρώπους και δημιουργούμε νέους ιούς όλη την ώρα, ακόμη και εντός του ατόμου ή της οικογένειας », λέει.

 

Θα μπορούσε να χρησιμοποιηθεί η ιντερφερόνη τύπου 1 έναντι του SARS-CoV-2;

 

Σύμφωνα με την Mikovits, η ύπαρξη και η λειτουργία των XMRVs είναι πολύ σχετική καθώς σχετίζεται με την COVID-19. Υπάρχουν πολλοί κορωνοϊοί στον φυσικό κόσμο, αλλά σύμφωνα με την Mikovits, δεν είναι ιδιαίτερα παθογόνοι επειδή δεν προκαλούν αυτή τη φλεγμονώδη υπογραφή της νόσου που υποδηλώνει ότι το ανοσοποιητικό σύστημα είναι εκτός ελέγχου και προκαλεί μαζικές κυτοκινικές καταιγίδες.

«Αυτή ήταν η δουλειά μας τις τελευταίες τέσσερις δεκαετίες… Μας οδήγησαν σε ένα δρόμο όπου μάθαμε το 1991 ότι θα μπορούσατε να έχετε HIV και να μην πάθετε ποτέ AIDS.

Εάν εφαρμόσετε τη σωστή θεραπεία τη σωστή στιγμή, τότε σταματάτε την αναπαραγωγή του ιού, σταματάτε τις δεξαμενές, σταματάτε την καταστροφή του ανοσοποιητικού συστήματος και αυτό θα μπορούσε εύκολα να γίνει στην περίπτωση του SARS-CoV-2 με ένα απλό τύπο 1 ιντερφερόνη σε πολύ χαμηλή δόση, η οποία έχει 40 χρόνια έρευνας [πίσω από αυτήν].

Ήμουν μέλος της ομάδας που χρησιμοποίησε για πρώτη φορά την ανοσοθεραπεία, μια καθαρισμένη ιντερφερόνη άλφα τύπου 1, ως θεραπευτική θεραπεία για την λευχαιμία. Αυτή η έρευνα έχει προχωρήσει εδώ και δεκαετίες, [ακόμα] η Υπηρεσία Τροφίμων και Φαρμάκων λέει: «Δεν μπορείτε να τη χρησιμοποιήσετε για να αποτρέψετε το να πηδούν οι κορωνοϊοί από τα ζώα [στους ανθρώπους]».

Η [ιντερφερόνη τύπου 1] είναι ένα απλό φαγητό. Είναι ένα απλό σπρέι. Το έχουμε τώρα στο ράφι, κατασκευασμένο από τη Merck, [ακόμη] Η Merck διέκοψε τη χρήση της. Γιατί να μην τη κάνατε αυτήν αν ήταν στη πρώτη γραμμή… για πρόληψη; Η ιντερφερόνη άλφα είναι το καλύτερο αντιικό του σώματός σας κατά των κοροναϊών και των ρετροϊών. «

 

Κατανόηση των ιντερφερόνων

 

Μία από τις βασικές συστάσεις θεραπείας της Mikovits είναι η ιντερφερόνη 1 άλφα, που πωλείται με εμπορικά σήματα όπως τα Alferon και Roferon, για να σταματήσει η αναπαραγωγή των ιών RNA, συμπεριλαμβανομένων των ρετροϊών και των κορωνοϊών. Πιστεύει ότι μπορεί να είναι ωφέλιμο να λαμβάνετε δύο φορές την ημέρα κατά τη διάρκεια της γνωστής έκθεσης. Αν και ένα μπουκάλι κοστίζει περίπου $ 600, χρειάζεται μόνο μικρές ποσότητες και ένα μπουκάλι μπορεί να θεραπεύσει 1.000 άτομα για μια εβδομάδα.

 

Η ιντερφερόνη άλφα τύπου 110,11 είναι ένας τύπος ευεργετικής κυτοκίνης που απελευθερώνεται από το σώμα σας ως μία από τις πρώτες γραμμές άμυνας κατά των ιογενών λοιμώξεων. Με λίγα λόγια, παρεμβαίνει στην αντιγραφή του ιού. Έχει αποδειχθεί επίσης ότι καταστέλλει ορισμένους τύπους όγκων. Ως μέρος του ανοσοποιητικού σας συστήματος, διεγείρει τα μολυσμένα κύτταρα και εκείνα που βρίσκονται σε κοντινή απόσταση να παράγουν πρωτεΐνες που αποτρέπουν την αναπαραγωγή του ιού μέσα τους.

Η ιντερφερόνη άλφα και βήτα βοηθούν επίσης στη ρύθμιση της ανοσολογικής σας απόκρισης. Όπως σημειώθηκε σε ένα έγγραφο του 2018 σχετικά με τη διπλή φύση των ιντερφερόνων τύπου 1 και τύπου 2, «τόσο οι αντιιικές όσο και οι ανοσορρυθμιστικές λειτουργίες είναι κρίσιμες κατά τη διάρκεια της λοίμωξης από τον ιό, όχι μόνο περιορίζουν την αντιγραφή του ιού και ξεκινούν μια κατάλληλη αντιιική ανοσοαπόκριση, αλλά και ρυθμίζουν αρνητικά αυτήν την απόκριση. για να ελαχιστοποιηθεί η βλάβη των ιστών. «

Όπως η Mikovits, ο Dominic Chan, ένας φαρμακευτικός γιατρός  που ενημέρωσε πρόσφατα με ένα άρθρο σχετικά με την ιντερφερόνη στο Medicinenet.com.,

Προτείνει τη χρήση ιντερφερόνων κατά της COVID-19. Το προηγούμενο άρθρο, που γράφτηκε από την Eni Williams, Pharm.D. και Ph.D., πριν πεθάνει το 2017, λέει:

«Οι ιντερφερόνες ρυθμίζουν την απόκριση του ανοσοποιητικού συστήματος σε ιούς, βακτήρια, καρκίνο και άλλες ξένες ουσίες που εισβάλλουν στο σώμα.

Οι ιντερφερόνες δεν σκοτώνουν άμεσα ιικά ή καρκινικά κύτταρα. ενισχύουν την απόκριση του ανοσοποιητικού συστήματος και μειώνουν την ανάπτυξη καρκινικών κυττάρων ρυθμίζοντας τη δράση πολλών γονιδίων που ελέγχουν την έκκριση πολλών κυτταρικών πρωτεϊνών που επηρεάζουν την ανάπτυξη… »

Συνεχίζει να απαριθμεί έναν αριθμό ιντερφερόνων που διατίθενται στο εμπόριο, συμπεριλαμβανομένων των Intron-A (ιντερφερόνη άλφα-2b), Betaseron (ιντερφερόνη βήτα-1b) και πολλά άλλα.

Τον Απρίλιο του 2020, ο Τσαν πρόσθεσε:

«Η ιντερφερόνη βήτα-1α, που χρησιμοποιείται επί του παρόντος για τη θεραπεία της σκλήρυνσης κατά πλάκας και η ιντερφερόνη άλφα-2b βρίσκονται υπό διερεύνηση ως πιθανές θεραπείες για άτομα με νόσο του κοροϊού COVID-19…

Η ιντερφερόνη Beta 1a, συγκεκριμένα, ενεργοποιεί μακροφάγους που καταπίνουν αντιγόνα και φυσικά φονικά κύτταρα (NK κύτταρα), έναν τύπο ανοσοποιητικών Τ-κυττάρων… Η θεωρία είναι ότι η ιντερφερόνη μπορεί να καταστήσει το ανοσοποιητικό σύστημα ισχυρότερο ενεργοποιώντας τα αδρανή μέρη και κατευθύνοντάς τα προς την άμυνα ενάντια στην επίθεση του SARS-CoV-2. «

Ωστόσο, αξίζει να σημειωθούν οι προειδοποιήσεις. Σύμφωνα με τον Τσαν, εάν έχετε ήδη συμπτώματα που μοιάζουν με γρίπη και παίρνετε ιντερφερόνες, τα συμπτώματα είναι πιθανό να επιδεινωθούν προτού βελτιωθούν, καθώς το ανοσοποιητικό σας σύστημα αυξάνεται. «Εάν κάποιος βρίσκεται ήδη σε αναπνευστήρα και τα συμπτώματα πρόκειται να τον κατακλύσουν, το να τους δώσει ένα φάρμακο με βάση ιντερφερόνη θα μπορούσε να είναι καταστροφικό», λέει.

 

Πώς να κάνετε ένα ασφαλές εμβόλιο

 

Η Mikovits προτείνει επίσης ένα νέο εμβόλιο για καινούριους ιούς όπως αυτό που περιλαμβάνει την άλφα ιντερφερόνη, μικρές ποσότητες του ιού και το πεπτίδιο Τ, το οποίο θα εμποδίσει την αλληλεπίδραση του ιού και θα εμποδίσει τα Τ κύτταρα σας να μολυνθούν.

Σε αντίθεση με τα συμβατικά εμβόλια, τα οποία εγχύονται ως επί το πλείστον, αυτό θα ήταν από του στόματος και θα διεγείρει μόνο χυμικές αποκρίσεις αντισωμάτων. Η εκδοχή της θα προκαλούσε επίσης έμφυτη κυτταρική ανοσία από τα Τ κύτταρα.

Για να μάθετε περισσότερα σχετικά με την έρευνα και τα συμπεράσματα της Mikovits, ανατρέξτε στην ενότητα «Θα μπορούσαν οι Ρετροϊοί να παίξουν ρόλο στο COVID-19;» Θα βρείτε την πλήρη συνέντευξη μαζί της στο κάτω μέρος αυτού του άρθρου, σε αυτή την συνέντευξη:

• Πιστεύει ότι η COVID-19 – η ασθένεια – δεν προκαλείται μόνο από το SARS-CoV-2, αλλά μάλλον είναι το αποτέλεσμα ενός συνδυασμού SARS-CoV-2 (που φαίνεται να έχει υποστεί χειραγώγηση για να συμπεριλάβει συστατικά του HIV που καταστρέφει την ανοσολογική λειτουργία). Προηγούμενη λοίμωξη με XMRV (ανθρώπινοι γάμμα ρετροϊοί) μπορεί να διευκολύνει το SARS-CoV-2 να εκφράσει την ασθένεια COVID-19.

Με άλλα λόγια, η COVID-19 μπορεί να ξεκινήσει από το SARS-CoV-2, αλλά εξαρτάται από την ύπαρξη προϋπάρχουσας λοίμωξης με και αφύπνιση άλλων ιών όπως XMRV, γάμμα ρετροϊούς, πιθανώς Lyme και άλλες λοιμώξεις, συμπεριλαμβανομένων των παρασίτων, και αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο αντιπαρασιτικό φάρμακα όπως η υδροξυχλωροκίνη και η ιβερμεκτίνη βοηθούν.

Τα προϊόντα αίματος και τα εμβόλια είναι μολυσμένα με XMRV που μπορούν να βλάψουν το ανοσοποιητικό σας σύστημα και να προκαλέσουν CFS, καρκίνο και άλλες χρόνιες ασθένειες. Οι ιοί εξαπλώνονται εντός εργαστηρίων καθώς έχουν προσαρμοστεί για να γίνουν αερολύματα και μολύνουν κυτταρικές σειρές που χρησιμοποιούνται στην παραγωγή εμβολίων και άλλες ιογενείς έρευνες, συμπεριλαμβανομένης της έρευνας για κορωνοιούς.

Τα εμβόλια γρίπης έχουν εξαπλώσει μια σειρά επικίνδυνων ιών σε όλο τον κόσμο, οι οποίοι μπορούν στη συνέχεια να αλληλεπιδράσουν με το SARS COV-2.

• Είναι δυνατόν να αναπτυχθούν ασφαλέστερα από του στόματος εμβόλια και η ιντερφερόνη άλφα θα μπορούσε να είναι μια πολύτιμη εναλλακτική θεραπεία κατά της COVID-19.

Εκτός από τις ιντερφερόνες, άλλες στρατηγικές θεραπείας που συζητήθηκαν στη συνέντευξή μας περιλαμβάνουν υπερβαρική θεραπεία οξυγόνου, κανναβινοειδή (CBD), πεπτίδιο Τ και αντιοξειδωτική υποστήριξη.

Ο SARS-CoV-2 είναι πιο επικίνδυνος και μολυσματικός από τους τυπικούς κορωνοϊούς, διότι περιλαμβάνει αλληλουχίες HIV, SARS και άλλου ιού, που του επιτρέπουν να μολύνει περισσότερο από ότι μόνο το αναπνευστικό επιθήλιο. Μπορεί επίσης να μολύνει τα κύτταρα του αίματος και τα αιματοποιητικά όργανα όπως ο σπλήνας.

 

Επιμέλεια

Ευαγγέλου Μπλάνα Μαριάννα

 

πηγή

The Well-Known Hazards of Coronavirus Vaccines

 

Πηγή

Προβολές : 1,673


Μοίρασέ το:Ετικέτες: , , , ,

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ


Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες, θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας, για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης, σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολογίου, μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε, καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιοδνήποτε τρόπο, το ιστολόγιο. Ο διαχειριστής του ιστολογίου, δεν ευθύνεται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνει. Τονίζουμε ότι υφίσταται μετριασμός των σχολίων και παρακαλούμε, πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, να έχετε υπόψη σας τα ακόλουθα:
  • Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες, ασυνάρτητος λόγος και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, πολύ περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο, εναντίον των συνομιλητών ή και των συγγραφέων, με υποτιμητικές προσφωνήσεις, ύβρεις, υπονοούμενα, απειλές ή χυδαιολογίες.>
  • Μην δημοσιεύετε άσχετα με το θέμα σχόλια.
  • Ο κάθε σχολιαστής, οφείλει να διατηρεί ένα μόνον όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
  • Με βάση τα παραπάνω, η διαχείριση, διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης σχολίων, χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση.
  • Επιπλέον σας τονίζουμε, ότι το ιστολόγιο, λειτουργεί σε εθελοντική βάση και ως εκ τούτου, τα σχόλια θα αναρτώνται μόλις αυτό καταστεί δυνατόν.

Διαβάστε ακόμα