Ουαί υμίν υποκριτές του “δυνητικού” δικαιώματος των 12 μιλίων.

Ουαί υμίν υποκριτές του “δυνητικού” δικαιώματος των 12 μιλίων.

27 Οκτωβρίου, 2020 14 Από Καλλιόπη Σουφλή
Προβολές:357
Μοίρασέ το

Ο κύβος ερρίφθη  από τον Κυριάκο Μητσοτάκη, συνέλληνες.

Μήπως είναι ώρα να ρίξουμε κι εμείς τον δικό μας; Αν όχι τώρα, αύριο δεν υπάρχει για μας.

Η κραυγή της Κατερίνας Χατζηθεοδώρου, αγγίζει κάθε ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΨΥΧΗ, αλλά αναρωτιέμαι …:

“Και λοιπόν; Τι κάνουμε γι αυτό; Τι κάνουμε για την νέα ΕΘΝΙΚΗ ΠΡΟΔΟΣΙΑ και τον ΑΚΡΩΤΗΡΙΑΣΜΟ της Πατρίδας μας;

ΤΙΠΟΤΑ… ΚΑΝΕΙΣ ΜΑΣ…

Σαν να έχει πέσει πάνω μας η κατάρα του … ακούνητου, αγέλαστου, άψυχου ραγιά…

Οι γονείς μας, πολέμησαν για να μας παραδώσουν μια ΕΛΛΑΔΑ ΑΤΟΦΙΑ…

Κι εμείς; Εμείς … “non mi circula taggere΄”, μη μου τους κύκλους τάραττε… κατ’ Αρχιμήδειον λεχθείσα ρήση…

ΑΞΙΟΙ ΤΗΣ ΜΟΙΡΑΣ ΜΑΣ ΚΑΙ ΑΝΑΞΙΟΙ ΝΑ ΛΕΓΟΜΑΣΤΕ ΕΛΛΗΝΕΣ.”

 

Καλλιόπη Σουφλή

Υ.Γ. Τα είχε προβλέψει στις 2 Ιανουαρίου του 2020, ο Κώστας Τουρναβίτης, με το συγκλονιστικό άρθρο του (εδώ)

Πολλοί ΟΙ ΠΡΟΔΟΤΕΣ… ΕΛΑΧΙΣΤΟΙ ΟΙ ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ…

 

Ένας-ένας κορυφαία πολιτικά πρόσωπα προσχωρούν στο “δόγμα”: η θαλάσσια ζώνη των 12 μιλίων είναι δυνητική κυριαρχία. Τελευταίος ο πολύς κ. Παναγιωτόπουλος!

Κατ’ αρχήν, σας ευχαριστούμε πολύ για την πληροφορία. Δεν το γνώριζε κανείς, ήταν μέγα κρατικό μυστικό ότι εφ’ όσον δεν έχετε ασκήσει το δικαίωμα  που παρέχει στην Ελλάδα το Δίκαιο της θάλασσας (ενώ κόπτεσθε ότι στηρίζεστε σε αυτό το Δίκαιο, ω υποκριτές!) να επεκτείνει παντού τη θαλάσσια ζώνη της ως τα 12 μίλια, το δικαίωμα είναι και παραμένει δυνητικό. Τουτέστιν είναι στη διακριτική ευχέρεια της Ελλάδος να το ασκήσει και να το μεταβάλλει σε ενεργό.

Το θέμα είναι γιατί αρχίσατε τώρα να πιπιλίζετε αυτήν την προτασούλα, που είναι τόσο αυτονόητη, που καταντάει  γελοίο  εσείς οι μεγαλοαξιωματούχοι να τη δηλώνετε  ξανά και ξανά, κατά διαδοχή, ω προδότες!

Γιατί το κάνετε; Να σας πω εγώ, εφ’ όσον εσείς δε θα το πείτε ανοιχτά παρά μόνον όταν το νοητικό-προπαγανδιστικό- μιθριδατικό  μασάζ στον ελληνικό λαό θα έχει αποδώσει καρπούς. Καρπούς αποδοχής της προδοσίας σας.

Τη λέτε λοιπόν την προτασούλα αυτή και  γίνεται εξοργιστική η επανάληψη της, γιατί προγραμματίζετε  να μην την ασκήσετε ποτέ αυτήν τη “δυνητική” κυριαρχία.

Άρα η επανάληψις αυτή είναι μέρος της προπαγάνδας σας εναντίον του ταλαίπωρου ελληνικού λαού, που ως βάτραχο τον σιγοβράζετε μέσα στα σαπισμένα νερά της προδοσίας σας, μέχρι ότου  συνηθίσει το βράσιμο. Οποία η ικανότητα σας στην τέχνη αυτή του Μιθριδατισμού!

Και μέχρις ότου οι Τούρκοι βήμα-βήμα και μήνα-μέρα, με συνεχείς παλινδρομήσεις, απόρροια τού από κοινού συμπεφωνημένου Μιθριδατισμού, υπό την υψηλή μελέτη και επιστασία της Γερμανίας,  να συνηθίσουν λίγο-λίγο  τα πάντα οι Έλληνες, μέχρι να γίνουν ατζέμ πιλάφι στο δείπνο του Ερντογάν.              Και μέχρις ότου οι Τούρκοι να αποκτήσουν τόση κυριαρχία στο Αιγαίο, όση ακριβώς έχουν προγραμματίσει γι’ αυτήν την πρώτη φάση κατάκτησης της Ελλάδος.

Βγάλατε τον γνωστό “αδιάβαστο” να εκφέρει ένα πολύ ακραίο λόγο: “ είναι εθνικισμός να θέλουμε να επεκτείνουμε στα 12 μίλια…” (για τους Τούρκους που θέλουν να πάρουν τα 6 “δυνητικά δικά μας” δεν είναι εθνικισμός! μήπως εκτός από αδιάβαστος είναι και κάτι άλλο;), ώστε οι άλλες δηλώσεις να φαίνονται περίπου φυσιολογικές. Και να δώσουν την ευκαιρία στο φιλαράκι τους το ΣΥΡΙΖΑ  να αντιδράσει διά του πρώην κυβερνητικού εκπροσώπου, ώστε να τον έχουν “δυνητικά” σε τσεπάκι συνεργασίας.  Αυτά είναι τα “μεγάλα κόλπα” της επικοινωνιακής μεθόδου χειραγώγησης λαών, που λίγοι γνωρίζουν.

Το παίζετε πανέξυπνα το παιχνίδι της προδοσίας. Κερδοφόρο παιχνίδι για σας, γιατί οι εντολείς σας έχουν πάρα πολύ χρήμα και το ξοδεύουν αφειδώς για να πετύχουν τους στόχους και τις παγκοσμιοποιητικές τους ατζέντες, δραματικό συμβάν  για όσους Έλληνες πονάνε αυτήν την άγια γη, η απώλεια πατρίδας. 

Αφήνετε τον Ερντογάν να τεμαχίζει σαν σφαγμένο αρνί την Ελλάδα, χωρίς να πράττετε ο,τιδήποτε για τα δίκια της. Ούτε διπλωματικά, ούτε επικοινωνιακά προς την παγκόσμια κοινή γνώμη, ούτε ενεργοποιώντας την Ομογένεια, κυρίως στις ΗΠΑ, που τώρα προεκλογικά θα μπορούσε να επιτύχει πολλά. Πετυχαίνετε την προδοσία, απλώς κοιτάζοντας τα τούρκικα καράβια να περνούν, ω  προδότες!

Γιατί αν δουν οι Έλληνες προδοτική συμφωνία θα αντιδράσουν. Οπότε τα παίρνει όλα de facto o Ερντογάν. Εσείς  τα δίνετε υποχωρώντας σταδιακά, για να βράσετε στο τέλος το δύσμοιρο βατραχάκι.

Μας τείνει χέρι βοήθειας η Γαλλία, το δαγκώνετε. Μπαίνει μπροστά η Κύπρος, την κλαδεύετε.  Αρχίζει να μας υποστηρίζει η Ρωσία, τη φτύνετε. Μιλάει καλά για τους Έλληνες ο Τραμπ, τον μισείτε. Αυτόν βέβαια τον μισείτε και  για πολλούς άλλους λόγους. Και του το δείχνετε με όλη τη δύναμη των φερεφώνων σας. Κουτσούνια τις λέγαμε παιδιά  τις μαριονέτες.

Κι αυτός ο “κύριος” με τα γυαλιά,  όλες τις ήττες τις Ελλάδος τις υπογράφει με ένα μόνιμο πλατύ χαμόγελο, όπως ο νεκροθάφτης που έχει ολοκληρώσει με επιτυχία την εργασία του.

Τι τους κοιτάτε ακόμα,  ΕΛΛΗΝΕΣ,  μέσα από την εικονική πραγματικότητα που έχουν δημιουργήσει μέσα στο κεφάλι σας με οργανάκι τους τα κουτσούνια που σας  πλένουν τον εγκέφαλο από το πρωί μέχρι το βράδυ, τι τους κοιτάτε ακόμα;

Κάντε κάτι , έστω “κάτι”! Πνίξτε τους στα αρνητικά και ειρωνικά σχόλια στο τουίτερ, σε βίντεο, σε άρθρα, σε γιαουρτώματα. Κάντε κάτι Έλληνες, να καταλάβουν ότι δεν τους παίρνει άλλο να νεκροθάβουν την πατρίδα μας.

Ένα ζόμπυ την έχουν καταντήσει, τη σκιά του πάλαι ποτέ εαυτού της, που μέχρι το 1940, ακόμα και μέχρι το 1974, (αν δεν την  πρόδιδαν  την  Πατρίδα-Κύπρο και συνεχίζουν…), και ο τελευταίος Έλληνας, “ανώνυμος” ή επώνυμος, δεν υπολόγιζε κίνδυνο,  υπεροχή εχθρικών όπλων, κακουχίες, ακρωτηριασμό, θάνατο, προκειμένου να υπερασπιστεί τα ιερά χώματα της Ελλάδος. Πλην των δοσίλογων, που είναι ολοφάνερο, αλλά και τεκμηριωμένο, ότι κυβερνάνε ακόμα.

Ορκισμένοι εχθροί  της Ελλάδος, ενδύονται  με απροσμέτρητη υποκρισία το μανδύα του υπερασπιστή των Εθνικών συμφερόντων. ΠΟΤΕ, ΠΟΥΘΕΝΑ, ΚΑΝΕΝΑ!       Τα υπονομεύουν, τα διαλύουν και τα θάβουν όλα, σαν γνήσιοι εντολοδόχοι νεκροθάφτες της Ελλάδος που είναι.

Εσείς, εκεί στο ΓΕΕΘΑ, πώς τους ανέχεστε ακόμα να σας εντέλλονται να κοιτάτε τα τουρκικά πλοία να περνούν… Και τάχα να βελτιώνουν την άμυνα της χώρας με ορίζοντα 2-3 ετών το ελάχιστο, ενώ τα πάντα θα χαθούν ή θα κερδηθούν μέσα σε 2-3 μήνες το μέγιστο.

Πώς τους ανέχεστε ακόμα και δεν έχετε βγει να δηλώσετε δημόσια την αντίθεση σας στο γαϊτανάκι  των απανωτών “σφαλμάτων” τους, που βοούν άκρατη Γερμανοπάθεια.  Θα αντίπειτε: και τι θα προκύψει ως μόνιμο όφελος για την Πατρίδα, αφού την επόμενη μέρα δε θα υπάρχουμε ως εν ενεργεία “στρατιώτες” για να υπερασπιστούμε τα άγια και ιερά της;

Κύριοι, αν δε σας επιτρέπουν  να είστε ΕΛΛΗΝΕΣ, έντιμοι και γενναίοι υπερασπιστές της Πατρίδας, δηλώστε την αντίθεση σας, δυναμικά και δημόσια. Και να είστε σίγουροι ότι την επόμενη μέρα τα πράγματα θα είναι πολύ διαφορετικά στην Ελλάδα. Και ότι στους διαδόχους σας θα επιτρέψουν να την υπερασπιστούν όσο καλύτερα ξέρουν και μπορούν -σίγουρα μπορούν. Δεν έχετε πίστη στους Έλληνες αξιωματικούς ότι, αν σας αποστρατεύσουν και οι επόμενοι θα είναι άξιοι όσο εσείς;

Θυσιάστε κάτι, λοιπόν! Για την Πατρίδα!

Αν παραδώσουν έδαφος και κυριαρχικά δικαιώματα οι ορκισμένοι ,γενιά προς γενιά προδότες, ΕΣΕΙΣ ΘΑ ΠΛΗΡΩΣΕΤΕ ΠΡΩΤΟΙ, γιατί θα είστε συμμέτοχοι και συναυτουργοί στην προδοσία. Να τα θυμάστε αυτά τα λόγια.

Κι εσείς, έντιμοι αναλυτές και δημοσιογράφοι, που ειλικρινά φρίττετε στην ιδέα να γίνει η Ελλάδα βορά των  Τούρκων, σταματήστε επί τέλους να χαϊδεύετε τα αυτιά των  εξουσιαστών. Δεν έχει βάρος μόνον το τι λέτε, αλλά κυρίως το πώς το λέτε. Δεν δίνετε ακαδημαϊκή διάλεξη, είστε σε αυξανόμενη ένταση πολέμου με προδότες.

Εκφράσεις του τύπου: “γίνονται  λάθη…” , “η Ελλάδα θα έπρεπε…” “εμείς δεν πράξαμε αυτό που έπρεπε…”  Ποια Ελλάδα, ποιοι “εμείς” και ποια “λάθη” κύριοι διαμορφωτές γνώμης; Μοιάζει ο λόγος σας με το “όλοι μαζί τα φάγαμε” του Θ. Πάγκαλου”.

Λάθος , αγαπητοί μου, θα πεις κάτι που έγινε μία φορά, άντε δύο. Εδώ μιλάμε για συνεκτική αλυσίδα προδοτικών ενεργειών, που πέρα από κάθε πιθανότητα δεν μπορεί να είναι τυχαίες. Παρατηρείστε και αναλύστε στον ελληνικό λαό όλο το γαϊτανάκι της προδοσίας και προσκαλέστε όλους σε  Εθνικό Συναγερμό.

 Και ποια “Ελλάδα” και ποιοι “εμείς” αποφασίζει/ουμε και ενεργεί/ούμε; Έχουν ονόματα  οι αποφασίζοντες και ενεργούντες. Δώστε τα ευθαρσώς στο λαό. Έχουν “ΟΝΟΜΑΤΑ ΒΑΡΙΑ” οι κορυφαίοι του χορού της προδοσίας.  Καταγγείλτε τα.

Και καλέστε το λαό να ΑΜΥΝΘΕΙ με νύχια και με δόντια προς την εσωτερική προδοσία.

ΔΕΝ ΣΩΖΕΤΑΙ ΑΛΛΙΩΣ Η ΠΑΤΡΙΔΑ.

 

Μόλις, ενώ είχα ολοκληρώσει το άρθρο, διάβασα αυτόν τον τίτλο σε μεγάλο ειδησεογραφικό σάιτ: Σοκαριστική δήλωση Μητσοτάκη: “Η κυριαρχία της χώρας είναι 6 μίλια στη θάλασσα και 10 στον αέρα”

Το “μασάζ”  πέτυχε απολύτως και “έσκασε” η προδοτική δήλωση, πολύ νωρίτερα απ’ όσο περίμενα. Βιάζονται εξαιρετικά οι “μαύροι επικυρίαρχοι” του πλανήτη να τελειώνουν με την Ελλάδα. “Εις Θάνατον”,  Ελλάδα και ΕΛΛΗΝΕΣ!

Ο κύβος ερρίφθη  από τον Κυριάκο Μητσοτάκη, συνέλληνες. Μήπως είναι ώρα να ρίξουμε κι εμείς τον δικό μας; Αν όχι τώρα, αύριο δεν υπάρχει για μας.

Να δούμε, θα βγούμε τουλάχιστον στους δρόμους; A, ξέχασα έχουμε Covid! Μη μου πείτε ότι το σχέδιο δεν είναι δαιμονικά τέλειο.

Ας  κλάψουμε πικρά μέσα μας για την Πατρίδα μας και αν κοιτάξουμε λίγο προς τα “επάνω”…  τον τελικό κύβο θα τον ρίξει ο Θεός!

 

Κατερίνα Χατζηθεοδώρου.

 

 

Προβολές : 357


Μοίρασέ το:Ετικέτες: , , , , , ,

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ


Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες, θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας, για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης, σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολογίου, μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε, καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιοδνήποτε τρόπο, το ιστολόγιο. Ο διαχειριστής του ιστολογίου, δεν ευθύνεται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνει. Τονίζουμε ότι υφίσταται μετριασμός των σχολίων και παρακαλούμε, πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, να έχετε υπόψη σας τα ακόλουθα:
  • Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες, ασυνάρτητος λόγος και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, πολύ περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο, εναντίον των συνομιλητών ή και των συγγραφέων, με υποτιμητικές προσφωνήσεις, ύβρεις, υπονοούμενα, απειλές ή χυδαιολογίες.>
  • Μην δημοσιεύετε άσχετα με το θέμα σχόλια.
  • Ο κάθε σχολιαστής, οφείλει να διατηρεί ένα μόνον όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
  • Με βάση τα παραπάνω, η διαχείριση, διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης σχολίων, χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση.
  • Επιπλέον σας τονίζουμε, ότι το ιστολόγιο, λειτουργεί σε εθελοντική βάση και ως εκ τούτου, τα σχόλια θα αναρτώνται μόλις αυτό καταστεί δυνατόν.

Διαβάστε ακόμα