Οἱ «μεγάλες ἀλλαγές» ἐπιβάλλουν «μεγάλες θυσίες» ...!

Οἱ «μεγάλες ἀλλαγές» ἐπιβάλλουν «μεγάλες θυσίες» ...! Εἴτε τό ἔχετε καταλάβη ἤδη, εἴτε ὄχι,στόχος εἶναι ὁ ἄνδρας ! 

25 Φεβρουαρίου, 2021 5 Από Καλλιόπη Σουφλή
Προβολές:602
Μοίρασέ το
Οἱ «μεγάλες ἀλλαγές» ἐπιβάλλουν «μεγάλες θυσίες» ...!

Ἡ κλίκα τῶν καμπαλιστῶν/σατανιστῶν, ἀναλόγως τί ἐπιθυμεῖ νά ἐπιτύχῃ, ξέρει ποιό ἀπό τά δουλικά της θά χρησιμοποιήσῃ.

Αὐτοί πού δέν γνωρίζουν,εἶναι τά ἴδια τά δουλικά πού τήν ὑπηρετοῦν βουτώντας ὅλο καί πιό βαθιά στό βοῦρκο τῆς ἀνηθικότητος…

Ο Βίκτωρ Ουγκώ, είχε πει:
“Ο άντρας είναι ο ναός και η γυναίκα, το ιερό.
Μπροστά στο ναό αποκαλυπτόμαστε και μπροστά στο ιερό, γονατίζουμε”.
Χωρίς ναό, δεν υπάρχει ιερό… τόσο απλά…
Γι αυτό και ο πρώτος στόχος των καμπαλιστών ήταν πάντα ο άνδρας… για να φτάσουν όμως σ’ αυτόν, έπρεπε να περάσουν από την γυναίκα.
Γι αυτό και την ισοπέδωσαν πρώτη…
Μπράβο μας που τους δώσαμε μόνοι μας το δικαίωμα να  διαλύσουν το έργο του Θεού… του πραγματικού Θεού…
Καλλιόπη Σουφλή

 Μπράντ Πίτ,1999

Περιοδικό Κωστόπουλου,«Κλίκ»,2000. Τά νέα ἤθη ἔρχονται στήν Ἑλλάδα 
Ἡ φωτό,ἀπό δημοσίευσις τοῦ 2011.Ἐδῶ

Από τον Απρίλιο του 1987 και την εμφάνιση του περιοδικού ΚΛΙΚ, ο Πέτρος Κωστόπουλος ήταν αυτός που άνοιξε μία νέα αγορά και έφερε κάτι εντελώς καινούργιο στα ΜΜΕ. Ήταν το πρώτο έντυπο μαζικής κυκλοφορίας που απενεχοποίησε το σεξ και ασχολούνταν μαζί του συνεχώς, ενώ πρόβαλε για πρώτη φορά στην ελληνική αγορά και ό,τι είχε να κάνει με «εναλλακτικό τρόπο ζωής, media, νυχτερινή ζωή, κλάμπινγκ, νεολαιίστικη αργκό, νέα δημοσιογραφία, ιδιωτική ραδιοφωνία» (ἐδῶ

Μαρκουλάκης «Ποιός φοβᾶται τήν Βιρτζίνια Γούλφ»
 

 

Καί ὁ φίλος Λιγνάδης :

Ἡ κλίκα τῶν καμπαλιστῶν/σατανιστῶν,ἀναλόγως τί ἐπιθυμεῖ νά ἐπιτύχῃ,ξέρει ποιό ἀπό τά δουλικά της θά χρησιμοποιήσῃ.Αὐτοί πού δέν γνωρίζουν,εἶναι τά ἴδια τά δουλικά πού τήν ὑπηρετοῦν βουτώντας ὅλο καί πιό βαθιά στό βοῦρκο τῆς ἀνηθικότητος…

Εἴτε τό ἔχετε καταλάβη ἤδη, εἴτε ὄχι,στόχος εἶναι ὁ ἄνδρας ! 
Καί βεβαίως,κάποιοι δέν ἐνοχλοῦν καθόλου ! Ἀπεναντίας,ὅλο καί στίς πιό ὑψηλές θέσεις.Ἔτσι :

Μήνυμα ἐλήφθη…

Ἐδῶ κι᾿ἐδῶ διότι χρειάζεται καί ἡ «μαθητεία»,στό εἶδος…
Ἡ Πελασγική

 

Πηγή

Προβολές : 602


Μοίρασέ το:Ετικέτες: , , , , , , ,

Αγαπητοί αναγνώστες των ΑΤΤΙΚΩΝ ΝΕΩΝ,

Δώδεκα χρόνια, συνταξειδεύουμε μαζί στον χώρο της διαδικτυακής ενημέρωσης. Σ’ αυτά τα χρόνια, στάθηκα δίπλα σας , με μοναδικό στόχο την ενημέρωσή σας, όσο πιο αντικειμενικά μπορούσα αφιερώνοντας ατέλειωτες ώρες γι'αυτήν. Μετά την διαγραφή του πρώτου μου ιστολογίου, αναγκάστηκα να πάω σε άλλη πλατφόρμα και να πληρώνω ένα σημαντικό ποσόν κάθε μήνα, για την ασφάλεια του ιστολογίου μου.

Μπορείτε να στηρίξετε αυτή την προσπάθεια, με την μηνιαία συνδρομή σας, στην Paypal επιλέγοντας το μπανεράκι που βρίσκεται ακριβώς κατώ απο το κείμενο αυτό , και να προχωρήσετε στην διαδικασία δωρεάς όσο κοστίζει ένας καφές.

Η διαδικασία είναι πολύ απλή είτε έχετε λογαριασμό Paypal είτε όχι.Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να συμπληρώσετε το ποσο και να επιλέξετε το κουτάκι με την σήμανση 'Make this a monthly donation' και εν συνεχεία να πατήσετε το κουμπακι 'Donate with PayPal' αν έχετε λογαριασμό με Paypal , η 'Donate with a Debit or Credit Card', αν δεν έχετε λογαριασμό με Paypal και κάνετε την δωρεά με χρεωστική η πιστωτική κάρτα.

Αν έχετε πρόβλημα με την διαδικασία μπορείτε να επικοινωνήσετε στο email [email protected] η να στείλετε μήνυμα απο την φόρμα επικοινωνίας που βρίσκεται σταθερά στο κάτω μέρος της σελίδας.

Σας ευχαριστώ για την στήριξη σας.

Καλλιόπη Σουφλή


ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ


Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες, θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας, για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης, σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολογίου, μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε, καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιοδνήποτε τρόπο, το ιστολόγιο. Ο διαχειριστής του ιστολογίου, δεν ευθύνεται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνει. Τονίζουμε ότι υφίσταται μετριασμός των σχολίων και παρακαλούμε, πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, να έχετε υπόψη σας τα ακόλουθα:
  • Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες, ασυνάρτητος λόγος και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, πολύ περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο, εναντίον των συνομιλητών ή και των συγγραφέων, με υποτιμητικές προσφωνήσεις, ύβρεις, υπονοούμενα, απειλές ή χυδαιολογίες.>
  • Μην δημοσιεύετε άσχετα με το θέμα σχόλια.
  • Ο κάθε σχολιαστής, οφείλει να διατηρεί ένα μόνον όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
  • Με βάση τα παραπάνω, η διαχείριση, διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης σχολίων, χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση.
  • Επιπλέον σας τονίζουμε, ότι το ιστολόγιο, λειτουργεί σε εθελοντική βάση και ως εκ τούτου, τα σχόλια θα αναρτώνται μόλις αυτό καταστεί δυνατόν.

Διαβάστε ακόμα