Οι μάσκες τους σιγά σιγά πέφτουν... ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΕΣΟΥΝ ΟΛΟΙ ΑΠΟ ΚΑΘΕ ΘΕΣΗ ΕΞΟΥΣΙΑΣ.   Η ΕΞΟΥΣΙΑ ΣΤΟ ΛΑΟ Η ΔΥΝΑΜΗ ΣΤΟ ΕΘΝΟΣ Η ΙΣΧΥΣ ΣΤΟ 2021.....

Οι μάσκες τους σιγά σιγά πέφτουν... ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΕΣΟΥΝ ΟΛΟΙ ΑΠΟ ΚΑΘΕ ΘΕΣΗ ΕΞΟΥΣΙΑΣ. Η ΕΞΟΥΣΙΑ ΣΤΟ ΛΑΟ Η ΔΥΝΑΜΗ ΣΤΟ ΕΘΝΟΣ Η ΙΣΧΥΣ ΣΤΟ 2021.....

16 Νοεμβρίου, 2020 4 Από Καλλιόπη Σουφλή
Προβολές:526
Μοίρασέ το
 
 
ΔΩΣΤΕ ΤΟΥΣ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΑΞΙΖΕΙ….
 
ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΕΣΟΥΝ ΟΛΟΙ ΑΠΟ ΚΑΘΕ ΘΕΣΗ ΕΞΟΥΣΙΑΣ.
 
Η ΕΞΟΥΣΙΑ ΣΤΟ ΛΑΟ Η ΔΥΝΑΜΗ ΣΤΟ ΕΘΝΟΣ Η ΙΣΧΥΣ ΣΤΟ 2021…..
 
ΑΓΩΝΙΖΟΜΑΣΤΕ ΠΑΝΤΟΥ, ΕΤΟΙΜΑΖΟΜΑΣΤΕ ΓΙΑ ΤΑ 200 ΧΡΟΝΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ ΜΑΣ…
 
ΤΗΝ ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ ΠΟΥ ΔΕΝ ΤΕΛΕΙΩΣΕ ΚΑΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΗΝ ΤΕΛΕΙΩΣΟΥΜΕ ΕΜΕΙΣ ΤΩΡΑ.
 

 
 
Το μόνο που μπορώ να πω είναι, ΝΑ ΕΧΕΤΕ ΠΙΣΤΗ ΚΑΙ ΝΑ ΑΝΤΙΣΤΕΚΕΣΤΕ.
 
ΤΙΠΟΤΑ ΔΕΝ ΤΕΛΕΙΩΣΕ.
 
ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΜΟΝΟΝ ΡΑΓΙΑΔΕΣ.
 
ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΞΕΧΝΟΥΝ, ΠΟΥ ΔΕΝ ΥΠΟΤΑΣΣΟΝΤΑΙ.
 
ΔΙΩΞΤΕ ΤΟΝ ΦΟΒΟ, ΔΕΙΞΤΕ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ.
 
ΕΝΩΜΕΝΟΙ ΘΑ ΝΙΚΗΣΟΥΜΕ.
 
 
Καλλιόπη Σουφλή
 
Υ.Γ. Όσο για τους πουλημένους στρατιωτικούς, ΘΑ ΕΧΟΥΝ ΤΗΝ ΤΥΧΗ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ΠΟΥ ΥΠΗΡΕΤΟΥΝ.
 
ΤΑ ΛΑΘΗ ΤΗΣ ΚΑΤΟΧΗΣ ΜΕ ΤΟΥΣ ΔΩΣΙΛΟΓΟΥΣ, ΔΕΝ ΘΑ ΞΑΝΑΓΙΝΟΥΝ.
 
ΘΑ ΕΚΤΕΛΕΣΤΟΥΝ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΙΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΕΣ ΤΟΥΣ.
 
 
Με δημοκρατικό μανδύα ένα αντεθνικό ανθελληνικό καθεστώς, έχει επιβληθεί στην χώρα.
 
Καθήκον κάθε έλληνα, ασχέτως πως αυτοπροσδιοριζόταν ως χθές, είναι να αγωνιστεί έτσι ώστε αυτοί που είναι στο τιμόνι της προδοσίας και δεν είναι άλλοι απο τους πολιτικούς, να απομακρυνθουν οριστικά απο κάθε εξουσία, αρχή και δύναμη και να αποστερηθούν κάθε δικαιώματος μαζί και οι οικογενειές τους.
 
Οι οικογένειες που κυβερνούσαν, οσο η χώρα πτώχευε, αυτές πλουτίζαν, οι ίδιες οικογένειες μόλις κατάλαβαν ότι πλησιάζει το τέλος ,, γιατί όλα έχουν ένα τέλος, προσπαθούν να δημιουργήσουν συνθήκες παράτασης της υπαρξής τους στην εξουσία κουβαλώντας εποίκους και πολιτογραφώντας ξένους, περιορίζοντας τα δικαιώματα των εθνικά ελλήνων και τώρα ξεπουλώντας εθνική κυριαρχία παντου.
 
ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΑΙΓΑΙΟ ΘΡΑΚΗ, ΣΥΝΤΟΜΑ ΚΑΙ ΗΠΕΙΡΟΣ, είναι στο τραπέζι των ανταλλαγμάτων για να συνεχίσουν να μας κυβερνούν μέχρι να εξαφανιστούμε απο την ασιατική πλημμύρα που μας έφεραν.
 
Οι Τούρκοι είναι μέρος του σκέτς και της θεατρικής παράστασης.
 
Στημένα όλα και πως θα μπορούσε να είναι αλλιώς όταν ακόμα και ο στρατός μας έχει για ανώτατους αξιωματικούς, βολεψάκηδες προσκυνημένους με ψεύτικα παράσημα που γλύφουν για κανα κοκκαλάκι πολιτικής δύναμης στην αποστρατεία τους.
 
Οι μάσκες τους σιγά σιγά πέφτουν…
 
Οι παρελάσεις πάντα ενοχλούσαν τους ανθέλληνες, την θέση της ανάμεσα στους ανθέλληνες πήρε πλέον φανερά η ΝΔΟΥΛΑ και μάλιστα με πρόσχημα των κορονοιό και εργαλείο τον φόβο του απλού Έλληνα.
 
ΔΩΣΤΕ ΤΟΥΣ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΑΞΙΖΕΙ….
 
ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΕΣΟΥΝ ΟΛΟΙ ΑΠΟ ΚΑΘΕ ΘΕΣΗ ΕΞΟΥΣΙΑΣ.
 
Η ΕΞΟΥΣΙΑ ΣΤΟ ΛΑΟ Η ΔΥΝΑΜΗ ΣΤΟ ΕΘΝΟΣ Η ΙΣΧΥΣ ΣΤΟ 2021…..
 
ΑΓΩΝΙΖΟΜΑΣΤΕ ΠΑΝΤΟΥ, ΕΤΟΙΜΑΖΟΜΑΣΤΕ ΓΙΑ ΤΑ 200 ΧΡΟΝΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ ΜΑΣ…
 
ΤΗΝ ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ ΠΟΥ ΔΕΝ ΤΕΛΕΙΩΣΕ ΚΑΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΗΝ ΤΕΛΕΙΩΣΟΥΜΕ ΕΜΕΙΣ ΤΩΡΑ.
 

Πηγή

Προβολές : 526


Μοίρασέ το:



Ετικέτες: , , ,

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ


Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες, θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας, για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης, σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολογίου, μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε, καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιοδνήποτε τρόπο, το ιστολόγιο. Ο διαχειριστής του ιστολογίου, δεν ευθύνεται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνει. Τονίζουμε ότι υφίσταται μετριασμός των σχολίων και παρακαλούμε, πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, να έχετε υπόψη σας τα ακόλουθα:
  • Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες, ασυνάρτητος λόγος και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, πολύ περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο, εναντίον των συνομιλητών ή και των συγγραφέων, με υποτιμητικές προσφωνήσεις, ύβρεις, υπονοούμενα, απειλές ή χυδαιολογίες.>
  • Μην δημοσιεύετε άσχετα με το θέμα σχόλια.
  • Ο κάθε σχολιαστής, οφείλει να διατηρεί ένα μόνον όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
  • Με βάση τα παραπάνω, η διαχείριση, διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης σχολίων, χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση.
  • Επιπλέον σας τονίζουμε, ότι το ιστολόγιο, λειτουργεί σε εθελοντική βάση και ως εκ τούτου, τα σχόλια θα αναρτώνται μόλις αυτό καταστεί δυνατόν.

Διαβάστε ακόμα