Οι ΗΠΑ πήραν αποφάσεις & μας ”αδειάζουν”-Δηλώσεις πρόκληση από Στέιτ Ντιπάρτμεντ για Τουρκία: Πλέκει το εγκώμιο ο Πράις

Οι ΗΠΑ πήραν αποφάσεις & μας ”αδειάζουν”-Δηλώσεις πρόκληση από Στέιτ Ντιπάρτμεντ για Τουρκία: Πλέκει το εγκώμιο ο Πράις

15 Απριλίου, 2022 1 Από Καλλιόπη Σουφλή
Προβολές:152
Μοίρασέ το

 

Ο κ. Πράις, ρωτήθηκε για τις πληροφορίες που φέρουν τις ΗΠΑ να σκέφτεται να άρει τις κυρώσεις εναντίον της Τουρκίας για την αγορά του ρωσικού συστήματος S-400.

 

 

 

Αναμενόμενο… υπερασπίζονται τον δικό τους ΧΑΖΑΡΟ, που όμως ΑΠΑΙΤΕΙ, σε αντίθεση με τον ΧΑΖΑΡΟ ΚΥΡΙΑΚΟ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ, που γλείφει τους ομογονιδιακούς του αδελφούς, που τους έχει υποσχεθεί πως θα καταστρέψει τον Ελληνισμό και τον Χριστιανισμό (ΝΑΤΙΒΙΣΜΟΣ)

 

Καλλιόπη Σουφλή

 

 

Δύο μέτρα και δύο σταθμά από τις ΗΠΑ, που απροκάλυπτα πλέον στηρίζουν την Τουρκία στη μη εφαρμογή κυρώσεων κατά τις Ρωσίας.

Μάλιστα οι πληροφορίες φέρουν την Ουάσιγκτον να προετοιμάζεται και για άρση των κυρώσεων που έχει επιβάλλει στην Τουρκία για τους ρωσικούς S-400.

Στις δηλώσεις του ο εκπρόσωπος του Στέιτ Ντιπάρτμεντ, Νέντ Πράις κατά την τελευταία επίσημη ενημέρωση των δημοσιογράφων, εκθειάζει τον ρόλο της Τουρκίας και προσφέρει πλήρη κάλυψη στην Άγκυρα που κόντρα σε όλα τα μέλη του ΝΑΤΟ δεν επιβάλλει κυρώσεις κατά της Ρωσίας.

Στο πλαίσιο αυτό, οι δηλώσεις Νούλαντ για προκλητικές τις παραβιάσεις του ελληνικού εναέριου χώρου από την Τουρκία, φαίνεται πως απλώς είναι περιορισμένης αξίας και χωρίς αντίκρισμα.

Σύμφωνα με το Hellas Journal, ο εκπρόσωπος του Στέιτ Ντιπάρτμεντ, Νέντ Πράις στις απανωτές ερωτήσεις του δημοσιογράφου Μιχάλη Ιγνατίου επέλεξε να υμνήσει το ρόλο της Τουρκίας, αντί να την καταδικάσει για το γεγονός ότι επέλεξε να εξυπηρετήσει τη Ρωσία και να μην ακολουθήσει τους υπόλοιπους συμμάχους των Ηνωμένων Πολιτειών, που αποδέχθηκαν τα μέτρα εναντίον της Μόσχας σε βάρος των δικών τους οικονομιών.

Ο κ. Πράις, ρωτήθηκε για τις πληροφορίες που φέρουν τις ΗΠΑ να σκέφτεται να άρει τις κυρώσεις εναντίον της Τουρκίας για την αγορά του ρωσικού συστήματος S-400.

 

Πηγή

Προβολές : 152


Μοίρασέ το:



Ετικέτες: , , , , ,

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ


Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες, θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας, για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης, σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολογίου, μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε, καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιοδνήποτε τρόπο, το ιστολόγιο. Ο διαχειριστής του ιστολογίου, δεν ευθύνεται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνει. Τονίζουμε ότι υφίσταται μετριασμός των σχολίων και παρακαλούμε, πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, να έχετε υπόψη σας τα ακόλουθα:
  • Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες, ασυνάρτητος λόγος και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, πολύ περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο, εναντίον των συνομιλητών ή και των συγγραφέων, με υποτιμητικές προσφωνήσεις, ύβρεις, υπονοούμενα, απειλές ή χυδαιολογίες.>
  • Μην δημοσιεύετε άσχετα με το θέμα σχόλια.
  • Ο κάθε σχολιαστής, οφείλει να διατηρεί ένα μόνον όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
  • Με βάση τα παραπάνω, η διαχείριση, διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης σχολίων, χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση.
  • Επιπλέον σας τονίζουμε, ότι το ιστολόγιο, λειτουργεί σε εθελοντική βάση και ως εκ τούτου, τα σχόλια θα αναρτώνται μόλις αυτό καταστεί δυνατόν.

Διαβάστε ακόμα