Οι εβραίοι, πέφτουν στις παγίδες που έστησαν στους λαούς, για το ολοκαύτωμα και τον πλήρη έλεγχο των ΜΜΕ απ’ αυτούς.

Οι εβραίοι, πέφτουν στις παγίδες που έστησαν στους λαούς, για το ολοκαύτωμα και τον πλήρη έλεγχο των ΜΜΕ απ’ αυτούς.

27 Νοεμβρίου, 2020 23 Από Καλλιόπη Σουφλή
Προβολές:1,198
Μοίρασέ το

Οι Εβραίοι ανησυχούν βαθιά που η Alexa του Amazon πιστεύει ότι οι Εβραίοι ελέγχουν τα παγκόσμια χρηματοοικονομικά συστήματα και μέσα ενημέρωσης

Οι λαοί αφυπνίζονται και δεν πιστεύουν πλέον στα ψέματα και τις απάτες των εβραίων για “το ολοκαύτωμα”.

Αυτή η επιφανειακή τους υπεροχή, ιδίως τα τελευταία διακόσια χρόνια, θα πέσει ως χάρτινος πύργος και θα ζήσουν την νέα τους γκρεμισμένη Βαβέλ.

 

Καλλιόπη Σουφλή

Παρά το γεγονός ότι το ρομπότ AI Alexa του Αμαζονίου έχει αποδειχθεί ότι προωθεί την ατζέντα της Ριζοσπαστικής Αριστεράς , αλλιώς οι Φιλελεύθεροι Εβραίοι είναι τώρα στην αγκαλιά ότι αυτός ο κατά τα άλλα συμμορφούμενος και πολιτικά σωστός «χρήσιμος ηλίθιος» έχει μια σταθερή αντίληψη του προφανή – ότι οι Εβραίοι πράγματι ελέγχετε τις παγκόσμιες χρηματοοικονομικές αγορές και τα κύρια μέσα :

Ο αντιπρόεδρος των Συντηρητικών Φίλων του Ισραήλ έστειλε επιστολή στον Υπουργό Εσωτερικών, προκαλώντας τον συναγερμό, ισχυριζόμενος ότι ο βοηθός ρομπότ του Αμαζονίου, Alexa, επαναλαμβάνει αποσπάσματα από ιστότοπους αντισημιτικής θεωρίας συνωμοσίας .

Στην επιστολή του προς την Priti Patel, ο βουλευτής Andrew Percy το γράφει στην ερώτηση «Οι Εβραίοι ελέγχουν τα μέσα ενημέρωσης;

Η Alexa απαντά, « Εδώ είναι κάτι που βρήκα από το άρθρο Jew Watch στη Wikipedia .

Η Jew Watch ισχυρίζεται ότι οι Εβραίοι ελέγχουν τα παγκόσμια οικονομικά συστήματα και μέσα ενημέρωσης .

Επισημαίνει επίσης ότι σε απάντηση στην ερώτηση, «Οι Πρεσβύτεροι της Σιών ελέγχουν τον κόσμο;»

Η Alexa παραθέτει από ένα άρθρο που σκιαγραφεί τις «κακώς αντισημιτικές» θεωρίες σχετικά με τα πλαστά έγγραφα.

Η επιστολή περιλαμβάνει περαιτέρω παραδείγματα των απαντήσεων της Alexa σε ερωτήματα όπως «Το Ολοκαύτωμα ήταν φάρσα;» και «Είναι το Ισραήλ ένοχο για εγκλήματα πολέμου;».

Ο κ. Percy δηλώνει: « Ήμουν πολύ ανησυχος όταν έμαθα ότι η φωνητική υπηρεσία« Alexa »του Amazon που βασίζεται στο σύννεφο απαντά σε διάφορες ερωτήσεις σχετικά με τους Εβραίους, το Ολοκαύτωμα και το κράτος του Ισραήλ αναφέροντας αντισημιτικούς ιστότοπους συνωμοσίας και χρησιμοποιώντας επιλεκτικά αποσπάσματα από άλλες πηγές. που είναι παραπλανητικά χωρίς περαιτέρω εξερεύνηση .

“Δεδομένου ότι υπάρχουν πιθανώς πολύ περισσότερα παραδείγματα, θα ήθελα να σας καλέσω να καλέσετε στο Amazon για να το συζητήσετε αυτό – θα ήμουν ευτυχής να συμμετάσχω μαζί σας – και να ερευνήσουμε αμέσως πώς αυτές οι υπηρεσίες φωνής επιλέγουν το υλικό και τις πηγές τους.”

Αυτό ολόκληρο το brouhaha προέκυψε επειδή οι Εβραίοι στη Βικιπαίδεια ένιωθαν την ανάγκη να δημοσιεύσουν ένα άρθρο σχετικά με τον ανεπαρκή ιστότοπο JewWatch με μοναδικό σκοπό να το δυσφημίσει – μια κοινή εβραϊκή τακτική που καταλήγει πάντα να προκαλεί ακούσια ανατροπή.

Οι Εβραίοι παραπονέθηκαν πρόσφατα ότι το σπερματικό βιβλίο του Arthur Butz σχετικά με την έκθεση των αντιφάσεων της επίσημης αφήγησης «Ολοκαύτωμα», The Hoax Of The 2oth Century , θα ήταν διαθέσιμο εγκαίρως για τα Χριστούγεννα στην Ισλανδία – δωρεάν διαφήμιση για το βιβλίο.

Έκανε το ίδιο λάθος πρόσφατα προωθώντας τους Μάρτιν Λούθερ « Οι Εβραίοι και τα ψέματά τους» απλώς να διαμαρτύρονται για αυτό – χάρη στην αδυναμία των Εβραίων να αφήσουν τον εαυτό τους αρκετά καλά, εκατομμύρια νέοι γνωρίζουν τώρα για το πιο σημαντικό βιβλίο του Λούθερ.

Αυτή η μανία για να αποκαλύψετε κάθε περίπτωση του «αντισημιτισμού» – ανεξάρτητα από το πόσο ασήμαντο – βασίζεται στην παραπλανητική υπόθεση ότι το λεγόμενο «Ολοκαύτωμα» ξεκίνησε με μια αντισημιτική παρατήρηση που δεν «φώναξε» – μια παράλογη και παρανοϊκή έννοια.

Ο μεγαλύτερος ιστορικός του Β ‘Παγκοσμίου Πολέμου, ο Ντέιβιντ Ίρβινγκ, ορθά επεσήμανε ότι οι ίδιοι οι Εβραίοι ήταν υπεύθυνοι για τη στρογγυλοποίηση και την τοποθέτηση σε στρατόπεδα συγκέντρωσης – είναι επίσης υπεύθυνοι για το ψέμα για το τι τους συνέβη όταν ήταν εκεί.

Και όσο περισσότερο προσπαθούν να καταστείλουν εκείνους που τολμούν να αμφισβητήσουν την επίσημη αφήγηση «Ολοκαύτωμα» – τόσο περισσότεροι σκεπτικιστές θα δημιουργήσουν – και τόσο πιο θαρραλέοι Εβραίοι θα είναι ψέματα γι ‘αυτό .

Όλες οι προσπάθειές τους να ελέγχουν τις σκέψεις και τις ενέργειες όλων θα επιφέρουν απλώς την τελική τους αναίρεση.

 

Πηγή μεταφρασης

Πηγή άρθρου

 

Οι Εβραίοι βοηθούν στην προώθηση του «Αντισημιτικού» βιβλίου του Μάρτιν Λούθερ για τους Εβραίους και τα ψέματά τους », παραπονούμενοι για αυτό

Ο Dymocks, μια αυστραλιανή αλυσίδα βιβλιοπωλείων με 60 καταστήματα σε ολόκληρη τη χώρα, πουλούσε ένα κολακευτικό βιβλίο για τους Εβραίους του Martin Luther – ένα βιβλίο που ισχυρίζονται ότι οι Εβραίοι χρησιμοποιήθηκαν από «μερικούς Ναζί» για να δικαιολογήσουν το λεγόμενο «Ολοκαύτωμα», σύμφωνα με δελτίο τύπου από την Επιτροπή κατά της Δυσφήμισης .

Το αμφιλεγόμενο βιβλίο «[On] The Εβραίοι και τα ψέματά τους», που γράφτηκε από τον Γερμανό αντι-Καθολικό μεταρρυθμιστή Martin Luther το 1543, περιέχει πολλά αποσπάσματα που περιγράφουν τους Εβραίους ως «αιμοδιψείς», και μάλιστα απαιτούν τη δολοφονία τους .

Οι Ναζί ανατύπωσαν το βιβλίο το 1935 και το χρησιμοποίησαν κατά τη διάρκεια των συγκεντρώσεων τους.

Η έκδοση που πωλείται από τον Dymocks περιλαμβάνει έναν πρόλογο που γράφτηκε από τον Texe Marrs, έναν αμερικανό αντισημιτικό πάστορα που ήταν γνωστός για την έκφραση ριζικών αντισημιτικών ιδεών.  Οι Marrs χρησιμοποιούσαν τους Εβραίους ως «εχθρό» και ονόμαζαν τη θρησκεία τους «ψεύτικη» και «αιματηρή»

Ο Λούθερ χρησιμοποιεί άσεμνη γλώσσα για να περιγράψει τον Εβραϊκό λαό στο βιβλίο του, αναφέροντάς τους ως «δηλητηριώδη σκουλήκια» που διαδίδουν ψέματα .

«Η διαβόητη αντισημιτική οδός από έναν άθλιο και βίαιο εβραίο μισό, που ζήτησε τη δολοφονία των ραβίνων, και προώθησε ένα πρόγραμμα εξόντωσης που χρησίμευσε ως σχέδιο για την Τελική Λύση του Χίτλερ », δήλωσε ο πρόεδρος της ADC, Δρ Dvir Abramovich, προσθέτοντας: “Δεν πρέπει να πωλείται από κανένα βιβλιοπωλείο.”

Κατά τη διάρκεια της δίκης της Νυρεμβέργης το 1946, ο Ιούλιος Στρέιχερ , επικεφαλής προπαγανδιστής Ράιχ του Χίτλερ, προσπάθησε να χρησιμοποιήσει το βιβλίο του Λούθερ ως μέρος της υπεράσπισής του για να δικαιολογήσει τη ναζιστική γενοκτονία .

Ο Dvir Abramovich, ένα «δηλητηριώδες σκουλήκι, όπως θα τον περιέγραφε ο Λούθερ, είναι και πάλι – διαμαρτύρεται για τον« αντισημιτισμό »με τέτοιο τρόπο που δημιουργεί πάντα περισσότερο αντισημιτισμό – σχεδόν σαν να είναι η πραγματική του ατζέντα.

Προφανώς, οι Εβραίοι θεωρούν επίσης ότι λένε « τερμίτες » – κάθε ανατριχιαστικό πράγμα .

Αλλά χάρη σε αυτό το νέο παράπονο για ένα σκοτεινό βιβλίο που δημοσιεύθηκε τον 16ο αιώνα, χιλιάδες νέοι αναγνώστες θα αναζητήσουν αυτό το βιβλίο μόνο για να δουν τι είναι όλη η φασαρία – και θα διαπιστώσουν ότι όλα όσα είπε ο Μάρτιν Λούθερ για τους Εβραίους ήταν εντελώς λογικό και βάσει στοιχείων.

Αυτό που το άρθρο αφήνει βολικά είναι ότι για το μεγαλύτερο μέρος της ζωής του ο Μάρτιν Λούθερ υποστήριζε πολύ τους Εβραίους έως ότου ένας Εβραίος γνωστός του προειδοποίησε για το τι γράφτηκε στο Ταλμούδ για τον Ιησού Χριστό και τους Χριστιανούς – μόνο τότε ο Λούθηρος έγινε μη απολογητικός ». αντισημιτής’.

Το 2018, μια προσωπική επιστολή του Λούθερ δημοπρατήθηκε από το f, στο οποίο αναφέρθηκε σε μερικά από τα κακά Εβραϊκά βιτριόλια που έμαθε απευθείας από το Ταλμούδ:

Γιατί αυτοί οι Εβραίοι δεν είναι Εβραίοι, αλλά οι διάβολοι ενσαρκώνονται που καταρατούν τον Κύριό μας, που κακοποιούν τη μητέρα Του ως πόρνη και Εκείνος ως Χέμπελ Βορίκ και μπάσταρδος, αυτό είναι γνωστό σίγουρα … Μπορείτε να δείξετε αυτό το γράμμα σε όποιον θέλετε.

Με άλλα λόγια – ο Αμπράμοβιτς δεν έχει κανένα να κατηγορήσει, αλλά ο ίδιος την επόμενη φορά που κάποιοι «σβάστικες» εμφανίζονται μαγικά κάπου στην Αυστραλία.

Αν δεν ήταν για νευρωτικούς, παρανοϊκούς Εβραίους όπως ο Αμπράμοβιτς, οι Αυστραλοί δεν θα είχαν ιδέα για το πώς οι Εβραίοι ανατρέπουν και καταστρέφουν το έθνος τους .

Και ως συνήθως ο Αμπράμοβιτς δεν αμφισβητεί κανέναν από τους ισχυρισμούς του Λούθερ για τους Εβραίους – επειδή δεν μπορεί – κάτι που δεν του αφήνει άλλη προσφυγή, αλλά να καλεί ανενεργά τα ονόματα του Λούθερ και να απαιτήσει να λογοκρίνονται οι «προσβλητικές» λέξεις του.

 

πηγή μετάφρασης

πηγή άρθρου

 

Ο ιστορικός Ντέιβιντ Ίρβινγκ εξηγεί πώς οι ίδιοι οι Εβραίοι ήταν υπεύθυνοι για το να καταλήξουν στο Άουσβιτς

Σε αυτό το βίντεο από μια περιοδεία βιβλίων στη δεκαετία του 1990, ο Βρετανός ιστορικός David Irving εξηγεί πώς κατέληξε στο συμπέρασμα ότι η Ουγγρική εξέγερση του 1956 είχε αρχίσει πραγματικά ως αντι-εβραϊκό πογκρόμ και πώς αυτό το πραγματικό συμπέρασμα είχε προσβάλει μια ομάδα Εβραίων σε μια από τις διαλέξεις του ότι προσπάθησαν να τον κλείσουν.

Η απάντηση του Irving στους ενοχλητικούς Εβραίους πηγαίνει ακριβώς στην καρδιά του «Η Εβραϊκή ερώτηση», μια ερώτηση που αρνούνται συλλογικά να υποβάλουν ποτέ, και ακόμη πιο σίγουρα θα αρνούνται πάντα να απαντήσουν:

Ένα βιβλίο που έγραψα περίπου το 1975 ήταν… .η ιστορία της εξέγερσης της Ουγγαρίας ενάντια στην κομμουνιστική κατοχή της Ουγγαρίας, για την οποία είχα πρόσβαση σε έναν ορισμένο αριθμό αρχείων της CIA, τα οποία είναι πολύ ενδιαφέροντα επειδή η CIA πραγματοποίησε σε βάθος ψυχολογικές ανακρίσεις ενός μεγάλου από τους Ούγγρους πρόσφυγες που ήρθαν σε αυτή τη χώρα μετά το 1956.

Και δεν υπήρχε καμία αμφιβολία στο μυαλό μου, πράγματι μια πολύ ενδιαφέρουσα ανακάλυψη, την οποία δεν γνώριζα μέχρι που άρχισα να το διερευνώ. Δεν το συνειδητοποίησα αυτό. Ο λόγος που άρχισα να γράφω ένα βιβλίο για την εξέγερση της Ουγγαρίας ήταν εντελώς άσχετος. Αποφάσισα να γράψω ένα βιβλίο για κάτι άλλο εκτός από τον Χίτλερ και το Τρίτο Ράιχ, για να δείξω ότι δεν ήμουν σε κακία.

Αλλά το περίεργο ήταν ότι όταν άρχισα να γράφω αυτό το βιβλίο, ανακάλυψα από τα αρχεία της CIA ότι ο ουγγρικός λαός, όταν ξεκίνησε αυτή την εξέγερση, ξεκίνησε ως αντι-εβραϊκό πογκρόμ. Ήταν ουσιαστικά μια αντι-εβραϊκή επανάσταση, όχι μια αντικομμουνιστική επανάσταση στην αρχή για τις πρώτες ημέρες.

Ο ουγγρικός λαός θεώρησε την κυβέρνησή τους τη δεκαετία του 1950 ως εβραϊκή κυβέρνηση και θεώρησαν τη μυστική αστυνομία, την τρομοκρατημένη [AVH] ως εβραϊκή μυστική αστυνομία , και ουσιαστικά ήταν επειδή όταν ο Κόκκινος Στρατός εισήλθε στην Ουγγαρία το 1945, έφεραν πίσω στην Ουγγαρία όλοι οι Εβραίοι που είχαν καταφύγει στη Σοβιετική Ένωση, και αυτοί που πήραν τα δαμάσκηνα, και αυτοί που είχαν τις αξιόπιστες δουλειές, τους μυστικούς αρχηγούς της αστυνομίας και τους βασανιστές .

Και γι ‘αυτό οι Εβραίοι μισούσαν τόσο πολύ στην Ουγγαρία το 1956 επειδή θεωρούνταν οι άνθρωποι που είχαν προκαλέσει αυτή την ανώνυμη δυστυχία στον ουγγρικό λαό, και έτσι η εξέγερση ξεκίνησε ως αντι-εβραϊκή εξέγερση.

Καθένας από τους «ουγγρικούς» ηγέτες εκείνη την εποχή το 1956 …. ήταν όλοι Εβραίοι και δεν το συνειδητοποίησα ποτέ όταν ξεκίνησα να το γράφω. Ήταν ένα εξαιρετικό γεγονός ο τρόπος με τον οποίο αυτά τα πράγματα κρατούνται μακριά από τη συνείδηση ​​του κοινού .

Και, φυσικά, όταν κυκλοφόρησε το βιβλίο, κατηγορήθηκα για «αντισημιτισμό», αλλά τι πρέπει να κάνω όταν ανακαλύψετε κάτι, ως ιστορικός, υποτίθεται ότι προσποιείται ότι δεν είναι έτσι; Και αν το προσποιείταις, νομίζεις ότι κάνεις τον Εβραϊκό περισσότερο κακό παρά καλό.

Irving λέει στη συνέχεια πώς μια ομάδα Εβραίων προσπάθησε να διακόψει μια από τις διαλέξεις του στη Λουιζιάνα… ]

Ξέρω – είπα σε αυτόν τον Εβραίο όχλο στο ακροατήριό μου – ότι μου αρέσει, και ξέρω γιατί δεν μου αρέσει . Τώρα εσείς οι άνθρωποι δεν σας άρεσαν για 3.000 χρόνια. Κοιτάζετε ποτέ στον καθρέφτη και αναρωτιέστε γιατί σας αρέσει; …. Δεν θέτουν ποτέ στον εαυτό τους αυτή την ερώτηση, έτσι;

Ήταν ο ηγέτης της [ανατρεπτικής εβραϊκής συμμορίας στο κοινό], και είπε: «Μας κατηγορείτε; Λέτε ότι είμαστε οι ίδιοι υπεύθυνοι για το Άουσβιτς; “Και ήταν λίγο εκθαμβωτική ερώτηση και είπα,” Λοιπόν, η σύντομη απάντηση είναι ναι. “

Αλλά αυτή είναι μια σκληρή απάντηση, γιατί για να κάνετε την ερώτηση δικαιοσύνη, πρέπει να έχετε πολλά παρεμβαλλόμενα στάδια, φυσικά. Αλλά η σύντομη απάντηση, αν θέλετε να μεταβείτε από το Α στο Ω, είναι ναι. Αν δεν είχατε συμπεριφερθεί με τον τρόπο που έχετε ως αγώνα για 3.000 χρόνια, πρώτα οι Ρώσοι, έπειτα οι Πολωνοί, μετά οι Γαλικιανοί, τότε οι Αυστριακοί και οι υπόλοιποι δεν θα σας κυνηγούσαν και θα σας κυνηγούσαν από τον πυλώνα στη θέση, ώστε να τελειώσετε να βρεθείτε στο Άουσβιτς. Και ποτέ δεν αναρωτηθήκατε, “Γιατί;”

Έντυπα αντίγραφα του βιβλίου του David Irving σχετικά με την εξέγερση στην Ουγγαρία έχουν γίνει πολύ σπάνια και ακριβά, αλλά μπορείτε να το κατεβάσετε εδώ δωρεάν.

Δημιουργία αντιγράφων ασφαλείας βίντεο:

David Irving Η Ουγγρική εξέγερση του 1956 ήταν μια αντι-εβραϊκή εξέγερση εναντίον του αι
 

 

πηγή άρθρου

Προβολές : 1,198


Μοίρασέ το:Ετικέτες: , ,

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ


Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες, θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας, για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης, σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολογίου, μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε, καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιοδνήποτε τρόπο, το ιστολόγιο. Ο διαχειριστής του ιστολογίου, δεν ευθύνεται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνει. Τονίζουμε ότι υφίσταται μετριασμός των σχολίων και παρακαλούμε, πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, να έχετε υπόψη σας τα ακόλουθα:
  • Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες, ασυνάρτητος λόγος και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, πολύ περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο, εναντίον των συνομιλητών ή και των συγγραφέων, με υποτιμητικές προσφωνήσεις, ύβρεις, υπονοούμενα, απειλές ή χυδαιολογίες.>
  • Μην δημοσιεύετε άσχετα με το θέμα σχόλια.
  • Ο κάθε σχολιαστής, οφείλει να διατηρεί ένα μόνον όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
  • Με βάση τα παραπάνω, η διαχείριση, διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης σχολίων, χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση.
  • Επιπλέον σας τονίζουμε, ότι το ιστολόγιο, λειτουργεί σε εθελοντική βάση και ως εκ τούτου, τα σχόλια θα αναρτώνται μόλις αυτό καταστεί δυνατόν.

Διαβάστε ακόμα