Ο αμερικανικός Στρατός αρνείται να συνεργαστεί με τη νέα κυβέρνηση Μπάιντεν.

Ο αμερικανικός Στρατός αρνείται να συνεργαστεί με τη νέα κυβέρνηση Μπάιντεν.

19 Μαρτίου, 2021 0 Από Καλλιόπη Σουφλή
Προβολές:511
Μοίρασέ το

Πολιτικά και στην πράξη, ο Μπάιντεν θα έπρεπε να χαίρει πλήρους ελέγχου των ΕΔ, κάτι το οποίον δεν το βλέπουμε.

Σύμφωνα με αναφορές, υπάρχουν τουλάχιστον 800 κορυφαίοι στρατιωτικοί αξιωματούχοι, από τον βαθμό του στρατηγού έως τον συνταγματάρχη, που υποστηρίζουν τον Τραμπ.

Επίσης αρνήθηκε η ομοσπονδιακή κυβέρνηση στον Τζο Μπάιτεν την χρήση κυβερνητικού αεροσκάφους για την ορκωμοσία του.

 

 

 

 

Γι αυτό πιστεύω πως τίποτα δεν έχει τελειώσει με τον Τραμπ και τον Μπάϊντεν.

Το θέμα είναι πως θα εξελιχθούν τα γεγονότα και πόσο θα πληρώσουν οι αμερικανοί και η ανθρωπότητα, την σατανική παράνοια της σιωνιστικής συμμορίας Μπάϊντεν…

 

Καλλιόπη Σουφλή

Ο αμερικανικός Στρατός αρνείται να συνεργαστεί με τη νέα κυβέρνηση Μπάιντεν.
Χμμμ…γιατί άραγε;«Θα γυρίσω είτε με τη μια είτε με την άλλη μορφή.» – Ντόναλντ ΤράμπΟ Αμερικανός εκφωνητής David Hodges από την εκπομπή The Common Sense Show έχει επισημάνει από καιρό τα εξής περίεργα, που παρατηρούνται στις σχέσεις Μπάιντεν και Ένοπλων Δυνάμεων.

-Είναι ή δεν είναι ο Αρχηγός των Ένοπλων Δυνάμεων ο Τζο Μπάιντεν;

Και το λέμε αυτό διότι η νέα κυβέρνηση του Μπάιντεν παραπονιέται για το γεγονός πως οι Στρατηγοί των ΕΔ δεν φαίνονται να είναι τόσο συνεργάσιμοι με τον νέο τους πρόεδρο.

Τα στελέχη της κυβέρνησης Μπάιντεν έχουν εκφράσει τη δυσαρέσκειά τους για την έλλειψη μυστικών πληροφοριών που τους δίνει ο Στρατός.

Όταν λοιπόν είσαι ο πρόεδρος των ΗΠΑ, είσαι και ο ανώτατος άρχων των Ένοπλων Δυνάμεων, άνευ εξαιρέσεως!

Πολιτικά και στην πράξη, ο Μπάιντεν θα έπρεπε να χαίρει πλήρους ελέγχου των ΕΔ, κάτι το οποίον δεν το βλέπουμε.

Σύμφωνα με αναφορές, υπάρχουν τουλάχιστον 800 κορυφαίοι στρατιωτικοί αξιωματούχοι, από τον βαθμό του στρατηγού έως τον συνταγματάρχη, που υποστηρίζουν τον Τραμπ.

Επίσης αρνήθηκε η ομοσπονδιακή κυβέρνηση στον Τζο Μπάιτεν την χρήση κυβερνητικού αεροσκάφους για την ορκωμοσία του.

Ο Μπάιντεν, τότε, επιβιβάστηκε σε ένα ιδιωτικό τζετ για τη σύντομη πτήση προς την Ουάσιγκτον.

Για τέτοιες περιστάσεις, το πρωτόκολλο πάντοτε ήταν ο επόμενος Πρόεδρος να πάρει ένα στρατιωτικό αεροσκάφος.

Αυτή η παράδοση βασίζεται στη μεταφορά εξουσίας. Αυτό είναι η πρώτη φορά που έχει συμβεί κάτι τέτοιο σε όλη την καταγεγραμμένη ιστορία των ΗΠΑ.

Ο εκάστοτε πρόεδρος των ΗΠΑ, από τότε, δηλαδή, που υπήρξε αεροσκάφος σε αυτόν για την δική του μετάβαση στην εξουσία, όταν εξελέγετο πρόεδρος, πάντοτε μετέβαινε στην Ουάσινγκτον με κυβερνητικό αεροσκάφος για να αναλάβει τα καθήκοντά του.

Κι όμως, αυτό δεν συνέβη στην περίπτωση του Τζο Μπάιντεν. Γιατί άραγε;

Επίσης…
Μαθαίνουμε πως ο κος Τράμπ χρησιμοποίησε μετά την παράδοση της εξουσίας και ίσως συνεχίζει, να χρησιμοποιεί στρατιωτικά αεροσκάφη.

Όμως αφού δεν ήταν πλέον πρόεδρος, γιατί επιτρεπόταν και ίσως επιτρέπεται και σήμερα στον ίδιο να χρησιμοποιεί κυβερνητικά αεροσκάφη;

Πάντως το Σύστημα Παρακολούθησης Πτήσεων (ή Temporary Flight Restrictions, TFR) που χρησιμοποιείται για τους πρώην προέδρους, δεν εμφανίζεται στα συστήματα ραντάρ της Ομοσπονδιακής Διοίκησης Αεροπορίας (Federal Aviation Administration, FAA) όσον αφορά για το που ευρίσκεται ο Ντόναλντ Τράμπ.

Την ημέρα της ορκωμοσίας του Τζο Μπάιντεν, ο Τράμπ πέταξε στην Ουάσινγκτον (αφού την ημέρα πριν είχε πάει σπίτι του στη Φλόριδα) με ένα C-17 αεροσκάφος της πολεμικής αεροπορίας των ΗΠΑ και προσγειώθηκε εκεί στις 20:20 το βράδυ, έκαστε εκεί για 56 λεπτά, και μετά έφυγε πάλι για τη Φλόριδα. Το Σύστημα Παρακολούθησης Πτήσεων των πρώην προέδρων το επιβεβαιώνει.

Και εδώ τίθεται το εξής ερώτημα:Αφού ο Τράμπ βρισκόταν πλέον εκτός της εξουσίας, ίσως και της χώρας, κτλ., γιατί συνέχιζε να χρησιμοποιεί κυβερνητικά αεροσκάφη;

Άρα, είναι ξεκάθαρο ότι τα πράγματα εκεί στην Ουάσινγκτον δεν έχουν τελειώσει ακόμη μεταξύ Μπάιντεν και Τραμπ.

Είναι να απορεί κανείς το γεγονός πως αφού η Πελόσι διέταξε στα στρατεύματα να φύγουν από το κτίριο του Καπιτωλίου και να κοιμηθούν το βράδυ της ορκωμοσίας του Μπάιντεν,  σε ένα γκαράζ πάρκινγκ όπου έκανε κρύο όλο το βράδυ, και αφού όλα αυτά τα παιδιά δεν είχαν που την κεφαλήν να κλίνουν την επομένη μέρα, τους υποδέχτηκε να κάτσουν στο δικό του ξενοδοχείο εκεί στην Ουάσινγκτον ο Τραμπ

Δείτε τους στρατιώτες να…«ΚΛ@ΝΟΥΝ» τον Μπαϊντεν!!! Δεν τον χαιρετάνε, ούτε τον αναγνωρίζουν ως «πρόεδρο»!!!

Με πηγές από www.triklopodia.gr

 

Πηγή

Προβολές : 511


Μοίρασέ το:



Ετικέτες: ,

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ


Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες, θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας, για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης, σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολογίου, μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε, καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιοδνήποτε τρόπο, το ιστολόγιο. Ο διαχειριστής του ιστολογίου, δεν ευθύνεται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνει. Τονίζουμε ότι υφίσταται μετριασμός των σχολίων και παρακαλούμε, πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, να έχετε υπόψη σας τα ακόλουθα:
  • Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες, ασυνάρτητος λόγος και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, πολύ περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο, εναντίον των συνομιλητών ή και των συγγραφέων, με υποτιμητικές προσφωνήσεις, ύβρεις, υπονοούμενα, απειλές ή χυδαιολογίες.>
  • Μην δημοσιεύετε άσχετα με το θέμα σχόλια.
  • Ο κάθε σχολιαστής, οφείλει να διατηρεί ένα μόνον όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
  • Με βάση τα παραπάνω, η διαχείριση, διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης σχολίων, χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση.
  • Επιπλέον σας τονίζουμε, ότι το ιστολόγιο, λειτουργεί σε εθελοντική βάση και ως εκ τούτου, τα σχόλια θα αναρτώνται μόλις αυτό καταστεί δυνατόν.

Διαβάστε ακόμα