ΟΛΑ ΟΣΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΞΕΡΕΤΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΟΙΝΙΚΗ ΑΠΕΙΛΗ ΣΤΗΝ ΑΡΝΗΣΗ ΓΙΑ ΕΜΒΟΛΙΑΣΜΟ !!! ΓΙΑ ΕΣΑΣ ΚΑΙ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΣΑΣ !!! Ο δικηγόρος Νίκος Αντωνιάδης, κηρύσσει Ανένδοτο Αγώνα, κατά του εμβολιασμού και προκαλεί κυβέρνηση και δικαιοσύνη.

ΟΛΑ ΟΣΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΞΕΡΕΤΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΟΙΝΙΚΗ ΑΠΕΙΛΗ ΣΤΗΝ ΑΡΝΗΣΗ ΓΙΑ ΕΜΒΟΛΙΑΣΜΟ !!! ΓΙΑ ΕΣΑΣ ΚΑΙ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΣΑΣ !!! Ο δικηγόρος Νίκος Αντωνιάδης, κηρύσσει Ανένδοτο Αγώνα, κατά του εμβολιασμού και προκαλεί κυβέρνηση και δικαιοσύνη.

13 Ιουλίου, 2020 20 Από Καλλιόπη Σουφλή
Μοίρασέ το
ΟΛΑ ΟΣΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΞΕΡΕΤΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΟΙΝΙΚΗ ΑΠΕΙΛΗ ΣΤΗΝ ΑΡΝΗΣΗ ΓΙΑ ΕΜΒΟΛΙΑΣΜΟ !!! ΓΙΑ ΕΣΑΣ ΚΑΙ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΣΑΣ !!! Ο δικηγόρος Νίκος Αντωνιάδης, κηρύσσει Ανένδοτο Αγώνα, κατά του εμβολιασμού και προκαλεί κυβέρνηση και δικαιοσύνη.

 

Νίκος Αντωνιάδης: “ΟΛΑ ΟΣΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΞΕΡΕΤΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΟΙΝΙΚΗ ΑΠΕΙΛΗ ΣΤΗΝ ΑΡΝΗΣΗ ΓΙΑ ΕΜΒΟΛΙΑΣΜΟ !!!

ΓΙΑ ΕΣΑΣ ΚΑΙ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΣΑΣ !!!

ΕΛΑΤΕ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΤΙΣ ΔΙΩΞΕΙΣ, ΤΙΣ ΚΑΤΑΔΙΚΕΣ ΚΑΙ ΤΑ ΠΟΙΝΙΚΑ ΜΗΤΡΩΑ ΜΑΣ ΤΙΤΛΟΥΣ ΔΟΞΑΣ ΚΑΙ ΤΙΜΗΣ !!!

ΤΙΣ ΕΠΙΣΗΜΕΣ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΕΙΣ ΟΤΙ ΑΝΤΙΣΤΑΘΗΚΑΜΕ, ΓΙΑ ΕΜΑΣ, ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΑΣ, ΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ !!!

ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΑ ΚΑΓΚΕΛΑ ΔΕΝ ΘΑ ΠΑΕΙ ΚΑΝΕΙΣ !!!

ΚΑΙ ΟΥΤΕ ΤΟ ΕΜΒΟΛΙΟ ΘΑ ΚΑΝΟΥΜΕ !!!”

 

Το παρόν άρθρο του δικηγόρου Νίκου Αντωνιάδη, πρέπει να διαβαστεί πολύ προσεκτικά και να διανεμηθεί σε όλους τους φίλους που έχετε…

ΜΟΝΟΝ Η ΟΜΑΔΙΚΗ ΑΝΤΙΣΤΑΣΗ ΘΑ ΜΑΣ ΣΩΣΕΙ.

 

Καλλιόπη Σουφλή

ΟΛΑ ΟΣΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΞΕΡΕΤΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΟΙΝΙΚΗ ΑΠΕΙΛΗ ΣΤΗΝ ΑΡΝΗΣΗ ΓΙΑ ΕΜΒΟΛΙΑΣΜΟ !!! ΓΙΑ ΕΣΑΣ ΚΑΙ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΣΑΣ !!! Ο δικηγόρος Νίκος Αντωνιάδης, κηρύσσει Ανένδοτο Αγώνα, κατά του εμβολιασμού και προκαλεί κυβέρνηση και δικαιοσύνη.

 

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΟΛΥ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ !!! ΟΛΟ ΠΑΡΑΚΑΛΩ !!! 5 ΛΕΠΤΑ ΘΑ ΣΑΣ ΠΑΡΕΙ !! ΟΥΤΕ !! :

ΟΛΑ ΟΣΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΞΕΡΕΤΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΟΙΝΙΚΗ ΑΠΕΙΛΗ ΣΤΗΝ ΑΡΝΗΣΗ ΓΙΑ ΕΜΒΟΛΙΑΣΜΟ !!! ΓΙΑ ΕΣΑΣ ΚΑΙ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΣΑΣ !!!

ΕΛΑΤΕ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΤΙΣ ΔΙΩΞΕΙΣ, ΤΙΣ ΚΑΤΑΔΙΚΕΣ ΚΑΙ ΤΑ ΠΟΙΝΙΚΑ ΜΗΤΡΩΑ ΜΑΣ ΤΙΤΛΟΥΣ ΔΟΞΑΣ ΚΑΙ ΤΙΜΗΣ !!!

ΤΙΣ ΕΠΙΣΗΜΕΣ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΕΙΣ ΟΤΙ ΑΝΤΙΣΤΑΘΗΚΑΜΕ, ΓΙΑ ΕΜΑΣ, ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΑΣ, ΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ !!!

ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΑ ΚΑΓΚΕΛΑ ΔΕΝ ΘΑ ΠΑΕΙ ΚΑΝΕΙΣ !!! ΚΑΙ ΟΥΤΕ ΤΟ ΕΜΒΟΛΙΟ ΘΑ ΚΑΝΟΥΜΕ !!!

ΔΕΝ ΘΑ ΤΟΛΜΗΣΕΙ Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΝΑ ΥΠΑΡΞΕΙ ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΜΙΑ ΕΙΚΟΝΑ ΠΟΛΙΤΗ ΠΟΥ ΘΑ ΕΜΒΟΛΙΑΣΤΕΙ ΣΙΔΗΡΟΔΕΣΜΙΟΣ: ΘΑ ΓΚΡΕΜΙΣΤΕΙ ΤΟ ΜΑΞΙΜΟΥ ΚΑΙ ΟΛΟΚΛΗΡΗ Η ΒΟΥΛΗ !!!

ΘΑ ΜΕΙΝΕΙ ΟΜΩΣ ΣΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΩΣ Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΠΟΥ ΠΗΓΕ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΕΙ !!!

ΣΤΙΣ ΔΙΚΕΣ ΠΟΥ ΘΑ ΓΙΝΟΥΝ, ΑΝ ΤΟΛΜΗΣΟΥΝ ΝΑ ΑΣΚΗΣΟΥΝ ΔΙΩΞΕΙΣ, ΘΑ ΠΑΜΕ ΔΙΚΗΓΟΡΟΙ ΚΑΙ ΓΙΑΤΡΟΙ ΝΑ ΑΠΟΔΕΙΞΟΥΜΕ ΟΤΙ Η ΠΑΝΔΗΜΙΑ ΕΙΝΑΙ ΑΠΑΤΗ !!! ΚΑΙ ΟΤΙ Ο ΝΟΜΟΣ 4682 ΕΙΝΑΙ ΑΝΤΙΣΥΝΤΑΓΜΑΤΙΚΟΣ !!!

ΟΣΟΙ ΣΕΒΟΜΑΣΤΕ ΤΟΥΣ ΟΡΚΟΥΣ ΜΑΣ !!!

ΚΑΙ ΡΩΤΑΩ: ΔΕΝ ΘΑ ΒΡΕΘΕΙ ΕΝΑΣ (ΕΝΑΣ !!!) ΔΙΚΑΣΤΗΣ ΠΟΥ ΣΕ ΟΛΕΣ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΔΙΚΕΣ ΘΑ ΟΡΘΩΣΕΙ ΤΟ ΑΝΑΣΤΗΜΑ ΤΟΥ ΚΑΙ ΘΑ ΠΕΤΑΞΕΙ ΤΟΝ ΝΟΜΟ ΣΤΑ ΜΟΥΤΡΑ ΤΩΝ ΚΥΒΕΡΝΩΝΤΩΝ ΩΣ ΑΝΤΙΣΥΝΤΑΓΜΑΤΙΚΟ ;;;

ΓΙΑ ΤΑ ΔΙΚΑ ΤΟΥ ΠΑΙΔΙΑ !!!

 

Τεράστιος είναι ο προβληματισμός για τις ΠΟΙΝΙΚΕΣ ΔΙΩΞΕΙΣ, τις ΚΑΤΑΔΙΚΕΣ και τις ΦΥΛΑΚΙΣΕΙΣ με τις οποίες μας απειλούνε, σε περίπτωση που ΑΡΝΗΘΟΥΜΕ να εμβολιαστούμε. Και απολύτως δικαιολογημένα.

Κατ’ αρχήν, πού προβλέπονται αυτές οι φυλακίσεις; Για να δούμε:

Ο νόμος της ντροπής, ο νόμος των φαρμακευτικών εταιρειών, ο 4682/2020, κύρωσε την 3.4.2020 την πράξη νομοθετικού περιεχομένου της 25.2.2020.

Στην 6η παράγραφο του πρώτου άρθρου, προβλέπεται ότι “όποιος δεν συμμορφώνεται με τα μέτρα του παρόντος άρθρου (δηλαδή, ο υποχρεωτικός εμβολιασμός, η υποχρεωτική νοσηλεία, η υποχρεωτική φαρμακευτική αγωγή και ο υποχρεωτικός εργαστηριακός και κλινικός έλεγχος) τιμωρείται με φυλάκιση έως δύο (2) ετών, εκτός αν η πράξη τιμωρείται βαρύτερα με άλλη διάταξη”.

Και υπάρχει και το άρθρο 285 του Ποινικού Κώδικα, στη δεύτερη παράγραφο του οποίου προβλέπεται ποινή κάθειρξης έως δέκα χρόνια (5 έως 10 δηλαδή), για όποιον παραβιάζει τα μέτρα που έχει διατάξει νόμος (εν προκειμένω ο 4682/2020) για να αποτραπεί η εισβολή ή η διάδοση μία μεταδοτικής ασθένειας (εν προκειμένω ο Covid-19) και η παραβίαση αυτή είχε ως αποτέλεσμα η ασθένεια να μεταδοθεί σε άνθρωπο ,

ενώ στην τρίτη παράγραφο προβλέπεται ποινή κάθειρξης 10-20 χρόνια, εάν είχε ως αποτέλεσμα τον θάνατο ανθρώπου, και ποινή ισόβιας κάθειρξης εάν είχε ως αποτέλεσμα τον θάνατο μεγάλου αριθμού ανθρώπων.

Τις παραγράφους 2 & 3 του 285 Π.Κ. ξεχάστε τις. Κατ’ αρχήν πρέπει να ΑΠΟΔΕΙΧΘΕΙ ότι εγώ μετέδωσα την “ασθένεια” σε ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟΝ τρίτο ή ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟΥΣ τρίτους. Πώς στην ευχή θα αποδειχθεί αυτό, όταν εγώ που δεν εμβολιάστηκα ΔΕΝ μπορώ να μεταδώσω την “ασθένεια” σε αυτόν που εμβολιάστηκε;;;

Ο Ηλίας Μόσιαλος, βέβαια, ο οποίος μας ανακοίνωσε περιχαρής ότι το εμβόλιο θα είναι έτοιμο τον Αύγουστο, μας είπε ταυτόχρονα ότι ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΙΓΟΥΡΟ ότι ο εμβολιασμένος ΔΕΝ θα διασπείρει παρά ταύτα τον ιό !!! (Δηλαδή ΚΑΙ εμβολιασμός ΚΑΙ lock down !!!)

Επομένως, πώς στην ευχή θα αποδειχθεί ότι ΕΓΩ τον διέσπειρα αφού θα μπορούν να τον μεταδώσουν και οι εμβολιασμένοι ;;; !!!

ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑ: Το άρθρο 285 ΔΕΝ μπορεί να εφαρμοστεί !!

Επιστρέφουμε λοιπόν στην παράγραφο 6 του άρθρου 1 του νόμου 4682/2020.

Θυμίζω: “Όποιος δεν συμμορφώνεται με τα μέτρα του παρόντος άρθρου τιμωρείται με φυλάκιση έως δύο (2) ετών, εκτός αν η πράξη τιμωρείται βαρύτερα με άλλη διάταξη”.

Δηλαδή, δεν απαιτείται να έχω μεταδώσει τον ιό. Αρκεί να αρνηθώ τον εμβολιασμό για να ασκηθεί ποινική δίωξη σε βάρος μου.

Πολύ ωραία. Πάμε να δούμε λοιπόν ΠΟΙΕΣ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΕΣ ΣΥΝΕΠΕΙΕΣ θα έχει η άσκηση ποινικής δίωξης σε βάρος μας, αν (δηλαδή ΟΤΑΝ) αρνηθούμε τον εμβολιασμό.

ΑΝ ΤΟΛΜΗΣΟΥΝ ΝΑ ΤΗΝ ΖΗΤΗΣΟΥΝ. Γιατί οι Εισαγγελείς θα είναι υποχρεωμένοι να την ασκήσουν, εάν ζητηθεί με οποιονδήποτε τρόπο. Εκ του νόμου. Εύχομαι να μη το κάνουν αυτεπαγγέλτως… Γιατί τότε θα γκρεμιστούν και οι Εισαγγελίες. Και οι Εισαγγελείς θα πρέπει να δώσουν λόγο σε μας. Αλλά πάνω απ’ όλα, στα παιδιά τους.

Αρνούμαι τον εμβολιασμό. Κάποιος πρέπει να με καταδώσει. Ελάτε, λοιπόν! Να μάθουμε τους νέους δοσίλογους!

Αυτόφωρο.

(Εάν δεν ακολουθηθεί η αυτόφωρη διαδικασία αλλά η τακτική, η διαδικασία είναι αυτή που περιγράφω παρακάτω, χωρίς τη διαδικασία της σύλληψης και των παρεπόμενων):

Να εξηγήσω τι σημαίνει αυτόφωρη διαδικασία και ποια η διάρκειά της.

Όλοι έχετε ακούσει για το 48ωρο.

Και είναι έτσι.

Στην πράξη όμως πολύ σπάνια η αυτόφωρη διαδικασία καλύπτει ολόκληρο το 48ωρο.

Θα πρέπει το αδίκημα (εν προκειμένω η άρνηση για τον εμβολιασμό) να τελεστεί στις 12 ακριβώς τα μεσάνυχτα και ένα δευτερόλεπτο. Ώστε να καλύψουμε ολόκληρο το 48ωρο έως την επομένη τα μεσάνυχτα.

Γιατί ο νόμος ορίζει ότι η αυτόφωρη διαδικασία αρχίζει από την ώρα τελέσεως του αδικήματος έως την επομένη ημέρα τα μεσάνυχτα.

Οπότε η μεγαλύτερη διάρκειά του είναι 48 ώρες, εάν το αδίκημα τελεστεί στις 12 ακριβώς τα μεσάνυχτα μίας ημέρας (και διαρκεί ολόκληρη την πρώτη ημέρα και τη δεύτερη: 48 ώρες), και η μικρότερη είναι 24 ώρες, εάν το αδίκημα τελεστεί ένα δευτερόλεπτο πριν τα μεσάνυχτα (ώστε διαρκεί αυτό το δευτερόπλεπτο και ολόκληρη την επομένη: 24 ώρες).

Πρέπει να κινητοποιηθεί η Αστυνομία για τη σύλληψη, σαν να κυνηγάει κοινούς εγκληματίες!

Άντε και το κάνει. Σε συλλαμβάνει. Σε οδηγεί στο τμήμα.

Ως ήρωα που υπερασπίζεσαι την ατομική ελευθερία, τη δική σου και των παιδιών σου. Που υπερασπίζεσαι το Σύνταγμά σου!

Εκεί, μετά από τη σύντομη έγγραφη διαδικασία, ο εισαγγελέας υπηρεσίας ΑΠΟΚΛΕΙΕΤΑΙ να μη δώσει προφορική εντολή να αφεθείς ελεύθερος. Δεν είσαι και ο Πάσαρης…

Αλλά, άντε και είσαι. Θα κρατηθείς μέχρι τη δίκη στην αυτόφωρη διαδικασία. Την άλλη μέρα θα οδηγηθείς στην Γενική Αστυνομική Διεύθυνση, όπου και θα γίνεις σεσημασμένος πια υπερασπιστής των δικαιωμάτων, των δικών σου και των παιδιών σου. Υπερασπιστής του Συντάγματός μας.

Μετά θα οδηγηθείς στα Δικαστήρια για να δικαστείς από το Μονομελές Πλημμελειοδικείο. Σου ασκείται ποινική δίωξη.

Μήπως εν τω μεταξύ θα μας εμβολιάσουν σιδηροδέσμιους στο κρατητήριο, σαν νέοι Μένγκελε στα ναζιστικά στρατόπεδα συγκεντρώσεως ;;;

Ποιος θα τολμήσει να βάλει τα παιδιά μας δεμένα πάνω σε ένα κρεβάτι να τα εμβολιάσουν με τη βία, όταν εμείς ως κηδεμόνες τους θα αρνηθούμε;;; ΠΟΙΟΣ :::

Μία, μόνο μία τέτοια εικόνα πολίτη ή παιδιού, δεμένου, να το εμβολιάζουν με τη βία, θα γκρεμίσει το Μέγαρο Μαξίμου και ολόκληρη την Βουλή !!!

ΔΕΝ ΘΑ ΤΟΛΜΗΣΟΥΝ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΟΥΝ !!!

Και εκεί αρχίζει η αντεπίθεση των Ελλήνων!! Και αρχίζει η ΩΡΑ ΕΥΘΥΝΗΣ των Ελλήνων Δικαστών.

Εκεί θα πάμε όλοι οι δικηγόροι και οι γιατροί που σεβόμαστε τους όρκους μας και θα υπερασπιστούμε την Ελλάδα !!! Σε κάθε δίκη, σε όλα τα μήκη και τα πλάτη της χώρας !!

Και θα αποδείξουμε μαζί ότι ο ιός είναι ΑΠΑΤΗ. Και θα αποδείξουμε την ΑΝΤΙΣΥΝΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ του νόμου !!!

Αλλά και χωρίς εμείς να είμαστε εκεί: Οι Δικαστές ΕΧΟΥΝ ΥΠΟΧΡΕΩΣΗ να ΕΛΕΓΞΟΥΝ παρεμπιπτόντως την ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ του νόμου:

Και να αποφασίσουν ότι είναι ΑΝΤΙΣΥΝΤΑΓΜΑΤΙΚΟΣ !!! Και να τον πετάξουν στα μούτρα των κυβερνώντων και των φαρμακευτικών εταιρειών !!!

ΕΝΑΣ ΔΕΝ ΘΑ ΒΡΕΘΕΙ ;;;

ΕΝΑΣ !!!

Ένας να το κάνει για τα δικά του παιδιά!!!

Γιατί, φίλοι μου, ΕΜΕΙΣ ΟΙ ΙΔΙΟΙ και το ΣΥΝΤΑΓΜΑ ΜΑΣ είναι τα ΦΡΑΓΜΑΤΑ που θα αποκρούσουν το τσουνάμι των εγκλημάτων που σχεδιάζουν κατά των παιδιών μας !! Μη παρασύρεστε από αυτά που διαβάζετε για τον Κώδικα της Νυρεμβέργης: ΚΑΜΙΑ ισχύ δεν έχει. Δεν έχει ενσωματωθεί στη νομοθεσία κανενός κράτους. Ενώ η Σύμβαση του Οβιέδο, ούτως ή άλλως, με τον νόμο 2619/1998, έχει συνταγματική ισχύ. Επομένως, πάλι για το Σύνταγμα μιλάμε.

Και εγώ σας λέω ότι θα υπάρξουν καταδίκες. Θα πάμε φυλακή ;;;

ΟΧΙ !!!

Τι ποινή μπορεί να μας επιβάλει ένα Μονομελές Πλημμελειοδικείο ;;;

3 μήνες; 5 μήνες ;

Το Τριμελές Πλημμελειοδικείο Ρόδου, σε σοβαρότερο αδίκημα για τα μέτρα, την παράβαση του 285 του Ποινικού Κώδικα, καταδίκασε Ροδίτες πολίτες που έκαναν την περιφορά του Επιταφίου το ΠΑΣΧΑ, σε 6 μήνες φυλακή. Τι θα κάνουν τα Μονομελή για την παραβίαση της υποχρέωσης να εμβολιαστούμε; Θα εξαντλήσουν το όριο και θα μας επιβάλουν 2 χρόνια; Και να γκρεμιστεί μετά ο Άρειος Πάγος;;

Άντε και το κάνουν. Και; Κατ’ αρχήν θα κάνουμε έφεση κατά της καταδικαστικής απόφασης. Η οποία αναστέλλει την εκτέλεση της ποινής. Και η υπόθεση δικάζεται από την αρχή στο Τριμελές Πλημμελειοδικείο. Σε δεύτερο βαθμό.

Ξέρουμε όλοι πόσο αργή είναι η Δικαιοσύνη.

Άντε και εδώ, η Δικαιοσύνη ξυπνάει και τρέχει.

Πάμε στο Τριμελές Πλημμελειοδικείο. Ό,τι μας επέβαλε το Μονομελές μας το επέβαλε. Παραπάνω δεν πάει. Απαγορεύεται. Αρχή της μη χειροτέρευσης της θέσης του κατηγορουμένου.

6 μήνες, 10 μήνες, 15 μήνες; Δύο χρόνια; Και στο Τριμελές;; :

ΤΡΙΕΤΗΣ ΑΝΑΣΤΟΛΗ ΕΚΤΕΛΕΣΗΣ ΤΗΣ ΠΟΙΝΗΣ !!!

Για ποινές φυλάκισης έως τρία χρόνια αναστέλλεται η εκτέλεση της ποινής για ένα έως τρία χρόνια, σύμφωνα με το άρθρο 99 του Ποινικού Κώδικα, ανεξαρτήτως προηγούμενης καταδίκης και μητρώου. Και μετά το πέρας της αναστολής, τελειώσαμε.

Το δικαστήριο μπορεί να μην αναστείλει την εκτέλεση της ποινής, εάν κρίνει “με βάση ειδικά μνημονευόμενα στην αιτιολογία στοιχεία, ότι η εκτέλεση της ποινής είναι απολύτως αναγκαία για να αποτρέψει τον καταδικασθέντα από την τέλεση νέων αξιοποίνων πράξεων”.

Ποιές νέες αξιόποινες πράξεις θα είμαστε επικίνδυνοι να διαπράξουμε; Δεν είμαστε και μπράβοι της νύχτας. Το εμβόλιο θα έχουμε αρνηθεί. ΜΙΑ ΦΟΡΑ θα το αρνηθούμε. Δεν μπορούμε να κατηγορηθούμε ξανά για την άρνηση του ΙΔΙΟΥ ΕΜΒΟΛΙΟΥ !!

Μετά, ο Άρειος Πάγος. Αίτηση αναιρέσεως κατά της τελεσίδικης καταδικαστικής απόφασης. Εάν οι πρωτοδίκες δεν τολμήσουν να κρίνουν αντισυνταγματικό τον νόμο των φαρμακευτικών εταιρειών, το ΤΕΡΑΣΤΟ ΧΡΕΟΣ θα το αναλάβουν οι Αρεοπαγίτες!! Εάν ΔΕΝ αναλάβουν την τεράστια αυτή ευθύνη και ΜΑΣ ΠΡΟΔΩΣΟΥΝ, δεν θα μπορέσουν ξανά να κυκλοφορήσουν στους δρόμους!!

Γιατί στο μεταξύ η λαϊκή οργή θα ΦΟΥΝΤΩΝΕΙ !!! Για τις διώξεις, τις δίκες, τις καταδίκες !!

Αλλά και αν ακόμα και ο Άρειος Πάγος μας προδώσει και οι καταδίκες γίνουν αμετάκλητες, μετά τις διώξεις και τις καταδίκες, η αντίστασή μας και ο αγώνας για τα παιδιά μας θα επικυρωθούν στα ποινικά μητρώα μας, στα οποία θα περάσουν οι καταδίκες και θα γίνουν τίτλοι ΔΟΞΑΣ και ΤΙΜΗΣ !!

Και η Ελλάδα θα γυρίσει σελίδα !!

Φυλακή πάντως δεν θα πάει κανείς !! Και ούτε το εμβόλιο θα κάνει κανείς !!

Τουλάχιστον εμείς !! Εσείς στην Βουλή, τα κομματόσκυλά σας, και εσείς που μπαίνετε στη θάλασσα με γάντια και μάσκες, να το κάνετε… Αλλά εσείς, βουλευτάδες και υπουργάρες, και τα παιδιά σας, θα το κάνετε το εμβόλιο μπροστά μας. Για να είμαστε σίγουροι ότι θα βάλετε μέσα σας αυτό που πάτε να μας ποτίσετε εμάς, και όχι κανα φυσιολογικό ορό, για να έχουμε να δείχνουμε ότι κάναμε το εμβόλιο. Έτσι;

Ελάτε να γυρίσουμε τη σελίδα αυτή όλοι μαζί !!!

-Και για να προλάβω τα σκοτεινά υπόγεια, για να μην τους μπαίνουν ιδέες:

Δεν διεγείρω κανέναν σε ανυπακοή:

Ανένδοτο αγώνα κηρύσσω για την αναγνώριση της αντισυνταγματικότητας του νόμου !!!

Από τα δικαστήριά μας !! Από τη Θέμιδα !!

Δημοκρατικά και με το νόμο !!

Άλλωστε, τίποτα από όλα αυτά δεν θα χρειαστεί να γίνει, εάν οι 300 καταλάβουν τι έρχεται και αποδεχθούν το αίτημα χιλιάδων Ελλήνων που θα επιδώσω για λογαριασμό τους την άλλη εβδομάδα στην Βουλή !!!

Μαζί με τις εξουσιοδοτήσεις που έχω λάβει στην ηλεκτρονική διεύθυνσή μου και στην εφαρμογή του messenger, είσαστε ήδη 9.000 !!! Και γίνεστε κάθε λεπτό που περνάει περισσότεροι !!

Από την άλλη, εάν είναι τόσο ανόητοι και θέλουν να με διώξουν, ας το κάνουν:

Δώστε μου τον πρώτο τίτλο τιμής !!!

Ελάτε !!!

Εδώ είμαι !!!

Και σας περιμένω…

 

Επέλεξα μ’ αυτή τη ιδιαίτερα ερμηνευτική και κατατοπιστική ανάρτηση του κ. Αντωνιάδη, η οποία στην ουσία μας δίνει την δυνατότητα να αγωνιστούμε για το δικαίωμά μας να διαχειριστούμε την Αξιοπρέπεια και το σώμα μας, όπως εμείς θέλουμε, και κυρίως την πρόσκλησή του να αγωνιστούμε ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ για την αντισυνταγματικότητα του νόμου και την ελευθερία μας, να προσθέσω και ένα σχόλιο, το οποίο κρίνω ιδιαίτερης βαρύτητας και μας υπενθυμίζει ΠΩΣ ΤΑ ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΥΠΟΚΕΙΜΕΝΑ ΠΟΥ ΜΑΣ ΚΥΒΕΡΝΟΥΝ, ΠΑΡΑΧΩΡΗΣΑΝ ΤΗΝ ΕΘΝΙΚΗ ΜΑΣ ΚΥΡΙΑΡΧΙΑ ΚΑΙ ΜΑΣ ΜΕΤΕΒΑΛΑΝ ΣΕ ΠΡΟΤΕΚΤΟΡΑΤΟ ΤΗΣ ΓΕΡΜΑΝΙΑΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΔΝΤ.

 

Καλλιόπη Σουφλή

 

Giorgos Tsegkos Με όλο τον σεβασμό, μιας και μιλάμε για αντισυνταγματικούς νόμους, αξίζει πιστεύω να μελετήσουμε και τον Νόμο 3547/2010, για τον οποίον κανείς από τα ΜΜΕ και τους Πολιτικούς δεν τον έχει αναφέρει ποτέ, και ο οποίος παραβίασε το Πολίτευμα της Ελλάδος και κατέλυσε το Σύνταγμά μας!

Έτσι, για την ιστορική δικαιοσύνη και για να αντιληφθούμε την αρχή του κακού, την αρχή της Εσχάτης Προδοσίας, τα αποτελέσματα της οποίας τα βλέπουμε δέκα χρόνια τώρα, και παρακαλώ τον κ. Αντωνιάδη και όποιον άλλον γνωρίζει, να με διορθώσει, αν κάπου κάνω λάθος:

Ας γυρίσουμε λοιπόν πίσω δέκα χρόνια και ας θυμηθούμε το πρώτο μνημόνιο!
Όλοι τότε μιλούσαν για το περιβόητο αυτό μνημόνιο, πολιτικοί, ΜΜΕ, δημοσιογράφοι, οι πάντες!


Τι ήταν όμως αυτό το μνημόνιο;

Το Μνημόνιο ήταν ένα δευτερευούσης σημασίας νομικό κείμενο, που απλά περιείχε τους όρους εφαρμογής της ΔΙΕΘΝΟΥΣ ΔΑΝΕΙΑΚΗΣ ΣΥΜΒΑΣΗΣ ΔΙΕΥΚΟΛΥΝΣΗΣ.

Η Δανειακή αυτή Σύμβαση ήταν διαφορετικό κείμενο από αυτό του Μνημονίου. (Είναι αυτό το κείμενο που ποτέ δεν διάβασε τότε Μ. Χρυσοχοΐδης, επικαλούμενος ότι δεν είχε χρόνο! Δεν είχε χρόνο να διαβάσει δηλαδή την Προδοσία της Χώρας, γι’αυτό και σήμερα τον κάνανε υπουργό Προστασίας του Πολίτη, άκουσον άκουσον!)

Αυτή λοιπόν, περιλάμβανε όλες τις υποχωρήσεις και τις δεσμεύσεις της χώρας, όπως για παράδειγμα το άρθρο 14 παρ 5 με το οποίο παραιτούμαστε από την ασυλία μας επί της Εθνικής μας Κυριαρχίας και μάλιστα ΧΩΡΙΣ ΤΗΝ ΡΗΤΡΑ ΤΟΥ ΑΝΑΓΚΑΣΤΙΚΟΥ ΝΟΜΟΥ, (μπορώ να σας το αναπτύξω σε δεύτερο χρόνο, τι σημαίνει αυτό, όπως επίσης και το γιατί αυτή η Σύμβαση διέπεται από το Αγγλικό Δίκαιο).

Κι ενώ ΜΕΡΟΣ του ΜΝΗΜΟΝΙΟΥ, και όχι ΌΛΟ το Μνημόνιο, πήγε στη Βουλή, ψηφίστηκε κι έγινε Νόμος του Κράτους, το κείμενο της Δανειακής Σύμβασης, το μείζον, είχε μείνει στο σκοτάδι!


Πώς τέθηκε τότε σε ισχύ, αφού η Δανειακή Σύμβαση δεν πήγε ΠΟΤΕ στη ΒΟΥΛΗ να ψηφιστεί και να γίνει κι αυτή Νόμος του Κράτους, όπως άλλωστε ορίζει και το Σύνταγμα της Ελλάδος για τέτοιες Διακρατικές συμφωνίες; (Α28Σ παρ 2);

Γιατί λίγες μέρες μετά την υπογραφή της Διεθνούς Σύμβασης, δημοσιεύθηκε ένας νέος Νόμος, ο Νόμος 3547/2010, ο οποίος έδινε την πλήρη εξουσιοδότηση στον Υπουργό Οικονομικών να υπογράψει τη Διεθνή αυτή Σύμβαση αντ’ αυτού της Ελλάδας!
Επίσης ΚΑΝΕΝΑΣ δεν ανέφερε ότι ο Νόμος αυτός είχε και μία άλλη διάταξη η οποία ΠΑΡΑΒΙΑΖΕ ΤΟ ΠΟΛΙΤΕΥΜΑ της Ελλάδος. Όριζε δηλαδή ο Νόμος 3547/2010 ότι ΔΕΝ ΑΠΑΙΤΕΙΤΑΙ ΚΥΡΩΣΗ ΤΩΝ ΔΙΕΘΝΩΝ ΣΥΜΒΑΣΕΩΝ ΑΠΟ ΤΗ ΒΟΥΛΗ!

Με απλά λόγια, ήρθε ένας απλός Νόμος, να καταργήσει το ΣΥΝΤΑΓΜΑ! Και συγκεκριμένα το άρθρο 28 παρ. 2, που θέτει απαραίτητη προϋπόθεση για να ισχύουν τέτοιες διεθνείς συμβάσεις, να περάσουν από τη Βουλή και μάλιστα με την πλειοψηφία των 3/5 της ολομέλειας, δηλαδή 180 ψήφοι, ώστε να γίνουν Νόμοι του Κράτους και να τεθούν σε ισχύ!!
(Το ίδιο σχεδόν δεν έκαναν και με την συμφωνία των Πρεσπών; 180 ψήφοι χρειάζονταν βάσει Συντάγματος και την πέρασαν τσίμα τσίμα με 153;).

Μία τέλεια μεθοδευμένη κίνηση της τότε Κυβέρνησης με τους 16 δανειστές μας, σε συνεννόηση πάντα με το Δ.Ν.Τ, να γίνει κατ’ αυτόν τον τρόπο, ώστε να νομίζουμε ότι έχει περάσει από τη Βουλή, ενώ στην ουσία να μην έχει περάσει. Αυτή η γραμμή έχει μπει προφανώς και στα μεγάλα ΜΜΕ γιατί κανένα ΜΜΕ δεν θέλησε να πει μέχρι σήμερα, ούτε καν το όνομα της Δανειακής Σύμβασης Διευκόλυνσης που δένει την Ελλάδα χειροπόδαρα! Όλοι αναφέρουν το Μνημόνιο!
Ότι υπάρχει αυτή η Σύμβαση ΔΕΝ ΤΟ ΞΕΡΕΙ Ο ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΛΑΟΣ!
Και το χειρότερο ;;;;
Αυτή η Σύμβαση δεν φαίνεται να διαβάστηκε καν από το Σώμα της ΒΟΥΛΗΣ!
Από κει και πέρα, άρχισε η κατρακύλα! Μόλις είχε διαπραχθεί Εσχάτη Προδοσία στην Πατρίδα μας καταλύωντας το Σύνταγμα!!

Όταν λοιπόν, για όλα τα παραπάνω έχω καταθέσει, εδώ και δύο χρόνια, εγγράφως και επωνύμως ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ-ΔΗΛΩΣΗ (η πρώτη σελίδα βρίσκεται αναρτημένη στο προφίλ μου), δηλώνοντάς τους τις προθέσεις μου και δίνοντάς τους χρονικό περιθώριο να μου απαντήσουν, ειδάλλως αποδέχονται αυτά που τους κατέθεσα, και επίσης
θυμίζοντάς τους ότι αυτό που μου αποδίδεται ως Δικαίωμα, από το Σύνταγμα της Ελλάδος, μου επιβάλλεται και ως Υποχρέωση, δηλαδή ότι θα δράσω ΜΕ ΚΑΘΕ ΜΕΣΟ για την επαναφορά της έννομης τάξης, όπως ακριβώς με υποχρεώνει η ακροτελεύτια διάταξη του άρθρου 120Σ παρ 4, τότε μπορείτε εύκολα να διαπιστώσετε ότι τάσσομαι κι εγώ στο πλευρό σας, χωρίς φόβο και πάθος!!
Ευχαριστώ για τον χρόνο σας!

 
Popi Soufli Κύριε Giorgos Tsegkos, η υπενθύμιση του Νόμου 3547/10, και το σχόλιο που αναπτύσσετε, αναφερόμενος και στην Δανειακή Σύμβαση, Η ΟΠΟΙΑ ΟΥΔΕΠΟΤΕ ΥΠΕΓΡΑΦΗ, μπορούν να ακυρωθούν ΜΟΝΟΝ από μια ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ.
 
Στον νόμο αυτόν, παρακαλώ προσθέστε και την Συνθήκη της Λισσαβώνας, που αποτελεί το ΕΥΡΩΣΥΝΤΑΓΜΑ, το οποίο είναι ανώτερο των Συνταγμάτων των κρατών μελών της Ε.Ε.
 
Στην ουσία, το Ελληνικό Σύνταγμα, δεν υφίσταται… γι αυτό και κάνουν ότι θέλουν ΟΛΑ ΤΑ ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΚΑΘΑΡΜΑΤΑ.
 
Αυτό πρέπει να το αντιληφθεί ο λαός και να πράξει τα δέοντα.
 
Έχω την αίσθηση ή την διαίσθηση αν θέλετε, ότι όλες οι πρωτοβουλίες και οι πράξεις του κ. Αντωνιάδη, θα ανοίξουν τα μάτια σε πολλούς και θα αποτελέσουν την ελπίδα σωτηρίας της Πατρίδας μας και του λαού.
 
Οφείλουμε λοιπόν, όχι να μένουμε στα like, αλλά ΝΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΠΟΦΑΣΙΣΜΕΝΟΙ ΝΑ ΠΑΡΟΥΜΕ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΑΣ ΠΙΣΩ.
 
Κι αυτό ας το αντιληφθεί η “δικαιοσύνη” που εδώ και δεκαετίες διαπλέκεται με τις πολιτικές εξουσίες.
 
ΑΝ ΥΠΗΡΧΕ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ, ΚΑΝΕΝΑΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΔΕΝ ΘΑ ΤΟΛΜΟΥΣΕ ΝΑ ΠΑΡΑΝΟΜΗΣΕΙ.
 
Αυτός είναι και ο λόγος, που δεν προβαίνουν στην ίδρυση ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΙΚΟΥ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟΥ.
 
Γιατί γνωρίζουν πως την επόμενη στιγμή, ΟΛΟΙ ΤΟΥΣ, ΜΗΔΕΝΟΣ ΕΞΑΙΡΟΥΜΕΝΟΥ, ΘΑ ΚΡΕΜΑΣΤΟΥΝ ΓΙΑ ΕΣΧΑΤΗ ΠΡΟΔΟΣΙΑ…είτε κυβέρνησαν είτε αποτέλεσαν αντιπολίτευση.
 
Να είστε καλά για το σχόλιό σας που ελπίζω και εύχομαι να το διαβάσουν όλοι οι συνσχολιαστές.

 

 

Πηγή

Προβολές : 896


Μοίρασέ το:Ετικέτες: , , , ,

Αγαπητοί αναγνώστες των ΑΤΤΙΚΩΝ ΝΕΩΝ,

Δώδεκα χρόνια, συνταξειδεύουμε μαζί στον χώρο της διαδικτυακής ενημέρωσης. Σ’ αυτά τα χρόνια, στάθηκα δίπλα σας , με μοναδικό στόχο την ενημέρωσή σας, όσο πιο αντικειμενικά μπορούσα αφιερώνοντας ατέλειωτες ώρες γι'αυτήν. Μετά την διαγραφή του πρώτου μου ιστολογίου, αναγκάστηκα να πάω σε άλλη πλατφόρμα και να πληρώνω ένα σημαντικό ποσόν κάθε μήνα, για την ασφάλεια του ιστολογίου μου.

Μπορείτε να στηρίξετε αυτή την προσπάθεια, με την μηνιαία συνδρομή σας, στην Paypal επιλέγοντας το μπανεράκι που βρίσκεται ακριβώς κατώ απο το κείμενο αυτό , και να προχωρήσετε στην διαδικασία δωρεάς όσο κοστίζει ένας καφές.

Η διαδικασία είναι πολύ απλή είτε έχετε λογαριασμό Paypal είτε όχι.Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να συμπληρώσετε το ποσο και να επιλέξετε το κουτάκι με την σήμανση 'Make this a monthly donation' και εν συνεχεία να πατήσετε το κουμπακι 'Donate with PayPal' αν έχετε λογαριασμό με Paypal , η 'Donate with a Debit or Credit Card', αν δεν έχετε λογαριασμό με Paypal και κάνετε την δωρεά με χρεωστική η πιστωτική κάρτα.

Αν έχετε πρόβλημα με την διαδικασία μπορείτε να επικοινωνήσετε στο email [email protected] η να στείλετε μήνυμα απο την φόρμα επικοινωνίας που βρίσκεται σταθερά στο κάτω μέρος της σελίδας.

Σας ευχαριστώ για την στήριξη σας.

Καλλιόπη Σουφλή


ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ


Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες, θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας, για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης, σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολογίου, μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε, καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιοδνήποτε τρόπο, το ιστολόγιο. Ο διαχειριστής του ιστολογίου, δεν ευθύνεται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνει. Τονίζουμε ότι υφίσταται μετριασμός των σχολίων και παρακαλούμε, πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, να έχετε υπόψη σας τα ακόλουθα:
  • Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες, ασυνάρτητος λόγος και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, πολύ περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο, εναντίον των συνομιλητών ή και των συγγραφέων, με υποτιμητικές προσφωνήσεις, ύβρεις, υπονοούμενα, απειλές ή χυδαιολογίες.>
  • Μην δημοσιεύετε άσχετα με το θέμα σχόλια.
  • Ο κάθε σχολιαστής, οφείλει να διατηρεί ένα μόνον όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
  • Με βάση τα παραπάνω, η διαχείριση, διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης σχολίων, χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση.
  • Επιπλέον σας τονίζουμε, ότι το ιστολόγιο, λειτουργεί σε εθελοντική βάση και ως εκ τούτου, τα σχόλια θα αναρτώνται μόλις αυτό καταστεί δυνατόν.

Διαβάστε ακόμα