Οι δυτικές κυβερνήσεις επιτίθενται στους δικούς τους πολίτες γιατί;

Οι δυτικές κυβερνήσεις επιτίθενται στους δικούς τους πολίτες γιατί;

2 Ιουνίου, 2020 0 Από Καλλιόπη Σουφλή
Προβολές:259
Μοίρασέ το

Δεν θα βρείτε ποτέ την αλήθεια στην τηλεόραση ή μέσω των mainstream μέσων αποχαύνωσης, γι ‘ αυτό χρησιμοποιήστε εναλλακτικά μέσα στο διαδίκτυο και αμφισβητήστε τα πάντα.

 
 
 
 
Οι δυτικές κυβερνήσεις επιτίθενται στους δικούς τους πολίτες γιατί;
 
Για να μπορούν να υποκινούν μια κατάσταση έκτακτης ανάγκης και να διαχειρίζονται τους πληθυσμούς τους με κυρώσεις, περιορισμούς, νέους νόμους, κατάργηση των πολιτικών ελευθεριών, της ελευθερίας, κατάσταση φόβου, με αποτέλεσμα τη συμμόρφωση της δημόσιας υπακοής και τη δικαιοσύνη για τους παράνομους πολέμους σε ξένες χώρες, για την έρευνα σε επιθέσεις ψευδούς σημαίας, σε στρατηγική έντασης, ψυχολογικές επιχειρήσεις.
 
Κάντε ένα βήμα πίσω να ενημερωθούν και να ενταχθούν εκατομμύρια άνθρωποι σε όλο τον κόσμο που ξυπνούν, βλέπουν την πραγματικότητα αυτή τη στιγμή.
 
Δεν θα βρείτε ποτέ την αλήθεια στην τηλεόραση ή μέσω των mainstream μέσων αποχαύνωσης, γι ‘ αυτό χρησιμοποιήστε εναλλακτικά μέσα στο διαδίκτυο και αμφισβητήστε τα πάντα.
 
western governments attack their own people why? n so they can instigate a state of emergency and manage their populations sanctionsrestrictionsnew laws removal of civil freedomsliberties state of fear resulting in public obedience compliance and servitude justification for illegal wars in foreign countries research false flag attacks strategy of tension psyop step back become informed and join millions of people around the globe who are waking up to reality right now you will never find the truth on tv or via the mainstream media so use online alternative media and question everything

 

 

Πηγή

Προβολές : 259


Μοίρασέ το:Ετικέτες: , ,

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ


Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες, θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας, για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης, σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολογίου, μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε, καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιοδνήποτε τρόπο, το ιστολόγιο. Ο διαχειριστής του ιστολογίου, δεν ευθύνεται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνει. Τονίζουμε ότι υφίσταται μετριασμός των σχολίων και παρακαλούμε, πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, να έχετε υπόψη σας τα ακόλουθα:
  • Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες, ασυνάρτητος λόγος και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, πολύ περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο, εναντίον των συνομιλητών ή και των συγγραφέων, με υποτιμητικές προσφωνήσεις, ύβρεις, υπονοούμενα, απειλές ή χυδαιολογίες.>
  • Μην δημοσιεύετε άσχετα με το θέμα σχόλια.
  • Ο κάθε σχολιαστής, οφείλει να διατηρεί ένα μόνον όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
  • Με βάση τα παραπάνω, η διαχείριση, διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης σχολίων, χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση.
  • Επιπλέον σας τονίζουμε, ότι το ιστολόγιο, λειτουργεί σε εθελοντική βάση και ως εκ τούτου, τα σχόλια θα αναρτώνται μόλις αυτό καταστεί δυνατόν.

Διαβάστε ακόμα