Οι τοξικολογικές «μίλησαν» -Η ουσία που βρέθηκε σε Τζωρτζίνα και Μαλένα

Οι τοξικολογικές «μίλησαν» -Η ουσία που βρέθηκε σε Τζωρτζίνα και Μαλένα

26 Μαρτίου, 2022 2 Από Καλλιόπη Σουφλή
Προβολές:894
Μοίρασέ το

 

Σύμφωνα με πληροφορίες μία ουσία, την οποία έχει λάβει η Τζωρτζίνα αλλά και η Μαλένα, φέρεται να έχει εντοπιστεί στο πλαίσιο των τοξικολογικών εξετάσεων και τώρα διερευνάται σε τι επίπεδα ήταν η χρήση της.

Αυτό που εξετάζεται δηλαδή, είναι αν ήταν η ενδεδειγμένη ή αν υπήρξε υπερδοσολογία, κατά πόσο αυτή θα μπορούσε να προκαλέσει τις αιτίες που επέφεραν τον θάνατο και αν προερχόταν από φαρμακευτική αγωγή.

 

 

 

Νομίζω πλέον πως βάσει όλων αυτών που έχουν δει μέχρι σήμερα το φως της δημοσιότητας, το τέλος της εξυχνίασης αυτής της τρομακτικής υπόθεσης, βρίσκεται κοντά στο τέλος της.. κι αυτοί που μιλούν ακόμα με γρίφους, ήδη γνωρίζουν τι συνέβη στα τρία αγγελούδια…

 

 

Καλλιόπη Σουφλή

 

 

Υ.Γ. Αν και δεν έχω τον χρόνο να παρακολουθώ διαδικτυακά εκπομπές και γενικά διάφορα βίντεο, εχθές παρακολούθησα την εκπομπή της κ. Νικολούλη.

Πολύ φοβάμαι πως βάσει αυτών που άκουσα,  δυο αναρτήσεις που έκανα πριν μέρες, θα επιβεβαιωθούν… 

Στην πρώτη, είχα σχολιάσει τα εξής:

“ΑΠΟΡΡΙΨΗ…

Μπορεί η απόρριψη να οδηγήσει σε αποτρόπαια εγκλήματα μια ψυχοπαθητική προσωπικότητα;

ΝΑΙ!

Η ΑΠΟΡΡΙΨΗ ΕΦΕΡΕ ΕΚΔΙΚΗΣΗ… ΑΠΟΤΡΟΠΑΙΑ ΚΑΙ ΠΡΩΤΟΦΑΝΗ ΓΙΑ ΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΔΕΔΟΜΕΝΑ ΕΚΔΙΚΗΣΗ…

ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΕΙΧΕ ΠΑΡΕΙ ΧΑΜΠΑΡΙ, ΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΨΥΧΟΠΑΘΗΣ;” (εδώ)

Και μ’ αυτή τη λέξη “ΑΠΟΡΡΙΨΗ”, σκιαγράφησε εχθές στην εκπομπή της κ. Νικολούλη η ψυχολόγος, την προσωπικότητα της … “μάνας”…

Η δεύτερη ανάρτηση, ήταν ένα δικό μου ρεπορτάζ (εδώ)

Κάποιοι ειδήμονες, μιλούν ήδη για ΕΓΚΛΗΜΑ.

Μακάρι να πέσουμε όλοι έξω… γιατί η ψυχή και το μυαλό μας, δεν μπορούν να τ’ αντέξουν…

Νέες εξελίξεις στην υπόθεση – θρίλερ του θανάτου των τριών παιδιών στην Πάτρα που έχει συγκλονίσει ολόκληρη τη χώρα.

Σύμφωνα με πληροφορίες, μία ουσία, την οποία έχει λάβει η Τζωρτζίνα αλλά και η Μαλένα, φέρεται να έχει εντοπιστεί στο πλαίσιο των τοξικολογικών εξετάσεων και τώρα διερευνάται σε τι επίπεδα ήταν η χρήση της.

Αυτό που εξετάζεται δηλαδή, είναι αν ήταν η ενδεδειγμένη ή αν υπήρξε υπερδοσολογία, κατά πόσο αυτή θα μπορούσε να προκαλέσει τις αιτίες που επέφεραν τον θάνατο και αν προερχόταν από φαρμακευτική αγωγή.

Αν δεν ανήκει στην αγωγή που έπαιρναν τα παιδιά και σχετίζεται με τον θάνατο τους, είναι πολύ πιθανό να είναι κοινός και ο «εξωγενής» παράγοντας, που τη χορήγησε με ό,τι σημαίνει αυτό για την πορεία της υπόθεσης.

Πάτρα: Ομοιότητες στα πιθανά αίτια θανάτου Τζωρτζίνας και Μαλένας

Εκτός από την κοινή ουσία, οι τοξικολογικές και ιστολογικές εξετάσεις της Τζωρτζίνας και της Μαλένας, παρουσιάζονται ομοιότητες στα πιθανά αίτια θανάτου των δύο παιδιών.

Όπως έχει γίνει γνωστό, οι ιστολογικές εξετάσεις της Τζωρτζίνας, δεν αναδεικνύουν ευρήματα ασφυξίας, ούτε κάποιο παθολογικό ή καρδιολογικό πρόβλημα αλλά σαφή ίχνη πνευμονικού οιδήματος.

Ο παθολογοανατόμος Σταμάτης Θεοχάρης που έκανε την ιστολογική εξέταση στα ζωτικά όργανα της Τζωρτζίνας παρέδωσε την Πέμπτη το πόρισμά του στον ιατροδικαστή Σωτήρη Μπουζιάνη, καθώς επίσης και στον προϊστάμενο της ιατροδικαστικής υπηρεσίας Αθηνών, Νίκο Καρακούκη.

Στο πόρισμα δεν εντοπίζονται ίχνη ασφυκτικών κηλίδων στους πνεύμονες του παιδιού, εξαγγειώσεις στον εγκέφαλο ή πίεση καρωτίδων. Ο κ. Θεοχάρης, ωστόσο δεν απέκλεισε το ενδεχόμενο ασφυκτικού θανάτου.

Την ίδια στιγμή, φως αναμένεται να ρίξουν στην υπόθεση θανάτου των τριών κοριτσιών, οι 70 περίπου μάρτυρες που θα καταθέσουν στις Αρχές. Ανάμεσα τους είναι είναι γιατροί και άτομα από το νοσηλευτικό προσωπικό των νοσοκομείων που νοσηλεύτηκαν τα κορίτσια.

 

 

Θάνατος τριών παιδιών στην Πάτρα: Η αυτοψία του Ανθρωποκτονιών στο «Αγλαΐα Κυριακού»

Υπενθυμίζεται ότι πρόσφατα, οι αστυνομικοί του τμήματος Εγκλημάτων κατά Ζωής επισκέφθηκαν το Νοσοκομείο Παίδων «Αγλαΐα Κυριακού».

Στο ογκολογικό τμήμα «Ελπίδα» του νοσοκομείου είχε πέσει ανεξήγητα, τον Απρίλιο του 2019, η αυλαία της σύντομης ζωής για τη Μαλένα Δασκαλάκη, που ήταν τότε 3,5 ετών, ενώ στο Παίδων έφυγε από τη ζωή και η εννιάχρονη Τζωρτζίνα τον περασμένο Ιανουάριο.

Όταν η μητέρα από την Πάτρα έψαχνε για τους μάρτυρες στο «Φως στο Τούνελ»
Η Αγγελική Νικολούλη έφερε στο φως την τελευταία αποκαλυπτική συνομιλία που είχε με τη μητέρα των τριών αδικοχαμένων «αγγέλων».

Η ίδια ρωτούσε ανήσυχη τη δημοσιογράφο για τις νέες μαρτυρίες που θα παρουσίαζε η εκπομπή, ενώ δεν άφηνε ασχολίαστο ούτε το τρέιλερ που προβαλλόταν.

«Έχεις κάνει κι ένα τρέιλερ «φωτιά», έτσι; Ποιος μαρτυράει πάλι; Μακάρι να έχει καταθέσει για να δούμε και ποιος είναι αυτός που μιλάει για εμάς. Δεν έχω κάποια ενημέρωση, ούτε με έχουν καλέσει για κατάθεση, θα έρθει όπου να ‘ναι η ώρα. Μακάρι να τελειώσει όλη αυτή η υπόθεση γιατί έχουμε γίνει παρατράγουδα», είπε χαρακτηριστικά.

Η μητέρα απέφυγε να δώσει μία ξεκάθαρη απάντηση για την σοκαριστική υπόθεση στη Γερμανία με τα νεκρά τρία παιδιά της ίδιας οικογένειας, που παρουσιάζει τρομερές ομοιότητες με αυτή της Πάτρας. «Εε καλά, πάνε να τα συνδυάσουν όλα τώρα…», ήταν η απάντησή της.

Επέμενε να μάθει και για μία συγκεκριμένη μάρτυρα, εάν είχε καλέσει στην εκπομπή και τι ισχυρίστηκε.

«Όταν η Ρούλα έμαθε για το τρίτο πρόσωπο…»
Σημαντικός μάρτυρας που σπάει τη σιωπή του και μιλάει στην εκπομπή, αποκαλύπτει περιστατικά που φαίνεται ότι εξαγρίωναν τη μητέρα και είχαν ως αποτέλεσμα την αλλαγή στη συμπεριφορά της.

«Ο Μάνος συνέχεια έλεγε ότι πάει κάποιο δρομολόγιο, αλλά ερχόταν στην Αθήνα να δει τη νεαρή φίλη του. Έκαναν σχέδια να μείνουν μαζί. Η γυναίκα του κάποια στιγμή το κατάλαβε ότι είχε άλλη, γιατί την έψαχνε με μανία στο Facebook και προσπαθούσε να την κάνει φίλη. Εκείνος αποφάσισε να της το πει, ότι θα χωρίσουν όταν είχε γεννηθεί η Ίρις. Ότι θα φύγει από το σπίτι και θα μείνει αλλού κι εκείνη συμφώνησε. Την επόμενη ημέρα ή λίγες ημέρες μετά τον πήρε τηλέφωνο και του είπε να γυρίσει σπίτι γιατί το μωρό πέθανε… Έτσι, εκείνος επέστρεψε στη γυναίκα του. Ακύρωσαν τα σχέδιά τους να μείνουν μαζί ο Μάνος με τη φίλη του.».

Ο μάρτυρας περιγράφει και ένα συμβάν που προκαλεί αποτροπιασμό

«Σύμφωνα με τη νεαρή φίλη του, ο Μάνος έλεγε ότι φοβόταν να φύγει γιατί η γυναίκα του είχε κάποιες ασταθείς συμπεριφορές και ξεσπάσματα και της είχε πει ότι ανησυχούσε γιατί την είχε δει να πετάει με δύναμη το μωρό στην κούνια επειδή είχε θυμώσει. Τον απειλούσε ότι θα τον καταστρέψει. Μετά μάθαμε ότι πέθανε και το άλλο παιδί…».

Φως στο Τούνελ: Το ανώνυμο τηλεφώνημα γυναίκας για το θρίλερ τη Πάτρας -«Μην ψάχνετε, δεν θα βρεθεί τίποτα»
Αίσθηση προκάλεσε και ένα ανώνυμο τηλεφώνημα δέχτηκε χθες η εκπομπή Φως στο Τούνελ της Αγγελικής Νικολούλη, για το θάνατο των τριών παιδιών στην Πάτρα.

Από την άλλη άκρη της τηλεφωνικής γραμμής ακούστηκε μια γυναικεία φωνή να μιλά ψιθυριστά, λέγοντας: «Μην ψάχνετε τίποτα, δεν θα βρεθεί τίποτα».

Πηγή:efimerida.gr /megatv.com

 

Πηγή

Προβολές : 894


Μοίρασέ το:



Ετικέτες:

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ


Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες, θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας, για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης, σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολογίου, μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε, καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιοδνήποτε τρόπο, το ιστολόγιο. Ο διαχειριστής του ιστολογίου, δεν ευθύνεται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνει. Τονίζουμε ότι υφίσταται μετριασμός των σχολίων και παρακαλούμε, πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, να έχετε υπόψη σας τα ακόλουθα:
  • Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες, ασυνάρτητος λόγος και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, πολύ περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο, εναντίον των συνομιλητών ή και των συγγραφέων, με υποτιμητικές προσφωνήσεις, ύβρεις, υπονοούμενα, απειλές ή χυδαιολογίες.>
  • Μην δημοσιεύετε άσχετα με το θέμα σχόλια.
  • Ο κάθε σχολιαστής, οφείλει να διατηρεί ένα μόνον όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
  • Με βάση τα παραπάνω, η διαχείριση, διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης σχολίων, χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση.
  • Επιπλέον σας τονίζουμε, ότι το ιστολόγιο, λειτουργεί σε εθελοντική βάση και ως εκ τούτου, τα σχόλια θα αναρτώνται μόλις αυτό καταστεί δυνατόν.

Διαβάστε ακόμα