ΟΧΙ στο χειρόφρενο της 1ης Αυγούστου!  Εύχομαι κάποιοι να κατάλαβουν γιατί λέμε ΟΧΙ στο χειρόφρενο της 1ης Αυγούστου…

ΟΧΙ στο χειρόφρενο της 1ης Αυγούστου! Εύχομαι κάποιοι να κατάλαβουν γιατί λέμε ΟΧΙ στο χειρόφρενο της 1ης Αυγούστου…

26 Ιουλίου, 2021 10 Από Καλλιόπη Σουφλή
Προβολές:989
Μοίρασέ το

 

Όσοι έχουν μυαλό για να σκεφτούν, θα καταλάβουν, εάν δεν έχουν ήδη καταλάβει, ότι το «χειρόφρενο» της 1ης Αυγούστου, είναι κατευθυνόμενο από το Σύστημα και πολλοί φίλοι επαγγελματίες οδηγοί έχουν πέσει στην παγίδα.

 

 

 

 

Τα παιχνίδια που παίζονται από την κυβερνητική συμμορία και την ταυτόσημη αντιπολίτευση, είναι σατανικά.

Παρακαλώ όλους τους αναγνώστες να κοινοποιήσουν την παρούσα ανάρτηση, γιατί τα πράγματα οδηγούνται σε ακραίες καταστάσεις και θα επηρεάσουν ΟΛΟΥΣ ΜΑΣ.

Κάθε μέρα μας φέρνει πιο κοντά στο απόλυτο χάος.

 

Καλλιόπη Σουφλή

 

Ξέρω ότι πολλοί θα «ξυνίσετε» με αυτό το άρθρο. Ωστόσο… διάβασον μεν, πάταξον δε.

Πρώτα διαβάστε και μετά «βαράτε»…

Όσοι έχουν μυαλό για να σκεφτούν, θα καταλάβουν, εάν δεν έχουν ήδη καταλάβει, ότι το «χειρόφρενο» της 1ης Αυγούστου, είναι κατευθυνόμενο από το Σύστημα και πολλοί φίλοι επαγγελματίες οδηγοί έχουν πέσει στην παγίδα.

Κι ας εξηγήσω τι εννοώ:

Τι θα συμβεί

Με την εξαγγελία και μόνο της παύσης ανεφοδιασμών, πολλοί πολίτες έχουν ανησυχήσει. Και είναι λογικό. Στην περίπτωσή που δουν ότι τίποτα δεν αλλάζει κι οι επαγγελματίες οδηγοί πάνε να πραγματοποιήσουν την απειλή τους, τότε αρχίζει ο πανικός.

Αυτός ο πανικός, θα οδηγήσει σχεδόν όλον τον πληθυσμό στο ν’ αδειάσει super markets, παντοπωλεία, περίπτερα κοκ. Επομένως έρχεται το πρώτο κύμα ελλείψεων στην αγορά.

Καθώς τα super markets έχουν στις αποθήκες τους «εφόδια» για 3 – 6 μήνες (ανάλογα το μέγεθος του super market), το βάρος πέφτει σε αυτούς. Και λογικό γιατί τα παντοπωλεία αγοράζουν από το Metro και άλλα παρόμοια. Οι απ’ ευθείας προμηθευτές, δε θα μπορούν να εξυπηρετήσουν τα παντοπωλεία, τα οποία θ’ αναγκαστούν να κλείσουν.

Τα super markets από την άλλη, βλέποντας ότι πλέον είναι κυρίαρχοι στο παιχνίδι, θα βγάζουν τα προϊόντα τους στα ράφια με το σταγονόμετρο. Κι εδώ μπαίνει ο αδίστακτος Νόμος της Προσφοράς – Ζήτησης.

Καθώς η προσφορά θα είναι μικρότερη της ζήτησης και δε θα μπορεί ν’ αντεπεξέλθει στις απαιτήσεις του αγοραστικού κοινού, οι τιμές θα εκτοξευτούν. Θα πιάσουμε τα όρια της «μαύρης αγοράς»! Πιθανόν και να τα ξεπεράσουμε.

Θα εκτυλίσσονται σκηνές απείρου κάλλους μπροστά στα ράφια, με τους καταναλωτές να πλακώνονται στο ξύλο για ένα πακέτο μακαρόνια…

Η έλλειψη αγαθών, θα φέρει κλείσιμο της εστίασης, αφού τα καταστήματα δε θα μπορούν να προμηθευτούν τα αναγκαία για να λειτουργήσουν. Κλείσιμο της εστίασης, σημαίνει ταυτόχρονα και κλείσιμο του τουρισμού. Κι όλο αυτό, θα επηρεάσει την αγορά γενικώς, σε όλα τα μέτωπα.

Κι αφού τα καταστήματα θ’ αρχίσουν σιγά σιγά να κλείνουν, τι θα αυξηθεί;

 

Η ανεργία!

 

Κι εδώ αρχίζουμε να μπαίνουμε όλο και πιο βαθειά σε μία κρίση, που μόνο καταστροφή μπορεί να φέρει.

Το κλείσιμο της αγοράς και η αύξηση της ανεργίας, αυτόματα θα σημάνει και τη μείωση χρηματικών συναλλαγών, με αποτέλεσμα το δημόσιο να μην μπορεί να πληρώσει τους υπαλλήλους του. Το ίδιο και οι τράπεζες. Το ίδιο και όλα τα μεγάλα καταστήματα που δε θα έχουν μέχρι εκείνη τη στιγμή κλείσει.

Όλο αυτό, συνεπάγεται στάση πληρωμών…

Και πού θα οδηγήσει όλο αυτό;

Οι τράπεζες και το Δημόσιο θα αρχίσουν ένα μπαράζ κατασχέσεων, γιατί κανείς δε θα μπορεί να πληρώσει. Κατασχέσεις σε σπίτια, γραφεία, επιχειρήσεις, βιοτεχνίες… Τα πάντα!

Δηλαδή, με λίγα λόγια, αυτό σημαίνει πείνα και εξαθλίωση.

Κι αν κάποιοι νομίζουν ότι αυτό θα τρομοκρατήσει την κυβέρνηση, πλανώνται πλάνην οικτράν!

Αυτό ακριβώς θέλει η Κουλοκυβέρνηση και αυτή η στάση, αυτό ακριβώς θα φέρει: τις περιουσίες των Ελλήνων στις τράπεζες και το κράτος.

Και το γενικό αποτέλεσμα ποιο θα είναι;

Όλοι θα κατηγορήσουν ΕΜΑΣ που αγωνιζόμαστε για Ελευθερία! Όλους ΕΜΑΣ που αγωνιζόμαστε για τα αυτονόητα!

Κι αυτό γιατί;

Γιατί το Σύστημα πήρε τα συνθήματα του αγώνα μας, πήρε και την τάξη των επαγγελματιών οδηγών και τώρα θα τα γυρίσει εναντίον ΜΑΣ!

Βούτυρο στο ψωμί τους είναι αυτό το «χειρόφρενο».

Αυτή η στάση, στρέφεται κατά του Αγώνα μας και αυτό, δεν μπορούμε να το επιτρέψουμε.

Εάν οι φίλοι επαγγελματίες οδηγοί θέλουν ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ να βοηθήσουν τον Αγώνα μας, τότε έχω κάτι να τους προτείνω:

Παρ’ τε τα φορτηγά, τις νταλίκες και τα οχήματα και ελάτε στις συγκεντρώσεις διαμαρτυρίας.

Βαλ’ τε τα οχήματα τείχος μπροστά από τα ΜΑΤ και τα ΥΜΕΤ!

Ανακόψτε την «Αύρα» και τον «Αίαντα»!

Αυτή θα είναι η πιο πολύτιμη βοήθεια που θα μπορούσατε να προσφέρετε: τράκτορες, φορτηγά και οχήματα, εναντίον ΜΑΤ και ΥΜΕΤ!

Μπορείτε να το κάνετε αυτό;

Ο,τιδήποτε άλλο, ΜΟΝΟ το Σύστημα υπηρετεί! Κανέναν άλλον!

Εάν δεν μπορείτε να μας βοηθήσετε με αυτόν τον τρόπο, τότε μην κάνετε τίποτα απολύτως. Τουλάχιστον, με το να μην κάνετε τίποτα απολύτως, δε θα υπηρετήσετε το Σύστημα τόσο όσο με το να δέσετε χειρόφρενο.

Κι απλά σας ενημερώνω, ότι ΑΝ δέσετε χειρόφρενο, οι πρώτοι που θα στραφούν εναντίον σας πριν εξελιχθεί η κατάσταση, θα είμαστε ΕΜΕΙΣ!

Ντόμπρα, αντρίκια και παντελονάτα…

Εύχομαι κάποιοι να κατάλαβαν τώρα γιατί λέμε ΟΧΙ στο χειρόφρενο της 1ης Αυγούστου…

 

Πηγή

Προβολές : 989


Μοίρασέ το:Ετικέτες: , , ,

Αγαπητοί αναγνώστες των ΑΤΤΙΚΩΝ ΝΕΩΝ,

Δώδεκα χρόνια, συνταξειδεύουμε μαζί στον χώρο της διαδικτυακής ενημέρωσης. Σ’ αυτά τα χρόνια, στάθηκα δίπλα σας , με μοναδικό στόχο την ενημέρωσή σας, όσο πιο αντικειμενικά μπορούσα αφιερώνοντας ατέλειωτες ώρες γι'αυτήν. Μετά την διαγραφή του πρώτου μου ιστολογίου, αναγκάστηκα να πάω σε άλλη πλατφόρμα και να πληρώνω ένα σημαντικό ποσόν κάθε μήνα, για την ασφάλεια του ιστολογίου μου.

Μπορείτε να στηρίξετε αυτή την προσπάθεια, με την μηνιαία συνδρομή σας, στην Paypal επιλέγοντας το μπανεράκι που βρίσκεται ακριβώς κατώ απο το κείμενο αυτό , και να προχωρήσετε στην διαδικασία δωρεάς όσο κοστίζει ένας καφές.

Η διαδικασία είναι πολύ απλή είτε έχετε λογαριασμό Paypal είτε όχι.Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να συμπληρώσετε το ποσο και να επιλέξετε το κουτάκι με την σήμανση 'Make this a monthly donation' και εν συνεχεία να πατήσετε το κουμπακι 'Donate with PayPal' αν έχετε λογαριασμό με Paypal , η 'Donate with a Debit or Credit Card', αν δεν έχετε λογαριασμό με Paypal και κάνετε την δωρεά με χρεωστική η πιστωτική κάρτα.

Αν έχετε πρόβλημα με την διαδικασία μπορείτε να επικοινωνήσετε στο email [email protected] η να στείλετε μήνυμα απο την φόρμα επικοινωνίας που βρίσκεται σταθερά στο κάτω μέρος της σελίδας.

Σας ευχαριστώ για την στήριξη σας.

Καλλιόπη Σουφλή


ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ


Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες, θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας, για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης, σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολογίου, μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε, καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιοδνήποτε τρόπο, το ιστολόγιο. Ο διαχειριστής του ιστολογίου, δεν ευθύνεται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνει. Τονίζουμε ότι υφίσταται μετριασμός των σχολίων και παρακαλούμε, πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, να έχετε υπόψη σας τα ακόλουθα:
  • Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες, ασυνάρτητος λόγος και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, πολύ περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο, εναντίον των συνομιλητών ή και των συγγραφέων, με υποτιμητικές προσφωνήσεις, ύβρεις, υπονοούμενα, απειλές ή χυδαιολογίες.>
  • Μην δημοσιεύετε άσχετα με το θέμα σχόλια.
  • Ο κάθε σχολιαστής, οφείλει να διατηρεί ένα μόνον όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
  • Με βάση τα παραπάνω, η διαχείριση, διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης σχολίων, χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση.
  • Επιπλέον σας τονίζουμε, ότι το ιστολόγιο, λειτουργεί σε εθελοντική βάση και ως εκ τούτου, τα σχόλια θα αναρτώνται μόλις αυτό καταστεί δυνατόν.

Διαβάστε ακόμα