Οἱ ‘’κοινωνικές ἀποστάσεις’’ ἐξελίσσονται τώρα καί σέ ‘’ἐνδοοικογενειακές’’! Τί ἄλλο θά δοῦν τά μάτια μας!

18 Σεπτεμβρίου, 2020 5 Από Καλλιόπη Σουφλή
Προβολές:402
Μοίρασέ το
 
 
Τήν ΥΓΕΙΑ, οἱ δαιμονόπληκτοι ἐξεφτελιστές τοῦ Ἱπποκράτη -τάχα καί γιατροί καθηγητές- τήν περιορίζουν ἀποκλειστικά καί μόνον στό σῶμα, στό σαρκίον.
 
Ἡ ἐπιστημονική καί ἠθική τους μυωπία, τούς ἔχει κυριολεκτικά τυφλώσει!
 

 
 
Όλα στο βωμό του χρήματος και της ανέλιξης…
 
ΨΥΧΕΣ ΜΑΥΡΕΣ, ΑΦΙΕΡΩΜΕΝΕΣ ΚΑΙ ΥΠΟΤΑΓΜΕΝΕΣ ΣΤΟΝ ΣΑΤΑΝΑ.
 
ΑΔΙΣΤΑΚΤΟΙ ΔΟΛΟΦΟΝΟΙ ΠΑΙΔΙΩΝ ΚΑΙ ΟΛΟΚΛΗΡΟΥ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΛΑΟΥ.
 
Η ΤΙΜΩΡΙΑ ΤΟΥΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΑΜΕΙΛΙΚΤΗ… ΟΠΟΥ ΚΑΙ ΝΑ ΠΑΝΕ, ΘΑ ΤΟΥΣ ΒΡΕΙ Η ΝΕΜΕΣΙΣ.
 
 
Καλλιόπη Σουφλή
Ἄκου! Νά μήν ἀγκαλιάζουμε καί νά μή φιλᾶμε τά παιδιά μας!
 
Νά φορᾶμε ὁλημερίς μάσκες μέσα στά σπίτια μας καί νά μή τά πλησιάζουμε καθόλου!
 
Οἱ ‘’κοινωνικές ἀποστάσεις’’ ἐξελίσσονται τώρα καί σέ ‘’ἐνδοοικογενειακές’’!
 
Τήν ΥΓΕΙΑ, οἱ δαιμονόπληκτοι ἐξεφτελιστές τοῦ Ἱπποκράτη -τάχα καί γιατροί καθηγητές- τήν περιορίζουν ἀποκλειστικά καί μόνον στό σῶμα, στό σαρκίον.
 
Ἡ ἐπιστημονική καί ἠθική τους μυωπία, τούς ἔχει κυριολεκτικά τυφλώσει!
 
Ἔχουν λησμονήσει (ὑβριστικά περιφρονήσει) ἀκόμα καί τόν παγκοσμίως παραδεδεγμένο ὁρισμό τῆς ὑγείας, πού ἀναφέρεται στήν πλήρη ἰσορροπία καί ἁρμονία σώματος καί ψυχῆς. (Σύμφωνα με τον ορισμό που διατυπώθηκε στο καταστατικό του Παγκόσμιου Οργανισμού Υγείας (1946) η υγεία είναι «η κατάσταση της πλήρους σωματικής, ψυχικής και κοινωνικής ευεξίας και όχι μόνο η απουσία ασθένειας ή αναπηρίας»).
 
Οἱ ”κρατικοί ὑγειονομικοί μας σωτῆρες” θέλουν τά παιδιά μας ἁπλῶς καί μόνον νά μή βήχουν, νά μήν ἔχουν διάρροιες καί ἐμέτους, νά μήν ἔχουν πονοκέφαλο ἤ κοιλόπονο, νά μή κάνουν ἀπουσίες ἀπό τό σχολεῖο (τό σατανοκρατούμενο).
 
Τό νά καταντήσουν τά παιδιά μας κοινωνικά, διανοητικά, ἠθικά καί πνευματικά ἀνάπηρα, αὐτό οὔτε πού τό ὑπολογίζουν!
 
Γιά νά μή ποῦμε, ὅτι τό ἐπιδιώκουν κιόλας…!
 
Σῶσον Κύριε τόν λαόν σου καί εὐλόγησον τήν κληρονομίαν Σου. Σταυρέ τοῦ Χριστοῦ σῶσον ἡμᾶς τῇ δυνάμει Σου.
 
(Σχόλιο φίλου γιατρού στα απίστευτα που ξεστόμισε ο Ν. Σύψας στον ΣΚΑΪ για την μη επαφή γονέων και παιδιών)

 

ΠηγήΜοίρασέ το:Ετικέτες: , , , ,

Αγαπητοί αναγνώστες των ΑΤΤΙΚΩΝ ΝΕΩΝ,

Δώδεκα χρόνια, συνταξειδεύουμε μαζί στον χώρο της διαδικτυακής ενημέρωσης. Σ’ αυτά τα χρόνια, στάθηκα δίπλα σας , με μοναδικό στόχο την ενημέρωσή σας, όσο πιο αντικειμενικά μπορούσα αφιερώνοντας ατέλειωτες ώρες γι'αυτήν. Μετά την διαγραφή του πρώτου μου ιστολογίου, αναγκάστηκα να πάω σε άλλη πλατφόρμα και να πληρώνω ένα σημαντικό ποσόν κάθε μήνα, για την ασφάλεια του ιστολογίου μου.

Μπορείτε να στηρίξετε αυτή την προσπάθεια, με την μηνιαία συνδρομή σας, στην Paypal επιλέγοντας το μπανεράκι που βρίσκεται ακριβώς κατώ απο το κείμενο αυτό , και να προχωρήσετε στην διαδικασία δωρεάς όσο κοστίζει ένας καφές.

Η διαδικασία είναι πολύ απλή είτε έχετε λογαριασμό Paypal είτε όχι.Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να συμπληρώσετε το ποσο και να επιλέξετε το κουτάκι με την σήμανση 'Make this a monthly donation' και εν συνεχεία να πατήσετε το κουμπακι 'Donate with PayPal' αν έχετε λογαριασμό με Paypal , η 'Donate with a Debit or Credit Card', αν δεν έχετε λογαριασμό με Paypal και κάνετε την δωρεά με χρεωστική η πιστωτική κάρτα.

Αν έχετε πρόβλημα με την διαδικασία μπορείτε να επικοινωνήσετε στο email [email protected] η να στείλετε μήνυμα απο την φόρμα επικοινωνίας που βρίσκεται σταθερά στο κάτω μέρος της σελίδας.

Σας ευχαριστώ για την στήριξη σας.

Καλλιόπη Σουφλή


ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ


Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες, θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας, για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης, σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολογίου, μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε, καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιοδνήποτε τρόπο, το ιστολόγιο. Ο διαχειριστής του ιστολογίου, δεν ευθύνεται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνει. Τονίζουμε ότι υφίσταται μετριασμός των σχολίων και παρακαλούμε, πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, να έχετε υπόψη σας τα ακόλουθα:
  • Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες, ασυνάρτητος λόγος και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, πολύ περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο, εναντίον των συνομιλητών ή και των συγγραφέων, με υποτιμητικές προσφωνήσεις, ύβρεις, υπονοούμενα, απειλές ή χυδαιολογίες.>
  • Μην δημοσιεύετε άσχετα με το θέμα σχόλια.
  • Ο κάθε σχολιαστής, οφείλει να διατηρεί ένα μόνον όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
  • Με βάση τα παραπάνω, η διαχείριση, διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης σχολίων, χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση.
  • Επιπλέον σας τονίζουμε, ότι το ιστολόγιο, λειτουργεί σε εθελοντική βάση και ως εκ τούτου, τα σχόλια θα αναρτώνται μόλις αυτό καταστεί δυνατόν.

Διαβάστε ακόμα