Οι σατανάδες, τα δίνουν όλα για όλα... ακόμα και για να εξαγοράσουν υγιείς προκειμένου να τους μολύνουν με κορονοϊό!!!!! Συνεργασίες με ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥΣ ΦΑΡΜΑΚΕΥΤΙΚΟΥΣ ΚΟΛΟΣΣΟΥΣ, ΠΡΙΝ ΞΕΣΠΑΣΕΙ Η “ΠΑΝΔΗΜΙΑ”!!

Οι σατανάδες, τα δίνουν όλα για όλα... ακόμα και για να εξαγοράσουν υγιείς προκειμένου να τους μολύνουν με κορονοϊό!!!!! Συνεργασίες με ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥΣ ΦΑΡΜΑΚΕΥΤΙΚΟΥΣ ΚΟΛΟΣΣΟΥΣ, ΠΡΙΝ ΞΕΣΠΑΣΕΙ Η “ΠΑΝΔΗΜΙΑ”!!

20 Οκτωβρίου, 2020 2 Από Καλλιόπη Σουφλή
Προβολές:421
Μοίρασέ το
 

Μερίδα πάντως του επιστημονικού κόσμου διατηρεί τις επιφυλάξεις της για τη σκόπιμη μόλυνση υγιών ανθρώπων με κορονοϊό, από τη στιγμή που δεν διαθέτουμε αποδοτική θεραπεία.

 

 

Όλα παίζονται στον βωμό του χρήματος, για τις νοσηρές ιατρικές και επιχειρηματικές συμμορίες, που εμπλέκονται στο ΣΚΑΝΔΑΛΟ ΤΗΣ ΕΛΙΤΙΣΤΙΚΗΣ ΚΑΜΠΑΛ.

Γιατί δεν έκαναν το ίδιο με άλλες προηγούμενες ασθένειες;;;

 

Καλλιόπη Σουφλή

 

Υ.Γ. Και πιο κάτω, θα δείτε και τις … “συνεργασίες τους”…

ΟΛΑ ΓΙΑ ΤΟ ΧΡΗΜΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΕΛΕΓΧΟ ΤΗΣ ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑΣ,  ΓΙΝΟΝΤΑΙ…

Η λονδρέζικη εταιρία hVivo έλαβε μόλις κρατική επιχορήγηση 10 εκατ. λιρών για να μολύνει εσκεμμένα νεαρούς εθελοντές με την Covid-19, διευκολύνοντας και επιταχύνοντας την ανάπτυξη ενός αποτελεσματικού εμβολίου.

Αυτού του τύπου οι δοκιμές αποδίδουν αποτελέσματα γρηγορότερα από τις παραδοσιακές κλινικές δοκιμές, καθώς εδώ η μόλυνση είναι ακαριαία. Και την ίδια ώρα, οι επιστήμονες έχουν τη δυνατότητα να ελέγχουν πολλαπλά πειραματικά εμβόλια, συγκρίνοντας τα αποτελέσματά τους.

Τέτοιες δοκιμές έλκουν την καταγωγή τους από τα τέλη του 18ου αιώνα και έχουν χρησιμοποιηθεί για την παρασκευή εμβολίων για τον τύφο, τη χολέρα και την ελονοσία.

Μερίδα πάντως του επιστημονικού κόσμου διατηρεί τις επιφυλάξεις της για τη σκόπιμη μόλυνση υγιών ανθρώπων με κορονοϊό, από τη στιγμή που δεν διαθέτουμε αποδοτική θεραπεία.

Οι υποστηρικτές επιχειρηματολογούν πως ο κίνδυνος του κορονοϊού είναι μικρός για νεαρούς και υγιείς ανθρώπους, την ίδια ώρα που τα οφέλη για την κοινωνία τεράστια.

Η hVivo είναι θυγατρική της ιρλανδικής φαρμακευτικής Open Orphan, η οποία ανακοίνωσε πως υπέγραψε συμβόλαιο με τη βρετανική κυβέρνηση για τις δοκιμές που θα ξεκινήσουν τον Ιανουάριο σε νοσοκομείο του Λονδίνου.

Η ίδια η δοκιμασία ωστόσο, που επιβλέπεται από το Imperial College London, δεν έχει πάρει ακόμα έγκριση, καθώς εγείρονται μια σειρά από ηθικά θέματα.

«Δεν προσπαθούμε να κάνουμε αυτούς τους ανθρώπους πραγματικά άρρωστους», δήλωσε ο επικεφαλής επιστήμονας της hVivo, Andrew Catchpole, «στην πραγματικότητα μάλλον το αντίθετο, προσπαθούμε ευλαβικά να μεταδώσουμε τόσο ιό ώστε να είναι ανιχνεύσιμος».

Και κατέληξε: «Μπορούμε να πετύχουμε τον στόχο με μόλις 10, 20, ίσως 30 ανθρώπους και μετά να περάσουμε στον έλεγχο των εμβολίων». Η έρευνα θα χρειαστεί 2-4 μήνες για να ολοκληρωθεί…

 

Πηγή

 

Για ρίξτε μια ματιά κι εδώ, από μια πρόχειρη έρευνα που έκανα…

Τα πουλάκια μου, συνεργάζονται με … παγκόσμιους φαρμακευτικούς κολοσσούς…ΠΡΙΝ ΞΕΣΠΑΣΕΙ Η … “ΠΑΝΔΗΜΙΑ”…

 

Καλλιόπη Σουφλή

Open Orphan seals deal that could net more than €11.6m

Open Orphan signs €4.4m contract with global company

 

Η Open Orphan υπογράφει σύμβαση 4,4 εκατ. Ευρώ με παγκόσμια εταιρεία

Cathal Friel, εκτελεστικός πρόεδρος του Open Orphan
Cathal Friel, εκτελεστικός πρόεδρος του Open Orphan
 

Η εταιρεία φαρμακευτικών υπηρεσιών, η Open Orphan υπέγραψε ένα νέο συμβόλαιο αξίας 4,4 εκατ. Ευρώ, με μια παγκόσμια φαρμακευτική εταιρεία για την παροχή δοκιμής μελέτης ανθρώπινης πρόκλησης αναπνευστικού συγκυτιακού ιού (RSV).

Η εισηγμένη στο Δουβλίνο εταιρεία ειδικεύεται στη δοκιμή εμβολίων και αντιιικών φαρμάκων μέσω της χρήσης κλινικών δοκιμών ανθρώπινης πρόκλησης.

Αυτή η μελέτη θα πραγματοποιηθεί στη μονάδα καραντίνας της hVIVO της θυγατρικής της Open Orphan στο Λονδίνο και αναμένεται να ολοκληρωθεί έως το τέλος του πρώτου τριμήνου του 2021.

Ο Cathal Friel, Εκτελεστικός Πρόεδρος της Open Orphan, δήλωσε: “Αυτή η σύμβαση, με μια κορυφαία 3 παγκόσμια φαρμακευτική εταιρεία, αποτελεί απόδειξη του υψηλού σεβασμού του hVIVO στο εσωτερικό του κλάδου και ενισχύει τη θέση μας ως παγκόσμιος ηγέτης στη δοκιμή εμβολίων και αντιιικά που χρησιμοποιούν κλινικές δοκιμές πρόκλησης σε ανθρώπους », είπε.

Ο κ. Friel πρόσθεσε, “Ως ομάδα είμαστε επικεντρωμένοι στο να κερδίζουμε και να προσφέρουμε υψηλής ποιότητας, κερδοφόρες συμβάσεις και αυτό είναι ένα άλλο παράδειγμα της παράδοσής μας ενάντια σε αυτήν τη στρατηγική.”

 

 

Προβολές : 421


Μοίρασέ το:Ετικέτες: , ,

Αγαπητοί αναγνώστες των ΑΤΤΙΚΩΝ ΝΕΩΝ,

Δώδεκα χρόνια, συνταξειδεύουμε μαζί στον χώρο της διαδικτυακής ενημέρωσης. Σ’ αυτά τα χρόνια, στάθηκα δίπλα σας , με μοναδικό στόχο την ενημέρωσή σας, όσο πιο αντικειμενικά μπορούσα αφιερώνοντας ατέλειωτες ώρες γι'αυτήν. Μετά την διαγραφή του πρώτου μου ιστολογίου, αναγκάστηκα να πάω σε άλλη πλατφόρμα και να πληρώνω ένα σημαντικό ποσόν κάθε μήνα, για την ασφάλεια του ιστολογίου μου.

Μπορείτε να στηρίξετε αυτή την προσπάθεια, με την μηνιαία συνδρομή σας, στην Paypal επιλέγοντας το μπανεράκι που βρίσκεται ακριβώς κατώ απο το κείμενο αυτό , και να προχωρήσετε στην διαδικασία δωρεάς όσο κοστίζει ένας καφές.

Η διαδικασία είναι πολύ απλή είτε έχετε λογαριασμό Paypal είτε όχι.Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να συμπληρώσετε το ποσο και να επιλέξετε το κουτάκι με την σήμανση 'Make this a monthly donation' και εν συνεχεία να πατήσετε το κουμπακι 'Donate with PayPal' αν έχετε λογαριασμό με Paypal , η 'Donate with a Debit or Credit Card', αν δεν έχετε λογαριασμό με Paypal και κάνετε την δωρεά με χρεωστική η πιστωτική κάρτα.

Αν έχετε πρόβλημα με την διαδικασία μπορείτε να επικοινωνήσετε στο email [email protected] η να στείλετε μήνυμα απο την φόρμα επικοινωνίας που βρίσκεται σταθερά στο κάτω μέρος της σελίδας.

Σας ευχαριστώ για την στήριξη σας.

Καλλιόπη Σουφλή


ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ


Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες, θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας, για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης, σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολογίου, μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε, καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιοδνήποτε τρόπο, το ιστολόγιο. Ο διαχειριστής του ιστολογίου, δεν ευθύνεται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνει. Τονίζουμε ότι υφίσταται μετριασμός των σχολίων και παρακαλούμε, πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, να έχετε υπόψη σας τα ακόλουθα:
  • Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες, ασυνάρτητος λόγος και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, πολύ περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο, εναντίον των συνομιλητών ή και των συγγραφέων, με υποτιμητικές προσφωνήσεις, ύβρεις, υπονοούμενα, απειλές ή χυδαιολογίες.>
  • Μην δημοσιεύετε άσχετα με το θέμα σχόλια.
  • Ο κάθε σχολιαστής, οφείλει να διατηρεί ένα μόνον όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
  • Με βάση τα παραπάνω, η διαχείριση, διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης σχολίων, χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση.
  • Επιπλέον σας τονίζουμε, ότι το ιστολόγιο, λειτουργεί σε εθελοντική βάση και ως εκ τούτου, τα σχόλια θα αναρτώνται μόλις αυτό καταστεί δυνατόν.

Διαβάστε ακόμα