(Ούτε το δικό του μπόλιο δεν κάνει! ΞΥΠΝΑ ΜΑΛΑΚΑ ΕΛΛΗΝΟΦΩΝΕ...) Απίστευτο! Ο Μπουρλά της Pfizer ακύρωσε το ταξίδι στο Ισραήλ γιατί δεν έχει μ@ολιαστεί!

(Ούτε το δικό του μπόλιο δεν κάνει! ΞΥΠΝΑ ΜΑΛΑΚΑ ΕΛΛΗΝΟΦΩΝΕ...) Απίστευτο! Ο Μπουρλά της Pfizer ακύρωσε το ταξίδι στο Ισραήλ γιατί δεν έχει μ@ολιαστεί!

Μάρτιος 6, 2021 10 Από Καλλιόπη Σουφλή
- 619 προβολές ( Μέτρηση έως 17:45:07 )
Όταν ρωτήθηκε εάν κάποιος θα μπορούσε να μολύνει άλλους μετά τη λήψη δύο δόσεων του @μ@ολίου, είπε: «Είναι κάτι που πρέπει να επιβεβαιωθεί και τα πραγματικά δεδομένα που λαμβάνουμε από το Ισραήλ και άλλες μελέτες θα μας βοηθήσουν να το κατανοήσουμε καλύτερα»!

(Ούτε το δικό του μπόλιο δεν κάνει! ΞΥΠΝΑ ΜΑΛΑΚΑ ΕΛΛΗΝΟΦΩΝΕ...) Απίστευτο! Ο Μπουρλά της Pfizer ακύρωσε το ταξίδι στο Ισραήλ γιατί δεν έχει μ@ολιαστεί!
Και ποιός μας εγγυάται πως ακόμα και η πρώτη δόση που έκανε, ήταν το δικό του μ@όλιο, ή η σύριγγα ήταν από αυτές που η βελόνα μπαίνει μέσα;;;
ΞΥΠΝΕΙΣΤΕ… ΜΑΣ ΕΞΑΠΑΤΟΥΝ ΤΑ ΣΙΩΝΙΣΤΙΚΑ ΚΤΗΝΗ.
ΕΤΟΙΜΑΖΟΥΝ ΝΕΑ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ Ο@ΟΚΑΥΛΩ$ΜΑΤΑ.
Καλλιόπη Σουφλή
Υ.Γ.1. Όταν τον βραβεύουν αυτοί που τον βραβεύουν, καταλαβαίνεις τι βάζεις στο σώμα σου;;;
Υ.Γ.2. Τα χεράκια, συμβολισμός των Ι##ΟΥ#ΙΝΑΤΙ… 
Υ.Γ.3. Δείτε στις παρακάτω φωτογραφίες, τι έχουν προκαλέσει τα μ@όλια της PFIZER…

Τι αποκαλύπτει η Τζερούσαλεμ Ποστ

Ο Διευθύνων Σύμβουλος της Pfizer, Άλμπερτ Μπουρλά ακύρωσε την αναμενόμενη επίσκεψή του στο Ισραήλ, αφού αποδείχθηκε ότι δεν εμβολιάστηκε κατά του κορονοϊού!

Σύμφωνα με την επίσημη ενημέρωση, ο Μπουρλά καθώς και τα μέλη της αντιπροσωπείας που επρόκειτο να τον συνοδεύσουν κατά τη διάρκεια της επίσκεψής του, δεν έλαβαν τη δεύτερη δόση του εμβολίου.

Ως αποτέλεσμα, αποφασίστηκε να καθυστερήσει η επίσκεψη για αρκετές ημέρες, καθυστέρηση που προκαλεί και πολιτικές αντιδράσεις λόγω των επερχόμενων εκλογών του Ισραήλ.

Ο Μπουρλά είπε τον Δεκέμβριο ότι δεν έχει λάβει ακόμη το εμβόλιο, επειδή δεν θέλει να «πάρει την θέση άλλων», και θα περίμενε μέχρι η ηλικιακή ομάδα του να έλθει στην σειρά  για να εμβολιαστεί. Ως εκ τούτου, έχει λάβει την πρώτη δόση, αλλά όχι τη δεύτερη ακόμη.

Η Pfizer δεν απάντησε στο αίτημα της The Jerusalem Post για να σχολιάσει το γεγονός.

“Συνεχίζουμε να ενδιαφερόμαστε να επισκεφθούμε το Ισραήλ και να συναντηθούμε με τους υπευθύνους λήψης αποφάσεων”, δήλωσε εκπρόσωπος της Pfizer στην εφημεριδα.

“Η επίσκεψη στο Ισραήλ πιθανότατα θα προγραμματιστεί προς το τέλος της άνοιξης.”

Ο Μπουρλά έγινε πρωτοσέλιδο την περασμένη εβδομάδα όταν σε μια συνέντευξη που δόθηκε στο NBC News αναφέρθηκε στο Ισραήλ ως το «παγκόσμιο εργαστήριο» όταν πρόκειται για διάθεση εμβολίων κορονοϊού, σημειώνοντας ότι στο Ισραήλ «χρησιμοποιούν μόνο το εμβόλιο μας».

Όταν ρωτήθηκε εάν κάποιος θα μπορούσε να μολύνει άλλους μετά τη λήψη δύο δόσεων του εμβολίου, είπε: «Είναι κάτι που πρέπει να επιβεβαιωθεί και τα πραγματικά δεδομένα που λαμβάνουμε από το Ισραήλ και άλλες μελέτες θα μας βοηθήσουν να το κατανοήσουμε καλύτερα»!

Απάντηση που φυσικά προκαλεί μεγάλες απορίες, καθώς υποτίθεται ότι με τις δύο δόσεις του εμβολίου μπορεί να χτιστεί ένα τείχος ανοσίας, που θα αναχαιτίσει την διασπορά του ιού.

Τόσο το γεγονός ότι ο ισχυρός άντρας της Φάιζερ δεν έχει εμβολιαστεί και με τις δύο δόσεις, όσο και η απάντηση που έδωσε στην ερώτηση περί διασποράς του κορονοϊού από εμβολιασμένους, προκαλούν τουλάχιστον ερωτηματικά.

 

 

Πηγή

(Visited 618 times, 1 visits today)

Ετικέτες: , , ,

Μπορείτε να κάνετε δωρεά είτε με τον λογαριασμό σας στην Paypal αν διαθέτετε , η και με Visa ή Mastercard μέσω Paypal

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ


Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες, θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας, για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης, σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολογίου, μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε, καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιοδνήποτε τρόπο, το ιστολόγιο. Ο διαχειριστής του ιστολογίου, δεν ευθύνεται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνει. Τονίζουμε ότι υφίσταται μετριασμός των σχολίων και παρακαλούμε, πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, να έχετε υπόψη σας τα ακόλουθα:
  • Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες, ασυνάρτητος λόγος και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, πολύ περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο, εναντίον των συνομιλητών ή και των συγγραφέων, με υποτιμητικές προσφωνήσεις, ύβρεις, υπονοούμενα, απειλές ή χυδαιολογίες.>
  • Μην δημοσιεύετε άσχετα με το θέμα σχόλια.
  • Ο κάθε σχολιαστής, οφείλει να διατηρεί ένα μόνον όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
  • Με βάση τα παραπάνω, η διαχείριση, διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης σχολίων, χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση.
  • Επιπλέον σας τονίζουμε, ότι το ιστολόγιο, λειτουργεί σε εθελοντική βάση και ως εκ τούτου, τα σχόλια θα αναρτώνται μόλις αυτό καταστεί δυνατόν.