Οἱ εὐγονιστές, ψυχοπαθεῖς ὀλιγάρχες στό ἴδιο «ἔργο» μέχρι σήμερα !

Οἱ εὐγονιστές, ψυχοπαθεῖς ὀλιγάρχες στό ἴδιο «ἔργο» μέχρι σήμερα !

31 Ιουλίου, 2021 4 Από Καλλιόπη Σουφλή
Προβολές:562
Μοίρασέ το

 

Οἱ ἴδιοι μέχρι σήμερα εἶναι πρωταγωνιστές στό ἴδιο σχέδιο ἐξολοθρεύσεως τῆς Ἀνθρωπότητος.

Οἱ ἴδιες οἰκογένειες μέ τούς ἀπογόνους τους ὡς συνεχιστές.

Ἀπό ἐκεῖνα τά πρόσωπα,τούς «ἐπιστήμονες» πού τότε ἔπαιξαν τόν ῥόλο πού τούς εἶχαν ἀναθέσῃ οἱ Ἰλλουνμινάτοι,σατανιστές/σιωνιστές καί ψόφησαν ἀντικαταστάθησαν ἀπό ἀπολύτως ἴδια τέρατα πού ἀκοῦν στό ὄνομα Κίσσινγκερ,Γκέϊτς,Σουάμπ,Φάουτσι καί ὅλο τό κακό συναπάντημα !

 

 

Σιωνισμός και Ναζισμός, είναι ταυτόσημες και αλληλένδετες έννοιες και όσοι υποστηρίζουν το αντίθετο και υπερασπίζονται τον Χίτλερ, στην ουσία υπερασπίζονται τον σιωνισμό και ας μην μας πουλάνε φύκια για μεταξωτές κορδέλλες.

Εβραϊκής καταγωγής ήταν και ο Χίτλερ και μάλιστα μπάσταρδο του Ρότσιλντ.

Η φρίκη είναι συνδεδεμένη και με τον σιωνισμό και με τον ναζισμό.

Αυτά τα φρικτά πειράματα  που ξεκίνησαν πριν πολλές δεκαετίες οι σατανιστές της Καμπάλ, το συνεχίζουν και το ολοκληρώνουν με τον κορονοϊό.

Όποιος θέλει, ας το καταλάβει. Για τους εμμονικούς υπερασπιστές του Χίτλερ κάθε προσπάθεια αλλαγης της άποψής τους, είναι ατελέσφορο και χάσιμο χρόνου.

 

Καλλιόπη Σουφλή

 

Ο Τζορτζ Χέρμπερτ Γουόκερ (σ.Π. παππούς τοῦ Τζόρτζ Μπούς τοῦ πρεσβυτέρου,ἀπό τήν πλευρά τῆς  μητέρας του) και ο Πρέσκοτ Μπους ( πατέρας τοῦ Τζόρτζ Μπούς πρεσβυτέρου) ήταν ενεργοί στην ηγεσία του κινήματος «ευγονική εταιρεία » ένα κίνημα που ήταν δημοφιλές μεταξύ των πλούσιων τάξεων στο πρώτο μισό του εικοστού αιώνα.

Ο Πρεσκότ Μπους ήταν ο διευθυντής του Κοννέκτικατ της Εταιρείας Ψυχικής Υγιεινής που ιδρύθηκε στο Πανεπιστήμιο του Γέιλ το 1908. 

 
Πρέσκοτ καί Τζόρτζ Μπούς

Η έδρα της Αμερικανικής Εταιρείας Ευγονικής ήταν επίσης στο Γέιλ (επίσης έδρα του Τάγματος των Κρανίων & Οστών) μέχρι την μετεγκατάσταση και συγχώνευση το 1952 με το Συμβούλιο Πληθυσμού, το οποίο ιδρύθηκε από τους John D. Rockefeller και John Foster Dulles, δικηγόρο για τους Brown Brothers Harriman.( ἡ παλαιότερη καί ἀπό τίς μεγαλύτερες ἰδιωτικές τράπεζες ἐπενδύσεων στίς ΗΠΑ….οι BBH είναι επίσης αξιοσημείωτοι για τον αριθμό των ισχυρών Αμερικανών πολιτικών, διορισμένων κυβερνήσεων και μελών του Υπουργικού Συμβουλίου που είχαν εργαστεί στην εταιρεία, όπως οι W. Averell Harriman , Prescott Bush , Robert A. Lovett , Richard W. Fisher , Robert Roosa , και ο Άλαν Γκρίνσπαν ) 

Η Εταιρεία Ψυχικής Υγιεινής, της οποίας ήταν διευθυντής ο Πρέσκοτ Μπους, ήταν ένα δημιούργημα του Τάγματος του Κρανίου και των Οστών.

Η εταιρεία “θα εξελιχθεί μέσω του προγράμματος της CIA στην δεκαετία του 1950, ναρκωτικών και πλύσης εγκεφάλου που είναι γνωστό ως” MK-Ultra “… ένα αντι-αμερικανικό σχέδιο που έριξε τα ναρκωτικά στη χώρα και εργάστηκε για την κατασκευή μιάς νεολαίας προσανατολισμένης στα ναρκωτικά-σεξ ως νεανική κουλτούρα.” 8.

 

Τά ἀδέλφια Ῥοκφέλερ.Τά 5 ἀπό τά 6 παιδιά τοῦ Τζόν Δαυΐδ Ῥοκφέλερ τζούνιορ.τοῦ …φιλανθρώπου …! ! ! Ὁ Νέλσων,δεύτερος ἀπό δεξιά(φωτό)

“Ένα ερευνητικό έργο ελέγχου συμπεριφοράς ξεκίνησε τη δεκαετία του 1950, συντονισμένο από τη βρετανική μονάδα ψυχολογικού πολέμου που ονομάζεται Ινστιτούτο Tavistock, με σκωτσέζους μασόνους τελετουργούς, την Central Intelligence Agency και άλλους βρετανούς, αμερικανούς, Καναδούς και από τα Ηνωμένα Εθνη πράκτορες.

Το σχέδιο έγινε διάσημο τη δεκαετία του 1970 υπό την CIA, με το κωδικό όνομα «MK-Ultra».

Η φήμη του για πλύση εγκεφάλου με ναρκωτικά, ύπνωση, ηλεκτροσόκ και άλλα βασανιστήρια προκάλεσε την συγγραφή πολλών βιβλίων και η Γερουσία των ΗΠΑ διεξήγαγε ακροάσεις που εξέθεσαν πολλά από τα καταχρηστικά χαρακτηριστικά του.

Ο Πρόεδρος Gerald Ford διόρισε μια επιτροπή με επικεφαλής τον Αντιπρόεδρο Nelson Rockefeller, για να διορθώσει την παρεκτροπή της CIA.

Υπήρχε μια ευρέως διαδεδομένη άποψη γι αυτό τον διορισμό, ότι :  η αλεπού που διορίστηκε για να φυλάξει το κοτέτσι. 

Το κίνημα Ψυχικής Υγιεινής οργανώθηκε μέσα στην Παγκόσμια Ομοσπονδία Ψυχικής Υγείας από ποιόν ἀλλο παρά τον Montagu Norman, ( ένας Άγγλος τραπεζίτης , γνωστός για το ρόλο του ως Κυβερνήτης της Τράπεζας της Αγγλίας από το 1920 έως το 1944….

Η νορμανδική οικογένεια ήταν γνωστή στον τραπεζικό τομέα.

Ο αδελφός του Montagu, Ronald Collet Norman και ο ανιψιός του Mark Norman έγιναν κορυφαίοι τραπεζίτες.

Ο ανιψιός του Montagu, Ντέιβιντ Νόρμαν, έχει επίσης οδηγήσει μια επιτυχημένη καριέρα στην Πόλη και είναι γνωστός ευεργέτης των τεχνών….σύμφωνα με την Wall Street Journal , αναφέρεται ως «ο δικτάτορας της Ευρώπης» κάτι πού παραδέχτηκε και ο ίδιος ενώπιον του δικαστηρίου της τράπεζας,στις 21 Μαρτίου 1930…) κυβερνήτη της Τράπεζας της Αγγλίας, ο οποίος, μαζί με τον Hjalmar Schacht, ( Γερμανός τραπεζίτης και ειδικός επί των οικονομικών, ο οποίος έλαβε διεθνή αναγνώριση όταν κατάφερε να περιορίσει τον καταστροφικό πληθωρισμό που απειλούσε την ύπαρξη της Δημοκρατίας της Βαϊμάρης κατά την περίοδο 1922 – 1923.

Πήρε μέρος στην κυβέρνηση που σχημάτισε ο Χίτλερ, πρώτα ως υπουργός Οικονομικών κατά την περίοδο 1934 – 1937 και έπειτα ως υπουργός Άνευ Χαρτοφυλακίου την περίοδο 1937 – 1943…) τον χρηματοοικονομικό τεχνικό του προγράμματος ναζιστικών εξοπλισμών και μέλος της βρετανικής στρογγυλής τραπέζης, και τον Benjamin Strong Αμερικανός τραπεζίτης . Διετέλεσε κυβερνήτης της Federal Reserve Bank της Νέας Υόρκης για 14 χρόνια μέχρι το θάνατό του.

Άσκησε μεγάλη επιρροή στην πολιτική και τις ενέργειες ολόκληρου του Ομοσπονδιακού Αποθεματικού Συστήματος και μάλιστα στις οικονομικές πολιτικές όλων των Ηνωμένων Πολιτειών και της Ευρώπης

Η οικογένεια του πατέρα του ήταν κυρίως έμποροι και τραπεζίτες, προερχόμενοι από έναν Βρετανό μετανάστη…)  της Ομοσπονδιακής Τράπεζας της Νέας Υόρκης, συνωμότησε για να προκαλέσει τη Μεγάλη Ύφεση.

Το κίνημα Ψυχικής Υγιεινής διοργανώθηκε στην Παγκόσμια Ομοσπονδία Ψυχικής Υγείας από τον Montagu Norman, πρώην συνεργάτη της Brown Brothers και κυβερνήτη της Τράπεζας της Αγγλίας. Ο Norman είχε διορίσει ως πρόεδρο της ομοσπονδίας, Brigadier John Rawlings Rees, διευθυντή της Ψυχιατρικής Κλινικής Tavistock, επικεφαλής ψυχίατρος και εμπειρογνώμονας ψυχολογικού πολέμου για τις βρετανικές υπηρεσίες πληροφοριών

Η παγκόσμια οικονομική κρίση οδήγησε στη συγχώνευση της τράπεζας Walker-Harriman με τους Brown Brothers το 1931.

Ο πρώην συνεργάτης των Brown,Montagu Norman και ο πρωθυπουργός του Hjalmar Schacht πραγματοποίησαν αγωνιώδεις επισκέψεις στη Νέα Υόρκη το επόμενο έτος, προετοιμάζοντας το νέο καθεστώς του Χίτλερ για τη Γερμανία. “10.

 

 

Η αλληλεπίδραση μεταξύ των βρετανικών, αμερικανικών και γερμανικών ευγονικών εταιρειών, έθεσαν τα θεμέλια για την εφαρμογή της ιδεολογίας καθαρισμού των φυλών πίσω από το τρίτο Ράιχ του Χίτλερ.

Το 1912, πραγματοποιήθηκε το Πρώτο Διεθνές Συνέδριο Ευγονικής στο Πανεπιστήμιο του Λονδίνου. Πρόεδρος του Συνεδρίου ήταν ο Ταγματάρχης Leonard Darwin, (Άγγλος πολιτικός, οικονομολόγος και ευγονιστής .

Ήταν γιος του  Καρόλου Δαρβίνου , και επίσης μέντορας του Ronald Fisher , ενός στατιστικολόγου και εξελικτικού βιολόγου

Διετέλεσε πρόεδρος της Βασιλικής Γεωγραφικής Εταιρείας από το 1908 έως το 1911 και πρόεδρος της Βρετανικής Εταιρείας Ευγονικής από το 1911 έως το 1928…) και ένας από τους πρώτους άγγλους αντιπροέδρους ήταν ο Sir Winston Churchill, αργότερα πρωθυπουργός της Αγγλίας.

Το 1921, πραγματοποιήθηκε στη Νέα Υόρκη το Δεύτερο Διεθνές Συνέδριο Ευγονικής.

Η επιτροπή χορηγών περιελάμβανε τον Herbert Hoover, αργότερα Πρόεδρο των ΗΠΑ, και το Carnegie Institute of Washington (Rockefeller).

Ο Madison Grant (  Αμερικανός δικηγόρος, συγγραφέας και ζωολόγος γνωστός κυρίως για το έργο του ως ευγoνιστής και συντηρητής , υποστηρικτής του επιστημονικού ρατσισμού και ως ένας από τους κορυφαίους στοχαστές και ακτιβιστές της Προοδευτικής Εποχής .

Ως ευγονιστής, ο Grant ήταν ο συγγραφέας του The Passing of the Great Race…) διευθυντής της Αμερικανικής Εταιρείας Ευγονικής, ήταν ο ταμίας.

Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε στο Αμερικανικό Μουσείο Φυσικής Ιστορίας στη Νέα Υόρκη, όπου ο Averell Harriman (… Παρακολουθώντας το Groton School και το Πανεπιστήμιο Yale , έκανε επαφές που οδήγησαν στη δημιουργία μιας τραπεζικής εταιρίας που τελικά συγχωνεύθηκαν σε Brown Brothers Harriman & ΣΙΑ,ΒΒΗ…) υπηρετούσε στο Διοικητικό Συμβούλιο.

 

Έρνστ Ρούντιν

Το 1932, στο Τρίτο Διεθνές Συνέδριο για την Ευγονική εξελέγη ως πρόεδρος του ο Δρ. Ernst Rudin, ψυχίατρος ( ένας ελβετός– γεννημένος Γερμανός ψυχίατρος , γενετιστής , ευγονιστής και Ναζί .

Ανερχόμενος υπό τον Emil Kraepelin και ανέλαβε τη διεύθυνση του σε αυτό που σήμερα ονομάζεται Max Planck Institute of Psychiatry στο Μόναχο.

Ενώ έχει αναγνωριστεί ως πρωτοπόρος σε μελέτες ψυχιατρικής κληρονομιάς, υποστήριξε επίσης, σχεδίασε, αιτιολόγησε και χρηματοδότησε τη μαζική στείρωση και την κλινική θανάτωση ενηλίκων και παιδιών…), ο οποίος διεύθυνε τους διάφορους κλάδους του ιδρύματος / χρηματοδοτούμενος από τα Rockefeller Ινστιτούτου και Ινστιτούτο Kaiser Wilhelm στη Γερμανία, και όρισε τον Ρούντιν πρόεδρο της παγκόσμιας Ομοσπονδίας Ευγονικής. Το 1933, ο Ρουντιν ανέθεσε στον Υπουργό Εσωτερικών του Χίτλερ να γράψει έναν νόμο στείρωσης για τη Γερμανία.

Ο νόμος του Ρούντιν για την πρόληψη των κληρονομικών ασθενειών στη γενεαλογία βασίστηκε σε καταστατικά που είχαν ήδη εγκριθεί στη Βιρτζίνια και σε άλλες πολιτείες των ΗΠΑ

Όταν ο Αδόλφος Χίτλερ και το ναζιστικό κόμμα ήρθε στην εξουσία στη Γερμανία, ο Έρνστ Ρούντιν επαίνεσε τον Χίτλερ, δίνοντάς του εύσημα γιατί «Το όνειρο που ποθούσαμε για πάνω από τριάντα χρόνια να βλέπουμε την φυλετική καθαρότητα να μετατρέπεται σε δράση γίνεται πραγματικότητα» 

“Το πιο σημαντικό αμερικανικό πολιτικό γεγονός σε αυτές τις προετοιμασίες για τον Χίτλερ ήταν το περίφημο «Τρίτο Διεθνές Συνέδριο για την Ευγονική », που πραγματοποιήθηκε στο Αμερικανικό Μουσείο Φυσικής Ιστορίας της Νέας Υόρκης στις 21-23 Αυγούστου 1932, υπό την εποπτεία της Διεθνούς Ομοσπονδίας Ευγονικών Εταιρειών.

Η συνάντηση ενέπνευσε την πείσμονα επιμονή των Αφρο-αμερικανών και άλλων φερόμενων «κατώτερων» και «κοινωνικά ανεπαρκών» ομάδων στην αναπαραγωγή, επέκταση του αριθμού τους και συγχώνευση με άλλους.

Συνιστάται αυτός ο «κίνδυνος» για «καλύτερες» εθνοτικές ομάδες και το «καλά-γεννημένο», θα μπορούσε να αντιμετωπιστεί με στείρωση ή «κόβοντας το κακό απόθεμα» του «ακατάλληλου».

«Η φασιστική κυβέρνηση της Ιταλίας έστειλε έναν επίσημο εκπρόσωπο.

Η αδερφή του Averell Harriman, Mary, διευθύντρια του «Entertainment» για το Κογκρέσο, έζησε στην πολιτεία της το «κυνήγι-αλεπούς» της Βιρτζίνια.

Η πολιτεία της παρείχε ως ομιλητή για την «φυλετική καθαρότητα» τον  W.A. Plecker επίτροπο δημογραφικών στατιστικών.

Σύμφωνα με αναφορές ο Πλέκερ,κράτησε τους εκπροσώπους μαγεμένους με την έκθεσή του σχετικά με τον αγώνα του να σταματήσει η ανάμειξη φυλών και το φυλετικό σεξ στη Βιρτζίνια.

 

 

“Οι διαδικασίες του Κογκρέσου ήταν αφιερωμένες στη μητέρα του Averell Harriman.

Είχε πληρώσει για την ίδρυση του κινήματος φυλετικών επιστημών στην Αμερική το 1910, χτίζοντας το Γραφείο Εγγραφής Eugenics ως υποκατάστημα του Εθνικού Εργαστηρίου Galton στο Λονδίνο.

Αυτή και άλλοι Harrimans ήταν συνήθως συνοδοί στις ιπποδρομίες από τον παλιό Τζορτζ Χέρμπερτ Γουόκερμοιράστηκαν με τους Μπους και τους Farishes έναν ενθουσιασμό σχετικά με «αναπαραγωγή καθαρόαιμων» μεταξύ αλόγων και ανθρώπων.

 

Ὁ Ἄβερελ Χάριμαν μέ Μολότωφ ἐκ δεξιῶν του καί Τσῶρτσιλ ἐξ ἀριστερῶν του

Ο Averell Harriman οργάνωσε προσωπικά με τους Walker / Bush  την γραμμή Αμβούργο-Αμερική για τη μεταφορά Ναζί ιδεολόγων από τη Γερμανία στη Νέα Υόρκη για αυτήν τη συνάντηση

Το πιο διάσημο πρόσωπο μεταξύ αυτών που μεταφέρθηκαν ήταν ο Δρ Ernst Rudin, ψυχίατρο στο Ινστιτούτο Γενεαλογίας και Δημογραφίας Kaiser Wilhelm στο Βερολίνο, όπου η οικογένεια Rockefeller πλήρωσε για τον Δρ Rudin να καταλάβει έναν ολόκληρο όροφο για την ευγονική του έρευνα.

Ο Δρ Rudin είχε μιλήσει στη συνάντηση της Διεθνούς Ομοσπονδίας του Μονάχου το 1928,για την «Ψυχική εκτροπή και την Φυλετική καθαρότητα», ενώ άλλοι (Γερμανοί και Αμερικανοί) μίλησαν για την ανάμειξη φυλών και την στείρωση των ανίκανων.

Ο Rudin είχε επίσης οδηγήσει τη γερμανική αντιπροσωπεία στο 1930 Συνέδριο Ψυχικής Υγιεινής στην Ουάσιγκτον, DC 

Στο Συνέδριο Eugenics της Νέας Υόρκης του Harrimans το 1932, ο Ernst Rudin εξελέγη ομόφωνα πρόεδρος της Διεθνούς Ομοσπονδίας Eugenics Societies.

Αυτή ήταν η αναγνώριση του Rudin ως ιδρυτή της Γερμανικής Εταιρείας για την Καθαρότητα της Φυλής, με τον συνιδρυτή του, αντιπρόεδρο της Ομοσπονδίας Eugenics Alfred PloetzΓερμανός παθολόγος , βιολόγος και ευγονιστής γνωστός για την επινόηση του όρου φυλετικής καθαρότητας ( Rassenhygiene ) και για την προώθηση της έννοιας στη Γερμανία….)

“Όπως οι μανιο-καταθλιπτικοί, μεγαλοσχήμονες χρηματοδότες στο Βερολίνο και τη Νέα Υόρκη, ο Ρούντιν ήταν πλέον επίσημος ηγέτης του παγκόσμιου κινήματος ευγονικής.

Οι συνιστώσες του κινήματός του περιελάμβαναν ομάδες με επικαλυπτόμενη ηγεσία, αφιερωμένες σε:

στείρωση ψυχικά ασθενών («κοινωνίες ψυχικής υγιεινής»)

εκτέλεση των τρελών, εγκληματιών και των ετοιμοθάνατων («κοινωνίες ευθανασίας») · και

καθαρότητα φυλήςκάθαρση, με την πρόληψη γεννήσεων των γονέων από «κατώτερα» αποθέματα αίματος ( εταιρεία ελέγχου γεννήσεων)

 

Προτού το στρατόπεδο θανάτου του Άουσβιτς γίνει οικεία λέξη, αυτές οι βρετανικές-αμερικανικές-ευρωπαϊκές ομάδες καλούσαν ανοιχτά για την εξάλειψη των ” ακατάλληλων ” μέσω του εξαναγκασμού και της βίας. 12.” 11. 

Πίσω από το Ινστιτούτο Tavistock και το πνευματικό τέκνο του, η MK-Ultra, ήταν η γενναιοδωρία του Rockefeller Foundation, “ένα παγκόσμιο όργανο για ριζικές κοινωνικές αλλαγές, χρησιμοποιώντας αμερικανικό χρήμα και βρετανική στρατηγική

“. Βρετανική ψυχιατρική: από τους ευγονιστές έως την δολοφονία»  του Anton Chaitkin, αποκαλύπτεται το ενδιαφέρον του John D. Rockefeller για την ψυχιατρική γενετική, η οποία «εφάρμοσε στην ψυχιατρική τις έννοιες της ευγονικής (αλλιώς γνωστές ως καθαρότητα φυλής ή βελτίωση φυλών) που αναπτύχθηκε στο εργαστήριο Galton του Λονδίνου και τα παρακλάδια του τις Ευγονικές Εταιρείες στην Αγγλία και την Αμερική. “

Εκτός από τον Rockefeller και το βρετανικό στέμμα, οι οικογένειες του Warburg και του Harriman ήταν οι κύριοι χρηματοδότες του ευγονισμού διεθνώς.χρησιμοποιώντας κεφάλαιο που παρέχεται από τον προσωπικό τραπεζίτη της βρετανικής βασιλικής οικογένειας, Sir Ernst Cassell. Οι τρεις οικογένειες, οι Rockefeller, Warburg και Harriman, μαζί με τα βρετανικά στελέχη του Στέμματος, χρηματοδότησαν από κοινού μεγάλο μέρος της κοινωνικής μηχανικής που θα περιγράψουμε εδώ.

Το Ίδρυμα Rockefeller έκανε μια αρχική επιχορήγηση 2,5 εκατομμυρίων δολαρίων το 1925 στο Ψυχιατρικό Ινστιτούτο στο Μόναχο, του έδωσε 325.000 δολάρια για ένα νέο κτίριο το 1928, και χρηματοδοτούσε συνεχώς το ινστιτούτο και τον Ναζί επικεφαλής του Ρούντιν μέχρι την εποχή του Χίτλερ. Το ίδρυμα πλήρωσε μια ανθρωπολογική έρευνα 1930-35 για τον «ευγονικά αξιόλογο πληθυσμό» από τους ναζί ευγονιστές Rudin, Verschuer, Eugen Fischer και άλλους. »

Μέσω χρηματοδότησης της «έρευνας» των Ernst Rudin και Otmar Von Verschuer, χρηματοδότησαν επίσης τον φρικτό πειραματισμό του ιατρικού διοικητή του Verschuer, Josef Mengele, του «Άγγελου του Θανάτου» του Άουσβιτς, του οποίου τα πειράματα σε παιδιά, ειδικά δίδυμα, παρείχαν επιστημονικά δεδομένα για το Kaiser Ινστιτούτο Wilhem:

 

« …Από τα 3000 δίδυμα που πέρασαν από τα εργαστήρια του Μένγκελε,μόνο 200 επέζησαν.Ανάλογα με το είδος του πειράματος που υποβάλλονταν τα δίδυμα οδηγήθηκαν σε διάφορα εργαστήρια στο Άουσβιτς ή στο Μπίργκενάου. Τα περισσότερα εξετάσεις αίματος και ακτίων Χ και μάλιστα σε καθημερινή βάσιν.Τα πειράματα του Μένγκελε,ήσαν τόσο σωματικά όσο και ψυχολογικά. Έκανε πειραματικές  εγχειρήσεις χωρίς αναισθησία, μεταγγίσεις αίματος από το ένα δίδυμο στο άλλο,ενέσεις με θανατηφόρα μικρόβια,πράξεις αλλαγής φύλου,αφαιρέσεις οργάνων και άκρων, αιμομικτικές εμποτίσεις.

Έριχνε με ενέσεις χημικά στα μάτια των παιδιών σε μια προσπάθεια να αλλάξει το χρώμα των ματιών…

Τα  δίδυμα που υποβλήθηκαν στις πιο άθλιες διαδικασίες πήραν τα μυστικά τους στους τάφους τους.

” Η όλη έκταση της άθλιας δουλειάς του δεν θα είναι ποτέ γνωστή, διότι τα αρχεία που έστειλε στον Δρ. Von Verschuer στο Ινστιτούτο Kaiser Wilhelm μεταφέρθηκαν «σε δύο φορτία» και καταστράφηκαν από τον τελευταίο.

Τυχόν εναπομείναντα σημειώματα που έφερε ο Μένγκελε κατά τη διαφυγή του στη Νότια Αμερική δεν βρέθηκαν ποτέ. “13. 

Σύμφωνα με τον Fritz Springmeier, ο Josef Mengele χρησιμοποιήθηκε από τους Illuminati για να αναπτύξει τον έλεγχο μυαλού με τραύμα πειραματιζόμενος στα Εβραϊκά θύματα του Ολοκαυτώματος και μετά τον πόλεμο ο Mengele μεταφέρθηκε λαθραία στις ΗΠΑ για να εφαρμόσει τον έλεγχο μυαλού ως ένα από τα βασικά προγράμματα ελέγχου μυαλού,της CIA. .

Ο συγγραφέας του “Mind Control The Ultimate Terrorπιστώνει στον Mengele την ανάπτυξη του προγράμματος ελέγχου μυαλού MK Ultra:

Εκείνα τα παιδιά θα χρησιμοποιηθούν για να βελτιώσουν περαιτέρω και να τελειοποιήσουν τις τεχνολογίες ελέγχου του μυαλού του Mengele.

Αυτά τα παιδιά (τουλάχιστον αυτά που επέζησαν από την «εκπαίδευση») θα γίνονταν μελλοντικοί σκλάβοι υπό τον έλεγχο του μυαλού, που θα μπορούσαν να χρησιμοποιηθούν για οτιδήποτε, από σεξουαλικό εκβιασμό έως δολοφονίες. “

Ἀπό ἐδῶ

 

ΕΔΩ

Τό ἀνωτέρῳ θέμα εἶναι ἀφιερωμένο σ᾿ὅλους ἐκείνους πού ἀμφισβήτησαν τά λεγόμενα τοῦ Κίσσινγκερ,ἀπό τό 2009,σ᾿ἕνα συνέδριο εὐγονιστῶν πού πραγματοποιήθηκε τόν Φεβρουάριο τοῦ 2009,παραλλήλως ἤ ἐντός (; ) μέ τήν 24η Συνάντησιν τοῦ Π.Ο.Υ. στό Κάϊρο ( 22-25 Φεβρουαρίου 2009). 

Σ᾿ὅλους αὐτούς πού ἔτρεξαν νά δηλώσουν,μετά μεγάλης βλακείας ἤ κάτι ἄλλο (;), ὡς «ψευδή εἴδησιν» τά λόγια τοῦ δράκαρου Κίσσινγκερ, θεωρώντας  πώς ἐνεργοῦν ὡς «ὑπερασπιστές τῆς ἀληθείας» !  

Εἴτε θέλουν νά κάνουν τούς …ἔξυπνους εἴτε ἀπό ἄμετρον βλακεία καί στήν μία καί τήν ἄλλη περίπτωσιν αὐτό πού κάνουν εἶναι νά ὑπερασπίζονται τούς σατανιστές/καμπαλιστές,τούς σιωνιστές τῶν ὁποίων ἀναμφισβήτως καί ἱστορικῶς ἀποδεδειγμένως ὁ ῥόλος τους ἕναν καί μόνον σκοπό καί ἐν τέλει στόχον ἔχει : τόν Ἄνθρωπον ! 

Ἐπαναλαμβάνω γιά νά τό καταλάβουν καλῶς : 

Εκτός από τον Rockefeller και το βρετανικό στέμμαοι οικογένειες του Warburg και του Harriman ήταν οι κύριοι χρηματοδότες του ευγονισμού διεθνώς.χρησιμοποιώντας κεφάλαιο που παρέχεται από τον προσωπικό τραπεζίτη της βρετανικής βασιλικής οικογένειας, Sir Ernst Cassell.

…Το Ίδρυμα Rockefeller έκανε μια αρχική επιχορήγηση 2,5 εκατομμυρίων δολαρίων το 1925 στο Ψυχιατρικό Ινστιτούτο στο Μόναχο, του έδωσε 325.000 δολάρια για ένα νέο κτίριο το 1928, και χρηματοδοτούσε συνεχώς το ινστιτούτο και τον Ναζί επικεφαλής του Ρούντιν μέχρι την εποχή του Χίτλερ

Μέσω χρηματοδότησης της «έρευνας» των Ernst Rudin και Otmar Von Verschuerχρηματοδότησαν επίσης τον φρικτό πειραματισμό του ιατρικού διοικητή του Verschuer, Josef Mengle, του «Άγγελου του Θανάτου» του Άουσβιτς, του οποίου τα πειράματα σε παιδιά, ειδικά δίδυμα

.. ο Josef Mengele χρησιμοποιήθηκε από τους Illuminati .ο Mengele μεταφέρθηκε λαθραία στις ΗΠΑ για να εφαρμόσει τον έλεγχο μυαλού ως ένα από τα βασικά προγράμματα ελέγχου μυαλού,της CIA. .

Οἱ ἴδιοι μέχρι σήμερα εἶναι πρωταγωνιστές στό ἴδιο σχέδιο ἐξολοθρεύσεως τῆς Ἀνθρωπότητος.

Οἱ ἴδιες οἰκογένειες μέ τούς ἀπογόνους τους ὡς συνεχιστές.

Ἀπό ἐκεῖνα τά πρόσωπα,τούς «ἐπιστήμονες» πού τότε ἔπαιξαν τόν ῥόλο πού τούς εἶχαν ἀναθέσῃ οἱ Ἰλλουνμινάτοι,σατανιστές/σιωνιστές καί ψόφησαν ἀντικαταστάθησαν ἀπό ἀπολύτως ἴδια τέρατα πού ἀκοῦν στό ὄνομα Κίσσινγκερ,Γκέϊτς,Σουάμπ,Φάουτσι καί ὅλο τό κακό συναπάντημα !

Τώρα ὅποιος κατάλαβε κατάλαβε,γιά τούς ἄλλους δέν μπορῶ νά κάνω τίποτα.

Ἄλλως τε δέν μ᾿ἐνδιαφέρει καί ἰδιαιτέρως νά κάνω κάτι γιά ἐκείνους,ἀφοῦ ἔχουν ἐπιλέξη τόν ῥόλον τοῦ «δουλικοῦ τῶν σατανιστῶν/σιωνιστῶν»…

 

Ἡ Πελασγική

 

Πηγή

 

 

 

Προβολές : 562


Μοίρασέ το:



Ετικέτες: , , , , , , , ,

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ


Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες, θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας, για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης, σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολογίου, μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε, καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιοδνήποτε τρόπο, το ιστολόγιο. Ο διαχειριστής του ιστολογίου, δεν ευθύνεται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνει. Τονίζουμε ότι υφίσταται μετριασμός των σχολίων και παρακαλούμε, πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, να έχετε υπόψη σας τα ακόλουθα:
  • Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες, ασυνάρτητος λόγος και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, πολύ περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο, εναντίον των συνομιλητών ή και των συγγραφέων, με υποτιμητικές προσφωνήσεις, ύβρεις, υπονοούμενα, απειλές ή χυδαιολογίες.>
  • Μην δημοσιεύετε άσχετα με το θέμα σχόλια.
  • Ο κάθε σχολιαστής, οφείλει να διατηρεί ένα μόνον όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
  • Με βάση τα παραπάνω, η διαχείριση, διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης σχολίων, χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση.
  • Επιπλέον σας τονίζουμε, ότι το ιστολόγιο, λειτουργεί σε εθελοντική βάση και ως εκ τούτου, τα σχόλια θα αναρτώνται μόλις αυτό καταστεί δυνατόν.

Διαβάστε ακόμα