ΟΙ ΦΑΣΙΣΤΕΣ των ΑΝΘΕΛΛΗΝΙΚΩΝ HOAXES, απέκλεισαν για 30 μέρες τον Νίκο Αντωνιάδη.

ΟΙ ΦΑΣΙΣΤΕΣ των ΑΝΘΕΛΛΗΝΙΚΩΝ HOAXES, απέκλεισαν για 30 μέρες τον Νίκο Αντωνιάδη.

26 Σεπτεμβρίου, 2020 4 Από Καλλιόπη Σουφλή
Προβολές:773
Μοίρασέ το
 
 
Οι υπαλληλίσκοι της Νέας Τάξης Πραγμάτων και του σατανιστή εβραιοσιωνιστή Σόρος, έδρασαν και πάλι…
 

Τριάντα μέρες μπλοκάρισμα επέβαλαν στον έγκριτο νομικό Νίκο Αντωνιάδη για τις αποκαλύψεις του και κυρίως για το γεγονός πως τους πάει… “γκαμώντας”…
 
Κλείνουν σελίδες στο face book, που είτε αντιδρούν στον φασισμό του ΑΠΑΤΕΩΝΑ ΚΟΡΟΝΟΪΟΥ, που θέλουν να μας επιβάλλουν οι ΣΥΜΜΟΡΙΕΣ ΤΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ – ΔΙΚΑΣΤΙΚΗΣ – ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΚΗΣ ΑΛΗΤΕΙΑΣ, είτε αποκαλύπτουν ΑΛΗΘΕΙΕΣ.
 
Λίγα είναι τα ψωμιά τους… και μετά, θα είναι στο έλεος του λαού… κι εκεί… ΕΚΕΙ, ΘΑ ΘΥΜΗΘΟΥΜΕ ΤΑ ΕΡΓΑΛΕΙΑ ΠΟΥ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΟΥΣΕ Η ΙΕΡΑ ΕΞΕΤΑΣΗ…
 
Γιατί επιβάλλεται να τα θυμηθούμε, για τέτοια ερπετά.
 
Καλλιόπη Σουφλή
 
Υ.Γ. Το έχω γράψει χιλιάδες φορές…
ΑΦΗΣΤΕ ΤΟ ΓΑΜΗΜΕΝΟ ΤΟ F.B. ΚΑΙ ΑΝΟΙΞΤΕ ΣΕΛΙΔΕΣ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΔΙΚΤΥΩΣΗΣ ΣΤΟ ΡΩΣΙΚΟ V.K.
ΕΚΕΙ, ΔΕΝ ΚΑΤΕΒΑΖΟΥΝ ΣΕΛΙΔΕΣ.
 
1

 

Παραθέτουμε παρακάτω κείμενο που βρίσκεται στον προσωπικό λογαριασμό facebook του δικηγόρου Νίκου Αντωνιάδη,

Τον απέκλεισαν για 30 μέρες από την σελίδα του οι αλήτες των hoaxes  – Συνεχίζουν τον φασισμό στο διαδίκτυο

 

ΚΑΤ’ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑ ΣΥΚΟΦΑΝΤΗΣ ΓΙΟΖΕΦ ΠΕΡΔΙΚΟΠΟΥΛΟΣ (ELLINIKA HOAXES):
“Ερευνώντας ήρθαμε σε επικοινωνία με την χρήστρια (αρχική πηγή) που ανάρτησε τις φωτογραφίες στο Facebook, και η οποία επιθυμεί να διατηρήσει την ανωνυμία της. Μας επιβεβαίωσε ότι πρόκειται για ασθενή που είχε στην επίβλεψή της τον Μάιο 2020”

 

ΔΙΚΗΓΟΡΟΣ ΝΙΚΟΣ ΑΝΤΩΝΑΔΗΣ:
“Ερευνώντας ήρθα σε επικοινωνία με αυτούς που κρύβονται πίσω από τον Θανάση Περδικόπουλο και τα Ellinika Hoaxes, οι οποίοι επιθυμούν να κρατήσουν την ανωνυμία τους. Μου επιβεβαίωσαν ότι έβαλαν τον απόφοιτο να γράψει ό,τι παραμύθι του κατέβει, να ξεράσει όσο εμετό μπορεί να βγάλει, να πει ότι οι ακτινογραφίες ήταν του 2020, τον ασθενή να τον βγάλει ασθενή κόβιντ και την είδηση ότι οι ακτινογραφίες είναι του 2015 ψευδή και παραπληροφόρηση. Και όταν τους είπε ότι αυτή τη φορά πραγματικά δεν βγαίνει με τίποτα, αυτοί του είπαν ‘σκάσε και μη μιλάς, γι αυτό σε πληρώνουμε’”.

 

Νίκος Αντωνιάδης: Γκεμπελίσκε Περδικόπουλε:
-Όταν εσύ μας αποκαλύψεις την “ανώνυμη χρήστρια” και αποδείξεις ότι οι ακτινογραφίες είναι πράγματι του 2020, γιατί και αυτό που έβγαλες άλλες έξι ημερομηνίες του 2015 έχει, η μία κοντά στην άλλη, και καμία του 2020,
τότε θα σου αποκαλύψω και εγώ τους δικούς μου ανώνυμους που μου επιβεβαίωσαν ότι σε πληρώνουν για να γράφεις τα εμετικά αρθράκια σου και να σκορπάς τις συκοφαντίες σου.
Α, και κάτι ακόμα:
Οι ανώνυμοι πληροφοριοδότες μου μού είπαν ακόμη ότι είσαι αναλώσιμος. Και εσύ και οι υπόλοιποι της συμμορίας.
Όταν έρθει η ώρα σας, μου είπαν, θα σας αφήσουν στην τύχη σας.
Ίσα που προλαβαίνεις να γράψεις ότι δεν έχω πτυχίο Νομικής και ότι ανώνυμη πηγή σού επιβεβαίωσε ότι με πληρώνει ο Τραμπ…”

IMG_1268

IMG_1274

IMG_1272

IMG_1273

IMG_1271

 

 

Πηγή

Προβολές : 773


Μοίρασέ το:



Ετικέτες: , , ,

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ


Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες, θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας, για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης, σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολογίου, μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε, καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιοδνήποτε τρόπο, το ιστολόγιο. Ο διαχειριστής του ιστολογίου, δεν ευθύνεται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνει. Τονίζουμε ότι υφίσταται μετριασμός των σχολίων και παρακαλούμε, πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, να έχετε υπόψη σας τα ακόλουθα:
  • Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες, ασυνάρτητος λόγος και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, πολύ περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο, εναντίον των συνομιλητών ή και των συγγραφέων, με υποτιμητικές προσφωνήσεις, ύβρεις, υπονοούμενα, απειλές ή χυδαιολογίες.>
  • Μην δημοσιεύετε άσχετα με το θέμα σχόλια.
  • Ο κάθε σχολιαστής, οφείλει να διατηρεί ένα μόνον όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
  • Με βάση τα παραπάνω, η διαχείριση, διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης σχολίων, χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση.
  • Επιπλέον σας τονίζουμε, ότι το ιστολόγιο, λειτουργεί σε εθελοντική βάση και ως εκ τούτου, τα σχόλια θα αναρτώνται μόλις αυτό καταστεί δυνατόν.

Διαβάστε ακόμα