ΟΙ ΩΡΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΜΕΡΕΣ ΤΗΣ ΤΕΛΙΚΗΣ ΚΡΙΣΗΣ ΓΙΑ ΤΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ. Η απόπειρα δολοφονίας του δημοσιογράφου Στέφανου Χίου θα επιστρέψει στο παρακράτος.

ΟΙ ΩΡΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΜΕΡΕΣ ΤΗΣ ΤΕΛΙΚΗΣ ΚΡΙΣΗΣ ΓΙΑ ΤΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ. Η απόπειρα δολοφονίας του δημοσιογράφου Στέφανου Χίου θα επιστρέψει στο παρακράτος.

28 Ιουλίου, 2020 7 Από Καλλιόπη Σουφλή
Προβολές:357
Μοίρασέ το
 
Νίκος Αντωνιάδης, δικηγόρος του Στέφανου Χίου: “Το τέλος του παρακράτους. Ή το δικό μου και του Στέφανου. Ή εμείς ή αυτοί.
Το όπλο που πήγε να πάρει τη ζωή του Στέφανου, θα γυρίσει και θα πυροβολήσει τη χούντα του παρακράτους και του διαδίκτυου.
Και αυτή τη φορά, δεν θα αστοχήσει.
Ούτε θα μπλοκάρει…”

 
 
 
Την Πατρίδα μας, κόμματα και παρακράτος, την μετέτρεψαν σε Κολομβία.
 
Όποια άποψη κι αν έχει κάποιος για τον Στέφανο Χίο, θετική ή αρνητική, είναι αδιανόητο να επιλέγουν τα θρασίμια, την δολοφονία ενός δημοσιογράφου ή όποιου αντιδρά στα σατανικά τους σχέδια.
 
Η ΑΦΩΝΙΑ ΤΩΝ ΚΟΜΜΑΤΩΝ, ΕΝΤΟΣ ΚΑΙ ΕΚΤΟΣ ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΙΟΥ, ΕΙΝΑΙ ΑΔΙΑΝΟΗΤΗ ΚΑΙ ΠΡΟΒΑΛΕΙ ΩΣ ΕΝΟΧΗ ΣΙΩΠΗ…
 
Αυτό αντιλαμβάνεται ο ελληνικός λαός…
 
Εχθές ο Στέφανος Χίος, αύριο κάποιος άλλος…
 
Και η φίμωση του site του από το F.B. δείχνει κι άλλους… “ηθικούς αυτουργούς”
 
Μου θύμισε την φίμωση του δικού μου ιστολογίου, τρεις σχεδόν μήνες πριν, όταν έβγαλα στην φόρα, το όνομα ξενοδόχου που “φιλοξενεί” ΛΑΘΡΟΕΙΣΒΟΛΕΙΣ.
 
Τελείως “συμπτωματικά”, έπεσε το ιστολόγιό μου και χάθηκε εργασία δέκα χρόνων… κι έχω την αίσθηση, πως … δεν θα μείνει το πράγμα εκεί…
 
ΟΙ ΑΛ ΚΑΠΟΝΕ ΚΑΙ ΟΙ ΜΑΦΙΟΖΟΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ, ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΑΚΟΜΑ ΚΑΡΚΙΝΩΜΑ, ΠΟΥ ΓΡΑΦΕΤΑΙ ΜΕ ΑΙΜΑ…
 
 
 
Καλλιόπη Σουφλή
 
ΟΙ ΩΡΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΜΕΡΕΣ ΤΗΣ ΤΕΛΙΚΗΣ ΚΡΙΣΗΣ ΓΙΑ ΤΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ
 
-Χθες το βράδυ στο Αρχηγείο της Ελληνικής Αστυνομίας,
στον Αρχηγό, Στρατηγό Μιχάλη Καραμαλάκη
 
-Σήμερα το μεσημέρι στην Γενική Αστυνομική Διεύθυνση Αθηνών,
στον Διοικητή, Υποστράτηγο Πέτρο Τζαφέρη
 
-Σήμερα το μεσημέρι στον Άρειο Πάγο,
στον Εισαγγελέα του Αρείου Πάγου Βασίλη Πλιώτα
(Μην ανησυχείτε: Έχω πλήρη επίγνωση πού πήγα και πού θα πάω…)
 
Η ΔΟΛΟΦΟΝΙΚΗ ΕΠΙΘΕΣΗ ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΣΤΕΦΑΝΟΥ ΧΙΟΥ ΑΠΟ ΤΟ ΠΑΡΑΚΡΑΤΟΣ
Η ΔΟΛΟΦΟΝΙΚΗ ΕΠΙΘΕΣΗ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ΑΠΟ ΤΟ FACEBOOK ,
H ΔΟΛΟΦΟΝΙΚΗ ΕΠΙΘΕΣΗ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ΑΠΟ ΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ HOAXES
 
Ο ταυτόχρονος με τη δολοφονική επίθεση κατά του Στέφανου Χίου αποκλεισμός των σελίδων της εφημερίδας ΜΑΚΕΛΕΙΟ στο Facebook, αποδεικνύει την οργανωμένη επίθεση του παρακράτους στη Δημοκρατία και την ελευθερία του λόγου.
 
Ζητάω δικαστική συνδρομή.
 
Πλήρη αστυνομική και εισαγγελική διερεύνηση της απόπειρας δολοφονίας σε βάρος του Στέφανου Χίου προς όλες τις κατευθύνσεις. Και θα είμαι από πάνω μέχρι το τέλος.
 
Το τέλος του παρακράτους. Ή το δικό μου και του Στέφανου. Ή εμείς ή αυτοί.
 
Αυτοί που έδωσαν την εντολή να κατέβουν οι σελίδες της εφημερίδας στο Facebook την ώρα της απόπειρας, με τη βεβαιότητα ότι θα έχει τελειώσει η “δουλειά”, έδωσαν και την εντολή της δολοφονίας. Σε κάθε περίπτωση συνεργάζονται με αυτούς. Τον δολοφόνο ξεχάστε τον. Είμαι βέβαιος ότι τον έστειλαν να βρει τον Δημιουργό του. Το παρακράτος δεν αφήνει ίχνη. Ή έτσι νομίζει.
 
Ίχνη υπάρχουν πάντα. Αρκεί να τα εντοπίσεις και να είσαι πάνω από αυτούς που οφείλουν να τα ακολουθήσουν.
 
Την ίδια ώρα η χούντα του διαδικτύου των Ελληνικών Hoaxes φιμώνει την ελεύθερη φωνή των Ελλήνων, επιβάλλοντας φασιστικά τις θέσεις του κράτους και του παρακράτους στο Facebook και σε ολόκληρο το διαδίκτυο, βιάζοντας την αλήθεια και τη λογική.
 
Το μεσημέρι καταθέτω τη νέα μήνυση κατά των Ελληνικών Hoaxes για τη νέα φασιστική και εγκληματική παρέμβασή τους υπέρ του συστήματος και τον στραγγαλισμό της αλήθειας στην υπόθεση του υποχρεωτικού εμβολιασμού, του νόμου 4682/2020 και του Υπουργού Υγείας Βασίλη Κικίλια, από τη συμμορία του Δημήτρη Αλικάκου, του Ανδρόνικου Κουτρουμπέλη και της υπόλοιπης παρέας των Ελληνικών Hoaxes.
 
Θα ζητήσω πλήρη διερεύνηση της εγκληματικής δράσης τους, της φασιστικής λογοκρισίας που αδίστακτα ασκούν, και της φίμωσης των Ελλήνων. Θα ζητήσω το άνοιγμα των τραπεζικών λογαριασμών των μελών της συμμορίας.
Θα τους πάω μέχρι το τέλος.
Μέχρι την απαγόρευση της δράσης τους.
Μέχρι να είναι τίποτα άλλο παρά μία θλιβερή παρένθεση στην ούτως ή άλλως κατ’ επίφαση Δημοκρατία μας.
Και στη μάχη αυτή σίγουρα δεν είμαι μόνος μου.
Οι άνθρωποι αυτοί έχουν προκαλέσει την οργή χιλιάδων Ελλήνων πολιτών, με διαφορετικές ιδεολογίες, διαφορετικές απόψεις και θέσεις για τα ζητήματα που απασχολούν την κοινωνία. Γιατί τα Ελληνικά Hoaxes χτυπάνε αδιακρίτως. Οτιδήποτε ενοχλεί το σύστημα απ’ όπου και αν προέρχεται.
 
Ο Θεός της Ελλάδας και της Δημοκρατίας ήταν μαζί με τον Στέφανο.
Και τον βοήθησε τρεις φορές.
Την πρώτη, όταν η σφαίρα τον χτύπησε χιλιοστά δίπλα στην καρδιά.
Τη δεύτερη, όταν η άλλη σφαίρα τον χτύπησε χιλιοστά δίπλα στην καρωτίδα.
Την τρίτη, όταν αφού ο Στέφανος χτύπησε τον δολοφόνο του με την πόρτα του αυτοκινήτου, βγήκε έξω από το αυτοκίνητο, στάθηκε απέναντί του, αυτός προσπάθησε να τον πρυβολήσει τρίτη φορά και το όπλο μπλόκαρε.
 
Σε όλους αυτούς τους κακόπιστους και σκα@@ψυχους, ΜΜΕ και μεμονωμένα ανθρωπάκια στο διαδίκτυο και στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, που βρήκαν την ώρα της απόπειρας δολοφονίας σε βάρος ενός συνανθρώπου τους για να ξεράσουν τη χολή τους και να επιτεθούν στον Στέφανο Χίο που ζητάει προστασία από την Ελληνική Αστυνομία, θα τους πω να συνεχίσουν να παρακολουθούν τους άλλους δημοσιογράφους να ρωτάνε τους πρωθυπουργούς για τα ντολμαδάκια της μητέρας τους, να τρομοκρατούν τον κόσμο με τους χιλιάδους νεκρούς του θανατηφόρου κορωνοϊού, να εκβιάζουν και να πλουτίζουν, χρωστώντας στις εφορίες, στα ασφαλιστικά ταμεία, στις τράπεζες και στους εργαζόμενους, αλλά να τους πληρώνουν από δέκα αστυνομικούς στον καθένα, να εξυπηρετούν τα πολιτικά και επιχειρηματικά συμφέροντα και να εισπράττουν τα εκατομμύρια της κυβέρνησης.
 
Και να αφήσουν ήσυχο τον Στέφανο και το ΜΑΚΕΛΕΙΟ να τα βάζουν με όλο το σύστημα και να είναι η μοναδική ανεξάρτητη και πατριωτική φωνή των Ελλήνων.
 
Ο μοναδικός δημοσιογράφος και το μοναδικό μέσο που τόλμησαν να δημοσιεύσουν τα εγκλήματα στα δημόσια νοσοκομεία που αποκάλυψα, τον νόμο 4682/2020 για τον υποχρεωτικό εμβολιασμό, τα εκατομμύρια των φαρμακευτικών στον Τσιόδρα και στον Σύψα και την απάτη του κορωνοϊού.
 
Να αφήσουν τον Στέφανο να ζει στο ενοίκιο, να παλεύει για την επιβίωση της οικογένειάς του, να απορρίπτει τη μία μετά την άλλη τις απόπειρες δωροδοκίας από μεγαλοεπιχειρηματίες και μεγαλοδικηγόρους, αποκλεισμένος και αυτός και η εφημερίδα από επιχορηγήσεις και διαφημιστικές εκστρατείες.
 
Και να παρακολουθούν το κράτος να ανοίγει το δρόμο στους επίδοξους δολοφόνους του, βγάζοντας τον αστυνομικό που του είχε δώσει για να τον προστατεύει, για να τον δώσει με έναν ακόμα στον Μένιο Φουρθιώτη, που τώρα ζητάει δέκα γιατί δεν του φτάνουν οι δύο.
 
Η απόπειρα δολοφονίας του δημοσιογράφου Στέφανου Χίου θα επιστρέψει στο παρακράτος.
Το όπλο που πήγε να πάρει τη ζωή του Στέφανου, θα γυρίσει και θα πυροβολήσει τη χούντα του παρακράτους και του διαδίκτυου.
Και αυτή τη φορά, δεν θα αστοχήσει.
Ούτε θα μπλοκάρει…

 

 

Πηγή

Προβολές : 357


Μοίρασέ το:Ετικέτες: , , , ,

Αγαπητοί αναγνώστες των ΑΤΤΙΚΩΝ ΝΕΩΝ,

Δώδεκα χρόνια, συνταξειδεύουμε μαζί στον χώρο της διαδικτυακής ενημέρωσης. Σ’ αυτά τα χρόνια, στάθηκα δίπλα σας , με μοναδικό στόχο την ενημέρωσή σας, όσο πιο αντικειμενικά μπορούσα αφιερώνοντας ατέλειωτες ώρες γι'αυτήν. Μετά την διαγραφή του πρώτου μου ιστολογίου, αναγκάστηκα να πάω σε άλλη πλατφόρμα και να πληρώνω ένα σημαντικό ποσόν κάθε μήνα, για την ασφάλεια του ιστολογίου μου.

Μπορείτε να στηρίξετε αυτή την προσπάθεια, με την μηνιαία συνδρομή σας, στην Paypal επιλέγοντας το μπανεράκι που βρίσκεται ακριβώς κατώ απο το κείμενο αυτό , και να προχωρήσετε στην διαδικασία δωρεάς όσο κοστίζει ένας καφές.

Η διαδικασία είναι πολύ απλή είτε έχετε λογαριασμό Paypal είτε όχι.Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να συμπληρώσετε το ποσο και να επιλέξετε το κουτάκι με την σήμανση 'Make this a monthly donation' και εν συνεχεία να πατήσετε το κουμπακι 'Donate with PayPal' αν έχετε λογαριασμό με Paypal , η 'Donate with a Debit or Credit Card', αν δεν έχετε λογαριασμό με Paypal και κάνετε την δωρεά με χρεωστική η πιστωτική κάρτα.

Αν έχετε πρόβλημα με την διαδικασία μπορείτε να επικοινωνήσετε στο email [email protected] η να στείλετε μήνυμα απο την φόρμα επικοινωνίας που βρίσκεται σταθερά στο κάτω μέρος της σελίδας.

Σας ευχαριστώ για την στήριξη σας.

Καλλιόπη Σουφλή


ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ


Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες, θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας, για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης, σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολογίου, μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε, καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιοδνήποτε τρόπο, το ιστολόγιο. Ο διαχειριστής του ιστολογίου, δεν ευθύνεται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνει. Τονίζουμε ότι υφίσταται μετριασμός των σχολίων και παρακαλούμε, πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, να έχετε υπόψη σας τα ακόλουθα:
  • Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες, ασυνάρτητος λόγος και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, πολύ περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο, εναντίον των συνομιλητών ή και των συγγραφέων, με υποτιμητικές προσφωνήσεις, ύβρεις, υπονοούμενα, απειλές ή χυδαιολογίες.>
  • Μην δημοσιεύετε άσχετα με το θέμα σχόλια.
  • Ο κάθε σχολιαστής, οφείλει να διατηρεί ένα μόνον όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
  • Με βάση τα παραπάνω, η διαχείριση, διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης σχολίων, χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση.
  • Επιπλέον σας τονίζουμε, ότι το ιστολόγιο, λειτουργεί σε εθελοντική βάση και ως εκ τούτου, τα σχόλια θα αναρτώνται μόλις αυτό καταστεί δυνατόν.

Διαβάστε ακόμα