Ο άνθρωπος που εισηγήθηκε την καταστροφή της εθνικής οικονομίας και ευθύνεται για τη σκανδαλώδη αγορά των εμβολίων Η1Ν1, έφυγε με κροκοδείλια δάκρυα και ποιήματα!..

Ο άνθρωπος που εισηγήθηκε την καταστροφή της εθνικής οικονομίας και ευθύνεται για τη σκανδαλώδη αγορά των εμβολίων Η1Ν1, έφυγε με κροκοδείλια δάκρυα και ποιήματα!..

28 Μαΐου, 2020 21 Από Καλλιόπη Σουφλή
Προβολές:13,921
Μοίρασέ το

Ο καθηγητής Τσιόδρας, υπεύθυνος για εγκλήματα κατά του δημοσίου συμφέροντος και για τη διασπορά τρόμου και ψευδών ειδήσεων έφυγε οριστικά από τη ζωή μας.

Είναι ποινικά υπεύθυνος απέναντι σε χιλιάδες Έλληνες που δεν έκαναν στην ώρα τους τα τακτικά χειρουργεία και έμειναν με ανεγχείρητους καρκίνους, ανεγχείρητες καρδιοπάθειες και σε λίστες ακτινοθεραπειών.

 

 

 

Μόνον με προσωπικές αγωγές κατά “ΤΗΣ ΣΥΜΜΟΡΙΑΣ”, μπορούμε να απαιτήσουμε ΤΗ ΖΩΗ ΠΟΥ ΜΑΣ ΔΙΕΛΥΣΑΝ ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΧΡΥΣΟΠΛΗΡΩΜΕΝΟΙ ΑΠΟ ΤΙΣ ΣΙΩΝΙΣΤΙΚΕΣ ΦΑΡΜΑΚΟΒΙΟΜΗΧΑΝΙΕΣ ΚΑΙ ΤΑ ΘΑΝΑΤΗΦΟΡΑ ΕΜΒΟΛΙΑ ΠΟΥ ΠΡΟΒΑΛΛΟΥΝ.

 

Καλλιόπη Σουφλή

Αρθρο του Δημοσιογράφου Γ.Τράγκα

 

Ο Ελληνικός λαός καθυστερημένα, επί ημερών Μητσοτάκη, είπε χθες Χριστός Ανέστη.

Τι σύμπτωση, τι σημαδιακό, την ίδια μέρα μας αποχαιρέτισε για πάντα ο επιχορηγούμενος από την GlaxoSmithKlineσύμβουλος του πρωθυπουργού, Σωτήρης Τσιόδρας.

Πότε κλαίγοντας και πότε λέγοντας ποιήματα, ο άνθρωπος που εισηγήθηκε την αγορά εκατομμυρίων εμβολίων Η1Ν1, που στοίχισαν δεκάδες εκατομμύρια στο ελληνικό δημόσιο και πετάχτηκαν στη χωματερή, κατέστρεψε την εθνική οικονομία.

Επί 72 ημέρες, έλεγε συνεχώς ψέματα στον ελληνικό λαό.

Ποτέ δεν του είπε την αλήθεια.

Ήταν ακριβώς ο ίδιος που έσπειρε τον τρόμο, προκειμένου να αγοράσουμε εκατομμύρια εμβόλια και να πληρώσει ο ελληνικός λαός, δεκάδες εκατομμύρια στην πολυεθνική εταιρία με την οποία έχει στενή σχέση, με βάση τα πρακτικά αποδοχής χορηγιών που έχουν αναρτηθεί στη ΔΙΑΥΓΕΙΑ.

Επί 72 ημέρες, δεν ήξερε τι έλεγε. Εκινείτο με βάση οδηγίες του ύποπτου και βρόμικου παγκόσμιου οργανισμού υγείας, τον οποίο διευθύνει πράκτορας του Πεκίνου, τοποθετημένος εκεί, από τις κινεζικές αρχές και χρηματοδοτούμενος ευθέως ως μέλος δύο διοικητικών συμβουλίων από το δισεκατομμυριούχο Μπιλ Γκέιτς.

 

Ο κος Τσιόδρας είναι υπόλογος απέναντι στον ελληνικό λαό. Απέναντι σε εκατοντάδες χιλιάδες Έλληνες που κλείνουν τα μαγαζιά τους ή χάνουν τις δουλειές τους ή μειώνεται το προσδόκιμο ζωής τους.

Είναι ποινικά υπεύθυνος απέναντι σε χιλιάδες Έλληνες που δεν έκαναν στην ώρα τους τα τακτικά χειρουργεία και έμειναν με ανεγχείρητους καρκίνους, ανεγχείρητες καρδιοπάθειες και σε λίστες ακτινοθεραπειών.

 

Δεν πρόκειται να ξεγελάσει κανέναν, ούτε με κροκοδείλια κλάματα, ούτε με ποιήματα, ούτε με σκηνοθετημένα βίντεο από το ρόλο του ως ψάλτης σε εκκλησία.

Είναι ο άνθρωπος που ζημίωσε δεκάδες εκατομμύρια ως εισηγητής του ΚΕΕΛΠΝΟ, ένας από τους καθηγητές λοιμωξιολογίας, που προξένησε βαρύτατες βλάβες στην εθνική οικονομία, εισηγούμενος μαζί με τον κύριο Σύψα, τον κο Μόσιαλο και ορισμένους άλλους, τον ενταφιασμό εκατοντάδων χιλιάδων επιχειρήσεων.

Η παράσταση των 6 τελείωσε. Η παράσταση των 6 στην οποία δεν είχε ελεύθερη πρόσβαση ουδείς δημοσιογράφος, τελείωσε.

Η παράσταση που στήθηκε για να διανεμηθούν δεκάδες εκατομμύρια σε φιλοκυβερνητικά κανάλια, που τρέλαιναν τον κόσμο με μάσκες, remdesivir και ανύπαρκτη ένταση στα άδεια από covid-19 ελληνικά νοσοκομεία, περαιώθηκε.

Ο ΣΚΑΙ και ορισμένοι άλλοι σταθμοί που προβάλλουν τις θέσεις του βρόμικου παγκόσμιου οργανισμού Υγείας, του Μπιλ Γκέιτς και της νέας κανονικότητας, που θέλει τους ανθρώπους κλειδωμένους, μακριά από εργασία και ανθρώπινη συναναστροφή, τελείωσε.

Η συντριπτική πλειοψηφία των θανάτων από covid-19,  που σύμφωνα με επεξεργασμένα στοιχεία των ιδίων των δηλώσεων του καταστροφέα της ελληνικής οικονομίας, προέρχονται σε ποσοστό από 95 έως 97% από προχωρημένους καρκίνους, βαρύτατα καρδιαγγειακά νοσήματα, χρόνια αναπνευστική ανεπάρκεια, παχυσαρκία, διαβήτη και πολυοργανική ανεπάρκεια.

Οι περισσότεροι ήταν πάνω από 75 ετών και τα περιστατικά που σημειώθηκαν στη χώρα, πολύ λιγότερα από τις απώλειες μιας συνηθισμένης γρίπης και φυσικά απείρως μικρότερες εκείνων που έχουμε από νεοπλασίες, καρδιαγγειακά, ενδονοσοκομειακές λοιμώξεις και τροχαία. Ο κος Τσιόδρας εξαπάτησε την κοινή γνώμη.

Τρομοκράτησε τους Έλληνες και ο ιός της φοβίας που έσπειραν σκόπιμα και ανόητα τα ΜΜΕ, αποτυπώνεται τώρα στους ελάχιστους τζίρους που κάνουν οι επιχειρήσεις εστίασης και τα καταστήματα. Ο κόσμος εξακολουθεί να είναι τρομαγμένος, ενώ μπαίνουμε στο καλοκαίρι. Οι άνθρωποι του  τουρισμού προβλέπουν 80% απώλειες εσόδων.

Χθες έβρεχε.

Πρέπει να μας πει το τρίο της μεγάλης καταστροφής Τσιόδρας – Σύψας – Μόσιαλος, οι άνθρωποι των μεγάλων φαρμακευτικών εταιριών GlaxoSmithKline, Gilead, Novartis και άλλων ειδικών λογαριασμών, όπως αναφέρουν τα πρακτικά που αναρτήθηκαν στη ΔΙΑΥΓΕΙΑ, πώς μπόρεσαν να δουλέψουν υπό βροχή, επιχειρηματίες που διατάχθηκαν να έχουν καθίσματα μόνο έξω από τα καταστήματα.

Πρέπει να μας πουν οι ανόητοι, καταστροφείς του ελληνικού λαού, πώς έβγαλαν τα έξοδά τους, χιλιάδες άνθρωποι και πώς οι Έλληνες που ήθελαν να πάνε να φάνε, θα στέκονταν έξω υπό βροχή να περιμένουν τραπέζι.

Όσοι με ακούτε σε όλη την Ελλάδα, έχουμε έννομο συμφέρον να στραφούμε με αγωγές, εναντίον των κυρίων λοιμωξιολόγων που έσπειραν αδικαιολόγητα τον τρόμο και κυρίως ενημέρωναν με ψευδή στοιχεία τον ελληνικό λαό.

Επίσης, πρέπει να υπάρξουν ατομικές και ομαδικές αγωγές κατά του δημοσίου. Ο κος Μητσοτάκης δεν μπορεί να ξεφεύγει και να υπεκφεύγει λέγοντας : «καπιταλισμό έχουμε, ας κάνει ο καθένας το κουμάντο του»  ή «εμείς φτιάξαμε μία ασπίδα, ας αναλάβει ο κάθε επιχειρηματίας το δικό του μερίδιο ευθύνης.

Συμβουλευτείτε τους δικηγόρους σας και προβείτε σε ατομικές ή ομαδικές αγωγές κατά του ελληνικού δημοσίου. Η σύνθεση των δηλώσεων και των ενημερώσεων του κου Τσιόδρα είναι τόσο αντιφατική και συγκεχυμένη που βρίθει αντιφατικών και ψευδών στοιχείων και σίγουρα αποτελεί τροφή για αγωγές και απαιτήσεις.

Πέραν αυτού, είναι κορυφαία ανηθικότητα, να είσαι επιχορηγούμενος από την GlaxoSmithKline. Να έχεις εισηγηθεί το 2009 την αγορά εκατομμυρίων εμβολίων από την GlaxoSmithKline και να συντονίζεις ένα lockdown που έφερε τρόμο, πανικό και οικονομική καταστροφή.

Πολύ περισσότερο σε μία εποχή που σε παγκόσμια κλίμακα κατηγορούνται όλοι εκείνοι που έχουν σχέση είτε με φαρμακοβιομηχανίες που παράγουν εμβόλια και αντιιικά φάρμακα, για να κερδίσουν δισεκατομμύρια, είτε με τον Αιθίοπα Γκεμπρεγιέσους, υπάλληλο του κου Γκέιτς που επενδύσει δισεκατομμύρια σε εταιρίες, όπως  η GlaxoSmithKline και άλλες.

Ο κος Τσιόδρας με τη στάση του και την πλήρη ευθυγράμμισή του σε αρκετές από τις στημένες και ανελεύθερες ενημερώσεις, ευθυγραμμίστηκε πλήρως με τις απόψεις του Πεκίνου και όλων εκείνων που ήθελαν νέα κανονικότητα, νέα μορφή ζωής, με απομόνωση, μάσκες, έρημους δρόμους και πλύση εγκεφάλου για μία μορφή γρίπης, ενός κορωνοϊού, που στατιστικά είναι ανύπαρκτος.

Όχι μόνο στην Ελλάδα αλλά και σε όλα τα Βαλκάνια.

Ο κος Τσιόδρας, καθ΄έξην ψεύτης, απόλυτα συγκεχυμένος και νεφελώδης σε όσα έλεγε, τόνιζε με έμφαση ανά μερικές ημέρες για να τρομοκρατείται περισσότερο ο ελληνικός λαός, ότι αν δεν είχαμε πάρει τα καταστροφικά για την οικονομία μέτρα, θα είχαμε 2.650 νεκρούς.

Το έλεγε, λες και είχε μιλήσει με το θεό.

Έλεγε ψέματα και αυτό αποδείχθηκε χθες, που φεύγοντας με κλάματα και ποιήματα, μας είπε ότι θα είχαμε θρηνήσει 13.685 νεκρούς από τον κορωνοϊό.

Ο κύριος Μητσοτάκης επέλεξε περιέργως και ανοήτως, Τσιόδρα και Κοντοζαμάνη, δηλαδή τους υπεύθυνους της μεγάλης δημόσιας σπατάλης, της σκανδαλώδους αγοράς των εμβολίων Η1Ν1. 

Και τους απέσυρε χθες, γιατί εδώ και μέρες αντιλαμβάνεται ότι και οι δύο πρωταγωνίστησαν σε οικονομικό σκάνδαλο, το οποίο αμαυρώνει το περίφημο πολιτικό κεφάλαιό του.

Ήδη, σε παγκόσμια κλίμακα, συντρίβονται τα επιχειρήματα των υποστηρικτών της νέας κανονικότητας και της κουλτούρας της μάσκας.

Ουδείς άνθρωπος μπορεί να ζήσει, Ουδείς άνθρωπος μπορεί να προκόψει με αυτή την κουλτούρα που επιθυμούν τα κέντρα που μας θέλουν όλους εμβολιασμένους και τσιπαρισμένους.

Και μάλιστα εμβολιασμένους απέναντι σε ιούς που μεταλλάσσονται συνεχώς και καθιστούν μετά από λίγο χρόνο, άχρηστα τα εμβόλια και τις τοξικές ουσίες που βάζουμε στον οργανισμό μας.

Η Ισπανία δήλωσε επισήμως και σε πρώτη φάση, ότι οι νεκροί από covid-19 είναι 2000 λιγότεροι.

Στην Ιταλία, ήδη κατατέθηκε επίσημα από 2 βουλευτές, ότι το 97% των θανάτων προέρχονται από άλλες αιτίες.

Και ότι η θεωρία Γκέιτς, Γκεμπρεγιέσους περί γενικού εμβολιασμού και νέας κανονικότητας με τσιπ, προωθείται από μεγάλες φαρμακοβιομηχανίες και ΜΜΕ στην Ιταλία.

Στη Μέση Ανατολή έχουν βγει ήδη εκτεταμένη ρεπορτάζ που αποκαλύπτουν ότι οι περισσότεροι άνθρωποι που καταγράφηκαν ως covid -19 έφυγαν κυρίως από επιληπτικά νοσήματα και πολυοργανικές ανεπάρκειες.

Ο κος Μητσοτάκης στην τελευταία συνέντευξή του στη Μάρα Ζαχαρέα αποκάλυψε ότι κουβέντιαζε για το Lockdown με τον κο Τσιόδρα από τον περασμένο Ιανουάριο. Στις αρχές Φεβρουαρίου όμως, ο καθηγητής έλεγε ότι είναι μία ήπια μορφή γρίπης και ότι δεν πρέπει να ανησυχούμε.

Όπως αντιλαμβάνεστε, προωθούσαν τα σχέδια εκείνων που απέκρυψαν το νέο ιό από όλες τις δυτικές κυβερνήσεις.

Ο Τσιόδρας μέχρι το τέλος έπαιξε στο βαθμό που μπορούσε, το παιχνίδι του ΠΟΥ και του Γκεμρεγιέσους.

Έπαιξε το παιχνίδι των Κινέζων, δημιουργώντας εντονότατη καχυποψία για το ρόλο του, στις επίσημες αμερικανικές αρχές.

Να υπενθυμίσω τη σύγκρουση μεταξύ της κυβέρνησης Τραμπ, του Παγκόσμιου Οργανισμού Υγείας και του «πατέρα» των εμβολίων κου Μπιλ Γκέιτς.

Επίσης να υπενθυμίσω τη σύμπτωση της συνέντευξης του κου Γκέιτς στην εφημερίδα «Καθημερινή», της οποίας ο αδελφός τηλεοπτικός σταθμός ΣΚΑΙ, κατατρομοκράτησε και κατατρομοκρατεί τους Έλληνες, σε βαθμό που να μην μπορεί να δουλέψει μέχρι σήμερα ελληνική επιχείρηση.

Τα κροκοδείλια δάκρυα και τα ποιήματα του λοιμωξιολόγου, ούτε συγκινούν, ούτε γεμίζουν στομάχια.

Εδώ στην Αθήνα, τα ιδρύματα Σόρος και Γκέιτς βρίσκονται μέσα στα σπλάχνα της ελληνικής κυβέρνησης και μεγάλου τμήματος του ελληνικού πολιτικού προσωπικού.

Λεπτομέρεια: είναι τα ιδρύματα που βάλλουν εναντίον της κυβέρνησης ΤΡΑΜΠ.

Είναι αυτοί που τον κατηγορούν, γιατί παίρνει προληπτικά χλωροκίνη ή παίζει γκολφ. Δεν είναι ανάγκη να μακρηγορήσω για αριστερό ευρωβουλευτή που αγόρασε φθηνά 9 διαμερίσματα και τα νοίκιασε σε ΜΚΟ, που χρηματοδοτεί ο Σόρος.

Δεν είναι ανάγκη να θυμίσω ότι η πρώτη εξαδέλφη του σημερινού πρωθυπουργού, είναι διευθύντρια στο παράρτημα του Open Society του κου Σόρος στην Ελλάδα. 

Η κα Λυμπεράκη.

Δεν είναι ανάγκη ίσως, να προσθέσω ότι ο κος Ζαβός – υφυπουργός στα χρηματοπιστωτικά – είναι άνθρωπος του κου Σόρος, όπως και ο αδελφός του – ιδιαίτερα μορφωμενος άνθρωπος – ο κος Στέλιος Ζαβός, που είναι κουμπάρος του κου Σόρος και κολλητός με την κυβέρνηση Μητσοτάκη.

Ο ίδιος άνθρωπος που έκλεινε τα ραντεβού του κου Τσίπρα με το ίδρυμα Κλίντον, με τον κο Κλίντον παρουσία του κου Σόρος, του κου Γιώργου Παπανδρέου, της κας Γιάννας Αγγελοπούλου και άλλων.

Η Αθήνα λοιπόν του covid-19 έχει στα σπλάχνα της σημαντική ποσότητα εμβολιασμού από τα ιδρύματα Γκέιτς, Σόρος και Κλίντον. Όταν μιλάμε για εμβολιασμό, ασφαλώς μιλάμε για συμφέροντα.

Και όταν μιλάμε για συμφέροντα, μιλάμε για χρήματα.

 

Όπως αποδεικνύεται ήδη, από τις αμερικανικές υπηρεσίες πληροφοριών και όπως πιστεύω τελικά θα αποκαλυφθεί το Πεκίνο, το ίδρυμα Γκέιτς, το ίδρυμα Σόρος, οι δισεκατομμυριούχοι φίλοι του Μπιλ και ο Γκεμπρεγιέσους μαζί με την BigPharma, δηλαδή τις πολυεθνικές των φαρμάκων, έστησαν όλη την απόδραση του κορωνοϊού από την Κίνα. Απέκρυψαν επιμελώς πληροφορίες.

Οι υπέρμαχοι του ελέγχου των πληθυσμών προκάλεσαν μεγάλες καταστροφές στην παγκόσμια οικονομία, απορρύθμισαν πλήρως τις διεθνείς αγορές, προκειμένου αυτοί να γίνουν πλουσιότεροι και οι φτωχοί, φτωχότεροι. Ταυτόχρονα, προώθησαν μέσω του τρόμου, της μάσκας και τους εγκλεισμού, την παθητικοποίηση και των έλεγχο των μαζών. Χρησιμοποίησαν εκτεταμένα το δόγμα του Σοκ.

Μετά συνθήματα «Μένουμε στο σπίτι», «Μένουμε ασφαλείς» είπαν στους πληθυσμούς, αφού έχετε τη ζωή σας, γιατί πρέπει να έχετε τους ίδιους μισθούς και τις ίδιες συντάξεις. Αρκεστείτε στο γεγονός ότι αναπνέετε.

Έστω και με μάσκα στο πρόσωπο. Όταν έρθει το εμβόλιο, δεχτείτε και τη μεμβράνη με τις ακίδες που θα βοηθήσει όλες τις συναλλαγές σας με τις τράπεζες και το δημόσιο. Είναι το όνειρο του Γκέιτς.

Σε αυτή τη μεμβράνη όλα καταγεγραμμένα. Το ιατρικό δελτίο, το ποινικό μητρώο, οι συναλλαγές, η οικονομική κατάστασή μας αλλά και οι κινήσεις μας σε πραγματικό χρόνο. Ο τρόμος παραλύει τις ανθρώπινες δραστηριότητες. Αυτό ήθελαν.

Ο κος Μητσοτάκης, όπως και άλλοι που προωθούν τη νέα κανονικότητα θέλησε να περάσει στην κοινή γνώμη, ότι αφού σώθηκαν ζωές πρέπει να υποστεί τις συνέπειες της οικονομικής καταστροφής.

Δηλαδή, χαμηλότερο βιοτικό επίπεδο, λιγότερα εισοδήματα, χειρότερη περίθαλψη, ενδεχομένως αποδοχή νέας κατάστασης στα εθνικά θέματα και κυρίως απόλυτο έλεγχο.

Δεν χρειάζονται διαμαρτυρίες, δεν χρειάζονται διαδηλώσεις, δεν πρέπει να αγανακτείς, να θυμώνεις.

Πρέπει να είσαι υπάκουος, αφού κατάφερες να ζεις και να αναπνέεις. Προσέξτε, η νέα κανονικότητα δεν θέλει πολιτισμό.

Δεν θέλει επιθεώρηση.

Δεν θέλει πολιτική σάτιρα.

Δεν θέλει κινηματογράφο.

Για να εμπεδωθεί, πρέπει στο θέατρο να πηγαίνουν λιγότεροι θεατές, άρα ένα πολύ μικρό μέρος της κοινωνίας, να διεγείρεται ή να παίρνει ερεθίσματα από θεατρικά έργα, επιθεωρήσεις ή από τον κινηματογράφο.

Η μάσκα συνοδεύεται από έλλειψη πολιτισμού. Από εκπτώσεις στη Δημοκρατία. Εξυπακούεται ότι τα ατομικά δικαιώματα απαλείφονται.

Σβήνουν. Δεν χρειάζεται συναναστροφή.

Η κουβέντα μεταξύ των πολιτών ανάβει τη δημοκρατική σπίθα της ψυχής. Όταν έρχονται σε επαφή οι πολίτες συζητούν για τα εγκλήματα και τη διαφθορά της εξουσίας. Τα τηλέφωνα παρακολουθούνται.

Η κατ’ ιδίαν συζήτηση πιο δύσκολα. Η τηλεργασία απομονώνει. Δεν υπάρχει συνδικαλισμός. Άντε να συνεννοηθείς διαδικτυακά.

Οι κύριοι που προωθούν όλα αυτά, πίστευαν ότι με τον Τσιόδρα εδώ και με άλλους Τσιόδρες αλλού, θα μας πείσουν να ζήσουμε μεταλλαγμένοι.

Φαίνεται ότι αποτυγχάνει το σχέδιο.

Εκατομμύρια άνθρωποι διαδηλώνουν σε όλο τον κόσμο, παρά τη φοβία που σπέρνουν διάφορες ξανθομάλλες κυρίες, καλοχτενισμένες και καλοταϊσμένες σε δελτία ειδήσεων.

Σε όλα τα νοσοκομεία μας, κυκλοφορούν διαταγές, να μην μιλάνε γιατροί και νοσηλευτικό προσωπικό για τις ελλείψεις του εθνικού συστήματος υγείας.

Τα τηλεοπτικά δίκτυα έχουν πάρει εντολές, να λένε σε δοσολογία αντιβιοτικού ανά έξι ώρες, ότι μπορεί ο covid-19 να ξαναγυρίσει.

Είναι η νέα μορφή ολοκληρωτισμού.

Χθες, φρόντισαν να μεταλλάξουν, να παραποιήσουν και ένα άρθρο του περιοδικού Lancet, που έλεγε ότι ανεστάλη η μελέτη της χλωροκίνης για δύο εβδομάδες στο τμήμα της προληπτικής λήψης χλωροκίνης.

Οι κύριοι, μετέδιδαν χθες το βράδυ, στα κανάλια της τουρκικής κουλτούρας, ότι ο ΠΟΥ ανέστειλε γενικώς τη μελέτη της χλωροκίνης.

Προσέξτε, οι ενισχυόμενοι από τα ιδρύματα Σόρος, Γκέιτς κλπ δεν θέλουν παλιά και φθηνά φάρμακα, αυτά που σήκωσαν τον κόσμο όρθιο.

Θέλουν remdesivir που δεν υπάρχει ακόμα στην αγορά.

Και ξέρετε γιατί; Γιατί ένα κουτί χλωροκίνη, από αυτά που χρησιμοποιήθηκαν σε όλα τα ελληνικά νοσοκομεία και στο εξωτερικό, κάνει κάτω από 4 ευρώ. Και ένα κουτί αζυθρομυκίνη, πεντέμισι.

Επίσης, όλοι στην Αμερική κατάλαβαν, γιατί ο βρόμικος Γκεμπρεγιέσους, υπάλληλος του Γκέιτς, σε δύο διοικητικά συμβούλια εταιριών του δισεκατομμυριούχου, επιχείρησε να κοντράρει την υδροξυχλωροκίνη, επειδή ο Τραμπ είπε ότι την παίρνει προληπτικά.

Ήδη ο διάσημος Γάλλος λοιμωξιολόγος, Ντιντιέ Ραούλ που απέχει πολύ από τους κυρίους Τσιόδρα, Σύψα και Μόσιαλο, βγήκε και τους «έκραξε» κανονικότατα.

Πρέπει να υπενθυμίσω, ότι ο κος Τσιόδρας σε μία από τις ενημερώσεις του, είχε αποδεχθεί ότι η μελέτη του Ραούλ στη Μασσαλία, είναι εμπεριστατωμενη.

Και βέβαια ήταν από 1062, σήκωσε όρθιους τους 1058. Και φυσικά δεν περίμενε τον κο Σύψα να του μιλήσει για το ακριβό remdesivir που δεν έχει βγει ακόμα στην αγορά.

Το πολιτικό κεφάλαιο του κου Μητσοτάκη, εξανεμίζεται από τα ψέματα που λέει και τις σχέσεις που έχει με τους Σόρος, Γκέιτς και την ελίτ των Αθηνών.

Είναι ξένο σώμα στη ΝΔ, δεν έχει καμία σχέση με την ιδεολογία του ιδρυτή της και είναι ιδιαίτερα επικίνδυνος.

Η οικονομική καταστροφή που επέφερε το lockdownθα έχει άμεση επίδραση στην εθνική άμυνα.

Οι ανόητοι των Αθηνών, είναι περικυκλωμένοι από τουρκικές δυνάμεις, γιατί έχουν το Σόρος στον αιματοκρίτη και στα αιμοπετάλιά τους.

Είναι πιόνια των Γερμανών και δέσμιοι της αρπακτικής βουλιμίας τους. Ήδη ο τουρκικός στόλος αρμενίζει στο Ιόνιο.

Ο Ράμα παραχώρησε ναύσταθμο στον Αυλώνα για τον τουρκικό στόλο. Η Ελλάδα επί Μητσοτάκη περικυκλώνεται και θα απωλέσει εδάφη.

Ο Μητσοτάκης, πιόνι των Γερμανών προωθεί τα Σκόπια και την Αλβανία στην Ευρώπη και το ευχαριστώ των Τιράνων είναι να δίνουν ναύσταθμο στον Αυλώνα.

Ο Μητσοτάκης είναι ιδιαίτερα επικίνδυνος και θα αποδειχθεί συντόμως.

Πηγή

Προβολές : 13,921


Μοίρασέ το:Ετικέτες: , , , , ,

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ


Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες, θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας, για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης, σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολογίου, μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε, καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιοδνήποτε τρόπο, το ιστολόγιο. Ο διαχειριστής του ιστολογίου, δεν ευθύνεται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνει. Τονίζουμε ότι υφίσταται μετριασμός των σχολίων και παρακαλούμε, πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, να έχετε υπόψη σας τα ακόλουθα:
  • Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες, ασυνάρτητος λόγος και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, πολύ περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο, εναντίον των συνομιλητών ή και των συγγραφέων, με υποτιμητικές προσφωνήσεις, ύβρεις, υπονοούμενα, απειλές ή χυδαιολογίες.>
  • Μην δημοσιεύετε άσχετα με το θέμα σχόλια.
  • Ο κάθε σχολιαστής, οφείλει να διατηρεί ένα μόνον όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
  • Με βάση τα παραπάνω, η διαχείριση, διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης σχολίων, χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση.
  • Επιπλέον σας τονίζουμε, ότι το ιστολόγιο, λειτουργεί σε εθελοντική βάση και ως εκ τούτου, τα σχόλια θα αναρτώνται μόλις αυτό καταστεί δυνατόν.

Διαβάστε ακόμα