Ορκωμοσία Μπαϊντεν-όπουλου, ενώπιον σημαιών και στρατιωτών

Ορκωμοσία Μπαϊντεν-όπουλου, ενώπιον σημαιών και στρατιωτών

19 Ιανουαρίου, 2021 4 Από Καλλιόπη Σουφλή
Προβολές:421
Μοίρασέ το

‘Ετσι χάνουν και την ευκαιρία, ψώνια και ψωνάρες από Ελλάδα, πολιτικοί και λοιποί, με πρώτον τον Γ. Πατούλη, να είναι στην Ουάσιγκτον, γιά αναμνηστικές φωτογραφίες, όχι στην ορκωμοσία, αλλά σε περιθωριακές εκδηλώσεις.

Μεγάλη τραγωδία… να μην είναι προσκεκλημένη η πολιτική σάρα, μάρα και το κακό συναπάντημα της Ελλάδας, και να είναι οι στρατιώτες και οι σημαίες;

Πώς θα το αντέξει αυτό ο Πατούλης της … Πατούλαινας;;;

 

Καλλιόπη Σουφλή

Μία ακόμα αμερικάνικη πρωτοτυπία 20 Ιανουαρίου 2021. Η ορκωμοσία του 46ου πρόεδρου των ΗΠΑ Τζο Μπάϊντεν και της αντιπροέδρου Καμάλα Χάρις (πρώτης γυναίκας στο αξίωμα αυτό).

Εξαιτίας κορωνα-ιού και… Τραμπ, μόνο λίγοι ”επίσημοι” θα παραστούν στο ”στρατόπεδο Καπιτώλιο”, ενώ, γιά πρώτη φορά στην ιστορία, αντί σε λαό, ο νέος πρόεδρος θα μιλήσει σε 200.000… σημαίες και 20.000+ στρατιώτες-εθνοφρουρούς, που θα προστατεύουν την τελετή.

‘Ετσι χάνουν και την ευκαιρία, ψώνια και ψωνάρες από Ελλάδα, πολιτικοί και λοιποί, με πρώτον τον Γ. Πατούλη, να είναι στην Ουάσιγκτον, γιά αναμνηστικές φωτογραφίες, όχι στην ορκωμοσία, αλλά σε περιθωριακές εκδηλώσεις.

Μόνο τα ΚΑΠΗ δείχνουν ευχαριστημένα και αυτό επειδή ο νέος πρόεδρος πλησιάζει τα 80.

Ιστορικό γεγονός που αποτελεί, επίσης, πρωτοτυπία, αφού ο Λευκός Οίκος μετατρέπεται σε… γηροκομείο.

‘Ενας ακόμα πρόεδρος προερχόμενος από το αμαρτωλό παρελθόν, θα μας πει ”να κάνουμε την Αμερική μεγάλη”, παραδεχόμενος ότι είναι… μικρή.

Γιατί αν ήταν ”μεγάλη” θα έπρεπε να πει να την κάνουμε ”μεγαλύτερη”.

Η Αμερική ήταν και είναι μεγάλη σε… οικονομικές και λοιπές ανισότητες, ανεργία, κοινωνικές-φυλετικές διακρίσεις κ.ά.

Και ο απερχόμενος πρόεδρος Τραμπ, την έκανε… ”χάλια”, αφού με τις πράξεις του, κατά λάθος ή εξεπίτηδες, τράβηξε το όμορφο κάλυμμα που ξεγελούσε γιά δεκαετίες και αποκαλύφθηκε ο… βόθρος.

Και τώρα, ως χώρα, μυρίζει άσχημα.

Το μόνο παρήγορο είναι το γεγονός ότι, η πλειοψηφία των ΜΜΕ προσπαθεί να μας πείσει ότι ο Τζο Μπάϊντεν, είναι ”έφηβος”, ενεργός και… ενεργούμενος και θα λύσει όλα τα προβλήματα.

‘Οπως πάνε θα μας πουν και ότι ”τακτοποιεί” την Τζιλ 2-3 φορές την εβδομάδα, με viagra ή χωρίς.

”God help America”, αν και αμφιβάλουμε ότι μπορεί να γίνει. (19 Ιαν.’21)

 

Πηγή

Προβολές : 421


Μοίρασέ το:Ετικέτες: ,

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ


Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες, θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας, για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης, σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολογίου, μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε, καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιοδνήποτε τρόπο, το ιστολόγιο. Ο διαχειριστής του ιστολογίου, δεν ευθύνεται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνει. Τονίζουμε ότι υφίσταται μετριασμός των σχολίων και παρακαλούμε, πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, να έχετε υπόψη σας τα ακόλουθα:
  • Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες, ασυνάρτητος λόγος και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, πολύ περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο, εναντίον των συνομιλητών ή και των συγγραφέων, με υποτιμητικές προσφωνήσεις, ύβρεις, υπονοούμενα, απειλές ή χυδαιολογίες.>
  • Μην δημοσιεύετε άσχετα με το θέμα σχόλια.
  • Ο κάθε σχολιαστής, οφείλει να διατηρεί ένα μόνον όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
  • Με βάση τα παραπάνω, η διαχείριση, διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης σχολίων, χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση.
  • Επιπλέον σας τονίζουμε, ότι το ιστολόγιο, λειτουργεί σε εθελοντική βάση και ως εκ τούτου, τα σχόλια θα αναρτώνται μόλις αυτό καταστεί δυνατόν.

Διαβάστε ακόμα