Οι Χίμαιρες της Νέας Κανονικότητας

Οι Χίμαιρες της Νέας Κανονικότητας

31 Μαΐου, 2021 8 Από Καλλιόπη Σουφλή
Προβολές:631
Μοίρασέ το

 

Το Φθινόπωρο έρχονται οι … “αναμνηστικές” δόσεις των εμβολίων για τον κορωνοϊό!

 

 

 

 

 

Και για όποιους ακόμα και τώρα, πιστεύουν πως η ζωή, με ή χωρίς εμβόλιο θα είναι όπως παλιά, ας έχουν υπόψη τους πως μόνο με πλήρη αντίσταση και ανατροπή του καθεστώτος δικτατορίας, μπορούμε να ελπίζουμε στον επαναπροσδιορισμό της ζωής μας που εμείς οι ίδιοι την μετατρέψαμε σε εφιάλτη.

Αν διώξουμε τον φόβο, αν δούμε επιτέλους το αληθινό νόημα της ζωής, και αν αποφασίσουμε να αντισταθούμε, έχουμε ελπίδες επιβίωσης ως άνθρωποι… διαφορετικά ο Γολγοθάς, ξεκινάει σε λίγο καιρό.

 

Καλλιόπη Σουφλή

angelokarageorgos

brighteon.com

Από τον διβδόμαδο εγκλεισμό που ήταν (κάποτε) αρκετός ούτως ώστε να υπερνικήσουμε αυτόν τον ιό πλέον έχουμε αρχίσει και συνηθίζουμε την ιδέα ότι τελικά ο τελευταίος θα αποτελέσει μόνιμο σύντροφο μας.

Γι’ αυτό και αρχίζουν σιγά-σιγά να αναγγέλλονται οι από φθινόπωρο επόμενες αναμνηστικές δόσεις που προφανώς θα δίνουν μαζί και κάποιο ενθύμιο μαζί και με τα πιστοποιητικά εμβολιασμού που φιλοδοξούν να είναι παγκόσμια ούτως ώστε να μην μείνει πίσω κανένας που δεν κυκλοφορεί με ασφάλεια.

Ταυτόχρονα, όχι μόνο θα έχουμε πολύ περισσότερα εμβόλια τον επόμενο καιρό αλλά μας επιβεβαιώθηκε κιόλας πως η αποτελεσματική αντιμετώπιση του υπεριού τελικά φαίνεται πως μπορεί να επιτευχθεί με τη χρήση τεχνολογιών που περιμέναμε όπως κβαντικές ακίδες και μαγνητικά νανοσωματίδια συνδεδεμένα με το διαδίκτυο και τον ιατρικό μας φάκελο με μοναδικούς σκοπούς την έγκαιρη διάγνωση και διάλυση του! 

Τουλάχιστον η αντιπολίτευση μαχητικά όπως πάντα διεκδίκησε τα ανθρώπινα δικαιώματα απαιτώντας να επιτραπεί στους μη μπολιασμένους να τους γίνεται η χάρη να μπορούν να συνεχίσουν να εργάζονται φορώντας διαρκώς μουσούδες και χώνοντας συχνότατα μπατονέτες βαθιά μέσα στη μύτη. Όχι τίποτ’ άλλο, μπας και πειστούν στο τέλος να ακολουθήσουν το παράδειγμά τους.

Και με αφορμή τη eurovision, για την οποία γνωρίζαμε τη φανερά μαύρη κατεύθυνση, είδαμε και την προώθηση της ανάμειξης των φύλων και στη συνέχεια διαπιστώσαμε πως αυτές οι ιδέες έχουν εισβάλει στην εκπαίδευση σε βασικό επίπεδο, δηλαδή στις οδηγίες του τρόπου που χρησιμοποιούν τη γλώσσα και αφαιρούν λέξεις όπως αγόρια και κορίτσια.

Στον κόσμο ετούτο λοιπόν, κι ας φαίνεται πως τίποτα δε μας χωρά, δεν κλονιζόμαστε επειδή η ικανοποίηση της διατήρησης των σημαντικών ιδεωδών που έχουν προτεραιότητα μοιάζει επαρκώς δυναμωτική.

το λινκ του βίντεο εδώ

 

Πηγή

Προβολές : 631


Μοίρασέ το:



Ετικέτες: , , ,

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ


Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες, θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας, για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης, σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολογίου, μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε, καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιοδνήποτε τρόπο, το ιστολόγιο. Ο διαχειριστής του ιστολογίου, δεν ευθύνεται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνει. Τονίζουμε ότι υφίσταται μετριασμός των σχολίων και παρακαλούμε, πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, να έχετε υπόψη σας τα ακόλουθα:
  • Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες, ασυνάρτητος λόγος και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, πολύ περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο, εναντίον των συνομιλητών ή και των συγγραφέων, με υποτιμητικές προσφωνήσεις, ύβρεις, υπονοούμενα, απειλές ή χυδαιολογίες.>
  • Μην δημοσιεύετε άσχετα με το θέμα σχόλια.
  • Ο κάθε σχολιαστής, οφείλει να διατηρεί ένα μόνον όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
  • Με βάση τα παραπάνω, η διαχείριση, διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης σχολίων, χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση.
  • Επιπλέον σας τονίζουμε, ότι το ιστολόγιο, λειτουργεί σε εθελοντική βάση και ως εκ τούτου, τα σχόλια θα αναρτώνται μόλις αυτό καταστεί δυνατόν.

Διαβάστε ακόμα