Ο άνθρωπος που θα μείνει στην ιστορία ως αυτός που γκρέμισε τα πάντα με κρατικό χρήμα

Ο άνθρωπος που θα μείνει στην ιστορία ως αυτός που γκρέμισε τα πάντα με κρατικό χρήμα

7 Ιουλίου, 2020 5 Από Καλλιόπη Σουφλή
Προβολές:387
Μοίρασέ το

Λύκαστρος : Ο Μιζοτάκης είναι  ο μοναδικός άνθρωπος, που θα μπορούσε να κάνει μεγαλύτερη ζημιά απο την πανδημία στον τουρισμό.

Τέτοιο καιρό πέρυσι τα λέγαμε….

Μη ψηφίζετε κλέφτες και λαμόγια….Κι εσείς εκεί…να ψηφίζετε αυτούς που νιώθετε πως είστε ίδιοι ή πρέπει να τους μοιάσετε….

 

Για την επένδυση στο ΕΛΛΗΝΙΚΟ, ο Λάτσης “χρηματοδοτήθηκε” από την πολιτικη συμμορία των Τσιπροκαμμένων, ΜΕ ΕΓΓΥΗΣΗ ΔΗΜΟΣΙΟΥ …
 
ΔΗΛΑΔΗ, ΡΕ ΡΑΓΙΑΔΕΣ, ΜΕ ΤΑ ΔΙΚΑ ΜΑΣ ΛΕΦΤΑ… ΜΕ ΤΟΝ ΔΙΚΟ ΜΑΣ ΙΔΡΩΤΑ.
 
ΚΑΙ Ο ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ, ΓΚΡΕΜΙΣΕ ΤΟ ΠΑΛΙΟ ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΟ, ΠΟΥ ΕΓΙΝΕ ΜΕ ΤΑ ΔΙΚΑ ΜΑΣ ΧΡΗΜΑΤΑ, ΓΙΑ ΝΑ ΦΤΙΑΞΕΙ Ο ΛΑΤΣΗΣ (Ή ΟΙ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΟΝ ΛΑΤΣΗ) ΤΑ ΜΕΓΑΛΟΠΝΟΑ ΣΧΕΔΙΑ ΤΟΥ(Σ), ΜΕ ΤΑ ΔΙΚΑ ΜΑΣ ΧΡΗΜΑΤΑ ΠΑΛΙ… 
 
ΝΑ ΤΟΝ ΞΑΝΑΨΗΦΙΣΕΤΕ ΖΩΑ, ΤΟΝ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΣΥΜΜΟΡΙΑ ΤΟΥ… άλλωστε, το ήθος των αρχόντων, είναι ανάλογο του ήθους των αρχομένων…
 
ΕΜΕΙΣ, ΤΙ ΦΤΑΙΜΕ ΡΕ ΛΑΜΟΓΙΑ;;;
 
 
Καλλιόπη Σουφλή
 
 
Φώντας :  Δε γκρήκ Κούρος…;;
 
Λύκαστρος : Δε γκρήκ  ανγΚΟΥΡΟΣ (αγγούρος). χα χα
 
Φώντας : Κυριάκος Μιζοτάκης…..Εμείς γκρεμίζουμε αυτά που οι άλλοι, με ιδρώτα, έχτισαν….Παραδίδουμε μπάζα και συντρίμμια.….
 
Λύκαστρος :  Εγκαινίασε την κατεδάφιση! Τυχαίο;; Αυτός είναι ικανός να πηγαίνει σε κηδείες…και να λέει…και στα δικά σας…..

Φώντας :  Κούλης φόουν χομ…..

 
 
Λύκαστρος :  Σε εθνικό δίκτυο ο Κυριάκος δίνει το σύνθημα του κυβερνητικού του έργου……Μητσοτάκης- Γεωργιάδης σήμερα στο Ελληνικό :
 
Φώντας :  Ο άνθρωπος που θα μείνει στην ιστορία ως αυτός που γκρέμισε τα πάντα με κρατικό χρήμα……
 
Λύκαστρος : Ο Μιζοτάκης είναι  ο μοναδικός άνθρωπος, που θα μπορούσε να κάνει μεγαλύτερη ζημιά απο την πανδημία στον τουρισμό. Τέτοιο καιρό πέρυσι τα λέγαμε….Μη ψηφίζετε κλέφτες και λαμόγια….Κι εσείς εκεί…να ψηφίζετε αυτούς που νιώθετε πως είστε ίδιοι ή πρέπει να τους μοιάσετε….

 

Πηγή

Προβολές : 387


Μοίρασέ το:Ετικέτες: , , ,

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ


Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες, θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας, για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης, σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολογίου, μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε, καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιοδνήποτε τρόπο, το ιστολόγιο. Ο διαχειριστής του ιστολογίου, δεν ευθύνεται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνει. Τονίζουμε ότι υφίσταται μετριασμός των σχολίων και παρακαλούμε, πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, να έχετε υπόψη σας τα ακόλουθα:
  • Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες, ασυνάρτητος λόγος και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, πολύ περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο, εναντίον των συνομιλητών ή και των συγγραφέων, με υποτιμητικές προσφωνήσεις, ύβρεις, υπονοούμενα, απειλές ή χυδαιολογίες.>
  • Μην δημοσιεύετε άσχετα με το θέμα σχόλια.
  • Ο κάθε σχολιαστής, οφείλει να διατηρεί ένα μόνον όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
  • Με βάση τα παραπάνω, η διαχείριση, διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης σχολίων, χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση.
  • Επιπλέον σας τονίζουμε, ότι το ιστολόγιο, λειτουργεί σε εθελοντική βάση και ως εκ τούτου, τα σχόλια θα αναρτώνται μόλις αυτό καταστεί δυνατόν.

Διαβάστε ακόμα