Οι Διεθνείς Συνθήκες κατά υποχρεωτικού εμβολιασμού!!! Καταλύεται το Δίκαιο!!

Οι Διεθνείς Συνθήκες κατά υποχρεωτικού εμβολιασμού!!! Καταλύεται το Δίκαιο!!

16 Ιουλίου, 2021 7 Από Καλλιόπη Σουφλή
Μοίρασέ το
Οι Διεθνείς Συνθήκες κατά υποχρεωτικού εμβολιασμού!!! Καταλύεται το Δίκαιο!!

Η παρέμβαση στον τομέα της υγείας μπορεί να πραγματοποιηθεί μόνον αφού ο ενδιαφερόμενος δώσει την ελεύθερη και ενημερωμένη συγκατάθεσή του.”

Κανείς δεν υφίσταται διακρίσεις λόγω μη εμβολιασμού, λόγω δυνητικού κινδύνου για την υγεία ή επειδή δεν επιθυμεί να εμβολιαστεί”

 

Οι Διεθνείς Συνθήκες κατά υποχρεωτικού εμβολιασμού!!! Καταλύεται το Δίκαιο!!

1) Κώδικας της Νυρεμβέργης (1947): «Η συγκατάθεση του ανθρώπινου υποκειμένου είναι απολύτως απαραίτητη.

Το διεθνές σύμφωνο σχετικά με τα αστικά και πολιτικά δικαιώματα υιοθέτησε αυτήν την απαγόρευση ενάντια σε οποιοδήποτε ακούσιο πείραμα, στο κείμενό του του 1966 που ορίζει: κανείς δεν μπορεί να υποβληθεί χωρίς τη συγκατάθεσή του σε ιατρικό ή επιστημονικό πείραμα ( κι εδώ είναι πείραμα στην γ΄φάση κλινικών εν εξελίξει δοκιμών και καταναγκασμός μέσω εκβιασμού) »

 

2) Διακήρυξη της Γενεύης για γιατρούς (1948): «Θα σεβαστώ την αυτονομία και την αξιοπρέπεια του ασθενούς μου.

Δεν θα χρησιμοποιήσω τις ιατρικές μου γνώσεις για να παραβιάσω τα ανθρώπινα δικαιώματα και τις πολιτικές ελευθερίες, ακόμη και υπό πίεση.

Θα κρατήσω τον απόλυτο σεβασμό για την ανθρώπινη ζωή, από τη σύλληψη. Θα θεωρήσω την υγεία του ασθενούς μου ως το πρώτο μέλημά μου » ( σσ πόσοι το τήρησαν;; στο μεταξύ γίνεται σφάρι εργαζομένων κυρίως νέων παιδιών για καταναγκαστικό πειραματικό εμβολιασμό. Αυτοί που τ΄αποφασίζουν αυτά είναι προφανώς αποκομμένοι από την κοινωνία….)

3) Δήλωση του Ελσίνκι (1996) που υπεγράφη από 45 χώρες:

Άρθρο 25: «Η συμμετοχή ατόμων ικανών να παρέχουν συγκατάθεση μετά από ενημέρωση σε ιατρική έρευνα πρέπει να είναι εθελοντική πράξη. Κανένα άτομο ικανό να δώσει συγκατάθεση μετά από ενημέρωση δεν μπορεί να συμμετάσχει στην έρευνα χωρίς να έχει δώσει ελεύθερη και ενημερωμένη συγκατάθεση »

 

4) Σύμβαση του Οβιέδο (1997) που υπεγράφη από 29 χώρες ):

Άρθρο 5: “Η παρέμβαση στον τομέα της υγείας μπορεί να πραγματοποιηθεί μόνον αφού ο ενδιαφερόμενος δώσει την ελεύθερη και ενημερωμένη συγκατάθεσή του. (σσ να μην είναι προιόν εκβιασμού)

Αυτό το άτομο λαμβάνει εκ των προτέρων επαρκείς πληροφορίες ( που δεν τις λαμβάνει και είναι και σ΄ασυλία αυτοί που λαμβάνουν τις αποφάσεις) σχετικά με το σκοπό και τη φύση της παρέμβασης, καθώς και τις συνέπειες και τους κινδύνους.

Το υποκείμενο των δεδομένων μπορεί ανά πάσα στιγμή να ανακαλέσει ελεύθερα ( σσ το ελεύθερα το μετέφρασαν ως το Εμβόλιο Απελευθερώνει) τη συγκατάθεσή του ”

 

5)Απόφαση Salvetti (2002): καμία ιατρική περίθαλψη δεν είναι υποχρεωτική εντός της Ευρωπαϊκής Ένωσης: «ως μη εθελοντική ιατρική περίθαλψη, ο υποχρεωτικός εμβολιασμός συνιστά παρέμβαση στο δικαίωμα σεβασμού της ιδιωτικής ζωής, που κατοχυρώνεται από το άρθρο 8 της Ευρωπαϊκής Σύμβασης για τα Ανθρώπινα Δικαιώματα και θεμελιώδεις ελευθερίες »(απόφαση Salvetti κατά / Ιταλία-CEDH της 9ης Ιουλίου 2002 · αριθ. 42197/98)

 

6) Ψήφισμα του Συμβουλίου της Ευρώπης 2361 (28 Ιανουαρίου 2021): συμβουλευτική γνωμοδότηση: καλεί τα κράτη μέλη και την Ευρωπαϊκή Ένωση:
Άρθρο 731: “για να διασφαλιστεί ότι οι πολίτες ενημερώνονται ότι ο εμβολιασμός δεν είναι υποχρεωτικός και ότι κανείς δεν υπόκειται σε πολιτική, κοινωνική ή άλλη πίεση να εμβολιαστεί, εάν αυτός ή αυτή δεν το επιθυμεί. ( εφαρμόζουν ακριβώς το αντίθετο με πρωτοφανές θράσος και τραμπουκισμό εργασιακών κεκτημένων)

Άρθρο 732: “για να διασφαλιστεί ότι κανείς δεν υφίσταται διακρίσεις λόγω μη εμβολιασμού, λόγω δυνητικού κινδύνου για την υγεία ή επειδή δεν επιθυμεί να εμβολιαστεί” ( σσ η απάντηση τους είναι υγειονομικό απαρτχάιντ και κάθε μορφή διακρίσεων σε ανθρώπους που δεν θέλουν να γίνουν υποχρεωτικά εθελοντές σε πείραμα της Pfizer. Δεν είναι αντεμβολιαστές είναι μη ΄΄εθελοντές” υποχρεωτικού πειραματικού εμβολιασμού…)

Συν τη Διακήρυξη Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων και το Σύνταγμα της χώρας…

 

 

Πηγή

Προβολές : 219


Μοίρασέ το:Ετικέτες: , ,

Αγαπητοί αναγνώστες των ΑΤΤΙΚΩΝ ΝΕΩΝ,

Δώδεκα χρόνια, συνταξειδεύουμε μαζί στον χώρο της διαδικτυακής ενημέρωσης. Σ’ αυτά τα χρόνια, στάθηκα δίπλα σας , με μοναδικό στόχο την ενημέρωσή σας, όσο πιο αντικειμενικά μπορούσα αφιερώνοντας ατέλειωτες ώρες γι'αυτήν. Μετά την διαγραφή του πρώτου μου ιστολογίου, αναγκάστηκα να πάω σε άλλη πλατφόρμα και να πληρώνω ένα σημαντικό ποσόν κάθε μήνα, για την ασφάλεια του ιστολογίου μου.

Μπορείτε να στηρίξετε αυτή την προσπάθεια, με την μηνιαία συνδρομή σας, στην Paypal επιλέγοντας το μπανεράκι που βρίσκεται ακριβώς κατώ απο το κείμενο αυτό , και να προχωρήσετε στην διαδικασία δωρεάς όσο κοστίζει ένας καφές.

Η διαδικασία είναι πολύ απλή είτε έχετε λογαριασμό Paypal είτε όχι.Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να συμπληρώσετε το ποσο και να επιλέξετε το κουτάκι με την σήμανση 'Make this a monthly donation' και εν συνεχεία να πατήσετε το κουμπακι 'Donate with PayPal' αν έχετε λογαριασμό με Paypal , η 'Donate with a Debit or Credit Card', αν δεν έχετε λογαριασμό με Paypal και κάνετε την δωρεά με χρεωστική η πιστωτική κάρτα.

Αν έχετε πρόβλημα με την διαδικασία μπορείτε να επικοινωνήσετε στο email [email protected] η να στείλετε μήνυμα απο την φόρμα επικοινωνίας που βρίσκεται σταθερά στο κάτω μέρος της σελίδας.

Σας ευχαριστώ για την στήριξη σας.

Καλλιόπη Σουφλή


ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ


Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες, θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας, για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης, σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολογίου, μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε, καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιοδνήποτε τρόπο, το ιστολόγιο. Ο διαχειριστής του ιστολογίου, δεν ευθύνεται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνει. Τονίζουμε ότι υφίσταται μετριασμός των σχολίων και παρακαλούμε, πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, να έχετε υπόψη σας τα ακόλουθα:
  • Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες, ασυνάρτητος λόγος και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, πολύ περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο, εναντίον των συνομιλητών ή και των συγγραφέων, με υποτιμητικές προσφωνήσεις, ύβρεις, υπονοούμενα, απειλές ή χυδαιολογίες.>
  • Μην δημοσιεύετε άσχετα με το θέμα σχόλια.
  • Ο κάθε σχολιαστής, οφείλει να διατηρεί ένα μόνον όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
  • Με βάση τα παραπάνω, η διαχείριση, διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης σχολίων, χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση.
  • Επιπλέον σας τονίζουμε, ότι το ιστολόγιο, λειτουργεί σε εθελοντική βάση και ως εκ τούτου, τα σχόλια θα αναρτώνται μόλις αυτό καταστεί δυνατόν.

Διαβάστε ακόμα