Οι δηλώσεις της Καμάλα Χάρις στην Κοθιώνη του SKY, μοιράζουν ... εγκεφαλικά...

Οι δηλώσεις της Καμάλα Χάρις στην Κοθιώνη του SKY, μοιράζουν ... εγκεφαλικά...

10 Νοεμβρίου, 2020 8 Από Καλλιόπη Σουφλή
Προβολές:1,334
Μοίρασέ το

Έμαθα πως στον SKY,  που παρακολουθούν όλα τα νεοταξίτικα πρόβατα – ραγιάδες, η Κοθιώνη, έβγαλε την Καμάλα (ΚΑΜΠΑΛΑ) Χάρρις…

Οι δηλώσεις της ΚΑΜΠΑΛΑ (Καμάλα), και τα επιχειρήματά της για την “εκλογή” Μπάιντεν, μοιράζουν εγκεφαλικά… στα πρόβατα…

Άντε με το καλό, μετά τις 14 Δεκεμβρίου,  να μοιράσουν εγκεφαλικά και στους SKYνίστας…

Δείτε τις…

 

Καλλιόπη Σουφλή

 

Ακλόνητο επιχείρημα
 

Πηγή

Προβολές : 1,334


Μοίρασέ το:Ετικέτες: , , , , ,

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ


Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες, θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας, για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης, σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολογίου, μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε, καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιοδνήποτε τρόπο, το ιστολόγιο. Ο διαχειριστής του ιστολογίου, δεν ευθύνεται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνει. Τονίζουμε ότι υφίσταται μετριασμός των σχολίων και παρακαλούμε, πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, να έχετε υπόψη σας τα ακόλουθα:
  • Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες, ασυνάρτητος λόγος και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, πολύ περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο, εναντίον των συνομιλητών ή και των συγγραφέων, με υποτιμητικές προσφωνήσεις, ύβρεις, υπονοούμενα, απειλές ή χυδαιολογίες.>
  • Μην δημοσιεύετε άσχετα με το θέμα σχόλια.
  • Ο κάθε σχολιαστής, οφείλει να διατηρεί ένα μόνον όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
  • Με βάση τα παραπάνω, η διαχείριση, διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης σχολίων, χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση.
  • Επιπλέον σας τονίζουμε, ότι το ιστολόγιο, λειτουργεί σε εθελοντική βάση και ως εκ τούτου, τα σχόλια θα αναρτώνται μόλις αυτό καταστεί δυνατόν.

Διαβάστε ακόμα