Οι Τελετές σατανιστών και οι θυσίες παιδιών που σημάδεψαν τον “Εωσφόρο” Πάπα Ιννοκέντιο Η΄. Να διαβαστεί, γιατί τα ίδια ζούμε μέχρι σήμερα.

Οι Τελετές σατανιστών και οι θυσίες παιδιών που σημάδεψαν τον “Εωσφόρο” Πάπα Ιννοκέντιο Η΄. Να διαβαστεί, γιατί τα ίδια ζούμε μέχρι σήμερα.

21 Μαΐου, 2020 6 Από Καλλιόπη Σουφλή
Προβολές:1,179
Μοίρασέ το

 

 

 

Σύμφωνα με τον χρονικογράφο Στέφανο Ινφεσούρα, (Diario della Città di Roma), ο μελλοθάνατος Γενουάτης Πάπας, που γεννήθηκε ως Τζοβάννι-Μπατίστα Κύμπο, «μετέλαβε τελετουργικά», παρουσία ενός Εβραίου «τελετάρχη», που αναφέρεται ως «ιατρός» , του αίματος τριών δεκάχρονων αγοριών που σπαρταρούσαν.

 

 

Παντού και πάντα ένας Εβραίος… Σατανιστές, Ταλμουδιστές και Καμπαλιστές από… “γεννησιμιού  τους”…

Άλλωστε το “Ιερό” τους βιβλίο, είναι το ΤΑΛΜΟΥΔ.

Άλλωστε Εβραίος είναι και ο Καθηγητής του Πανεπιστημίου του Ισραήλ, ο Άριελ Τόαφ, αλλά  έκανε τους Εβραίους να τρέμουν με το αποκαλυπτικό του βιβλίο περί ΣΑΤΑΝΙΚΩΝ ΑΝΘΡΩΠΟΘΥΣΙΩΝ ΤΩΝ ΕΒΡΑΙΩΝ ΚΑΜΠΑΛΙΣΤΩΝ. (δεν είναι όλοι οι εβραίοι ίδιοι. Ελάχιστοι όμως διαφέρουν.)

ΕΒΡΑΙΟΙ – ΣΙΩΝΙΣΤΕΣ, ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΥΠΟΤΑΞΟΥΝ ΟΛΗ ΤΗΝ ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑ,ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΩΝΤΑΣ ΣΑΤΑΝΙΚΟΥΣ ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΥΣ ΟΠΩΣ Ο ΚΟΡΟΝΟΪΟΣ.

 

 

Καλλιόπη Σουφλή

 

Υ.Γ. Λίγες μέρες πριν ξεσπάσει η ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΑΠΑΤΗ ΤΟΥ ΚΟΡΟΝΟΪΟΥ, έλαβα από την διεύθυνση κατά του ρατσιμού της ΓΑΔΑ, μια μήνυση από το Υπουργείο Α-Παιδείας της Νίκης Κεραμέως -Μπίλντεμπεργκ- Ροκφέλλερ, αναφορικά με το Διορθόδοξο Κέντρο της εκκλησίας (με μικρά γράμματα γιατί την Εκκλησία του Χριστού την έχουν ξεφτιλίσει οι ηγεσίες της), στο οποίο γίνονται επισκέψεις ελληνόπαιδων μαθητών, και τους μιλούν ΜΟΝΟΝ για το πόσο καλοί είναι οι εβραίοι… και για το ΨΕΥΔΕΣΤΑΤΟ ολοκαύτωμα).

Την υπόθεσή έχει αναλάβει η εισαγγελέας Καλλιόπη Θεολογίτου… (καλά ρε γαμώ το, κατ’ αποκοπή με έχει πάρει αυτή;;; Όλες τις μηνύσεις και τις μηνυτήριες αναφορές που καταθέτει ο ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΟΥΜΕΝΟΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΣΟΡΟΣ ΔΗΜΗΤΡΑΣ, εναντίον μου, αυτή τις χειρίζεται… κρίμα… έχει και ωραίο όνομα… )

Συμβουλεύω το Υπουργείο Α-ΠΑΙΔΕΙΑΣ, ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΙ ΚΑΙ ΛΙΓΗ ΙΣΤΟΡΙΑ, πριν στείλει στην “δικαιοσύνη” μηνύσεις για … ρατσισμό, ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΝΙΣΤΟΡΗΤΟ.

Θα πρότεινα και στην συνονόματη εισαγελλέα, να διαβάσει λίγη ιστορία, πριν στείλει την υπόθεση στο δικαστήριο κι εμένα στο εδώλιο της κατηγορουμένης.

ΑΠΟ ΠΟΤΕ ΡΕ, Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΚΑΙ Η ΑΔΙΑΜΦΙΣΒΗΤΗΤΗ ΙΣΤΟΡΙΑ, ΕΙΝΑΙ… ΡΑΤΣΙΣΜΟΣ;

ΑΗ ΣΙΧΤΙΡ.

 

Στις 25 Ιουλίου 1492, πέθανε στην Ρώμη, ο «Εωσφόρος» Ιννοκέντιος Η΄, Ελληνικής καταγωγής από τη Γένοβα.

Σύμφωνα με τον χρονικογράφο Στέφανο Ινφεσούρα, (Diario della Città di Roma), ο μελλοθάνατος Γενουάτης Πάπας, που γεννήθηκε ως Τζοβάννι-Μπατίστα Κύμπο, «μετέλαβε τελετουργικά», παρουσία ενός Εβραίου «τελετάρχη», που αναφέρεται ως «ιατρός» , του αίματος τριών δεκάχρονων αγοριών που σπαρταρούσαν.

Στα παιδιά είχαν υποσχεθεί από ένα δουκάτο σύμφωνα με τον Ινφεσούρα.

Αυτή την σατανιστική τελετή, η ανθρωποθυσία στον Μωλέχ ή Μαλχάμ ή Μελχώμ, ή Μελέχ, οι Σατανιστές του Βατικανού προσπαθούν να την διαψεύσουν, και υποστηρίζουν ότι τάχα, αποτελεί «περιγραφή της πρώτης απόπειρας μεταγγίσεως αίματος».

Ο Σατανιστής Ιννοκέντιος Η΄, «μετέλαβε», όπως μεταλαμβάνουν του σώματος και του Αίματος του Κυρίου, οι χριστιανοί πριν τον θάνατο τους.

Και ο «Μελέχ» που θέλει αίμα είναι ο ίδιος δαίμονας, με τον «Μπαφομέτ» των Ναϊτών.


50 χρόνια πριν την τελετή αίματος του Πάπα Ιννοκέντιου, καταδικάστηκε σε θάνατο την 26η Οκτωβρίου του 1440 ο Ζιλ ντε Ρε που ομολόγησε ότι είχε δολοφονήσει περισσότερα από 140 παιδιά και ότι ασκούσε μαύρη μαγεία.

Οι πρώτες δολοφονίες του Ρε έγιναν το 1431 .

Με την βοήθεια των υπηρετών απήγαγε και σκότωσε άγνωστο αριθμό παιδιών, ηλικίας μεταξύ 6 και 14 ετών τα οποία χρησιμοποιούσε σε σατανιστικές τελετές.

Τα παιδιά τα μετέφεραν σε ένα απομονωμένο μέρος όπου ο Ρε τα κρεμούσε με αλυσίδες και στην συνέχεια τα βασάνιζε και τα βίαζε.

Μόλις τελείωνε μαζί τους, συνήθως ακρωτηρίαζε ή αποκεφάλιζε τα θύματά του.

Στις 17 Ιουνίου του 1992, η Γαλλικη Στοά απεφάνθη ότι ο Ζιλ ντε Ρε ήταν ένας καλός άνθρωπος και τον απάλλαξε από κάθε κατηγορία.

Στις 22 Φεβρουαρίου 1680, έκαψαν δημόσια στην Πλας ντε Γκρεβ στο Παρίσι, την Κατριν Ντασαγιέ, τη λεγόμενη «Λα Βουαζέν», σαν μάγισσα .

Η «Λα Βουαζέν», η «Γειτόνισσα» προμήθευε με μωρά που τα αγόραζε από τις ζητιάνες και πόρνες, μανάδες τους, τις σατανιστικές τελετές των ευγενών «Καμπαλιστων» στις οποίες ιερουργούσε ο φυσικός και φυσιολόγος και συνιδρυτής της Γαλλικής Ακαδημίας Επιστημών , Εντμέ Μαριότ , που ήταν και «ρωμαιοκαθολικός ιερέας».

Ένα χρόνο μετά το κάψιμο της «Λα Βουαζέν», ο Εντμέ Μαριότ παραιτήθηκε από την ακαδημία και πέθανε το 1684.

Η «Λα Βουαζέν», ομολόγησε στην δίκη της πως έδωσε περισσότερα από 2500 βρέφη για να ξεκάνουν σε σατανιστικές τελετές, για την Ασταρώθ τη θεά σύζυγο του Μελέχ, στις οποίες «χοροστατούσε» ο Εντμέ Μαριότ στην οικία της Φραγκίσκης του Ροσεκουάρτ, γνωστή και ως Μαρκησία του Μοντεσπάν.

Μεταξύ των πελατών της ήταν η κοντέσα de Soissons, η δούκισσα de Bouillon, η κόμισα de Gramont , ο Φρανσουά-Ενρί ντε Μονμαρσί , ο δουξ του Λουξεμβούργου, η Πριγκίπισσα Marie Louise Charlotte de Tingry, η μαρκησία Benigne d’Alluye, η κόμισσα Claude Marie du Roure, η κόμισσα Jacqueline de Polignac , η δούκισσα Antoinette de Vivonne, και οι Μαρκήσιοι Louis de Cessac,Antoine de Feuquieres και Marechal de la Ferthe.

 

Αυτά τα ονόματα ακούστηκαν στη δίκη. Η ανάκριση όμως συνεχίστηκε.

Η κόρη της «Λα Βουαζέν», κατέθεσε ότι στις τελετές της μαρκησίας «κρατούσαν ο βρέφος επάνω από τον βωμό, ύστερα, με ένα γρήγορο κόψιμο της λεπίδας, οι ζεστές σταγόνες αίματος έπεφταν μέσα στο δισκοπότηρο…..Το δισκοπότηρο, αφού γέμιζε με το αίμα του βρέφους, το σήκωναν προς τον ουρανό, ψάλλοντας», «Χαίρε, Ασταρώθ , σε καλώ, να δεχθείς την θυσία αυτού του παιδιού, με αντάλλαγμα αυτά που θα ζητήσω από σένα..»

 

 

Πηγή

Προβολές : 1,179


Μοίρασέ το:Ετικέτες: , , , , , ,

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ


Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες, θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας, για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης, σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολογίου, μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε, καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιοδνήποτε τρόπο, το ιστολόγιο. Ο διαχειριστής του ιστολογίου, δεν ευθύνεται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνει. Τονίζουμε ότι υφίσταται μετριασμός των σχολίων και παρακαλούμε, πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, να έχετε υπόψη σας τα ακόλουθα:
  • Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες, ασυνάρτητος λόγος και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, πολύ περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο, εναντίον των συνομιλητών ή και των συγγραφέων, με υποτιμητικές προσφωνήσεις, ύβρεις, υπονοούμενα, απειλές ή χυδαιολογίες.>
  • Μην δημοσιεύετε άσχετα με το θέμα σχόλια.
  • Ο κάθε σχολιαστής, οφείλει να διατηρεί ένα μόνον όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
  • Με βάση τα παραπάνω, η διαχείριση, διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης σχολίων, χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση.
  • Επιπλέον σας τονίζουμε, ότι το ιστολόγιο, λειτουργεί σε εθελοντική βάση και ως εκ τούτου, τα σχόλια θα αναρτώνται μόλις αυτό καταστεί δυνατόν.

Διαβάστε ακόμα