ΟΡΚΙΖΟΜΑΙ  Ορκίζομαι να ζήσω Σε μιαν ελεύθερη Ελλάδα Και να πεθάνω όπως μου ταιριάζει, Όταν έρθει η ώρα μου, Σαν ελεύθερος Έλληνας...

ΟΡΚΙΖΟΜΑΙ Ορκίζομαι να ζήσω Σε μιαν ελεύθερη Ελλάδα Και να πεθάνω όπως μου ταιριάζει, Όταν έρθει η ώρα μου, Σαν ελεύθερος Έλληνας...

23 Ιουλίου, 2020 1 Από Καλλιόπη Σουφλή
Προβολές:413
Μοίρασέ το

 

Σ’ ένα Λαό ιστορικό, που κάποιοι προδότες θέλουν να τον χρεώσουν, να τον φτωχοποιήσουν για να τον οδηγήσουν στην υποταγή, δεν του αρμόζει να αδρανεί και να μοιρολατρεί, ανασυντάσσεται και επαναστατεί.

Ο Ελληνικός λαός σας ξεπέρασε. Η Χειραγώγηση της μάζας του λαού έλαβε τέλος.

Όμως, αν οι εχθροί μου,
Οι ντόπιοι προδότες κι οι ξένοι εισβολείς,
Δεν ακούσουν τη φωνή μου μέσα από το Νόμο,
Τότε θα τραβήξω την κουρτίνα της Ιστορίας μου
Και θα σύρω για μιαν ακόμη φορά,
Το παλιό μαχαίρι απ το θηκάρι.

 

ΕΛΛΗΝΕΣ, ΕΡΧΕΤΑΙ Η ΩΡΑ ΤΗΣ ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗΣ.

ΕΡΧΕΤΑΙ Η ΩΡΑ, ΝΑ ΠΕΤΑΞΟΥΜΕ ΚΑΘΕ ΚΟΜΜΑΤΙΚΗ ΤΑΜΠΕΛΑ ΚΑΙ ΝΑ ΓΙΝΟΥΜΕ ΜΙΑ ΓΡΟΘΙΑ…

ΤΕΡΜΑ Ο ΦΟΒΟΣ ΚΑΙ Η ΥΠΟΤΑΓΗ!

ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΕΤΟΙΜΟΙ ΝΑ ΥΠΕΡΑΣΠΙΣΤΟΥΜΕ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΑΣ, ΑΠΟ ΤΑ ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΜΙΑΣΜΑΤΑ ΠΟΥ ΜΑΣ ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΑΝ ΟΙ ΕΒΡΑΙΟΣΙΩΝΙΣΤΕΣ.

ΗΡΘΕ Η ΩΡΑ, ΝΑ ΜΙΛΗΣΕΙ Η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΨΥΧΗ ΚΑΙ ΝΑ ΠΑΡΕΙ ΤΟ ΤΙΜΟΝΙ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΑΣ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΗΣ.

 

Καλλιόπη Σουφλή

Υ.Γ. Κι όταν αναφέρομαι στους ΕΛΛΗΝΕΣ, εννοώ τους ΕΛΛΗΝΕΣ…

ΟΧΙ ΤΟΥΣ ΡΑΓΙΑΔΕΣ… ΟΧΙ ΤΟΥΣ ΑΝΘΕΛΛΗΝΕΣ… ΟΧΙ ΣΤΟΥΣ ΠΡΟΑΙΩΝΙΟΥΣ ΕΧΘΡΟΥΣ ΜΑΣ.

 

ΑΡΧΙΚΗ-ΙΣΤΟΡΙΚΟ

 
«Η πόλη μας ομολογείται (αναγνωρίζεται) ως η αρχαιότατη….γιατί εμείς κατοικούμε σ’αυτήν την πόλη, χωρίς να διώξουμε από εδώ άλλους, ούτε την βρήκαμε έρημη, ούτε έχουμε συγκεντρωθεί μιγάδες από πολλά έθνη, αλλά η καταγωγή μας είναι τόσο καλή και γνήσια, ώστε την γη από την οποία γεννηθήκαμε, την ίδια κατέχουμε χωρίς καμία διακοπή(όλον το χρόνο),επειδή είμαστε αυτόχθονες και μπορούμε να ονομάσουμε την πόλη με τα ίδια ονόματα που δίνει κάποιος στους πλησιέστερους συγγενείς του». 
 
[Ισοκράτους Πανηγυρικός, 23-24 (380 π.Χ)]

***************************************************************************************************************************

Ζούμε οι άνθρωποι µε µια παγιωμένη ερμηνεία των πραγμάτων. Αναγνωρίζουμε τον κόσμο µε ορισμένο τρόπο και τον βλέπουμε από συγκεκριμένη γωνία. Κι επειδή η οπτική αυτή γωνία είναι η μόνη που ξέρουμε, τη θεωρούμε «θεία» αλήθεια. Κι έτσι αυτοπεριοριζόμαστε σε στενά πρότυπα. Είμαστε εγκλωβισμένοι σε µια πνευματική στενότητα, αποκοιμισμένοι µε ψεύτικες αξίες.


«Όταν οι κυβερνήσεις φοβούνται τον λαό, εκεί υπάρχει ελευθερία.

Όταν ο λαός φοβάται την κυβέρνηση, εκεί υπάρχει τυραννία».

Σαν μια κατάρα που επικάθησε στον σβέρκο αυτού του Λαού και αυτής της Πατρίδας, από το 1830 και τη Συνθήκη του Λονδίνου (οπότε η Ελλάς τέθηκε υπό την υψηλή επιστασία/προστασία των μεγάλων δυνάμεων), συνεχίζεται αδιάλειπτα και μέχρι σήμερα, ο εφιάλτης που βιώνει αυτός ο τόπος…

Σήμερα στην Ελλάδα επιχειρείται για πρώτη φορά στην ιστορία της ανθρωπότητας η εφαρμογή ενός λειτουργικού συστήματος στο οποίο η έννοια «κράτος» δεν έχει υπόσταση.

Το δημοκρατικό πολίτευμα έχει υπονομευθεί καίρια.

Το Σύνταγμα παραβιάζεται ή αγνοείται συστηματικά, το Κοινοβούλιο έχει μετατραπεί σε «εκδοτήριο» πράξεων νομοθετικού περιεχομένου των μνημονιακών επιταγών, η εκτελεστική εξουσία, οι κυβερνήσεις των Μνημονίων υπηρέτες της ελίτ ευτελίζονται καθημερινά, έχοντας υποταγεί πλήρως στους εκπροσώπους των δυνάμεων κατοχής.

Οι αντισυνταγματικοί φόροι αυξάνονται συνεχώς με θύματα τους μόνιμα «εύκολους» φορολογούμενους.

Οι Πράξεις Νομοθετικού Περιεχομένου είναι το νέο υπερόπλο για την καταστολή του Συντάγματος και της Δημοκρατίας.
Είναι επίδειξη ισχύος “Κοιτάξτε εμείς τί είμαστε ικανοί να κάνουμε σε ένα απόγευμα μέσα”! Και είναι πρόβα τζενεράλε για τα χειρότερα που ετοιμάζουν.

Το πολιτικό αυτό μοντέλο, τρομοκρατικής δράσης, είναι ιδιαίτερα αποτελεσματικό και μαζικό, Βασίζεται στην πετυχημένη συνταγή διασποράς ψεύτικων και εικονικών καταστάσεων κρίσης. Παράγουν καθημερινά κρίσεις με τις οποίες χαλιναγωγούν κοινωνικές ομάδες στις οποίες ασκούν οικονομικό και κοινωνικό έλεγχο. Το εκπληκτικό αυτό μοντέλο τρόμου δεν προβλέπει λύσεις παρά μόνο ανατροπές. Δεν προτείνουν διέξοδο παρά μόνο αστάθεια και αβεβαιότητα. (Δόγμα του ΣΟΚ – Μίλτον Φρίντμαν). Οσο δεν αντιδρούμε θα μας κτυπούν ανελέητα. Εφαρμόζουν το Σπιράλ Θανάτου.

Ροδόσταυροι, Ναΐτες, Ρόταρυ, Λάιονς, Τέκτονες Μασόνοι και όλα τα παρακλάδια της Σιωνιστικής φάρμας  χρόνια τώρα ελέγχουν την εξουσία, ενω αυτοί φοροδιαφεύγουν ληστεύουν τις περιουσίες του Ελληνικού λαού, νομοθετούν ερήμην της κοινωνίας και εις βάρος του δημόσιου συμφέροντος, καταστρατηγούν κάθε έννοια εθνικής ανεξαρτησίας και καταπατούν τις ελευθερίες των πολιτών με στόχο την εξόντωση μας αποδεδειγμένα πλέον. Ετσι η ελευθερία τείνει να φθείρεται σε ένα έθνος, όσο και αν στα θεμέλιά του υπήρξαν υψηλά ιδεώδη.

Αυτά που συμβαίνουν στην Ελλάδα δεν είναι ούτε τυχαία ούτε μοναδικά όπως θέλουν να τα παρουσιάζουν.

Τα έχουν κάνει με τον ίδιο ακριβώς τρόπο οι ίδιοι διεθνείς ΑγγλοΓερμανοΕβραίοι τραπεζίτες και με τα ίδια πάντα καταστροφικά αποτελέσματα για τις χώρες και τους πολίτες.

Σημαία τους και υπηρεσίες τους όπως το ΔΝΤ, το οποίο οι πολιτικοί της χώρας υποτίθεται καλούν να τους νοικοκυρέψει.

Το υποτιθέμενο νοικοκύρεμα είναι απολύσεις, κλείσιμο επιχειρήσεων, μείωση μισθών, αύξηση φόρων, και γενικά να μην έχουν έσοδα οι πολίτες από πουθενά ενώ τους αυξάνουν τα έξοδα δραματικά. Φορολογία σε οτιδήποτε ακόμα και αυτά που δεν παράγουν κέρδος και έχουν αγοραστεί από το παρελθόν με ήδη φορολογημένα χρήματα.

Η πλειοψηφία του πολιτικού κόσμου της χώρας είναι εικόνα και ομοίωση του Καραγκιόζη.Ο Καραγκιόζης, προκειμένου να καταφέρει τον στόχο του, που είναι απλά να γεμίσει την κοιλιά του, δέχεται τα πάντα χωρίς αντίδραση. Δεν έχει την παραμικρή απαίτηση να τον σέβονται ως άνθρωπο. Όποιος μπορεί να τον ταΐσει, μπορεί ταυτόχρονα να τον φτύνει, να τον προσβάλει, να τον χτυπά κλπ., χωρίς ποτέ αυτός ν’ αντιδράσει. Θεωρεί τον εαυτό του έξυπνο και πονηρό, επειδή εξασφαλίζει την τροφή του χωρίς υλικό κόστος. Τους εξευτελισμούς δεν τους υπολογίζει ως κόστος, γιατί η παιδεία του —όπως και η φτώχεια του— αυτά τ’ αντιλαμβάνεται ως πολυτέλειες.

Το μεγαλύτερο όνειρό του είναι να μπορέσει να εξασφαλίσει για πάντα την τροφή του, έστω και υπ’ αυτές τις άθλιες συνθήκες. Δεν αγχώνεται, επειδή και την επόμενη μέρα θ’ αναγκαστεί να ζήσει με προσβολές. Αγχώνεται μόνο για το αν θα βρει τον ισχυρό, που, ναι μεν θα τον προσβάλει, αλλά θα τον βολέψει με την εξουσία του. Ο εφιάλτης για τον Καραγκιόζη είναι να μην υπάρχει ισχυρός και ν’ αναγκαστεί να αποφασίζει μόνος του για το πώς θα επιβιώσει. Είναι εφιάλτης, γιατί ακυρώνονται οι γνώσεις που κατέχει και του επιτρέπουν, όχι απλά να επιβιώνει, αλλά να “βολεύεται”. Ο Καραγκιόζης το μόνο που γνωρίζει είναι να “ξεγελάει” με πονηριές τον Πασά. Έχει εκπαιδευτεί να κλέβει τα “πλούσια” κομμάτια από τ’ αποφάγια των εξουσιαστών. Αυτό είναι το κεφάλαιό του κι αυτό εκμεταλλεύεται. Το “βόλεμα” είναι το κέρδος που παράγει το κεφάλαιο του Καραγκιόζη.

Επαγγελματίες Γελωτοποιοί, οι “Ειδικοί του Τίποτα” που επιμένουν να επιβιώνουν παρασιτικά σε μια ταραγμένη εποχή και στην προσπάθεια τους να αντισταθμίσουν την φοβία που τους διακατέχει από το ενδεχόμενο απώλειας της διαχείρισης της εξουσίας, ενεργοποιούν το εργαλείο της μαζικής εξαπάτησης, στηριγμένοι στην Αυλή τους, που αποτελείται από πλείστα όσα προσωπικά ανύπαρκτα και ετερόφωτα σαπρόφυτα. Προέχει το προσωπικό και το κομματικό τους συμφέρον. Η προσφορά τους στον τόπο είναι ανύπαρκτη. Αντί λοιπόν να αναζητήσουμε τη λύση κάπου αλλού, ακριβώς επειδή δεν είμαστε ελεύθεροι, περιμένουμε από αυτούς που μας κορόιδεψαν, να μας λυτρώσουν, να μας βγάλουν από τα προβλήματα στα οποία οι ίδιοι μας έβαλαν.

Αφού δεν νοιάζονται για την Πατρίδα, τα συμφέροντα των Ελλήνων και την Δημοκρατία τι τους προσκυνάς;

Προσέξτε: Η χώρα καταστρέφεται, οι πολίτες δεινοπαθούν στην ανεργία, την φτώχεια, τις κατασχέσεις και οι πολιτικοί, αντί να συνεργαστούν για την πρόοδο της χώρας και την έξοδο της από την κρίση, μας οδηγούν σε εκλογές για να επιβεβαιώσουν τους …εαυτούς τους και να συντηρήσουν το κατεστημένο, που κρατά καθηλωμένη την Ελλάδα.

 
Τι άλλο περιμένουμε για να ξεσηκωθούμε ;

Ο Αγώνας ξεκινάει από την Αφύπνιση, έχει ως βασικό σκοπό του να σταματήσει την προγραμματισμένη από τις δυνάμεις της Νέας Τάξης, τη μαζική γενοκτονία του Ελληνικού Έθνους.

Είναι ανάγκη συλλογικής ευθύνης του Ελληνικού Λαού σε ένα κομβικό για την Ιστορία μας σημείο.
Η Αφύπνιση αυτή τη στιγμή είναι η πιο υψηλή εθνική επιταγή, απαιτεί όμως να επιλέξουμε ανθρωπιστικές λύσεις σε συλλογικό επίπεδο, ώστε να πάμε ένα βήμα μπροστά.

Η αφύπνιση εξελίσσεται με γοργούς ρυθμούς γι αυτό και οι εξουσιαστές σπεύσανε να επιταχύνουν την υλοποίηση των σχεδίων τους. Αυτή η βιασύνη τους ανάγκασε να κάνουν πολλά λάθη και να αφυπνίσουν πολλούς ανθρώπους λόγω αυτού του γεγονότος.

Όταν ο Έλληνας αφυπνισθεί και γνωρίσει την αλήθεια θα συνειδητοποιήσει ότι πίσω από κάθε έγκλημα εναντίον της ανθρωπότητας βρίσκονται οι διεθνείς τραπεζίτες. Αυτοί δημιουργούν τους πολέμους σε όλο τον πλανήτη, αυτοί προκαλούν πείνα , φτώχεια και δυστυχία, αυτοί μας πουλάνε μολυσμένες και μεταλλαγμένες τροφές, αυτοί μολύνουν τον πλανήτη, αυτοί μας επιβάλλον φόρους, αυτοί σκαρφίζονται διάφορες κομπίνες και απάτες και αφαιρούν την ατομική ιδιοκτησία και τον οικονομικό μας πλούτο, αυτοί φταίνε για τα προβλήματα της αγοράς και την αναξιοκρατία στις προσλήψεις, αυτοί δημιουργούν τους ιούς, τα εμβόλια, τα φάρμακα και τις θεραπείες που σκοτώνουν και γενικά αυτοί είναι η πηγή του κάθε κακού που υπάρχει.

Λειτουργούν σαν το χταπόδι. Αυτοί είναι το κεφάλι. Τα πλοκάμια τους είναι τα στρατευμένα τους άτομα που ελέγχουν τα πολιτικά κόμματα, τις θρησκείες , την υγεία τις επιστήμες, τη δικαιοσύνη, την αστυνομία, τον στρατό, τις επιχειρήσεις, τις εμπορικές τράπεζες και γενικά κάθε αρχής που διέπει την ανθρώπινη δραστηριότητα. Οι άνθρωποι που έχουν άγνοια στρέφονται ενάντια στα πλοκάμια. Τα κόβουν και το κεφάλι τα αναπαράγει τοποθετώντας άλλα άτομα στη θέση τους. Έτσι εσσαεί διαιωνίζει τη κυριαρχία του.

 
Η απειλή τους είναι η Αφύπνιση.

Σ’ ένα Λαό ιστορικό, που κάποιοι προδότες θέλουν να τον χρεώσουν, να τον φτωχοποιήσουν για να τον οδηγήσουν στην υποταγή, δεν του αρμόζει να αδρανεί και να μοιρολατρεί, ανασυντάσσεται και επαναστατεί.

Να γίνουμε εμείς Ελλάδα, στέλνοντας σιωπηλά τα μαντάτα ότι ο χρόνος για τους ατσαλάκωτους μαλθακούς ανελέητους εκτελεστές μας, μόλις τελείωσε.

Ο Έλληνας είναι ελεύθερος μόνο όταν έχει ελεύθερο νου και πνεύμα, και η Ελεύθερη Ελλάδα μπορεί να ανοικοδομηθεί μόνο από Ελεύθερους Έλληνες.

Αν θέλουμε να συμβάλουμε ο καθένας από την μεριά του στην ανάκαμψη της χώρας μας, θα πρέπει να αρχίσουμε επιτέλους να παράγουμε. Για να παράγουμε όμως περισσότερα, πρέπει συνειδητά να καταναλώνουμε όσο περισσότερο μπορούμε ελληνικά προϊόντα. Το κάθε ευρώ που ξοδεύουμε πια, πρέπει να επιστρέφει σε εμάς και την οικονομία μας. Δεν έχουμε την πολυτέλεια να εισάγουμε παρά μόνο τα άκρως απαραίτητα, αν θέλουμε να δούμε την οικονομία μας να σηκώνεται ξανά στα πόδια της. «Αγοράζουμε Ελληνικά!»Επιμένετε να δείτε μια από τις παραπάνω ενδείξεις σε κάθε προϊόν που αγοράζετε. Είναι τόσο απλό!

Είναι καιρός λοιπόν, μέσα από αυτή την συλλογική οντότητα, μέλη της οποίας είμαστε όλοι, να προσπαθήσουμε να αναδείξουμε, να προτείνουμε, να προβάλλουμε, ελληνικές εταιρείες, ελληνικά ποιοτικά προϊόντα,ελληνικές καινοτομίες, ελληνικές εξαγωγικές προσπάθειες. Να προτείνουμε σε όλους τους Έλληνες, δικά μας προϊόντα ευρείας κατανάλωσης, ελληνικά αγροτικά,κτηνοτροφικά και βιοτεχνικά προϊόντα, που μπορούμε να τα προτιμάμε συνειδητά έναντι των εισαγόμενων.

Ποιοι ξέρουν αλήθεια πως η χώρα μας κατασκευάζει κάποια από τα καλύτερα ποδήλατα της Ευρώπης; Πως τα κτηνοτροφικά μας προϊόντα (γάλα, κρέας, αυγά, τυριά, μέλι, ψάρια) είναι από τα καλύτερα του κόσμου; Πως υπάρχουν ελληνικές εταιρείες που παράγουν αυτή την στιγμή της κρίσης, προϊόντα ασύγκριτης ποιότητας και ανταγωνιστικής τιμής που εξάγονται στα πέρατα του κόσμου; Πως υπάρχει πολύ μεγάλο επιστημονικό δυναμικό που διαπρέπει εκτός Ελλάδας και κατέχουν υψηλές θέσεις σε όλους τους τομείς;

Για πρώτη φορά στην Ιστορία μας, η Ελλάδα διαθέτει την πιο καταρτισμένη και μορφωμένη νέα γενιά που είχε ποτέ. Αντί να την εκμεταλλευτεί και να την χρησιμοποιήσει για να πετύχει την εθνική ανάταση, την διώχνει. Την στέλνει σε μέρη μακρινά, όπου κατά πάσα πιθανότητα θα πετύχουν, με την πατρίδα ωστόσο να «αποστραγγίζεται».

Στην Μεταπολίτευση η μόρφωση έγινε πιο προσιτή από κάθε άλλη εποχή. Όμως δεν σκεφτήκαμε κάτι σοβαρό. Πώς θα αξιοποιηθούν όλοι αυτοί οι επιστήμονες. Το: «ε δεν μπορούν να έχουν όλοι πτυχία, ας γίνει και κανένας υδραυλικός» δεν είναι απάντηση, ούτε επιχείρημα στην ανικανότητα των υπευθύνων να αξιοποιήσουν τους καταρτισμένους που ήδη έχουν βγάλει στην αγορά εργασίας.

Η χώρα θέλει επανεκκίνηση και ένα μεγάλο όραμα που θα εμπνεύσει τον Ελληνισμό. Δεν βγαίνεις απ’ τα αδιέξοδα με λύσεις «μεσοβέζικες». Εχουμε πολλά εργαλεία, μεγάλη τεχνογνωσία και άριστο νεανικό δυναμικό, φτάνει να τα αξιοποιήσουμε με γνώση και σύνεση.

Να ενώσουμε τις γνώσεις και την δύναμή μας.

Συνειδητοποιώντας πως οι αφυπνισμένοι συνέλληνες δεν είναι τόσο λίγοι όσο θα ήθελαν οι «κύριοι» που αποφασίζουν για μας χωρίς εμάς, σκεφτήκαμε πως οι σκόρπιες φωνές θα πρέπει με κάποιο τρόπο να ενωθούν.

Εχουμε “όπλα και χρήσιμα εργαλεία” οπου μπορούμε να σταθούμε όρθιοι και ελεύθεροι, στην παγκόσμια δικτατορία που στήνεται ερήμην μας. Δυναμώνουμε τις φωνές μας, σάλπιγγες που καλούν και τους υπολοίπους σε αφύπνιση, ενάντια στον εφιάλτη της παγκοσμιοποίησης και της εθνικής, πολιτισμικής, ιστορικής και θρησκευτικής μας συρρίκνωσης.

Να κουβεντιάσουμε αν χρειαστεί και να βρούμε τον «κοινό τόπο» που μας ενώνει, ώστε , να μπορέσουμε να δημιουργήσουμε την «κρίσιμη μάζα» που απαιτείται ώστε να τους κάνουμε να χάσουν τον ύπνο τους.

Να θυμάσαι οτι:

«Κάθε λαός είναι άξιος των ανθρώπων που τον κυβερνούν . Κανείς δεν είναι πιο υποδουλωμένος από εκείνους που εσφαλμένα πιστεύουν πως είναι ελεύθεροι. Όσοι αδιαφορούν για τα κοινά είναι καταδικασμένοι να εξουσιάζονται πάντα από ανθρώπους κατώτερούς τους » Πλάτωνας 427-347 π.Χ


Πουθενά ανάμεσα στις χιλιάδες σελίδες των προϋπολογισμών που συντάσσουν λογιστές της κακιάς ώρας δεν υπάρχει η αξία της ζωής.

Οι τράπεζες πήραν αλόγιστα ρίσκα, αποκόμισαν αμύθητα κέρδη και πολιτική επιρροή μέσα από το μηχανισμό δημιουργίας δημόσιου χρέους. Οι απαίδευτοι και άπειροι πολιτικοί βολεύτηκαν στην ευκολία εκχώρησης του ρόλου τους στους τραπεζίτες. Και σήμερα ο εμπλεκόμενος λαός καλείται να θυσιάσει πολλά, για να παραμείνει αναλλοίωτη η στρεβλή δομή ενός συστήματος, που έχει χάσει και τα τελευταία προσχήματα δημοκρατικής νομιμοποίησης.

Ποιος υπαγορεύει, άραγε, τις σκληρές θυσίες των Ελλήνων και την πλήρη κατάλυση της εθνικής κυριαρχίας του ελληνικού κράτους;

Ποιος υπαγορεύει όλα αυτά τα εξοντωτικά μέτρα, όταν ο ενδιαφερόμενος «κυρίαρχος λαός» τα απορρίπτει, αλλά τελικά με ένα «μαγικό» (και σίγουρα όχι δημοκρατικό…) τρόπο τους επιβάλλονται;

Το σύστημα κτίζει στο κεφάλι μας ένα άυλο συναίσθημα τρόμου, ώστενα μας πείσει να βάλουμε εμείς το χέρι στην τσέπη επειγόντως και να του μεταβιβάσουμε οικειοθελώς τον ιδρώτα μας, μέρος της περιουσίας μας ή τις ελευθερίες μας, για να απαλλαγούμε από αυτό το συναίσθημα τρόμου. Μας κατευθύνουν απόλυτα, παίζοντας με το μυαλό μας. Έχουμε προβλέψιμη συμπεριφορά κι έτσι μας σπρώχνουν προς την κατεύθυνση που βολεύει το σύστημα και καταστρέφει εμάς.

Επιτρέπουμε στο σύστημα να μας κάνει δούλους, να μας ληστεύει και να μας σκοτώνει κατά βούληση, γιατί εμπιστευόμαστε αυτούς που μας ενημερώνουν, γιατί δεν είμαστε καθόλου αυστηροί ως προς τις πηγές της ενημερώσης μας.

Μας παίζουν στα δάχτυλα σαν μαριονέτες, με αόρατα νήματα, που κατευθύνουν με ακρίβεια τα συναισθήματά μας.

Η υποταγή στην οικονομία της Νέας Τάξης διευκολύνθηκε από την αποκοίμηση του κόσμου που προηγήθηκε χάρη στα Μέσα Ενημέρωσης, την εξασθένιση της κριτικής του ικανότητας χάρη στην προπαγάνδα και την χειραγώγηση, από έναν τρόπο ζωής που δεν αφήνει ούτε χρόνο ούτε ενέργεια για σκέψη, το στρες, την χημική και ηλεκτρομαγνητική μόλυνση, τα νοθευμένα τρόφιμα, τα υπνωτικά και ηρεμιστικά χάπια, τις παρενέργειες των φαρμάκων.

 

Τίποτα δεν ήταν τυχαίο και απροσχεδίαστο.

 
Όλη αυτή η αλληλουχία των γεγονότων, πρέπει να προβληματίσει τον λαό, να τον πονηρέψει, για την επόμενη μέρα που θα σχεδιασθεί γι’ αυτόν, χωρίς αυτόν, από διάφορα εξωθεσμικά κέντρα της διαπλοκής, που θα συνεχίσουν με νέους εθνομηδενιστές δωσίλογους πολιτικούς, την ολική εκποίηση της χώρας του.

Σ’ ένα Λαό ιστορικό, που κάποιοι προδότες θέλουν να τον χρεώσουν, να τον φτωχοποιήσουν για να τον οδηγήσουν στην υποταγή, δεν του αρμόζει να αδρανεί και να μοιρολατρεί, ανασυντάσσεται και επαναστατεί.

Ο Ελληνικός λαός σας ξεπέρασε. Η Χειραγώγηση της μάζας του λαού έλαβε τέλος.

Αθλιοι απαίδευτοι πολιτικοί οδήγησαν τους Έλληνες να βιώνουν αυτόν τον εφιάλτη.

 

Ίσως στη μελλοντική ιστορία, να βρει κάποιος ένα παλιό ημερολόγιο μέσα στα ερείπια και να διαβάσει “…κι έτσι ξεκίνησαν όλα….” Υπάρχει κάτι πολύ επικίνδυνο που γεννιέται σιγά σιγά και προς το παρόν εκφράζεται με κινήσεις απελπισίας. Μόλις αυτή η σιωπηλή δύναμη ξεπεράσει το στάδιο του πανικού, θα μετατραπεί στο πιο επικίνδυνο είδος ανθρώπου. Αυτόν που δεν έχει τίποτα πια να χάσει, εκτός από τις αλυσίδες του. Κι αυτό δεν αντιμετωπίζεται με τίποτα αν συμβεί σε μεγάλη έκταση.

Οπότε οι παρατηρητές των γεγονότων χαλαρώστε και απολαύστε το . Έρχεται…

Μη Στέκεσαι Γονατιστός…Σήκω Όρθιος…και Ανέλαβε τις Ευθύνες σου ! Δεν Είσαι Μόνος σου, είμαστε Πολλοί Ανυπάκουοι Πολίτες. 

 
 

Ορκίζομαι

Ορκίζομαι,
Στο Ξεχωριστό και στο Ιδιαίτερο,
Αυτής εδώ της Πατρίδας.
Στις πανάρχαιες πεδιάδες της.
Στα ζωντανά βουνά και στα ιερά ποτάμια της.
Στις Αρχαίες κολώνες.
Στα γεμάτα σοφία και υπομονή βράχια
Του Αρχιπελάγους της.
Στα χαρακωμένα πρόσωπα των γερόντων της.
Στα παραμύθια της γιαγιάς
Και στο πρώτο σκίρτημα της άνοιξης.
Στα ματωμένα ρούχα των ηρώων,
Και στις στολές των πολεμιστών
Που θάφτηκαν στο χιόνι..

Ορκίζομαι
Στον Έρωτα που ποτέ δεν ρωτάει,
Και στην Αγάπη που απαντάει σε όλα..

Ορκίζομαι

Στο αιώνιο κάλεσμα των ανέμων
Που περνάνε τραγουδώντας
Πάνω απ τα νησιά μας,
Στην περικεφαλαία της Αθηνάς
Που την χάρισε στον Θεόδωρο Κολοκοτρώνη,
Στα αγόρια που παίζανε αμπάριζα και πρωτελιά,
Στα κορίτσια που παίζανε κουτσό και σχοινάκι,
Στις ασβεστωμένες πέτρες
Που στολίζανε τα πεύκα στην κατασκήνωση,
Στο Σωτήρη Πέτρουλα
Και στον Αλέκο Παναγούλη,
Στα πανάρχαια τραγούδια μας,
Και στους χιλιάδες ποιητές μας.

Ορκίζομαι
Στους Θεούς και στον Θεό,
Στον προστάτη Χριστό
Και στο Χρήστο που έλιωσε στη φυλακή
Χωρίς προστάτη,
Στη Μαρία που την σακάτεψε η ηρωίνη,
Και στην Κατερίνα που κοιμήθηκε για πάντα
Μέσα στα ποιήματά της,
Στον Παύλο που στήθηκε στο απόσπασμα Τραγουδώντας
Και στο τελευταίο χαμόγελο του Ευαγόρα
Μπροστά στο ικρίωμα..

Ορκίζομαι

 
Στους χιλιάδες αδελφούς μου,
Που αυτοπυροβολήθηκαν,
Πνίγηκαν, κρεμάστηκαν, και φεύγουν Καθημερινά,
Τούτες τις ύπουλες μέρες,
Επειδή οι προδότες, τους βουλιάξανε
Στο βρομερό παιχνίδι τους..

Ορκίζομαι

 
Στους Αγέννητους ΄Ελληνες,
Στα παιδιά και στα εγγόνια μας,
Που περιμένουν με υπομονή να κατεβούν Ανάμεσά μας
Για να βρούνε μια πατρίδα καθαρή
Και προκομμένη.

Ορκίζομαι
 
Στα όνειρα που ακόμη δεν πήραν εκδίκηση
Όπως το ζήτησεν ο Ποιητής,
Στο σκονισμένο εικονοστάσι
Και στον ερειπωμένο καφενέ,
Στους χιλιάδες περήφανους συμπατριώτες μου,
Που ανοίγουν στα συσσίτια το στόμα τους,
Σαν τα πρωτόβγαλτα χελιδόνια
Για μια μπουκιά ψωμί..

Ορκίζομαι τέλος,
 
Στο πανάγιο αίμα και στο άγριο βλέμμα
Των ανθρώπων της φυλής μου
‘Ότι αυτήν εδώ την Πατρίδα:

Δεν θα τη χαρίσω σε κανέναν ξένο
Δεν θα την εκχωρήσω σε κανέναν προδότη
Δεν θα την υποθηκεύσω σε κανέναν τοκογλύφο
Δεν θα την ξευτιλίσω για χατίρι κανενός
Πουλημένου πολιτικού καθάρματος…

Και θα πράξω ότι περνάει απ το χέρι μου
Μέσα από τους Νόμους και τους Θεσμούς
Της Δημοκρατίας μου,
Που Εγώ ίδρυσα εδώ και χιλιάδες χρόνια
Για λογαριασμό όλης της Ανθρωπότητας,
Ώστε να ξανασηκωθεί όρθια
Και να προκόψει ξανά.

Όμως, αν οι εχθροί μου,
Οι ντόπιοι προδότες κι οι ξένοι εισβολείς,
Δεν ακούσουν τη φωνή μου μέσα από το Νόμο,
Τότε θα τραβήξω την κουρτίνα της Ιστορίας μου
Και θα σύρω για μιαν ακόμη φορά,
Το παλιό μαχαίρι απ το θηκάρι.

Ορκίζομαι να ζήσω
Σε μιαν ελεύθερη Ελλάδα
Και να πεθάνω όπως μου ταιριάζει,
Όταν έρθει η ώρα μου,
Σαν ελεύθερος Έλληνας…

Ιατρόπουλος
 

 

Πηγή

Προβολές : 413


Μοίρασέ το:Ετικέτες: , , , , , , ,

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ


Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες, θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας, για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης, σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολογίου, μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε, καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιοδνήποτε τρόπο, το ιστολόγιο. Ο διαχειριστής του ιστολογίου, δεν ευθύνεται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνει. Τονίζουμε ότι υφίσταται μετριασμός των σχολίων και παρακαλούμε, πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, να έχετε υπόψη σας τα ακόλουθα:
  • Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες, ασυνάρτητος λόγος και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, πολύ περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο, εναντίον των συνομιλητών ή και των συγγραφέων, με υποτιμητικές προσφωνήσεις, ύβρεις, υπονοούμενα, απειλές ή χυδαιολογίες.>
  • Μην δημοσιεύετε άσχετα με το θέμα σχόλια.
  • Ο κάθε σχολιαστής, οφείλει να διατηρεί ένα μόνον όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
  • Με βάση τα παραπάνω, η διαχείριση, διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης σχολίων, χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση.
  • Επιπλέον σας τονίζουμε, ότι το ιστολόγιο, λειτουργεί σε εθελοντική βάση και ως εκ τούτου, τα σχόλια θα αναρτώνται μόλις αυτό καταστεί δυνατόν.

Διαβάστε ακόμα