Οι ευθύνες για το αλαλούμ που επικρατεί στον ΕΟΔΥ έχουν ονοματεπώνυμο: Παναγιώτης Αρκουμανέας!

Οι ευθύνες για το αλαλούμ που επικρατεί στον ΕΟΔΥ έχουν ονοματεπώνυμο: Παναγιώτης Αρκουμανέας!

10 Ιουνίου, 2021 4 Από Καλλιόπη Σουφλή
Προβολές:385
Μοίρασέ το

Φιάσκο με τα κρούσματα! Διέλυσε τον ΕΟΔΥ ο Αρκουμανέας

Μα, γι αυτό τον έβαλαν σ’ αυτή τη θέση.
ΓΙΑ ΝΑ ΔΙΑΛΥΣΕΙ ΟΧΙ ΤΟΝ ΕΟΔΥ, ΑΛΛΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΛΑΟ. ΔΙΑΤΑΓΕΣ ΠΑΙΡΝΕΙ ΑΠΟ  ΤΗΝ… “ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗ ΑΡΧΗ ΔΗΜΟΣΙΩΝ ΕΣΟΔΩΝ” (ΑΑΔΕ)
ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΣΤΗΝ ΦΥΛΑΚΗ, ΑΝ ΕΙΧΑΜΕ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ.
Καλλιόπη Σουφλή
Υ.Γ.1.  Για τα … ΔΙΠΛΑ ΒΙΒΛΙΑ, θα μας πει, κάτι;
ΓΙΑ ΤΑ ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΜΠΕΙ ΣΤΟΝ ΕΟΔΥ, ΤΙ ΓΝΩΡΙΖΕΙ;
Υ.Γ.2. Στις 31.1.2020, είπε την ΜΕΓΑΛΗ ΑΛΗΘΕΙΑ… (τελευταία φωτό)

Γελάει η Ελλάδα με την γκάφα στην παρουσίαση λάθος επιδημιολογικών δεδομένων της πανδημίας

Aπίστευτο και όμως ελληνικό!

Πώς αλλιώς να χαρακτηρίσει κάποιος το πρωτοφανές μπάχαλο με τον ΕΟΔΥ, ο οποίος ανακοίνωσε χθες το απόγευμα λάθος στοιχεία, με αποτέλεσμα να χρειαστεί να στείλει λίγη ώρα αργότερα ορθή επανάληψη με τα πραγματικά επιδημιολογικά δεδομένα;

Μετά το χθεσινό φιάσκο ο ΕΟΔΥ ξεπέρασε ακόμα και τα δικά του… χαμηλά όρια, καθώς χθες, αντί για τα ημερήσια κρούσματα, μας παρουσίασε ένα… copy paste των επιδημιολογικών δεδομένων της Τρίτης!

Εδώ δεν τίθεται ζήτημα σωστής καταγραφής και διαχείρισης των κρουσμάτων, αλλά ζήτημα σοβαρότητας και του στοιχειώδους επαγγελματισμού.

Πράγμα που φαίνεται πως λείπει από την ηγεσία του ΕΟΔΥ

Αν ο ΕΟΔΥ έκανε λάθος στην αποστολή ενός απλού e-mail, τότε πραγματικά δεν θέλουμε να φανταζόμαστε τι μπορεί να συμβαίνει στα πιο σοβαρά θέματα διαχείρισης της πανδημίας.

Οι ευθύνες για το αλαλούμ που επικρατεί στον ΕΟΔΥ έχουν ονοματεπώνυμο: Παναγιώτης Αρκουμανέας.

Φυσικά, από το κάδρο των ευθυνών δεν βγαίνουν ούτε οι πολιτικοί προϊστάμενοι του υπουργείου Υγείας.

Στην πιο κρίσιμη περίοδο για τη δημόσια υγεία, στο τιμόνι του ΕΟΔΥ βρίσκεται ένας άνθρωπος ο οποίος έχει αποδείξει πολλές φορές πως είναι κατώτερος των προσδοκιών, αλλά για κάποιον λόγο το υπουργείο Υγείας τον διατηρεί στη θέση του.

Το χθεσινό τραγελαφικό γεγονός, το οποίο σχολιάστηκε εντόνως και στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, δεν είναι το σημαντικότερο ατόπημα του ΕΟΔΥ.

Εξάλλου, στο… παλμαρέ του έχει να επιδείξει πολλά φάουλ και πολλά λάθη.

Είναι, όμως, η σταγόνα που ξεχειλίζει το ποτήρι, αποδεικνύοντας πως το επιτελικό κράτος μπάζει από παντού νερά.

Όσον αφορά τώρα τις χθεσινές -σωστές- ανακοινώσεις, αυτό που αποτυπώθηκε είναι μια σημαντική βελτίωση της κατάστασης με τον κορονοϊό, καθώς είχαμε μείωση στα νέα επιβεβαιωμένα κρούσματα, στους θανάτους αλλά και στους διασωληνωμένους.

Τα νέα εργαστηριακά επιβεβαιωμένα κρούσματα της νόσου που καταγράφηκαν τις τελευταίες 24 ώρες είναι 890, οι νέοι θάνατοι ασθενών με Covid-19 15, ενώ ο αριθμός των ασθενών που νοσηλεύονται διασωληνωμένοι είναι 381.

Οι εισαγωγές νέων ασθενών Covid-19 στα νοσοκομεία της επικράτειας είναι 106.

Όσον αφορά τώρα τη γεωγραφική κατανομή των κρουσμάτων, από τα 890 νέα κρούσματα τα 448 εντοπίστηκαν στην Αττική, ενώ 84 στη Θεσσαλονίκη.

 

 

Πηγή

Προβολές : 385


Μοίρασέ το:



Ετικέτες: , , , ,

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ


Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες, θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας, για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης, σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολογίου, μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε, καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιοδνήποτε τρόπο, το ιστολόγιο. Ο διαχειριστής του ιστολογίου, δεν ευθύνεται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνει. Τονίζουμε ότι υφίσταται μετριασμός των σχολίων και παρακαλούμε, πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, να έχετε υπόψη σας τα ακόλουθα:
  • Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες, ασυνάρτητος λόγος και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, πολύ περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο, εναντίον των συνομιλητών ή και των συγγραφέων, με υποτιμητικές προσφωνήσεις, ύβρεις, υπονοούμενα, απειλές ή χυδαιολογίες.>
  • Μην δημοσιεύετε άσχετα με το θέμα σχόλια.
  • Ο κάθε σχολιαστής, οφείλει να διατηρεί ένα μόνον όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
  • Με βάση τα παραπάνω, η διαχείριση, διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης σχολίων, χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση.
  • Επιπλέον σας τονίζουμε, ότι το ιστολόγιο, λειτουργεί σε εθελοντική βάση και ως εκ τούτου, τα σχόλια θα αναρτώνται μόλις αυτό καταστεί δυνατόν.

Διαβάστε ακόμα